PRIVILEGE (SALLE LE)

Contactgegevens PRIVILEGE (SALLE LE): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PRIVILEGE (SALLE LE): address, phone, fax, email, website, opening hours

PRIVILEGE (SALLE LE)

Regio (region): Thuin (Gozée), België

Adres (address): Rue de Beaumont 47,6534, België

Telefoon (phone): 0475 49 52 52; 071 51 86 68 0475 49 52 52; 071 51 86 68

Fax (fax): +32 (57) 532-45-59 +32 (57) 532-45-59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PRIVILEGE (SALLE LE): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PRIVILEGE (SALLE LE)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PRIVILEGE (SALLE LE)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PRIVILEGE (SALLE LE), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PRIVILEGE (SALLE LE). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PRIVILEGE (SALLE LE), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PRIVILEGE (SALLE LE). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PRIVILEGE (SALLE LE)
Products information PRIVILEGE (SALLE LE)

BTW identificatienummer (tax): BE02072540283
Ondernemingsnummer: 7057861328
Hoofdstad (capital): 110,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 691,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in PRIVILEGE (SALLE LE) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PRIVILEGE (SALLE LE)
(Get full report from official database of BE for PRIVILEGE (SALLE LE))

Aanvulling soorten activiteiten voor PRIVILEGE (SALLE LE)
Addition kinds of activities for PRIVILEGE (SALLE LE)

02419901. Zweepvarkensvervangende boerderij | Dairy heifer replacement farm
14790302. Rotszoutwinning | Rock salt mining
25220401. Bureaus, kantoor: behalve hout | Desks, office: except wood
34430122. Tanks, standaard of op maat gemaakt: metalen plaat | Tanks, standard or custom fabricated: metal plate
35410602. Zaag- en afkapmachines (metaalbewerkingsmachines) | Sawing and cutoff machines (metalworking machinery)
35599933. Tegelmakende machines | Tile making machines
36480102. Licht- en sportlicht | Area and sports luminaries
38270105. Glazen, veld of opera | Glasses, field or opera
73420100. Desinfectie diensten | Disinfecting services

Werken bij PRIVILEGE (SALLE LE): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PRIVILEGE (SALLE LE): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PRIVILEGE (SALLE LE). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PRIVILEGE (SALLE LE). Looking for open vacancies in other companies

  • Toonzaalverkoper sanitair (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Antwerpen zoeken we een gedreven "Toonzaalverkoper sanitair". We zijn op zoek voor de vestiging Wijnegem. Na een boeiende opleiding van 3 maanden in ontvang je samen met je collega's architecten, eindverbruikers en installateurs in de toonzaal van jouw verkooppunt. Je geeft technisch en esthetisch advies over badkamers. Je maakt met kennis en inzicht een voorstel op de computer en sluit het verkoopgesprek af naar ieders tevredenheid.

  • TIG - LASSER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de chemiesector regio Roeselare, zijn we op zoek naar een ervaren TIG lasser: Je staat in voor het onderhoud, herstellen en opbouw van de filters

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Bonheiden (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • GEMOTIVEERDE HUISHOUDHULP (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: BREESE DIENSTENONDERNEMING

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een gemotiveerde huishoudhulp! Je zal algemene huishoudelijke taken uitvoeren bij de klanten / gezinnen thuis (poetsen, wassen, strijken, ...).

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Waasmunster (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Transportplanner (BOUWEL)

    Regio: BOUWEL

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als transportplanner ga je actief op zoek naar orders Je bent verantwoordelijk voor het aannemen en bevestigen van orders Je staat in voor het inplannen van aangenomen vrachten Je plant het onderhoud van de eigen vrachtwagens in Je bent bereid om dagelijks te overleggen met collega’s en de planningsverantwoordelijke Je bent flexibel ingesteld waardoor je meewerkt aan een beurtrol om op zaterdagvoormiddag te werken.

  • Customer Service Medewerkers (m/v) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor één van de grotere logistieke spelers, zoeken wij Customer Service Medewerkers (m/v). Is bij jou de klant altijd koning en los jij problemen meteen op? Dan is deze vacature zeker iets voor jou. De missie: Je bent verantwoordelijk voor een correcte klanteninformatie – pro-actief communiceren; Je dient tevens de klantadministratie in orde en up to date te houden; Je reageert snel op vragen van klanten en behandelt indien nodig de klachten. Je zorgt voor administratieve orderverwerking en vlotte communicatie met carriers; Je behandelt transportgerelateerde administratie, alsook douane gerelateerde administratie Import/Export.

  • JAVA developer (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: onepoint Belgium North

    Type: Vaste Job

    Onepoint Belgium North maakt deel uit van de internationale groep Onepoint. Ondertussen zijn we al meer dan 30 jaar actief op de Belgische ICT markt. Vandaag de dag zijn we terug te vinden in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, USA, Canada, Tunesië en China. Onze groep telt 2000 medewerkers. Je kunt wel stellen dat we een stabiele ICT groep zijn. In België zijn we zowel in North als in South terug te vinden en hebben we 150 ICT consultants aan het werk zowel bij klanten als interne projecten. Onze specialisatie is outsourcing en totaaloplossingen rond Microsoft (.NET), JAVA, Testing, Infrastructuur en Oracle. We implementeren ook software en hardware oplossingen bij klanten en/of interne projecten. Verder leveren we een breed gamma aan diensten: van consultancy tot haalbaarheidsstudies, analyses en programmatie, Security tests, detachering en support tot opleiding via ons training center. Wij zijn steeds op zoek naar gedreven, gepassioneerde mensen om onze teams te versterken. Momenteel zouden we graag nog extra JAVA developers en/of Architecten aanwerven om ons team te versterken en ons nog beter te positioneren binnen de JAVA community. Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling het verschil kan en wil maken. Je bent actief bezig met het bijhouden en verbeteren van je JAVA kennis en vaardigheden. Het ontwikkelen van applicaties door middel van een projectmatige aanpak is voor jou geen onbekende. Werken volgens Agile of Scrum methodologie heb je onder de knie.

  • Software Analist met ervaring binnen OO development | (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

  • FLEXI-JOB Barman/Kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Flexijob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmarkt te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Flexijob

    Op de kerstmarkt van Gent bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 07 december tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bediende komen ook zelfstandigen en flexijobbers komen in aanmerking voor deze vacature.

Zoek naar antwoorden van PRIVILEGE (SALLE LE) in sociale netwerken
Look for responds of PRIVILEGE (SALLE LE) in social networks

Lees alle opmerkingen voor PRIVILEGE (SALLE LE). Laat een reactie achter voor PRIVILEGE (SALLE LE). PRIVILEGE (SALLE LE) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PRIVILEGE (SALLE LE). Leave a respond for PRIVILEGE (SALLE LE). PRIVILEGE (SALLE LE) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PRIVILEGE (SALLE LE) op de google maps. Adres en contacten PRIVILEGE (SALLE LE)
Location of PRIVILEGE (SALLE LE) on the google maps. Address and contacts of PRIVILEGE (SALLE LE)

Andere gerelateerde bedrijven als come PRIVILEGE (SALLE LE) PRIVILEGE (SALLE LE): Tropack BVBA | LOOTENS IMMO-IVAN & Co | Scierie des Carrières de Maffle SA | O.C.B.S. | ZN LINE

Other related companies as PRIVILEGE (SALLE LE): Tropack BVBA | LOOTENS IMMO-IVAN & Co | Scierie des Carrières de Maffle SA | O.C.B.S. | ZN LINE

PRIVILEGE (SALLE LE) is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Thuin (Gozée), België. De volledige naam van het bedrijf is PRIVILEGE (SALLE LE), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02072540283. Het bedrijf PRIVILEGE (SALLE LE) bevindt zich op het adres: Rue de Beaumont 47,6534. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 110,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 691,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in PRIVILEGE (SALLE LE) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PRIVILEGE (SALLE LE) is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PRIVILEGE (SALLE LE) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PRIVILEGE (SALLE LE), openstaande posities, locatie van PRIVILEGE (SALLE LE) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PRIVILEGE (SALLE LE) is a company, that was registered 2002 in Thuin (Gozée) region, Belgium. Full name of company is PRIVILEGE (SALLE LE), company assigned to the tax number BE02072540283. The company PRIVILEGE (SALLE LE) is located at the address: Rue de Beaumont 47,6534. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 110,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 691,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in PRIVILEGE (SALLE LE) were not found.
The main activity of PRIVILEGE (SALLE LE) is Electric, Gas and Sanitary Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PRIVILEGE (SALLE LE) is not available. You also can look at reviews of PRIVILEGE (SALLE LE), open positions, location of PRIVILEGE (SALLE LE) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PRIVILEGE (SALLE LE), Thuin (Gozée): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PRIVILEGE (SALLE LE), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PRIVILEGE (SALLE LE), Thuin (Gozée): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PRIVILEGE (SALLE LE), employees, financial statistics.