Nieuwgoed East-West Cy NV

Contactgegevens Nieuwgoed East-West Cy NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nieuwgoed East-West Cy NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nieuwgoed East-West Cy NV

Regio (region): Gent (Zwijnaarde), België

Adres (address): Grotesteenweg-Zuid 8,9052, België

Telefoon (phone): 09 220 52 39 09 220 52 39

Fax (fax): +32 (59) 195-91-96 +32 (59) 195-91-96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nieuwgoed East-West Cy NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nieuwgoed East-West Cy NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nieuwgoed East-West Cy NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nieuwgoed East-West Cy NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nieuwgoed East-West Cy NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nieuwgoed East-West Cy NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nieuwgoed East-West Cy NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nieuwgoed East-West Cy NV
Products information Nieuwgoed East-West Cy NV

BTW identificatienummer (tax): BE04495849609
Ondernemingsnummer: 4101165771
Hoofdstad (capital): 436,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 409,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Nieuwgoed East-West Cy NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nieuwgoed East-West Cy NV
(Get full report from official database of BE for Nieuwgoed East-West Cy NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nieuwgoed East-West Cy NV
Addition kinds of activities for Nieuwgoed East-West Cy NV

366100. Telefoon- en telegraafapparatuur | Telephone and telegraph apparatus
22319904. Flannels: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Flannels: wool, mohair, or similar fibers
28340105. Schildklierpreparaten | Thyroid preparations
35650102. Flessenwas- en steriliseringsmachines | Bottle washing and sterilizing machines
39999929. Potpourri | Potpourri
56210000. Vrouwenkleding winkels | Women's clothing stores
56990406. T-shirts, op maat gedrukt | T-shirts, custom printed
70210000. Kamer- en pensionhuizen | Rooming and boarding houses
73360100. Kunstontwerp diensten | Art design services

Werken bij Nieuwgoed East-West Cy NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nieuwgoed East-West Cy NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nieuwgoed East-West Cy NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nieuwgoed East-West Cy NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel reiniger te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons te Lokeren zijn wij op zoek naar een industrieel reiniger.  Takenpakket: Intern reinigen van tankwagens, bulkwagen, containerwagens… Rijden met een heftruck, depot van containers… Opvolging van de werkzaamheden bij de cleaningsactiviteiten (o.a. aanvullen van reinigingsmiddelen…) Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in tankreiniging.

  • Plooibankbedienaar (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als plooibankbedienaar sta je in voor het instellen en bedienen van de CNC plooibank en dit aan de hand van een plan. Het programmeren van de machine behoort niet tot jouw takenpakket.

  • MAGAZIJNIER/KLANTENADVISEUR (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschik je over een zekere technische kennis Ben je klantgericht? Ben je op zoek naar een job met de nodige variatie Aarzel dan niet, Forum Jobs heeft wat jij zoekt! Onze klant is een vooruitstrevende groothandel in technisch materiaal (elektriciteit, sanitair, verwarming,...) Voor deze firma is Forum Jobs op zoek naar een magazijnier/klantenadviseur. De eerste 2 maand werk je hoofdzakelijk als magazijnier om het volledige productgamma te leren kennen. Na deze inwerkperiode word je bij voorkeur verder opgeleid als klantenadviseur in de winkel. Je adviseert de klanten omtrent de producten en geeft een eerste technische uitleg waar nodig. Dit steeds in combinatie met magazijnwerk. Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u of van 9u tot 18u (naar keuze). Daarnaast sta je ook open om af en toe op zaterdag te werken (met inhaalrust in de week).

  • CHAUFFEUR CE KRUISHOUTEM M/V (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio van Kruishoutem, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE voor het transport van vleesproducten. Nachtwerk, 3-4 dagen per week uitslapen, BENELUX + FRANKRIJK, altijd net over de grens.

  • Magazijnier (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van orthopedisch maatwerk in de regio Wetteren, zijn wij op zoek naar een magazijnsmedewerker. Je zal instaan voor het ontvangst én de controle van de binnenkomende goederen. Je zal deze op de juiste plaats opbergen en ter beschikking stellen van de gebruikers. Voorts zal je instaan voor de organisatie van het magazijn met het oog op alles een geordend geheel te laten zijn. Je staat in voor de administratieve opvolging van leveringen, deze dient correct te verlopen zodat er geen fouten zijn bij het stockbeheer. Tot slot zorg je ook voor de ontvangst van leveranciers en collega's met het oog op een klantgerichte dienstverlening.

  • Leidinggevende technieker (m / v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaren technieker met leidinggevende capaciteiten? Wie kunnen een mooie uitdaging bieden bij één van onze klanten in Hooglede. Ter versterking van het team van techniekers zijn we op zoek naar een teamverantwoordelijke of meestergast. TAKEN: Je stuurt een aantal techniekers aan Je zorgt voor een efficiënt productieproces en stuurt bij waar nodig Tevens sta je in voor het preventief en curatief onderhoud aan de machines. Je houdt toezicht op de machines terwijl de operatoren aan het werken zijn en helpt hen bij technische problemen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • Jobstudent Host (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ONLINE SEMINAR

    Type: Studentenjob

    Webinar host/hostess met affiniteit voor online media Zoek jij een leuke, afwisselende en goed betaalde baan met flexibele werktijden? Kom dan ons OnlineSeminar-team versterken! We zijn een groeiend, innovatief bedrijf, in het hartje van Brussel, gespecialiseerd in het faciliteren van online seminars/webinars. We bieden een interactief platform aan onze klanten waar ze online kunnen communiceren met hun doelpubliek. Hoofdtaken  In deze functie ben je gastheer/gastvrouw voor onze cliënten. Je ontvangt mensen in onze studio en begeleidt ze voorafgaand en gedurende het live webinar.  Je assisteert bij de live webinars. Je biedt technische ondersteuning in de chat, telefonisch en aan moderatoren. Hiervoor hoef je geen techneut te zijn, maar belangrijk is dat je assertief bent en snel dingen oppakt. Profiel  Om goed in deze functie te passen, ben je zelfstandig en proactief.  Je staat stevig in je schoenen en durft de leiding te nemen als dat nodig is.  Bovenal ben je klantvriendelijk en servicegericht.  Je hebt 0-2 jaar werkervaring of je bent bachelor/master student  Je hebt affiniteit met ICT of online media  Uitstekend in Nederlands en/of Frans zowel woord als geschrift, Engels is een pre. Wij bieden We bieden een goed salaris maar ook een gezellig bedrijf met leuke collega’s. Daarnaast zitten wij op een toplocatie in hartje Brussel. Veel van het werk zal in de avonden plaatsvinden. Indien je ook beschikbaar bent overdag, horen wij dit graag. Contact Geïnteresseerd? Surf dan alvast eens naar onze website www.onlineseminar.be en stuur je cv met een korte motivatie naar [email protected] of bel naar 0470/93 17 29

  • Assistent - ploegchef drukkerij (2 Ploegen) - Mondi Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MONDI POPERINGE

    Type: Vaste Job

    Mondi Group is een wereldwijde marktleider in de papier en verpakkingssector. De groep telt meer dan 25.000 medewerkers en is actief in meer dan 30 landen. Mondi Poperinge is gespecialiseerd in de productie van openmond zakken met een PE-film, bestemd voor de voedingsmiddelenindustrie, de sector van de dierenvoeding en de chemische industrie. Meer dan een halve eeuw geleden werden de eerste papieren zakken in Mondi Poperinge geproduceerd. In de loop der jaren werden vele uitdagingen aangegaan en werd er systematisch geïnvesteerd. Om de hoogste product- en servicekwaliteit te verzekeren, investeren we in permanente kennis, technologie en in onze mensen! https://www.mondigroup.com/en/home/ Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een assistent ploegchef voor onze drukkerij. Je zal tewerkgesteld worden in 2 ploegen. Na een succesvolle interne opleiding, zal je samen met jouw collega's instaan voor het bedienen van de drukmachines. Daarnaast zal je instaan als assistent-ploegchef en de dagelijkse gang van zaken in goede banen leiden en bespreken met de afdelingsverantwoordelijke van de drukkerij. Taken: Je bent het eerste aanspreekpunt van de verantwoordelijke van de drukkerij, je zal instaan als assistent ploegchef. Je bent verantwoordelijk voor de orde, netheid en veiligheid van de drukmachine. Vervaardigen van de voordruk volgens de fiches met de zakgegevens, de bestelling en de werkvoorschriften. Bediening, regeling en afstelling van de drukmachine. Verantwoordelijk voor de correcte en tijdige voorbereiding (toevoer) van materiaal voor de voordruk (rollen papier, inkt, ...). Informeren van de overste in geval van afwijking van de planning, stilstand, tekort aan materiaal, ... Identificeren en informeren m.b.t. mogelijke verbetering voor zwakke punten. Doorgeven van informatie bij ploegwissel.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie West Vlaanderen, Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

  • Psycholoog (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Tine Bolle

    Type: Zelfstandige activiteit

    Begeleiding en therapie bieden aan ouders en volwassenen met verscheidenheid aan problematieken (depressie, burn-out, angsten, dwanghandelingen/-gedachten, relationele problemen…). Individuele, gezins- of relatietherapie volgens individuele noden van de cliënt en het cliëntsysteem.

  • Freelance system engineer (focus SCCM) - Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Freelance system engineer met focus op SCCM - Zaventem - 3 maanden Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van het huidige datacenter team zijn ze op zoek naar een freelance system engineer die hen tijdelijk kan bijstaan. Je gaat aan de slag in een datacenter team van 6 Senior System Engineers. Opdracht voor 3 maanden, 2 november tot en met einde januari 2019. Taken: Opvolgen van service requests voor onze digitale werkplek (Office365, SCCM and AD gerelateerde opdrachten) Je staat mee in voor de optimalisatie en onderhoud van de Microsoft en vmWare datacenter infrastructuur. Je staat samen met het team in voor de opvolging van derdelijns escalaties. Je werkt mee aan datacenter projecten en bent betrokken van design tot oplevering. Je werkt in een team samen met ervaren system engineers.  

Zoek naar antwoorden van Nieuwgoed East-West Cy NV in sociale netwerken
Look for responds of Nieuwgoed East-West Cy NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nieuwgoed East-West Cy NV. Laat een reactie achter voor Nieuwgoed East-West Cy NV. Nieuwgoed East-West Cy NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nieuwgoed East-West Cy NV. Leave a respond for Nieuwgoed East-West Cy NV. Nieuwgoed East-West Cy NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nieuwgoed East-West Cy NV op de google maps. Adres en contacten Nieuwgoed East-West Cy NV
Location of Nieuwgoed East-West Cy NV on the google maps. Address and contacts of Nieuwgoed East-West Cy NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Nieuwgoed East-West Cy NV Nieuwgoed East-West Cy NV: A.R.D. SPRL | Vandenbroucke A | Atelier Snijders Erwin BVBA | De Weerdt M | Arcadia

Other related companies as Nieuwgoed East-West Cy NV: A.R.D. SPRL | Vandenbroucke A | Atelier Snijders Erwin BVBA | De Weerdt M | Arcadia

Nieuwgoed East-West Cy NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Gent (Zwijnaarde), België. De volledige naam van het bedrijf is Nieuwgoed East-West Cy NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04495849609. Het bedrijf Nieuwgoed East-West Cy NV bevindt zich op het adres: Grotesteenweg-Zuid 8,9052. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 436,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 409,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Nieuwgoed East-West Cy NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nieuwgoed East-West Cy NV is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nieuwgoed East-West Cy NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nieuwgoed East-West Cy NV, openstaande posities, locatie van Nieuwgoed East-West Cy NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Nieuwgoed East-West Cy NV is a company, that was registered 2003 in Gent (Zwijnaarde) region, Belgium. Full name of company is Nieuwgoed East-West Cy NV, company assigned to the tax number BE04495849609. The company Nieuwgoed East-West Cy NV is located at the address: Grotesteenweg-Zuid 8,9052. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 436,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 409,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Nieuwgoed East-West Cy NV were not found.
The main activity of Nieuwgoed East-West Cy NV is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Nieuwgoed East-West Cy NV is not available. You also can look at reviews of Nieuwgoed East-West Cy NV, open positions, location of Nieuwgoed East-West Cy NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nieuwgoed East-West Cy NV, Gent (Zwijnaarde): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nieuwgoed East-West Cy NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nieuwgoed East-West Cy NV, Gent (Zwijnaarde): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nieuwgoed East-West Cy NV, employees, financial statistics.