LA FERME DE L'ABBAYE

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • LA FERME DE L'ABBAYE
Private companiesPersonal Services • LA FERME DE L'ABBAYE

Contactgegevens LA FERME DE L'ABBAYE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA FERME DE L'ABBAYE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA FERME DE L'ABBAYE

Regio (region): Somme-Leuze (Hogne), België

Adres (address): Rue de Serinchamps 17,5377, België

Telefoon (phone): 084 31 62 52 084 31 62 52

Fax (fax): 084 31 20 64 084 31 20 64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA FERME DE L'ABBAYE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA FERME DE L'ABBAYE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA FERME DE L'ABBAYE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA FERME DE L'ABBAYE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA FERME DE L'ABBAYE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA FERME DE L'ABBAYE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA FERME DE L'ABBAYE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA FERME DE L'ABBAYE
Products information LA FERME DE L'ABBAYE

BTW identificatienummer (tax): BE01585571289
Ondernemingsnummer: 1819305419
Hoofdstad (capital): 458,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 636,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in LA FERME DE L'ABBAYE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA FERME DE L'ABBAYE
(Get full report from official database of BE for LA FERME DE L'ABBAYE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA FERME DE L'ABBAYE
Addition kinds of activities for LA FERME DE L'ABBAYE

09199906. Zeewier, het verzamelen van | Seaweed, gathering of
27540400. Wrapper en zegel drukwerk, gravure | Wrapper and seal printing, gravure
30860000. Kunststof schuimproducten | Plastics foam products
50750109. Ventilators, verwarmings- en ventilatieapparatuur | Fans, heating and ventilation equipment
73891304. Auteursrechten bescherming service | Copyright protection service

Werken bij LA FERME DE L'ABBAYE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA FERME DE L'ABBAYE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA FERME DE L'ABBAYE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA FERME DE L'ABBAYE. Looking for open vacancies in other companies

  • Afvalverwerker-heftruckchauffeur (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het bedienen van een afvalverwerkend machine. Daarnaast verpak en weeg je rollen textiel en zet je ze aan de kant. Stapelen van paletten en andere kleine onderhoudstaken behoren ook tot u takenpakket.

  • Glasvezelblazer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende firma met verschillende mogelijkheden zijn wij op zoek naar een glasvezelblazer. Heb jij een technische achtergrond? Ben je graag aan de slag in de buitenlucht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket als glasvezelblazer/grondwerker zal bestaan uit: Het vervoeren van materialen zoals een compressor, blaastoestel, ... Het machinaal blazen van de glasvezel door buizen Het opstellen van de nodige signalisatie Het uitvoeren van kleine grondwerken zoals het openmaken van een put Je zal tewerkgesteld worden in de regio Mechelen - Antwerpen - Brussel

  • INDUSTRIEEL REINIGER MET RIJBEWIJS C (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Antwerpen zijn we op zoek naar een INDUSTRIEEL REINIGER MET RIJBEWIJS C met volgend takenpakket: * Met hogedruk- en ander gespecialiseerd materieel voer je dagelijks reinigingswerken uit op industriële installaties * Je reinigt riolen, kelders, opslagtanks, silo’s, pijpleidingen, enz. en bij heel wat klanten voer je ruimingswerken uit * Je voert deze taken uit op wisselende locaties en je werkt tijdens wisselende uren

  • Technisch Commercieel medewerker (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio zijn we dringend op zoek naar een Technisch Commercieel medewerker. Deze persoon zal instaan voor: dagelijkse facturatie dienst na-verkoop: receptie herstellingen, opmaken van herstellingsrapporten, opmaken van bestekken, prijsaanvragen verantwoordelijk showroom voorbereiding bestelling onderdelen bij leveranciers telefonisch klanten tewoord staan

  • Arbeider / Handlanger (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een vleesverwerkend bedrijf, zijn wij op zoek naar een productiearbeider regio Herenthout.  Je staat in voor het verpakken van vlees. Je werkt met een dieptrekmachine. Je begint dagelijks om 4 uur 's morgens te werken tot 13 uur. 

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen- Hasselt: werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in ZEMST – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student/e voor broodjeszaak van 11u - 14u (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je een enthousiaste student/e en ben je niet vies van volgende taken?: groentjes schoonmaken broodjes beleggen bereiding van koude pasta's kassawerkDan is dat de geknipte vakantiejob voor jou!

  • Proximus Young Professional Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676522-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Young Professionals programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om jezelf op korte tijd te ontwikkelen tot een expert in je domein. Door contacten met verschillende departementen en andere Young Professionals leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Welk expertisedomein kan je kiezen? Het Young Professionals programma 2019 biedt je de kans om te starten in een van onderstaande functies: Junior Project Manager: als projectmanager ben je verantwoordelijk voor (in het begin kleinere) technische of business projecten. Je zorgt ervoor dat ze binnen de afgesproken tijd, scope en budget opgeleverd worden volgens de methodologie en coördineert de verschillende stakeholders en teams zodat ze gealigneerd blijven. IT analyst: je designt oplossingen op basis van de noden van de business (requirements) en technische mogelijkheden in termen van development en impact op de bestaande infrastructuur. Data architect: je bewerkt en structureert grote datasets om deze bruikbaar te maken voor concrete toepassingen op vlak van statistieken/reporting of het voeden van applicaties. Security engineer: je analyseert de security en mogelijke threats op ons eigen netwerk of bij klanten. Je verdiept je in identity & access management, forensics (De oorzaak van een incident bepalen aan de hand van de log files), verdediging of PEN testing. Netwerk ingenieur: je verdiept je in de opbouw van onze netwerkinfrastructuur, met een focus op de uitrol van ons glasvezelnetwerk in de komende jaren. Het is niet nodig om al een expert te zijn in deze domeinen, maar een basiskennis van het domein en een sterke interesse om je hier verder in te verdiepen zijn essentieel. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën in het algemeen en je expertisedomein specifiek, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière als expert binnen Proximus lanceren.

  • Foreman (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Katoen Natie is op zoek naar een foreman voor hun afdelingen in de haven. Als foreman heb je volgende taken: Je team aansturen. Dit team bestaat uit een 12 tal mensen die verantwoordelijk zijn voor het lossen en laden van containers.     Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Voor Katoen Natie rekruteert VIO Interim gemotiveerde mensen die op zoek zijn naar een job met verantwoordelijkheidsgevoel in een internationaal bedrijf. Hou jij van een no-nonsens aanpak en ben je hands on? Dan kan Katoen Natie wel eens het bedrijf zijn waar jij gelukkig bij kan worden.

  • VERANTWOORDELIJKE KINDERDAGVERBLIJF (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SNOEZEL XL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als de rechterhand van de organisator. Je staat in voor het personeelsbeleid. Daar hoort natuurlijk wat administratief werk, je houdt het aanwezigheidsrooster in de gaten, etc. Je geeft rondleidingen aan de ouders en je staat hen te woord. Twee dagen per week werk je samen met de begeleidsters in de groepen zelf. Dit om de voeling met de kern van de job niet te verliezen. ...

  • Vrijwillige brandweermannen (m/v) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: HULPVERLENINGSZONE NOORD-LIMBURG

    Type: Werfreserve

    Zoek je… een uitdaging waarin je echt een verschil kan maken? een uitdaging waarbij collega’s letterlijk en figuurlijk door het vuur gaan voor elkaar? een uitdaging waarbij actie centraal staat en je terechtkomt in een poel van kameraadschap en samenhorigheid? Woon je in de omgeving van de brandweerkazerne van Leopoldsburg, Lommel of Neerpelt (op maximum 8 minuten van de brandweerpost)? En wil je naast jouw hoofdberoep of studie aan de slag als brandweervrijwilliger? Dan word jij misschien onze nieuwe collega. Voor onze brandweerposten Leopoldsburg, Lommel en Neerpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde inwoners die naast hun job of studie ook nog als brandweervrijwilliger willen werken. Wij zoeken vrouwen en mannen die andere mensen willen helpen. Want als brandweerman of –vrouw zet je je op een zinvolle manier in voor een veilige maatschappij. Voor post Leopoldsburg zoeken we 6 nieuwe vrijwillige brandweermannen (m/v). In Lommel breiden we uit met 6 nieuwe brandweervrijwilligers en voor post Neerpelt wensen we 2 nieuwe vrijwilligers aan te werven. Voor de post Lommel, Neerpelt en Leopoldsburg leggen we eveneens een wervingsreserve aan . Functiebeschrijving: Als brandweerman vervul je een veelheid van operationeel uitvoerende taken in het kader van de basisbrandweerzorg. Je draagt op die manier bij aan de goede operationele werking van onze zone. Werken bij de brandweer betekent meer dan blussen alleen. Als je nog geen brevet brandweerman hebt, krijg je een gedegen opleiding aan de brandweerschool. De volledige functiebeschrijving vind je op http://jobs.hvznl.be

Zoek naar antwoorden van LA FERME DE L'ABBAYE in sociale netwerken
Look for responds of LA FERME DE L'ABBAYE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA FERME DE L'ABBAYE. Laat een reactie achter voor LA FERME DE L'ABBAYE. LA FERME DE L'ABBAYE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA FERME DE L'ABBAYE. Leave a respond for LA FERME DE L'ABBAYE. LA FERME DE L'ABBAYE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA FERME DE L'ABBAYE op de google maps. Adres en contacten LA FERME DE L'ABBAYE
Location of LA FERME DE L'ABBAYE on the google maps. Address and contacts of LA FERME DE L'ABBAYE

Andere gerelateerde bedrijven als come LA FERME DE L'ABBAYE LA FERME DE L'ABBAYE: DESIGN PHOTO | Clasal-Claeys NV | Devico International NV | Maison de Décoration D.L. SPRL | Photographer

Other related companies as LA FERME DE L'ABBAYE: DESIGN PHOTO | Clasal-Claeys NV | Devico International NV | Maison de Décoration D.L. SPRL | Photographer

LA FERME DE L'ABBAYE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Somme-Leuze (Hogne), België. De volledige naam van het bedrijf is LA FERME DE L'ABBAYE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01585571289. Het bedrijf LA FERME DE L'ABBAYE bevindt zich op het adres: Rue de Serinchamps 17,5377. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 458,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 636,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in LA FERME DE L'ABBAYE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LA FERME DE L'ABBAYE is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA FERME DE L'ABBAYE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA FERME DE L'ABBAYE, openstaande posities, locatie van LA FERME DE L'ABBAYE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LA FERME DE L'ABBAYE is a company, that was registered 2006 in Somme-Leuze (Hogne) region, Belgium. Full name of company is LA FERME DE L'ABBAYE, company assigned to the tax number BE01585571289. The company LA FERME DE L'ABBAYE is located at the address: Rue de Serinchamps 17,5377. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 458,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 636,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in LA FERME DE L'ABBAYE were not found.
The main activity of LA FERME DE L'ABBAYE is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LA FERME DE L'ABBAYE is not available. You also can look at reviews of LA FERME DE L'ABBAYE, open positions, location of LA FERME DE L'ABBAYE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA FERME DE L'ABBAYE, Somme-Leuze (Hogne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA FERME DE L'ABBAYE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA FERME DE L'ABBAYE, Somme-Leuze (Hogne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA FERME DE L'ABBAYE, employees, financial statistics.