KASTEEL DE ROZERIE

Contactgegevens KASTEEL DE ROZERIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KASTEEL DE ROZERIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

KASTEEL DE ROZERIE

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Brusselse steenweg 75,9300, België

Telefoon (phone): 053 78 37 55 053 78 37 55

Fax (fax): 053 78 67 71 053 78 67 71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KASTEEL DE ROZERIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KASTEEL DE ROZERIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KASTEEL DE ROZERIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KASTEEL DE ROZERIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KASTEEL DE ROZERIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KASTEEL DE ROZERIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KASTEEL DE ROZERIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KASTEEL DE ROZERIE
Products information KASTEEL DE ROZERIE

BTW identificatienummer (tax): BE09677551269
Ondernemingsnummer: 3624908447
Hoofdstad (capital): 656,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 727,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in KASTEEL DE ROZERIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KASTEEL DE ROZERIE
(Get full report from official database of BE for KASTEEL DE ROZERIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor KASTEEL DE ROZERIE
Addition kinds of activities for KASTEEL DE ROZERIE

726100. Begrafenisdienst en crematoria | Funeral service and crematories
09199905. Sealjacht | Seal hunting
09199906. Zeewier, het verzamelen van | Seaweed, gathering of
14790200. Pyrieten mijnbouw | Pyrites mining
14990405. Steengroeven | Rubbing stone quarrying
17949901. Opgraving en gradering, bouwconstructie | Excavation and grading, building construction
25420209. Racks, merchandise vertoning of opslag: behalve hout | Racks, merchandise display or storage: except wood
51491000. Suiker, honing, melasse en siroop | Sugar, honey, molasses, and syrups
94319907. Immunisatie programma administratie, overheid | Immunization program administration, government

Werken bij KASTEEL DE ROZERIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KASTEEL DE ROZERIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KASTEEL DE ROZERIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KASTEEL DE ROZERIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Vrachtwagenchauffeur colli in afvalsector (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur voor met de vrachtwagen colli te rijden. Je start op om 5u 's morgens van maandag tot vrijdag. Een groot voordeel is dat mensen met een C rijbewijs ook in aanmerking komen. De firma staat open om gemotiveerde C chauffeurs op te leiden. Ook mensen die geen adr attest hebben, kunnen dit in de firma behalen.

  • Deeltijds Commercieel Bediende | Dynamisch bedrijf te Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Commercieel Bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van de category manager Zuivel & Bakkerij. Je bent het aanspreekpunt voor commerciële vragen en problemen van de winkels, alsook van de leveranciers. Je probeert deze zelfstandig op te lossen of escaleert waar nodig. Je contacteert leveranciers om de correcte informatie betreffende de folder te bekomen. Je staat in voor een correcte folderadministratie. Je controleert de correctheid van de acties, doet een review van de folderproef,… Je bereidt de analyse van de promo’s en folders van concurrenten voor en verzamelt hiervoor de nodige gegevens. Dit om de Category Manager in staat te stellen een correct prijsbeleid te voeren en sterk te staan in onderhandelingen met de leveranciers. Je doet het voorbereidend werk voor de assortimentsherzieningen. Je zorgt voor de praktische organisatie en opvolging van promoties en animaties in de winkels. Je bereidt leveranciersbezoeken, uitmonsteringen en verschillende evenementen voor.

  • Elektricien (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In jouw functie zal je instaan voor het aansluiten van de nieuwe toestellen, zorgen voor een optimale bekabeling en plaatsen / aansluiten van elektrische kasten. Je zal steeds werken onder supervisie van een projectleider. De verplaatsingen zijn voornamelijk nationaal. Je komt terecht in een KMO bedrijf met familiaal karakter. Bedrijfsprofiel: Voor een toonaangevende speler in zijn sector zijn wij op zoek naar een elektricien in een familiaal bedrijf.

  • Kwaliteitscontroleur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een kwaliteitscontroleur. Je takenpakket: - kwaliteitscontrole van de binnenkomende goederen - kwaliteitscontrole van de afgewerkte stukken - verpakking en verzending van de afgewerkte stukken

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Alken-Wellen (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student schoonmaak - Gent-Zeehaven (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Gent-Zeehaven zijn we op zoek naar een student schoonmaak die op zaterdagvoormiddag (4u/week) kan werken. Je werkt uitsluitend op bedrijven (schoonmaak van kantoorruimtes, sanitaire en gemeenschappelijke ruimtes).

  • Polyvalente studenten - Fastfoodketen - Wetteren - 18+ (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, één van 's werelds grootste fastfoodketens zijn wij nog op zoek naar meerdere studenten voor in de vakantieperiode en voor tijdens het weekend doorheen het schooljaar. Je wordt tewerkgesteld in een jong en dynamisch team en zal polyvalent ingeschakeld worden binnen de zaak. Op deze manier heb je een zeer variërende functie waarbij je op verschillende werkposten opgeleid zal worden. De uren liggen tussen 10u00 en 01u00. In samenspraak met de verantwoordelijke kan steeds bekeken worden welke planning voor jou haalbaar is.

  • Vastgoedmakelaar of stagiair met BIV nummer (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: IMMOBLUE KNOKKE

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde vastgoedmakelaar of stagiair met BIV nummer voor een immobiliën kantoor te Knokke-Heist.

  • Ervaren Recruiter Volvo Group Belgium (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Je zal deel uitmaken van het recruteringsteam in Gent dat instaat voor het ondersteunen van managers in hun zoektocht naar geschikte medewerkers. Hierbij ga je vooral op zoek naar bedienden-profielen en experts in verschillende domeinen (productie, ingenieursstudies, IT, ondersteunende rollen,...). Je bent betrokken in het proces vanaf het ontstaan van de noden tot het invullen ervan. Dit betekent dat je een afwisselend takenpakket zal hebben, onder andere bestaande uit: CV screening Telefonische screening Afnemen van one-on-one interviews Postings op job boards Sourcing via sociale media, externe partners en eventueel headhunters Jouw dagdagelijkse taak moet bijdragen aan het promoten van onze diensten, alsook het verhogen van de tevredenheidsgraad bij onze managers en afdelingen. Jij wordt de ambassadeur van Volvo Group! Jij speelt een rol in het voeren van onze ‘employer branding'-strategie door jouw kandidaten de juiste begeleiding en opvolging te bieden.

  • Schrijnwerker Regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Zwemlesgever Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen aan baby's, peuters en hummeltjes. • De lessen vinden plaats op wekelijkse basis (zaterdag) • Engagement voor een gans schooljaar • Administratieve opvolging: zwemlijsten invullen • Rapportering aan de zwembadmanager • Opvolgen en naleven van de nodige veiligheidsprocedures

  • ZELSTANDIG MAKELAAR MET BIV-NUMMER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: BRICKS IMMOBILIËN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkoopsbezoeken: rondleidingen, het geven van advies bij verkoop, onderhandelingen en opvolging van dossier tot akte. Prospectie: je gaat actief op zoek naar nieuwe eigendommen voor verkoop. Verhuurbezoeken: rondleidingen, selectie van kandidaten en opvolging van het dossier tot sleuteloverdracht. Ons team geeft je hierbij een uitgebreide ondersteuning.

Zoek naar antwoorden van KASTEEL DE ROZERIE in sociale netwerken
Look for responds of KASTEEL DE ROZERIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor KASTEEL DE ROZERIE. Laat een reactie achter voor KASTEEL DE ROZERIE. KASTEEL DE ROZERIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KASTEEL DE ROZERIE. Leave a respond for KASTEEL DE ROZERIE. KASTEEL DE ROZERIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KASTEEL DE ROZERIE op de google maps. Adres en contacten KASTEEL DE ROZERIE
Location of KASTEEL DE ROZERIE on the google maps. Address and contacts of KASTEEL DE ROZERIE

Andere gerelateerde bedrijven als come KASTEEL DE ROZERIE KASTEEL DE ROZERIE: MOTEL CLEO BVBA | 'T Neerhof | GROEP GASTHUISZUSTERS VAN ANTWERPEN | Cristal qui songe Sprl | Juergen Guesting

Other related companies as KASTEEL DE ROZERIE: MOTEL CLEO BVBA | 'T Neerhof | GROEP GASTHUISZUSTERS VAN ANTWERPEN | Cristal qui songe Sprl | Juergen Guesting

KASTEEL DE ROZERIE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is KASTEEL DE ROZERIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09677551269. Het bedrijf KASTEEL DE ROZERIE bevindt zich op het adres: Brusselse steenweg 75,9300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 656,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 727,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in KASTEEL DE ROZERIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KASTEEL DE ROZERIE is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KASTEEL DE ROZERIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KASTEEL DE ROZERIE, openstaande posities, locatie van KASTEEL DE ROZERIE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KASTEEL DE ROZERIE is a company, that was registered 2008 in Aalst region, Belgium. Full name of company is KASTEEL DE ROZERIE, company assigned to the tax number BE09677551269. The company KASTEEL DE ROZERIE is located at the address: Brusselse steenweg 75,9300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 656,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 727,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in KASTEEL DE ROZERIE were not found.
The main activity of KASTEEL DE ROZERIE is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of KASTEEL DE ROZERIE is not available. You also can look at reviews of KASTEEL DE ROZERIE, open positions, location of KASTEEL DE ROZERIE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KASTEEL DE ROZERIE, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KASTEEL DE ROZERIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KASTEEL DE ROZERIE, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KASTEEL DE ROZERIE, employees, financial statistics.