Autocenter Cooman BVBA

Contactgegevens Autocenter Cooman BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Autocenter Cooman BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Autocenter Cooman BVBA

Regio (region): Liedekerke, België

Adres (address): Affligemsestraat 540-550,1770, België

Telefoon (phone): 053 66 38 33 053 66 38 33

Fax (fax): 053 67 32 23 053 67 32 23

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Autocenter Cooman BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Autocenter Cooman BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Autocenter Cooman BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Autocenter Cooman BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Autocenter Cooman BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Autocenter Cooman BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Autocenter Cooman BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Autocenter Cooman BVBA
Products information Autocenter Cooman BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05583221435
Ondernemingsnummer: 1214782714
Hoofdstad (capital): 712,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 508,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Autocenter Cooman BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Autocenter Cooman BVBA
(Get full report from official database of BE for Autocenter Cooman BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Autocenter Cooman BVBA
Addition kinds of activities for Autocenter Cooman BVBA

356500. Verpakkingsmachines | Packaging machinery
20229903. Verwerkte kaas | Processed cheese
23530100. Uniforme hoeden en petten | Uniform hats and caps
32720502. Deurkozijnen, beton | Door frames, concrete
32979901. Alumina gesmolten vuurvaste materialen | Alumina fused refractories
39990304. Veren, verven, behalve struisvogel | Feathers, dyeing, except ostrich
79991101. Handwerk instructies | Arts and crafts instruction

Werken bij Autocenter Cooman BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Autocenter Cooman BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Autocenter Cooman BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Autocenter Cooman BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Zorgkundige woonzorgcentrum Mariëndal (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Woonzorgcentrum Mariëndal

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als zorgkundige sta je samen met je team in voor de uitvoering van de verzorgende taken in het woonzorgcentrum. Daarbij behartig je het dagelijks welzijn van de bewoners en verzeker je hen een aangenaam en comfortabel verblijf.

  • Chauffeur C aan horecazaken (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat voeding levert aan horeca zaken, zoeken we een chauffeur C. Je hebt meerdere stops en staat ook zelf in voor het laden en lossen. Daarnaast heb je ook heel veel contact met de klanten.

  • Teamleader contact center vestiging Gent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega-teamleaders ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een 50 tal klantenadviseurs. Samen met je team streef je ernaar de vooropgestelde doelstellingen inzake bereikbaarheid, productiviteit en kwaliteit te behalen. Als aanspreekpunt is het coachen, begeleiden, motiveren en enthousiasmeren van je team de grootste tijdsbesteding. Je rapporteert rechtstreeks aan de operationeel manager.

  • productiemedewerker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    uw taken: De productieafdeling bij Meat&More bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen vleesbereidingen slicing salades keuken? > u bent verantwoordelijk voor de aan en afvoer van producten. > controle van afgewerkte producten en paletfiches

  • Huishoudhulp Wortegem-Petegem 15u (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend! Als huishoudhulp ondersteun je éénzelfde gezin in de huishoudelijke taken. Dagelijks huishoudelijk werk, voorbereiden van de maaltijden, boodschappen en strijken dinsdag, woensdag, vrijdag UREN BESPREEKBAAR

  • Call agent/recruiter gezocht bij Activate Brussel! (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Werken bij Activate betekent de perfecte balans tussen een leerzame studentenjob en een superleuke tijd! Je werkt in een jong en enthousiast team waarmee je het gezicht van leuke merken of goede doelen bent. Hiervoor bieden wij jou topbegeleiding en een goed loon. Functieomschrijving Je dagelijkse werkzaamheden kunnen als volgt omschreven worden: Posten van vacatures op verschillende jobboards voor de functie Werver Inkomende sollicitaties via e-mail en de verschillende jobboards beoordelen en verwerken Nabellen van potentiële kandidaten met als doel intakegesprekken in te plannen Administratieve opvolgingen

  • Jobstudent (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Bijlesgever fysica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Studentenjob Polyvalent verkoopsmedewerker - TOTAL Kalken (richting Gent) (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een afwisselende job en weet je van aanpakken? Dan is een job als verkoper bij TOTAL misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Kalken (E17 Antwerpen-Gent, richting Gent) zijn we op zoek naar polyvalente verkoopsmedewerkers. Je zal zowel in de shop als aan de kassa kunnen werken. Of je wordt afwisselend ingezet in de broodjeszaak van het station, waar je de klanten kan verder helpen. Het gaat om een deeltijdse functie in een 2/5de regime. (tijdens de weekends)

  • TEAM MANAGER WAREHOUSE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je start in een opleidingstraject van 6 maanden waarin je van A tot Z wordt opgeleid tot volwaardig team manager: Je begint met opdrachten op de werkvloer zodat je de job van Warehouse Operator 100% onder de knie krijgt (pick&pack) Vervolgens word je via opleidingen en personal coaching op niveau van teamleader gebracht en evolueert je takenpakket tot dat van een volwaardig team manager: Werkopdrachten en werkuren van warehouse operators opvolgen Dagelijkse ochtendmeetings, taakverdeling en opvolging ervan verzorgen Problemsolving Waken over naleving van procedures en kwaliteitsvoorschriften Coaching van de medewerkers op de werkvloer Signaleren van problemen naar de Supervisors Bemiddelend optreden bij conflicten Etc…   Bedrijfsprofiel: Voor een logistiek bedrijf in Gent ben ik op zoek naar een team manager warehouse m/v  

  • EXPEDITEUR IMPORT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: De Keyser Thornton

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een collega Expediteur Import voor ons hoofdkantoor te Antwerpen. Jouw takenpakket omvat o.a.: Algemeen: Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten voor de behandeling van hun importdossiers; Je volgt het klantendossier op van vertrek leverancier tot afgeleverd bij de klant; Je bent de coördinatiepersoon tussen de klant en de diverse andere betrokken partijen (handling agent, rederij, vervoerder, etc). Je bent verantwoordelijk voor het operationele en financiële luik van het dossier; Je kijkt inkomende en uitgaande fakturen na; Indien nodig volg je de klachtendossiers op.

  • Overname franchise-uitbating | O-Vl (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hou je van vintage, antiek, meubelen en allerlei ander zo goed als nieuw gerief? Herbruiken is voor jou geen vies woord maar ecologisch en economisch verstandig? Je droomt ervan een eigen zaak te runnen, en ziet de meerwaarde van een bewezen en gecertifieerd concept incluis coaching in? Dan moeten we eens babbelen (denk qua eigen kapitaalsinbreng voor dit concept aan een € 50 K).

Zoek naar antwoorden van Autocenter Cooman BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Autocenter Cooman BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Autocenter Cooman BVBA. Laat een reactie achter voor Autocenter Cooman BVBA. Autocenter Cooman BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Autocenter Cooman BVBA. Leave a respond for Autocenter Cooman BVBA. Autocenter Cooman BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Autocenter Cooman BVBA op de google maps. Adres en contacten Autocenter Cooman BVBA
Location of Autocenter Cooman BVBA on the google maps. Address and contacts of Autocenter Cooman BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Autocenter Cooman BVBA Autocenter Cooman BVBA: STROOM BVBA | Genicot Jean | B-Tech N.V. | Edmar N.V. | Santens N.V.

Other related companies as Autocenter Cooman BVBA: STROOM BVBA | Genicot Jean | B-Tech N.V. | Edmar N.V. | Santens N.V.

Autocenter Cooman BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Liedekerke, België. De volledige naam van het bedrijf is Autocenter Cooman BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05583221435. Het bedrijf Autocenter Cooman BVBA bevindt zich op het adres: Affligemsestraat 540-550,1770. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 712,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 508,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Autocenter Cooman BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Autocenter Cooman BVBA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Autocenter Cooman BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Autocenter Cooman BVBA, openstaande posities, locatie van Autocenter Cooman BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Autocenter Cooman BVBA is a company, that was registered 2017 in Liedekerke region, Belgium. Full name of company is Autocenter Cooman BVBA, company assigned to the tax number BE05583221435. The company Autocenter Cooman BVBA is located at the address: Affligemsestraat 540-550,1770. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 712,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 508,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Autocenter Cooman BVBA were not found.
The main activity of Autocenter Cooman BVBA is Automotive Repair, Services and Parking, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Autocenter Cooman BVBA is not available. You also can look at reviews of Autocenter Cooman BVBA, open positions, location of Autocenter Cooman BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Autocenter Cooman BVBA, Liedekerke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Autocenter Cooman BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Autocenter Cooman BVBA, Liedekerke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Autocenter Cooman BVBA, employees, financial statistics.