DOMAINE DU BAS BOIS

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • DOMAINE DU BAS BOIS
Private companiesTransportation Equipment • DOMAINE DU BAS BOIS

Contactgegevens DOMAINE DU BAS BOIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOMAINE DU BAS BOIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOMAINE DU BAS BOIS

Regio (region): Soumagne, België

Adres (address): Rue Célestin Demblon 125,4630, België

Telefoon (phone): 04 377 03 43; 04 377 12 67 04 377 03 43; 04 377 12 67

Fax (fax): 04 377 12 67 04 377 12 67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOMAINE DU BAS BOIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOMAINE DU BAS BOIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOMAINE DU BAS BOIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOMAINE DU BAS BOIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOMAINE DU BAS BOIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOMAINE DU BAS BOIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOMAINE DU BAS BOIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOMAINE DU BAS BOIS
Products information DOMAINE DU BAS BOIS

BTW identificatienummer (tax): BE09826141357
Ondernemingsnummer: 2812194824
Hoofdstad (capital): 944,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 770,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in DOMAINE DU BAS BOIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOMAINE DU BAS BOIS
(Get full report from official database of BE for DOMAINE DU BAS BOIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOMAINE DU BAS BOIS
Addition kinds of activities for DOMAINE DU BAS BOIS

729910. Persoonlijke financiële diensten | Personal financial services
31499904. Schoenverven | Shoe dyeing
34999912. Wrijving materiaal, gemaakt van poedervormig metaal | Friction material, made from powdered metal
38240000. Vloeimeters en tellen | Fluid meters and counting devices
50210104. Filing units | Filing units

Werken bij DOMAINE DU BAS BOIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOMAINE DU BAS BOIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOMAINE DU BAS BOIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOMAINE DU BAS BOIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitsmedewerker in 2 ploegen (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Tempo Inhouse Kuehne+Nagel (Eindh)

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsmedewerker werk je actief mee vanuit het magazijn aan een correcte en tijdige oplevering van de goederen voor outbound. Samen met het operationele magazijnteam zorg je onder meer voor controle van de uitgevoerde instructies van in- en outbound. Je neemt als kwaliteitsmedewerker de volgende taken en verantwoordelijkheden voor je rekening : ¿Kwaliteitscontroles : bijv. controles uitvoeren op paletten: beschadigingen, aantallen, hoogtes, manier van stapelen, ... ¿Problemen en verbeteringen in het kwaliteitsbewaking identificeren, meewerken aan de analyse van de oorzaken, verbeteringen voorstel kwallen en verbeteringen (deels) zelf mee uitvoeren. ¿Je bent het operationele aanspreekpunt voor het kwaliteitsbeheer op de afdeling.

  • Elektro-mechanieker/technieker (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een tijdelijke functie als technieker? Dan is dit de ideale job voor u. Voor Renewi Belgium - actief in bouw en sloopafval zoeken wij voor onmiddellijke opstart een technieker. Je hebt ervaring in het aanpakken en structureel oplossen van technische storingen in een produktie-omgeving Je zoekt actief naar grondoorzaken en naar definitieve en/of preventieve oplossingen van technische problemen Je staat in voor de technische ondersteuning van het productieproces en maakt aanbevelingen om de werking van de productieafdeling te verbeteren Je bent mee verantwoordelijk voor de optimalisatie van de productie-installatie op het gebied van productieoutput, kwaliteit en technische betrouwbaarheid Je bent verantwoordelijk voor het nakijken en herstellen van mechanische en elektrische installaties Je analyseert elektrische en mechanische storingen aan de productiemachines en je lost het probleem zo snel mogelijk op Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud om productiestilstanden tot een minimum te herleiden. Je doet inspectierondes en je gaat op zoek naar mechanische fouten Indien nodig ondersteun je de operatoren in hun werkzaamheden

  • Marketing Assistant - Student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door Marketing en ben je twee halve dagen per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je graag jouw kennis van Marketing omzetten in de praktijk en heb je zin om mee te bouwen aan onze marketing- en communicatiestrategie? Jouw takenpakket: Je staat in voor het operationeel uitvoeren van de contentplanning en voorziet de nodige content hiervoor. Je maakt social media posts aan en plaatst deze op het juiste kanaal Je ondersteunt ons in het zoeken zoeken naar artikels, maken van foto's, videos, etc. Je adviseert ons over mogelijke content en houdt ons op de hoogte van de nieuwste trends. Je staat in voor de redactie van onze interne en externe nieuwsbrief.

  • Studentenjob verkoop Hema Waasland (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Waasland is op zoek naar studenten die beschikbaarheden hebben doorheen de week tijdens het schooljaar

  • Elektromonteur tijdelijke technieken (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een basiskennis elektriciteit en ga je graag een nieuwe uitdaging aan? Voor onze klant uit Heusden-Zolder zoeken we een elektromonteur van tijdelijke technische installaties. Als elektromonteur sta je in voor het transport en de op- en afbouw van onze tijdelijke technische installaties (gaande van verlichting, schuifdeuren, stroomgeneratoren, verwamingssystemen...) voor diverse projecten op locatie.

  • Logistiek Planner (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: KALIMBA

    Type: Vaste Job

    Kalimba is al twintig jaar een een gevestigde waarde voor de productie en levering van drinkwater en waterkoelers in België en Nederland. Je staat in voor een dagelijkse optimale planning voor onze chauffeurs en techniekers op de baan rekeninghoudende met de specifieke eisen van de klant. Je draagt zorg voor het equipment en het wagenpark. Je werkt nauw samen met de chauffeurs en techniekers en rapporteert aan het management.

  • Geotechnisch Ingenieur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring met geotechnsiche berekeningen en SB260?Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je plant en volgt grondonderzoekcampagnes op. Je beheert, inventariseert, interpreteert en analyseert uitgevoerd grondonderzoek. Je maakt studies van funderingen en ondergrondse constructies (zowel geotechnisch ontwerp als structureel ontwerp). Je stelt uitgangspuntennota’s en rekennota’s op. Je maakt stabiliteitsberekeningen. Je begeleidt collega's bij het opstellen van de tekeningen. Je stelt technische bestekteksten op mbt funderingen en ondergrondse constructies. Je beoordeelt en controleert het ontwerp van funderingen en ondergrondse constructies volgens SB260 hoofdstuk 21.

  • BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE 3e MIDDELBAAR te 1780 WEMMEL. HET BETREFT EEN LEERLING UIT HET DERDE MIDDELBAAR LATIJN-WISKUNDE. DE OUDERS ZOEKEN BIJLES WISKUNDE EN VERWIJZEN NAAR VORIG SCHOOLJAAR ALS ZIJNDE EEN JAAR WAARIN DE LEERKRACHT WISKUNDE VAAK AFWEZIG WAS. ZIJ STELLEN VAST DAT HUN DOCHTER HIERDOOR EEN AANTAL BASISELEMENTEN MIST OM VLOT DE NIEUWE LEERSTOF TE VERWERKEN Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: OP1.

  • Externe Kinesitherapeut (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: ZONNELIED

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als externe kinesitherapeut ben je medeverantwoordelijk voor de kinesitherapeutische behandelingen in onze woonzorgzone De Stroom (Sint-Jans-Molenbeek). Mogelijke behandelingsdoelen zijn behoud van stappen, mobiliteit behouden, uithouding bevorderen en dergelijke meer. Er is een gevarieerde populatie aanwezig (Hemiplegie, ziekte van Huntington, Cerebral Palsy, MS, NAH en meervoudige handicap) Halftijdse vervanging op zelfstandige basis gezocht voor de maand november. Exacte uren en dagen bespreekbaar.

  • Logopediste te Wachtebeke/Lochristi (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: LOGOPRAXIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Logopraxis is een gespecialiseerde multidisciplinaire praktijk te LOCHRISTI en WACHTEBEKE voor logopedie, psychologie, psychomotoriek en diëtiek opgericht in 2004. Door onze jarenlange ervaring zijn we een gevestigde waarde geworden in onze tak van de hulpverlening. Wij zoeken een enthousiaste collega om onze bloeiende en groeiende groepspraktijk te versterken. Onze logopedisten leggen zich toe op alle facetten van de logopedie met name diagnostiek en behandeling en dit zowel voor kinderen, jongeren als volwassen . Multidisciplinair werken is onze troef. Daarnaast heeft iedere therapeut binnen onze groepspraktijk een eigen specialisatie uitgebouwd, waardoor we aan elke hulpvraag tegemoet kunnen komen.

  • Sales Promotor (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sales jouw leven? Krijg je een kick als je een deal binnenhaalt? Dan hebben wij dé ideale vacature voor jou. Wij zijn op zoek naar een hunter! Iemand die gebeten is door de sales, waarvan opgeven niet in zijn/haar woordenboek staat. Je houdt van prospectie en brengt een bepaald product aan de man. Je straalt zelfvertrouwen uit, je bent joviaal en kan communiceren in het nederlands en in het frans. Voor meer informatie omtrent deze toffe vacature, gelieve contact op te nemen met ons kantoor 051/ 23 16 20.

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

Zoek naar antwoorden van DOMAINE DU BAS BOIS in sociale netwerken
Look for responds of DOMAINE DU BAS BOIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOMAINE DU BAS BOIS. Laat een reactie achter voor DOMAINE DU BAS BOIS. DOMAINE DU BAS BOIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOMAINE DU BAS BOIS. Leave a respond for DOMAINE DU BAS BOIS. DOMAINE DU BAS BOIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOMAINE DU BAS BOIS op de google maps. Adres en contacten DOMAINE DU BAS BOIS
Location of DOMAINE DU BAS BOIS on the google maps. Address and contacts of DOMAINE DU BAS BOIS

Andere gerelateerde bedrijven als come DOMAINE DU BAS BOIS DOMAINE DU BAS BOIS: CTB INFRA | FLORIZOONE & PARTNERS NV | Depuydt NV | Ludy Machinery N.V. | Dupont Poorten B.V.B.A.

Other related companies as DOMAINE DU BAS BOIS: CTB INFRA | FLORIZOONE & PARTNERS NV | Depuydt NV | Ludy Machinery N.V. | Dupont Poorten B.V.B.A.

DOMAINE DU BAS BOIS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Soumagne, België. De volledige naam van het bedrijf is DOMAINE DU BAS BOIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09826141357. Het bedrijf DOMAINE DU BAS BOIS bevindt zich op het adres: Rue Célestin Demblon 125,4630. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 944,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 770,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DOMAINE DU BAS BOIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DOMAINE DU BAS BOIS is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOMAINE DU BAS BOIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOMAINE DU BAS BOIS, openstaande posities, locatie van DOMAINE DU BAS BOIS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DOMAINE DU BAS BOIS is a company, that was registered 2007 in Soumagne region, Belgium. Full name of company is DOMAINE DU BAS BOIS, company assigned to the tax number BE09826141357. The company DOMAINE DU BAS BOIS is located at the address: Rue Célestin Demblon 125,4630. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 944,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 770,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DOMAINE DU BAS BOIS were not found.
The main activity of DOMAINE DU BAS BOIS is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DOMAINE DU BAS BOIS is not available. You also can look at reviews of DOMAINE DU BAS BOIS, open positions, location of DOMAINE DU BAS BOIS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOMAINE DU BAS BOIS, Soumagne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOMAINE DU BAS BOIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOMAINE DU BAS BOIS, Soumagne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOMAINE DU BAS BOIS, employees, financial statistics.