Dansstudio Step-In VZW

Contactgegevens Dansstudio Step-In VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dansstudio Step-In VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dansstudio Step-In VZW

Regio (region): Aartselaar, België

Adres (address): Langlaarsteenweg 155,2630, België

Telefoon (phone): 03 887 87 87 03 887 87 87

Fax (fax): 03 887 87 87 03 887 87 87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dansstudio Step-In VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dansstudio Step-In VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dansstudio Step-In VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dansstudio Step-In VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dansstudio Step-In VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dansstudio Step-In VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dansstudio Step-In VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dansstudio Step-In VZW
Products information Dansstudio Step-In VZW

BTW identificatienummer (tax): BE01195281982
Ondernemingsnummer: 8595397949
Hoofdstad (capital): 496,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 127,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Dansstudio Step-In VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dansstudio Step-In VZW
(Get full report from official database of BE for Dansstudio Step-In VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dansstudio Step-In VZW
Addition kinds of activities for Dansstudio Step-In VZW

721202. Garment pressen | Garment pressing
20529905. koekjes | Cookies
35969902. Badkamer weegschaal | Bathroom scales
50850600. Industriële gereedschappen | Industrial tools
51130100. Verzendkosten | Shipping supplies
56990403. Dressmakers, custom | Dressmakers, custom
73530100. Verhuur van olieapparatuur | Oil equipment rental services
78129902. Cartoonproductie, televisie | Cartoon production, television

Werken bij Dansstudio Step-In VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dansstudio Step-In VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dansstudio Step-In VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dansstudio Step-In VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Trapmonteur (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in traprenovaties, zijn we op zoek naar een trapmonteur (M/V). - U voorziet bestaande trappen van een nieuw uiterlijk - Werken in het atelier en op werven

  • PLOEGBAAS PLATTE DAKEN (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor een team dakwerkers. - Je ziet erop toe dat al het nodige materiaal aanwezig is op de werf. - Uiteraard werk jezelf ook nog mee op de platte daken

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Ieper 12 uren per week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 u per week voor een gastgezin wonende te Ieper.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag, woensdag en vrijdag in dit gastgezin en dit telkens in de voormiddag . U staat in voor het onderhoud van het huis alsook voor het poetswerk,de was,de strijk, u kookt er gezonde maaltijden (Pascale Naessens) en u doet boodschappen.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Administratieve studentenjob - tot eind 2018 (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn voor onze klant, een voedingsbedrijf regio Zwevegem, op zoek naar een administratieve kracht, ter ondersteuning van de afdeling supply chain & planning. Dit is een tijdelijk opdracht tot eind 2018.

  • Student Medewerker Klantendienst en Dispatching regio Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: INDIGO PARK BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Je maakt de dagplanning op voor je collega’s van de technische dienst. • Je kan vooropgestelde procedures volgen. • Je werkt graag met tools en computerprogramma’s. Outlook, Exel, Word, enz. hebben voor jou dus geen geheimen. • Je bent een aangenaam aanspreekpunt naar de klanten toe, op momenten dat zij je nodig hebben. • Bij problemen en stressmomenten kan je jezelf in de plaats van je collega’s stellen.

  • JOBSTUDENTEN min. 18 jaar (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten om tijdens de week en/of het weekend te werken. Hierbij kan het zijn dat je zowel overdag als 's avonds tewerkgesteld wordt. Je kan ingezet worden als keukenmedewerker, maar het kan ook zijn dat je soms aan de kassa staat.

  • Student 17+ (M/V) - weekendwerk tearoom (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Opdienen Afwas

  • MEDEWERKER BOUW MET VERBALE TALENTEN voor de regio DE KEMPEN (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zijn we opzoek naar een vlotte commerciële persoonlijkheid die op technisch vlak zijn mannetje kan staan! Je komt terecht in een tof team, dit kan ik je persoonlijk garanderen! Onze klant gaat SAMEN met jou investeren in je carrière. Een grondige opleiding & begeleiding, indien nodig, is dan ook vanzelfsprekend! Je bezoekt bestaande & gaat actief opzoek naar nieuwe klanten in de BOUW. Je verkoopt "speciale" kwalitatieve gereedschappen & bevestigingsmaterialen aan firma's in de bouw. Ben je bijvoorbeeld: - een metser/werfleider/... in de bouw die verbaal zijn mannetje kan staan - of een commercieel talent die handig is & bijvooorbeeld zijn eigen huis heeft rechtgezet - of ben je iemand die ervaring heeft in de binnendienst van de bouw & heel graag de baan wil op gaan aarzel dan niet om te solliciteren want dan ben je voor ons de perfecte kandidaat!

  • Schrijnwerker atelier (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: STANDMARK

    Type: Vaste Job

    - Voorbereiden van de beursstanden of interieurprojecten - Vervaardigen van meubilair op maat voor onze beursstanden en interieurprojecten - Interpreteren van technische plannen en productielijsten - Oplappen van de houtbouw panelen: schuren, plamuren, herstellen - Uitsorteren van houtbouw panelen die terugkomen van afgebouwde standen volgens maat en type - Schilderen van gemaakte meubels

  • Senior Sales Representative (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: OMETA

    Type: Vaste Job

    Als Senior Sales Representative sta jij in voor de verkoop van onze technologie. Deze technologie houdt een Framework in, dat data ontsluit uit applicaties en weergeeft in Microsoft SharePoint. Je krijgt de leads aangeboden en werkt nauw samen met de marketingverantwoordelijke die jij ook mee aanstuurt bij sales acties. Samen staan jullie in voor de verkoop en opvolging. Naast de bagage aan aangeboden leads, verzorg jij zelf je pipeline. Rapporteren doe je rechtstreeks aan de zaakvoerder. Voor deze functie verdiep je je in het technische verhaal van onze technologie en kan jij dit verhaal op een heldere en verkoopsgerichte wijze naar de prospecten overbrengen. Uiteraard is hierbij voortdurend contact met onze bestaande en potentiële klanten van belang: graag telefoneren is een must voor deze functie.

  • Junior Account Manager Horeca - Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de commerciële contacten met de Horeca in de regio van Kortrijk. • Optimaliseer het totale klantenvolume. • Bewaak het proces en de contracten (van het nemen van orders tot het respecteren van merken, het distributiekanaal en de betaling). • Bezoek de verkooppunten van je sector in overeenstemming met de frequentie van bezoeken vastgesteld door het management. • Verhoog en garandeer de beschikbaarheid van de producten en promoties • Optimaliseer de zichtbaarheid van de merken en promoties. • Bent ambassadeur van de kwaliteit van de producten door middel van drie pijlers: de permanente kwaliteit, opleidingen voor de uitbater organiseren en het garanderen van onderhoudsabonnement van de installaties. • Creëer nieuwe business door prospectie en onderhandeling door te luisteren naar de klant en te werken in het belang van het bedrijf. • Ontwikkel een dagelijks en wekelijks schema van je bezoeken. • Dagelijks rapportage over de doelstellingen in het CRM-systeem. • Ontwikkel en onderhoud je netwerk van klanten / verkopers en professionals in de horeca. • Beheer je budget.

  • Reclame bedeler in Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van Dansstudio Step-In VZW in sociale netwerken
Look for responds of Dansstudio Step-In VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dansstudio Step-In VZW. Laat een reactie achter voor Dansstudio Step-In VZW. Dansstudio Step-In VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dansstudio Step-In VZW. Leave a respond for Dansstudio Step-In VZW. Dansstudio Step-In VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dansstudio Step-In VZW op de google maps. Adres en contacten Dansstudio Step-In VZW
Location of Dansstudio Step-In VZW on the google maps. Address and contacts of Dansstudio Step-In VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Dansstudio Step-In VZW Dansstudio Step-In VZW: VANDENBOER J&M GRONDWERKEN NV | Henrotte Jean-François | Rosseeuw R & Zn | Market Development Projects | SPADA,ROLAND

Other related companies as Dansstudio Step-In VZW: VANDENBOER J&M GRONDWERKEN NV | Henrotte Jean-François | Rosseeuw R & Zn | Market Development Projects | SPADA,ROLAND

Dansstudio Step-In VZW is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Aartselaar, België. De volledige naam van het bedrijf is Dansstudio Step-In VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01195281982. Het bedrijf Dansstudio Step-In VZW bevindt zich op het adres: Langlaarsteenweg 155,2630. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 496,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 127,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Dansstudio Step-In VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dansstudio Step-In VZW is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dansstudio Step-In VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dansstudio Step-In VZW, openstaande posities, locatie van Dansstudio Step-In VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dansstudio Step-In VZW is a company, that was registered 1989 in Aartselaar region, Belgium. Full name of company is Dansstudio Step-In VZW, company assigned to the tax number BE01195281982. The company Dansstudio Step-In VZW is located at the address: Langlaarsteenweg 155,2630. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 496,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 127,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Dansstudio Step-In VZW were not found.
The main activity of Dansstudio Step-In VZW is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Dansstudio Step-In VZW is not available. You also can look at reviews of Dansstudio Step-In VZW, open positions, location of Dansstudio Step-In VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dansstudio Step-In VZW, Aartselaar: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dansstudio Step-In VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dansstudio Step-In VZW, Aartselaar: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dansstudio Step-In VZW, employees, financial statistics.