Congress Valley

Contactgegevens Congress Valley: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Congress Valley: address, phone, fax, email, website, opening hours

Congress Valley

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Citadelpark,9000, België

Telefoon (phone): 09 242 81 50 09 242 81 50

Fax (fax): +32 (71) 439-57-80 +32 (71) 439-57-80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Congress Valley: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Congress Valley"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Congress Valley"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Congress Valley, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Congress Valley. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Congress Valley, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Congress Valley. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Congress Valley
Products information Congress Valley

BTW identificatienummer (tax): BE05114105224
Ondernemingsnummer: 9802795410
Hoofdstad (capital): 776,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 875,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Congress Valley zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Congress Valley
(Get full report from official database of BE for Congress Valley)

Aanvulling soorten activiteiten voor Congress Valley
Addition kinds of activities for Congress Valley

9223. Correctionele instellingen | Correctional institutions
239205. Handdoeken, vaatdoeken en stofdoeken | Towels, dishcloths and dust cloths
358501. Airconditioning apparatuur, compleet | Air conditioning equipment, complete
17110405. Warmteverwarming en airconditioning aannemer | Warm air heating and air conditioning contractor
20920100. Verse of bevroren vis of zeevruchten chowders, soepen en stoofpotjes | Fresh or frozen fish or seafood chowders, soups, and stews
32920401. Remverbindingen, asbest | Brake linings, asbestos
34430400. Plaatwerk voor de metaalbewerking | Plate work for the metalworking trade
36740104. Parametrische diodes | Parametric diodes
48330000. Televisiestations | Television broadcasting stations
50820403. Baggers en sleeplijnen, behalve schepen | Dredges and draglines, except ships

Werken bij Congress Valley: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Congress Valley: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Congress Valley. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Congress Valley. Looking for open vacancies in other companies

  • Tapijtafwerkster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor  een textielbedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een tapijtafwerkster met ervaring

  • Randstad zoekt technisch talent voor Engie! (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring en interesse in één van de volgende technische domeinen? Aarzel niet en bezorg ons jouw recente cv! HVAC/koeling elektromechanica elektriciteit piping automatisatie ingenieurs meet-en regeltechniek mechanica sprinklers security en data pijpfitten/lassen werkvoorbereiding

  • Huishoudhulp regio Rollegem (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Student vrijdag of zaterdag (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Klaar om in een nieuwe, gerenoveerde winkel aan de slag te gaan? We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die elke vrijdag en of zaterdag beschikbaar zijn. Je taken pakket is zeer gevarieerd: kassa, aanvullen in de verschillende afdelingen, bakkerij, aanvul van rekken,... Je zal allround worden ingezet en mag je de eerste weken aan opleiding verwachten.

  • Student tijdens schooljaar - regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam is op zoek naar een Jobstudent tijdens het schooljaar (m/v). Dit is voor een bedrijf gelegen in de regio van Kortrijk. Jouw taken als vakantiejob regio Kortrijk zijn: je staat in voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten; je verwerkt gegevens; je bent verantwoordelijk voor het klassement; je beantwoordt de telefoon; je biedt allround administratieve ondersteuning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Contact Center Medewerker (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een kleine speler in de markt van telecom en energie, maar die sterk aan het groeien is. Voor deze groei hebben ze natuurlijk mankracht nodig! Heb jij zin om aan boord te gaan ? Lees dan snel verder voor meer details! Functie Als flexibele en dynamische customer expert ondersteun je de verkopers en account managers van Orange & Luminus; Je bent verantwoordelijk voor de behandeling van binnenkomende vragen; Je zorgt voor de activatie van de contracten; Je bent regelmatig in contact met de verkopers van de winkels of account managers op de baan via telefoon en email; Je dient de binnenkomende aanvragen zo efficiënt & snel mogelijk op te lossen; Je werkt met verschillende datasystemen.

  • ONDERHOUDSMECANICIEN (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: DELORGE RICHARD

    Type: Vaste Job

    Voor ons bedrijf gespecialiseerd in het recycleren van textiel reststoffen zijn we dringend op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je doet het algemeen onderhoud van onze productiemachines, vorkheftrucks,... Naast uw taak als mecanicien werk je ook als losse arbeider in de productie.

  • MECHANIEKER - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanieker word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Als mechanieker waak je over de kwaliteit van het machinepark en voer je zowel preventief als curatief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je de mechanische storingen aan technische installaties en onderdelen (motoren, kettingen, lagers, ventielen, …). Ook constructiewerk kan af en toe tot jouw takenpakket behoren.

  • Preventieadviseur (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    U adviseert de werkgever, de leidinggevenden en de werknemers met als doelstelling de verbetering van het welzijn van de werknemers. U voert de opdrachten uit in het kader van het dynamisch risicobeheersingssysteem en vervult diverse wettelijke taken. U promoot de veiligheid en implementeert de beheersmaatregelen volgens het globale welzijnsbeleid, en dit in overleg met de andere preventieadviseurs. U bent het dagelijks aanspreekpunt inzake welzijn en veiligheid ter zake, en implementeert dit beleid door aanwezigheid op de werkvloer en overleg met de hiërarchische verantwoordelijken. U werkt nauw samen met de technische diensten omtrent de opvolging van verbeteringen, keuringen en controleprogramma’s. U brengt regelmatig verslag uit aan de HL over de arbeidsomstandigheden en mogelijke verbeteringen betreffende de veiligheid en gezondheid op de werkvloer. U rapporteert aan het diensthoofd IDPB omtrent uw interventies en de realisaties van het DRBS en de actieplannen.

  • Recruiter (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Solvus

    Type: Vaste Job

    Zeven uur. Wekker. Opstaan en genieten van een gezond ontbijt voor je op weg gaat naar je Unique-kantoor te AALST en de dag overloopt met je collega's bij een tas koffie. Die wordt druk: in de voormiddag verwelkom jij de nieuwe kandidaten die langskomen. Omdat je de openstaande vacatures goed kent, kan je tijdens die gesprekken vooral focussen op het inschatten en testen van je kandidaten. In je hoofd ben je dan al bezig met de zoektocht naar de perfecte vacature. In de namiddag ga je verder met de matchmaking. Tussendoor bel je ook met klanten om kandidaten aan te prijzen en nieuwe kansen op te snorren. En dan is er ook nog dat leuke nieuws natuurlijk: twee van je kandidaten mailen je dat ze nog even langskomen om hun nieuwe contract te ondertekenen. Met een supergevoel sluit je je pc af. Zo zien wij je functie als consultant: Onze consultants zijn de schakel tussen kandidaten en onze klanten. Dat is een functie met best veel verantwoordelijkheid. Kandidaten zitten immers op hete kolen: zij hopen dat je snel met een leuke en gepaste job op de proppen komt. Intussen wachten klanten op een nieuwe collega. Tussen die twee partijen ben jij de schakel en dat vind je best een prettige rol. Wat zijn je taken als consultant: Je voert gesprekken met kandidaten, test en screent ze, en beoordeelt hun cv. Je vergelijkt kandidaten met vacatures en maakt perfecte matches. Je overtuigt de klant van je match en begeleidt het proces tot aan de ondertekening van het contract. Je belt spontaan klanten op om te vragen of ze nieuwe vacatures voor je hebben, en prijst kandidaten aan bij bedrijven waar we nog niet voor werken. Je gedraagt je als een ondernemer die kansen grijpt, nieuwe mogelijkheden ziet en nastreeft.

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER / ADVISEUR (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: YOUR HOME

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als commerciële adviseur verkoop nieuwbouwwoningen. Je gaat op prospectie bij onze klanten met de bedoeling een nieuwbouw te verkopen (coördinatieovereenkomst). Graag in het bezit van BIV-nummer of stagiair.

  • kassamedewerker flexijob weekend (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Flexijob

    - Gemotiveerde kassamedewerker voor weekend - Samenwerken met medewerkers van het klantenserviceteam om uitstekende service te kunnen bieden gedurende het winkelen. - De wachtrij voor de kassa, de kassas, de uitgang, .. schoon houden. - Stellingen rond de kassa’s bijvullen tussen het afhandelen van klanten door.

Zoek naar antwoorden van Congress Valley in sociale netwerken
Look for responds of Congress Valley in social networks

Lees alle opmerkingen voor Congress Valley. Laat een reactie achter voor Congress Valley. Congress Valley bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Congress Valley. Leave a respond for Congress Valley. Congress Valley on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Congress Valley op de google maps. Adres en contacten Congress Valley
Location of Congress Valley on the google maps. Address and contacts of Congress Valley

Andere gerelateerde bedrijven als come Congress Valley Congress Valley: De Kegel Brandstoffen NV | Decosteel NV | DEWITTE JOHAN | Fibrocit N.V. | Servaege N.V.

Other related companies as Congress Valley: De Kegel Brandstoffen NV | Decosteel NV | DEWITTE JOHAN | Fibrocit N.V. | Servaege N.V.

Congress Valley is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Congress Valley, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05114105224. Het bedrijf Congress Valley bevindt zich op het adres: Citadelpark,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 776,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 875,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Congress Valley zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Congress Valley is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Congress Valley is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Congress Valley, openstaande posities, locatie van Congress Valley op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Congress Valley is a company, that was registered 1992 in Gent region, Belgium. Full name of company is Congress Valley, company assigned to the tax number BE05114105224. The company Congress Valley is located at the address: Citadelpark,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 776,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 875,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Congress Valley were not found.
The main activity of Congress Valley is Pipelines, Except Natural Gas, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Congress Valley is not available. You also can look at reviews of Congress Valley, open positions, location of Congress Valley on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Congress Valley, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Congress Valley, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Congress Valley, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Congress Valley, employees, financial statistics.