CENTRUM SINT-MICHIEL

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • CENTRUM SINT-MICHIEL
Private companiesFood Stores • CENTRUM SINT-MICHIEL

Contactgegevens CENTRUM SINT-MICHIEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRUM SINT-MICHIEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRUM SINT-MICHIEL

Regio (region): Beveren (Kieldrecht), België

Adres (address): Beukenlaan 18,9130, België

Telefoon (phone): 03 773 52 31 03 773 52 31

Fax (fax): +32 (87) 739-91-22 +32 (87) 739-91-22

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRUM SINT-MICHIEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRUM SINT-MICHIEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRUM SINT-MICHIEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRUM SINT-MICHIEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRUM SINT-MICHIEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRUM SINT-MICHIEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRUM SINT-MICHIEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRUM SINT-MICHIEL
Products information CENTRUM SINT-MICHIEL

BTW identificatienummer (tax): BE03786407470
Ondernemingsnummer: 2408447265
Hoofdstad (capital): 664,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 280,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in CENTRUM SINT-MICHIEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRUM SINT-MICHIEL
(Get full report from official database of BE for CENTRUM SINT-MICHIEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRUM SINT-MICHIEL
Addition kinds of activities for CENTRUM SINT-MICHIEL

3569. Algemene industriële machines, | General industrial machinery,
016104. Sla en bladgroenteboerderijen | Lettuce and leaf vegetable farms
507500. Warme luchtverwarming en airconditioning | Warm air heating and air conditioning
24930201. flakeboard | Flakeboard
28190500. aluinen | Alums
35230106. Drijvers (boerderij): graan, hooi en zaad | Driers (farm): grain, hay, and seed
35560103. Cream scheiders (voedingsmiddelen machines) | Cream separators (food products machinery)
39650000. Bevestigingen, knopen, naalden en spelden | Fasteners, buttons, needles, and pins
72170203. Tapijt- en tapijtverfplant | Carpet and rug dyeing plant

Werken bij CENTRUM SINT-MICHIEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRUM SINT-MICHIEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRUM SINT-MICHIEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRUM SINT-MICHIEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromonteur betonsector (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio Mol zijn we op zoek naar een elektromonteur die vrij all round is en zowel bediendewerk wilt doen als aan de machines wil sleutelen. We zijn op zoek naar kandidaten met een technische opleiding ( bachelor) of gelijkwaardig door ervaring. - Elektrische , hydraulische en pneumatische schema's lezen en interpreteren. - Kennis frequentieregelaars (SEW-Schneider) - Controle over elektriciteit en elektronische componenten, geautomatiseerde controlesystemen en PC toepassingen (MS-office)

  • werfleider installatie laadstations elektrische wagens (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Frans bedrijf zoeken we met onmiddellijke indiensttreding een werfleider voor de installatie van laadstations. Je gaat langs bij een 50-tal garages (van 2 merken in het hogere segment) in de Benelux, je detecteert de behoeften van de klant. Je werkt het project per klant uit en je legt dit voor aan de klant. Van zodra het project van start gaat sta je in voor de coördinatie van de installatie van de laadstations. Hierbij communiceer je dagelijks met de klant en stuur je je techniekers aan. Je helpt mee waar nodig en je leidt het project in goede banen. Na de installaties ga je langs bij de klant om op te volgen of alles vlot verloopt.

  • Orderpicker met reachtruckervaring (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij ervaring als orderpicker (M/V) en ben je op zoek naar een gevarieerde job? Dan is dit iets voor jou. Je werkt in het magazijn van een farmaceutisch distributiebedrijf in Bornem. Je staat op de verschillende werkposten in het magazijn. Je verwerkt de ontvangen goederen met behulp van de reachtruck. Je plaatst dozen op de band voor stockage. Je drukt bestellingen af via de computer en zet de dozen op paletten. Je controleert de bestellingen en wikkelt deze in per distributeur. Je werkt dagelijks van in daguren.

  • Meestergast ovenafdeling vaste nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stuurt en coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht - en captatie. Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. je overlegt met collega's en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. Je hebt een voorbeeldfunctie , draagt de waarden van de firma hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Ploeg Wegenwerkers. (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    DRINGEND GEZOCHT ! Gemotiveerde ploeg wegenwerkers.... Heb jij kennis van rioleringen, werk jij graag in de buitenlucht en ben je niet vies van fysiek zwaar werk? Dan zoeken wij jou! Na een positieve interimperiode zal er een vast contract aangeboden worden onder het paritair comité van de bouwsector. Er zijn verschillende opstapplaatsen voorzien in de kempen... Wenst u meer info? contacteer ons dan snel !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Webbekom – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEBBEKOM)

    Regio: WEBBEKOM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Afwasser (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant op de luchthaven zijn wij op zoek naar personeel (uitzendkrachten) voor in de Loft Je takken zijn o.a: - Afwas

  • Jobstudent (GINGELOM)

    Regio: GINGELOM

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten om te werken in een supermarkt. Je kan ingezet worden aan de kassa of in de winkel zelf. Je komt in contact met de klanten, en helpt ze steeds verder met een glimlach. Je hebt een verzorgd voorkomen, en leert graag bij.

  • Jobstudenten Testleiders (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Pearson Benelux

    Type: Studentenjob

    Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019). Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub,...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan. Je voert de onderzoeken uit in jouw eigen regio.

  • Onderhoudstechnieker (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: AMPLI

    Type: Vaste Job

    Ampli is de voorbije 30 jaar uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de audio-visuele sector, met ruime ervaring in concerten, evenementen, beurzen, modeshows en televisieopnames. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker (m/v) voor het onderhoud en de herstellingen aan ons materiaalpark. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor de organisatie van het labo van Ampli. Je staat in voor het nazicht en de eventuele herstellingen aan ons klank- en lichtmateriaal. Je hebt een diploma elektronica of elektromechanica of relevante ervaring in de AV sector. Je bent flexibel, werklustig en niet bang voor een uitdaging. Je werkt ordelijk en gestructureerd, met oog voor details. Je werkt zelfstandig, maar bent ook in staat om in teamverband te werken. Je hebt interesse in de AV sector en bent bereid veel bij te leren. Wij bieden een voltijdse, afwisselende job aan in een jong en dynamisch bedrijf. Spreekt deze functie je aan en herken je jezelf in bovenstaande eigenschappen? Aarzel dan niet en stuur nu je CV met begeleidende brief naar [email protected]

  • BAKKERSHULP (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: VANDECAVEYE WOUTER

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gemotiveerde medewerker voor onze bakkerij. Je helpt bij het bereiden van alle patisserie, taarten, drooggebak, slagroom, koeken,... 60% banketbakker 40% bakker. Interesse? Solliciteer snel.

  • manager IT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Vaste Job

    IT Manager met 10 jaar ervaring gewenst in een onderneming in Ieper. Voltijdse functie, vast contract. Als IT manger sta je aan de leiding van een team van 4 IT medewerkers. Samen met je team, onderhoud je en optimaliseer je het informaticasysteem, op een efficiënte manier. Je neemt initiatieven naar invoering, toepassing en evaluatie van de systemen en rapporteert aan het directieteam. Je adviseert over de investeringen en volgt zelf nieuwe technologiën op. Je zorgt voor de ontwikkeling en bijscholing binnen je team. Je werkt voltijds in Ieper.

Zoek naar antwoorden van CENTRUM SINT-MICHIEL in sociale netwerken
Look for responds of CENTRUM SINT-MICHIEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRUM SINT-MICHIEL. Laat een reactie achter voor CENTRUM SINT-MICHIEL. CENTRUM SINT-MICHIEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRUM SINT-MICHIEL. Leave a respond for CENTRUM SINT-MICHIEL. CENTRUM SINT-MICHIEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRUM SINT-MICHIEL op de google maps. Adres en contacten CENTRUM SINT-MICHIEL
Location of CENTRUM SINT-MICHIEL on the google maps. Address and contacts of CENTRUM SINT-MICHIEL

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRUM SINT-MICHIEL CENTRUM SINT-MICHIEL: Mélon SA | AAC Carnagros S.P.R.L. | Knaepen Gevelbepleisteringen B.V.B.A. | Atlass & Co | Blade Software BVBA

Other related companies as CENTRUM SINT-MICHIEL: Mélon SA | AAC Carnagros S.P.R.L. | Knaepen Gevelbepleisteringen B.V.B.A. | Atlass & Co | Blade Software BVBA

CENTRUM SINT-MICHIEL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Beveren (Kieldrecht), België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRUM SINT-MICHIEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03786407470. Het bedrijf CENTRUM SINT-MICHIEL bevindt zich op het adres: Beukenlaan 18,9130. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 664,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 280,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in CENTRUM SINT-MICHIEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRUM SINT-MICHIEL is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRUM SINT-MICHIEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRUM SINT-MICHIEL, openstaande posities, locatie van CENTRUM SINT-MICHIEL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CENTRUM SINT-MICHIEL is a company, that was registered 1991 in Beveren (Kieldrecht) region, Belgium. Full name of company is CENTRUM SINT-MICHIEL, company assigned to the tax number BE03786407470. The company CENTRUM SINT-MICHIEL is located at the address: Beukenlaan 18,9130. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 664,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 280,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in CENTRUM SINT-MICHIEL were not found.
The main activity of CENTRUM SINT-MICHIEL is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRUM SINT-MICHIEL is not available. You also can look at reviews of CENTRUM SINT-MICHIEL, open positions, location of CENTRUM SINT-MICHIEL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRUM SINT-MICHIEL, Beveren (Kieldrecht): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRUM SINT-MICHIEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRUM SINT-MICHIEL, Beveren (Kieldrecht): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRUM SINT-MICHIEL, employees, financial statistics.