CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE
Private companiesFurniture and Fixtures • CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE

Contactgegevens CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Zandstraat 20,1000, België

Telefoon (phone): 02 219 19 80; 02 210 04 34 02 219 19 80; 02 210 04 34

Fax (fax): 02 219 23 76 02 219 23 76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE
Products information CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE

BTW identificatienummer (tax): BE05828765869
Ondernemingsnummer: 1967895507
Hoofdstad (capital): 298,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 892,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE
(Get full report from official database of BE for CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE
Addition kinds of activities for CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE

30860000. Kunststof schuimproducten | Plastics foam products
32219900. Glascontainers, anders | Glass containers, nec
36630107. Multiplex apparatuur | Multiplex equipment
61590100. Landbouwkredietinstellingen | Agricultural credit institutions
72999902. College clearinghouse | College clearinghouse

Werken bij CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE. Looking for open vacancies in other companies

  • Kantoorverantwoordelijke (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een boekhoudkantoor in Oudenaarde zijn we op zoek naar een office manager Je staat in voor de coördinatie van de werking binnen het boekhoudkantoor Je staat in voor agendabeheer, websitebeheer, mailings, telefonie, digitaal archief Je staat in contact met het ondernemingsloket Daarnaast ook basiswerk boekhouden: input van gegevens en btw-aangifte Je staat in voor alle taken met betrekking tot de werking van het kantoor en gaat deze optimaliseren 

  • Administratief medewerker planningen (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gevestigd te Oost-Vlaanderen (Verrebroek). Wegens de continue groei zijn wij op zoek naar een administratief medewerker planningsdienst. Jouw voornaamste taken: • Als Administratief Medewerker heb je een administratief uitvoerende functie. Je staat in voor de controle en de opvolging personeelsdossiers bij inzet van onderaannemers. Je volgt de dossiers van de onderaannemers op van A tot Z en vraagt de vereiste documenten (Identiteitsbewijzen en werkdocumenten van arbeiders: A1, Limosa, VCA,…) op. Je volgt de geldigheid van deze documenten op en voert tijdig de nodige verlengingen van deze documenten door. Hiervoor maak je gebruik van een intern ERP-systeem. • Je maakt deel uit van het planningsteam en rapporteert aan het hoofd van de Planning. Waar nodig ondersteun je uw collega’s op de planning in hun taken(telefoon opnemen, doorgeven en noteren van aan- en afwezigheden,…). Je treedt zowel via telefoon als via email in contact met de onderaannemers. Deze communicatie verloopt voornamelijk in het Nederlands, Frans en het Engels. Je werkt nauw samen met de verschillende interne afdelingen van onze klant. Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Verrebroek is gespecialiseerd in stellingbouw.

  • Verantwoordelijke magazijn (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt het magazijn draaiende. D.w.z. dat je instaat voor de inkomende goederen; uitpakken, controleren, sorteren. Daarnaast sta je in voor het klaarzetten van de bestellingen zodat de chauffeurs dit kunnen uitleveren. Ook de stocktelling behoort tot jouw takenpakket.

  • Medewerker laadkaai in vaste middapost (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk zijn we op zoek naar een medewerker op de laadkaar. Dit is een functie in vaste middagpost. Je voert vooral handenarbeid uit, maar soms werk je ook met de stapelaar. De gepickte goederen op de juiste plaats (op de laadkaai) zetten. Ben jij de kandidaat die we zoeken? Stuur snel je cv naar [email protected]

  • Student traiteurzaak kerstvakantie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak in hartje Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student voor de kerstvakantie Jouw taken? - Meehelpen achter de toonbank (charcuterie en mensen bedienen) of in de keuken (broodjes smeren, plateau's beleggen,...) - Kassawerk - De winkel op orde houden

  • Student verkoop charcuterie Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Westerlo weekend werk op zondag Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • JOBSTUDENTEN MONITOR-SPORTBEGELEIDERS (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: SPORT-TRACK

    Type: Studentenjob

    Periode: maand september en weekends in 2018 We zoeken enthousiaste kandidaten voor het begeleiden van allerhande sportactiviteiten. allemaal sporten die gemakkelijk aan te leren zijn zoals avonturentochten, vlotten bouwen, mountainbiken, muurklimmen, boogschieten, kano, enz. Interesse? Solliciteer snel.

  • Informanten Autosalon 2019 (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Altijd al willen werken op het autosalon? Dan is dit JOUW KANS! Voor onze klant Renault zijn we op zoek naar tweetalige informanten die enthousiasme uitstralen en commerciële feeling hebben! Als informant ben je verantwoordelijk voor het informeren van klanten over de verschillende Renault en Dacia voertuigen. Denk jij dat je de geschikte kandidaat bent? Laat dat vandaag nog jou gegevens na! Taken Potentiële klanten benaderen met de nodige informatie om aan hun behoeften te voldoen. Leads genereren Zorgen voor een super sfeer in het Renault en Dacia team! Profiel Je hebt interesse en affiniteit met wagens Je bent in het bezit van een rijbewijs Je bent perfect tweetalig (NL/FR) Je bent een echte teamplayer Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent klantgericht, commercieel, communicatief vaardig, enthousiast en proactief Je bent vrij voor een training tijdens de eerste weken van Januari (3-5 dagen)  Alsook alle dagen beschikbaar van het autosalon (17 tot 27 januari) Wij bieden jou Een onvergetelijke werkervaring! Een zeer aantrekkelijk loon Betaalde opleidingsdagen Km-vergoeding Dagelijks: ontbijt, heerlijke lunch én avondeten (nocturnes) Een outfit die je nadien ook nog kan aantrekken

  • Receptionist(e) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: EUBELIUS

    Type: Vaste Job

    Eerste aanspreekpunt en visitekaartje van onze associatie. Onthaal van bezoekers. Beheer van inkomende oproepen. Boeken en beheren van vergaderzalen. Beheer van inkomende en uitgaande post. Voorraadbeheer en bestellingen. Administratieve ondersteunende taken. Actualiseren van documenten en lijsten. Archiefbeheer. EUBELIUS is het grootste onafhankelijke advocatenkantoren in België, met kantoren in Brussel, Kortrijk en Antwerpen. Eubelius hecht veel belang aan een boeiende, gezonde en aangename werkomgeving. Het welzijn van de mensen die er werken is een topprioriteit.

  • PA (m/v) voor CEO (masterniveau) - Antwerpen (1291150) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Secretary Plus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als high level personal assistant (m/v) ondersteun je de CEO op administratief en organisatorisch vlak teneinde op een confidentiële wijze bij te dragen tot een vlot verloop de dagelijkse werkzaamheden. Jobinhoud: * Je beheert de agenda en staat in voor de coördinatie van activiteiten van het directielid; * Je verzorgt de correspondentie en staat in voor het mailboxbeheer; * Je bent verantwoordelijk voor de praktische en organisatorische voorbereiding en opvolging van vergaderingen en dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en opvolgen van diverse activiteiten en events; * Je staat in voor de opvolging van een aantal toegewezen dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het documentbeheer; * Office management voor een 20-tal collega's. De functie kan nog uitgebreid worden afhankelijk van de competenties en interesses van de persoon die wordt aangeworven.

  • ZAALMEDEWERKER CATERING (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de vacature als zaalmedewerker ben je een spring in 't veld. De voornaamste taken die je zal uitvoeren zijn: Opbouw van het evenement waarbij je oog hebt voor detail. Vlekkeloze bediening van onze koning " de klant". Afruimen van de tafels en buffetten zodat iedereen steeds in een nette omgeving kan genieten. Na de service afbouw van het evenement met nog steeds dezelfde grote glimlach als bij de opbouw.

  • Flexijob McDonald's Afwas (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar afwassers. De grote afwas gebeurd elke avond vanaf 22u tot 00u30 (week) of 1u30 (weekend).

Zoek naar antwoorden van CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE. Laat een reactie achter voor CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE. CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE. Leave a respond for CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE. CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE op de google maps. Adres en contacten CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE
Location of CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE on the google maps. Address and contacts of CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE: Quality Glasscoating BVBA | ANNE-FRANCE | MATLIFT SA | SEYE SIERSCHOUWEN | Richard laRue Law Offices

Other related companies as CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE: Quality Glasscoating BVBA | ANNE-FRANCE | MATLIFT SA | SEYE SIERSCHOUWEN | Richard laRue Law Offices

CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05828765869. Het bedrijf CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE bevindt zich op het adres: Zandstraat 20,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 298,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 892,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE, openstaande posities, locatie van CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE is a company, that was registered 1995 in Brussel region, Belgium. Full name of company is CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE, company assigned to the tax number BE05828765869. The company CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE is located at the address: Zandstraat 20,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 298,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 892,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE were not found.
The main activity of CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE is not available. You also can look at reviews of CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE, open positions, location of CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE BELGE DE LA BANDE DESSINEE, employees, financial statistics.