Amphithéatro-Clé de Sol

Contactgegevens Amphithéatro-Clé de Sol: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Amphithéatro-Clé de Sol: address, phone, fax, email, website, opening hours

Amphithéatro-Clé de Sol

Regio (region): Brussel (Vorst), België

Adres (address): Sint-Denijsplein 15,1190, België

Telefoon (phone): 02 332 23 76 02 332 23 76

Fax (fax): +32 (63) 639-50-72 +32 (63) 639-50-72

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Amphithéatro-Clé de Sol: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Amphithéatro-Clé de Sol"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Amphithéatro-Clé de Sol"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Amphithéatro-Clé de Sol, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Amphithéatro-Clé de Sol. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Amphithéatro-Clé de Sol, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Amphithéatro-Clé de Sol. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Amphithéatro-Clé de Sol
Products information Amphithéatro-Clé de Sol

BTW identificatienummer (tax): BE07228973388
Ondernemingsnummer: 4873229980
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 745,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Amphithéatro-Clé de Sol zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Amphithéatro-Clé de Sol
(Get full report from official database of BE for Amphithéatro-Clé de Sol)

Aanvulling soorten activiteiten voor Amphithéatro-Clé de Sol
Addition kinds of activities for Amphithéatro-Clé de Sol

22111001. Crinoline | Crinoline
22530000. Brei de buitenkledingfabrieken uit | Knit outerwear mills
31310206. Houten hielblokken | Wood heel blocks
31990200. Lederen kledingstukken | Leather garments
33530101. Spoelen, vel aluminium | Coils, sheet aluminum

Werken bij Amphithéatro-Clé de Sol: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Amphithéatro-Clé de Sol: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Amphithéatro-Clé de Sol. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Amphithéatro-Clé de Sol. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicking in de vleessector waarbij je a.d.h.v. een touchscreen de nodige bestellingen vindt, klaar zet en administratief verwerkt (registratie + etikettering). Gezien de te picken producten sta je in een koelomgeving (10 a 12 °C), maar wordt de nodige bescherming/opwarming uiteraard voorzien.

  • Payroll Advisor in regio Brussel (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Payroll Advisor (M/V) voor een advocatenkantoor actief in het Brusselse. Na de initiële uitzendopdracht maak je kans op een vast contract. Als Payroll Advisor heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je staat in voor de loonberekeningen; - Je werkt samen met SD Worx; - Je bent het centraal aanspreekpunt voor werknemers met vragen betreffende hun verloning/ziekte/verlof/…; - Andere HR taken. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Accounts Payable - regio Nazareth (optie vast) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v). Onze klant is gevestigd in Nazareth. De verantwoordelijkheden als Accounts Payable: Aankoopfacturen inboeken en verwerken; Controle van aangekochte producten; Onkostennota's opmaken en opvolgen; Ondersteuning bij de maandafsluiting. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v regio Kuurne halftijds (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • Dringend weekendmedewerker supermarkt (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende supermarktketen in Ruddervoorde zijn wij op zoek naar een medewerker voor in het weekend. Je bent een 'All-round'-medewerker die zowel kassawerk als winkelwerk kan uitvoeren.

  • Bijlesgever wiskunde (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Teamleader - Zelfstandig Accountant voor kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

  • Allround Administratief Bediende (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Allround Administratief Bediende gezocht voor een internationaal bedrijf gelegen in Hulshout. Ben je administratief sterk en communicatief in het Nederlands, Engels en Frans? Hou je van een gevarieerd takenpakket en werk je graag in een team? Ben je organisatorisch en detailgericht? Solliciteer online via www.adecco.be ! Klik rechtsonder op de knop solliciteren en vergeet niet je sollicitatie te bevestigen. Of stuur uw recente CV door naar [email protected] Je bent verantwoordelijk voor: ondersteuning van de sales- order- en stockadministratie, bestellingen correct en stipt verwerken, opvolging van de vrije voorraad i.f.v. de lopende salescontracten opvolging palletbeheer + stock bij externe opslagplaatsten meewerken aan de implementie van een ERP-systeem op de verkoopafdeling, vermarkten van onze nieuwe producten, offertes uitwerken + opvolgen,

  • Colas Belgium l Adjunct-topograaf l Agentschap Noord of Agentschap Noord-Oost (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: COLAS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    In samenspraak met de (hoofd)topograaf zorg je voor de topografische opvolging van meerdere werven. Je takenpakket bestaat ondermeer uit: - voorbereiding van één of enkele projecten in overleg met de werfleider: uitvoeren van metingen, uitzetten van het project,… - controle van de uitvoeringsplannen - opstelling van wegenis- en rioleringslijsten - begeleiding bij het uitzetwerk voor diverse machines - uitvoering van systematische metingen voor werkgever en opdrachtgever Je stuurt arbeiders hulptopografen aan en rapporteert aan de hoofdtopograaf.

  • verkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    gemotiveerd enthousiast doorgroeien durver internationaal particuliere markt wij zijn volop bezig in onze groei en zoeken enthousiaste mensen die willen doorgroeien samen met ons mensen met co ouderschap welkom deeltijds studenten en weekendwerk mogelijk

  • Verpleegkundige (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HEILIG HART ZIEKENHUIS

    Type: Werfreserve

    Voor de aanleg van een werfreserve zijn wij op zoek naar een verpleegkundige (m/v) voor het operatiekwartier . Je voert medisch toevertrouwde handelingen en verpleegtechnische verstrekkingen uit met aandacht voor de psycho - sociale context.

  • medewerker Frituur DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: ILBACO

    Type: Flexijob

    Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt) of ben je student? Ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

Zoek naar antwoorden van Amphithéatro-Clé de Sol in sociale netwerken
Look for responds of Amphithéatro-Clé de Sol in social networks

Lees alle opmerkingen voor Amphithéatro-Clé de Sol. Laat een reactie achter voor Amphithéatro-Clé de Sol. Amphithéatro-Clé de Sol bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Amphithéatro-Clé de Sol. Leave a respond for Amphithéatro-Clé de Sol. Amphithéatro-Clé de Sol on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Amphithéatro-Clé de Sol op de google maps. Adres en contacten Amphithéatro-Clé de Sol
Location of Amphithéatro-Clé de Sol on the google maps. Address and contacts of Amphithéatro-Clé de Sol

Andere gerelateerde bedrijven als come Amphithéatro-Clé de Sol Amphithéatro-Clé de Sol: Potie J-M | Savimetal AG | Jeunehomme M | Heating Service N.V. | Kreative

Other related companies as Amphithéatro-Clé de Sol: Potie J-M | Savimetal AG | Jeunehomme M | Heating Service N.V. | Kreative

Amphithéatro-Clé de Sol is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Brussel (Vorst), België. De volledige naam van het bedrijf is Amphithéatro-Clé de Sol, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07228973388. Het bedrijf Amphithéatro-Clé de Sol bevindt zich op het adres: Sint-Denijsplein 15,1190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 745,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Amphithéatro-Clé de Sol zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Amphithéatro-Clé de Sol is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Amphithéatro-Clé de Sol is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Amphithéatro-Clé de Sol, openstaande posities, locatie van Amphithéatro-Clé de Sol op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Amphithéatro-Clé de Sol is a company, that was registered 2014 in Brussel (Vorst) region, Belgium. Full name of company is Amphithéatro-Clé de Sol, company assigned to the tax number BE07228973388. The company Amphithéatro-Clé de Sol is located at the address: Sint-Denijsplein 15,1190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 745,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Amphithéatro-Clé de Sol were not found.
The main activity of Amphithéatro-Clé de Sol is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Amphithéatro-Clé de Sol is not available. You also can look at reviews of Amphithéatro-Clé de Sol, open positions, location of Amphithéatro-Clé de Sol on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Amphithéatro-Clé de Sol, Brussel (Vorst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Amphithéatro-Clé de Sol, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Amphithéatro-Clé de Sol, Brussel (Vorst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Amphithéatro-Clé de Sol, employees, financial statistics.