Willaert Verpakkingen

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • Willaert Verpakkingen
Private companiesTextile Mill Products • Willaert Verpakkingen

Contactgegevens Willaert Verpakkingen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Willaert Verpakkingen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Willaert Verpakkingen

Regio (region): Diksmuide (Keiem), België

Adres (address): Keiemdorpstraat 143A,8600, België

Telefoon (phone): 051 51 05 56 051 51 05 56

Fax (fax): 051 51 05 57 051 51 05 57

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Willaert Verpakkingen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Willaert Verpakkingen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Willaert Verpakkingen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Willaert Verpakkingen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Willaert Verpakkingen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Willaert Verpakkingen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Willaert Verpakkingen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Willaert Verpakkingen
Products information Willaert Verpakkingen

BTW identificatienummer (tax): BE09066986083
Ondernemingsnummer: 2356262207
Hoofdstad (capital): 138,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 898,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Willaert Verpakkingen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Willaert Verpakkingen
(Get full report from official database of BE for Willaert Verpakkingen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Willaert Verpakkingen
Addition kinds of activities for Willaert Verpakkingen

308999. Kunststofproducten, nec, nec | Plastics products, nec, nec
505299. Steenkool- en andere mineralen en ertsen, niet inbegrepen | Coal and other minerals and ores, nec
521101. Lumber producten | Lumber products
523101. Glas | Glass
25419904. Ruiten, winkel of lunchroom, geprefabriceerd: hout | Window backs, store or lunchroom, prefabricated: wood
73190301. Sky schrijven | Sky writing
76990601. Boot reparatie | Boat repair

Werken bij Willaert Verpakkingen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Willaert Verpakkingen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Willaert Verpakkingen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Willaert Verpakkingen. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - magazijnwerk - heftruck - manueel werk

  • POETSHULP DC Oostkamp-Beernem-Oedelem (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Oostkamp-Beernem-Oedelem zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Destelbergen 8u/week (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/per week voor een gastgezin wonende te Destelbergen. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal poetsen en strijken. U heeft oog voor detail en respect voor het materiaal van uw gastgezin. U kent zelf veel tips & tricks om een huishouden gemakkelijk te kunnen runnen. Het zit u in het bloed! U bent een echte Home manager! Het huishouden kent geen geheimen voor u. Deze vacature kunt met andere vacatures combineren. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studentenjob horeca regio De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met studio 100 figuren. Je werkt in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten en je zorgt hierbij voor een vriendelijk onthaal (bestelling opnemen), vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Daarnaast kan je ook in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurantteam. Wij bieden studenten de kans in een leuke omgeving verschillende werkervaringen op te doen. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

  • Nespresso demonstrateur - tijdelijke job (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door de smaak, geur en origine van koffie? Nespresso is op zoek naar enthousiaste en verfijnde Coffee Ambassadors ter versterking van hun winkels. Als ware Nespresso-fan heb je alvast een goed beeld van het assortiment. Termen als 'Lungo' en 'Ristretto' doen dus zeker een belletje rinkelen. Die productkennis helpt jou om jouw klanten bij te staan met een excellente service. Je geeft deskundig advies, raadt doelgericht producten aan en helpt de Nespresso Club Members verder met hun meest prangende vragen. Natuurlijk deins je ook niet terug voor een demonstratie of een degustatie. Ook qua uitstraling weet je perfect wat Nespresso van je verwacht. Je combineert moeiteloos jouw ontoombare enthousiasme met de nodige klasse. Jij bent immers hét gezicht van Nespresso in jouw winkel! Je kan werken op volgende data: 19, 20 en 21/11 - 12 en 14/12 - 18,19, 20/12 en 26 en 27/12

  • Jobstudent verkoop slagerij vakanties en weekends (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een bekende slagerij in Izegem zijn we op zoek naar jobstudenten voor de zomervakantie. Je bedient de klanten met de glimlach en je helpt mee met kleine bereidingen in het atelier. Tijdens het schooljaar ben je eveneens beschikbaar om in het weekend mee te helpen.

  • Java Backend Developers (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ABANO

    Type: Vaste Job

    Als onze Java Backend-ontwikkelaar krijg je de kans om te helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen en publiceren van de nieuwste Java backend toepassingen voor al onze klanten. Solliciteer nu om deel uit te maken van ons team en bereid je voor op enkele innoverende uitdagingen!

  • Autotechnicus met passie voor klassewagens (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je voert onderhoud en herstellingen uit aan personenwagens. Diagnoses stellen behoren ook tot je takenpakket.

  • Customer Care Officer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een expansief bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een customer care officer. Je speelt een belangrijke rol in de tevredenheid van de klanten met als doel een optimale klantenretentie. Je staat in voor een accurate klachtenbehandeling en voor het voeren van klantentevredenheidsonderzoeken. Je adviseert de klant bij zijn keuze voor alternatieve betaaloplossingen en formuleert actiepunten om de dienstverlening te verbeteren. Je staat de klant te woord bij vragen over de producten, prijzen, contracten, ... . Daarnaast behandel je ook vragen omtrent transactieverwerking en verzorg je de rapportage ervan. Je monitort proactief de reacties op social media en contacteert de klanten bij vragen, klachten, ... . Tot slot ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van alle contractstopzettingen, waarbij je de klant ook benadert en inspeelt op de reden van opzegging. De administratieve verwerking van contractstopzettingen, de loggings van issues, de aanpassingen van contracten en het bijhouden van werkinstructies behoren eveneens tot jouw takenpakket. Je rapporteert rechtstreeks aan jouw team lead.

  • Plaatser Zonneweringen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een goede elektrische kennis; Werk je graag op hoogte en heb je snel inzicht in technische plannen; Dan is deze vacature iets voor jou! Je wordt ingeschakeld in ons montage team voor het plaatsen van: (geautomatiseerde) Zonweringen, zonneschermen, poorten en rolluiken; De basis voor de installatie is het technisch plan of handleiding, die je mee krijgt van de vele verschillende producten die worden geplaatst; Je voert testen uit en doet een kwaliteitscontrole; Tot slot zorg je voor de opkuis van de werf. Als nieuwe werknemer ga je steeds met een ervaren monteur op pad. Op termijn kan je zelfstandig kleine werkzaamheden of herstellingen uitvoeren bij onze particuliere klanten. Je vertrekt vanuit de vestiging, meestal rond 06h00 vanuit het bedrijf.

  • Kinderbegeleider / Kinderbegeleidster (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF LAURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons kinderdagverblijf in Schelle zijn wij nog steeds dringend op zoek naar een gemotiveerder kinderbegeleider of kinderbegeleidster.Je zal instaan voor de dagelijkse verzoriging van baby's en peuters van 0-3 jaar.

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van Willaert Verpakkingen in sociale netwerken
Look for responds of Willaert Verpakkingen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Willaert Verpakkingen. Laat een reactie achter voor Willaert Verpakkingen. Willaert Verpakkingen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Willaert Verpakkingen. Leave a respond for Willaert Verpakkingen. Willaert Verpakkingen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Willaert Verpakkingen op de google maps. Adres en contacten Willaert Verpakkingen
Location of Willaert Verpakkingen on the google maps. Address and contacts of Willaert Verpakkingen

Andere gerelateerde bedrijven als come Willaert Verpakkingen Willaert Verpakkingen: VANDEPAER | A* | Nico's Slaapcenter | MIGNON FRANCOIS (BUREAU)-FIACRES SPRL | Waterontharders Pepermans

Other related companies as Willaert Verpakkingen: VANDEPAER | A* | Nico's Slaapcenter | MIGNON FRANCOIS (BUREAU)-FIACRES SPRL | Waterontharders Pepermans

Willaert Verpakkingen is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Diksmuide (Keiem), België. De volledige naam van het bedrijf is Willaert Verpakkingen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09066986083. Het bedrijf Willaert Verpakkingen bevindt zich op het adres: Keiemdorpstraat 143A,8600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 138,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 898,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Willaert Verpakkingen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Willaert Verpakkingen is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Willaert Verpakkingen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Willaert Verpakkingen, openstaande posities, locatie van Willaert Verpakkingen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Willaert Verpakkingen is a company, that was registered 2007 in Diksmuide (Keiem) region, Belgium. Full name of company is Willaert Verpakkingen, company assigned to the tax number BE09066986083. The company Willaert Verpakkingen is located at the address: Keiemdorpstraat 143A,8600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 138,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 898,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Willaert Verpakkingen were not found.
The main activity of Willaert Verpakkingen is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Willaert Verpakkingen is not available. You also can look at reviews of Willaert Verpakkingen, open positions, location of Willaert Verpakkingen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Willaert Verpakkingen, Diksmuide (Keiem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Willaert Verpakkingen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Willaert Verpakkingen, Diksmuide (Keiem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Willaert Verpakkingen, employees, financial statistics.