MOONEN VERPAKKING

Contactgegevens MOONEN VERPAKKING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOONEN VERPAKKING: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOONEN VERPAKKING

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Slachthuislaan 35,2060, België

Telefoon (phone): 011 28 46 90 011 28 46 90

Fax (fax): 011 28 46 93 011 28 46 93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOONEN VERPAKKING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOONEN VERPAKKING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOONEN VERPAKKING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOONEN VERPAKKING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOONEN VERPAKKING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOONEN VERPAKKING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOONEN VERPAKKING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOONEN VERPAKKING
Products information MOONEN VERPAKKING

BTW identificatienummer (tax): BE04445861816
Ondernemingsnummer: 6786773681
Hoofdstad (capital): 693,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 671,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in MOONEN VERPAKKING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOONEN VERPAKKING
(Get full report from official database of BE for MOONEN VERPAKKING)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOONEN VERPAKKING
Addition kinds of activities for MOONEN VERPAKKING

521100. Timmerhout en andere bouwmaterialen | Lumber and other building materials
24991208. Tackel blokken, hout | Tackle blocks, wood
28160202. IJzeroxide pigmenten (ochers, siennas, umbers) | Iron oxide pigments (ochers, siennas, umbers)
28420000. Pools en sanitair goederen | Polishes and sanitation goods
36340209. Whippers, elektrisch: huishouden | Whippers, electric: household
38210104. Klinische laboratoriuminstrumenten, behalve medische en tandheelkundige | Clinical laboratory instruments, except medical and dental
50469900. Commerciële uitrusting, nec, nec | Commercial equipment, nec, nec
79990102. Tennisbanen, buiten / binnen: niet-lidmaatschap | Tennis courts, outdoor/indoor: non-membership

Werken bij MOONEN VERPAKKING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOONEN VERPAKKING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOONEN VERPAKKING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOONEN VERPAKKING. Looking for open vacancies in other companies

  • Storingstechnieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de storingsbrigade van onze klant Echo, betonbedrijf en gevestigde waarde te Houthalen, zoeken wij een storingstechnieker. Na een interne opleiding  maak je deel uit van het onderhoudsteam (vaste wisselpost). Samen met je collega’s sta je in voor het minimaliseren van stilstanden in het productieproces door vooral elektrische storingen. Je staat in voor het preventief onderhoud.  Uiteraard komen mechanische storingen ook aan bod. Echo heeft een breed gamma aan machines in een geautomatiseerd machinepark. Verder sta je, samen met je collega's, in voor de jaarlijkse revisies van het machinepark.

  • WERFLEIDER (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider zijn we op zoek naar iemand die zelfstandig werven kan leiden en organiseren. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen en motiveren van een team van arbeiders en onderaannemers; Toezien op de kwaliteit en timing van de werken; Bewaken van de veiligheid op de werf; Aanspreekpunt van de klant; Je bent de rechterhand van de projectleider.

  • Job als aflasser regio Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als lasser regio Bocholt werk je in een team dat verantwoordelijk is voor de productie van de containers of zelfpersers of aanhangwagens. De ploegbaas start samen met jou de productie op ondersteunt je en stuurt bij waar nodig. Je werkt op een zelfstandige manier maar werken in teamverband is nooit veraf. Je werkt op een vaste locatie in het atelier. Alle producten ( persen containers transport specials) worden volledig gemaakt in het eigen atelier containers komen bij ons binnen als stalen plaat en gaat naar buiten volledig volgens de wensen van onze klant.

  • Werken als huishoudhulp regio Mol? Kies voor Domestic Services! (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Borgloon en omstreken (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: TRIXXO HOME BORGLOON

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Jobstudent verkoop (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Keten van groenten- en fruitwinkels is op zoek naar flexibele jobstudenten voorhun winkels te Turnhout - Oud-Turnhout. De ene dag kan je in de ene winkel staan en de andere dag in een andere. Mobiliteit is dus wel belangrijk! Voor de winkel in Aarschot zoeken wij ook iemand.  Om de 14 dagen op zaterdag te werken.  Bedrijfsprofiel: Een verdeler van groenten en fruit met winkels in een groot deel van Vlaanderen.

  • Spelhost dinerspellen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Jobstudenten zorg voor weekendwerk (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: VROONSTALLE

    Type: Studentenjob

    Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Eventueel, onder toezicht van verpleegkundige, toedienen van medicatie. Aandachtig luisteren naar alle (ook de “stille”) bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners.

  • Jurist(e) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Cegelec

    Type: Vaste Job

    Denken. Meewerken. Overleggen.Als jurist(e) binnen de VINCI Energies groep onderhandel je contracten met klanten, onderaannemers en leveranciers. Je beheert zelfstandig juridische dossiers en verleent advies aan de business. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de vlotte juridische integratie van onze geacquireerde vennootschappen. Functie Opstellen en onderhandelen van contracten met verschillende klanten, in lijn met de wettelijke vereisten Opvolgen van de contracten (aannemingscontracten, tijdelijke handelsvennootschappen, overheidsopdrachten, aankoop- en verkoopcontracten…) en oplossen van eventueel contractuele geschillen, al dan niet in overleg met advocaten Juridisch adviseren van managers, de Legal Director en andere interne departementen Opvolgen van de wetgeving omtrent overheidsopdrachten, economisch- en verbintenissenrecht en nodige opleidingen hieromtrent voorzien Je ondersteunt de Legal Director in haar dagelijkse taken Profiel Thinking out of the box, but within the law Je behaalde een master diploma rechten en je bezit minimaal 4 jaar relevante ervaring in het handels- en verbintenissenrecht Ervaring met overheidsopdrachten en onderaannemingscontracten is een pluspunt Je bent analytisch sterk en je bent een echte ‘problem-solver’ Je werkt voornamelijk vanuit Zwijndrecht/Kruibeke, maar verplaatst je ook naar andere vestigingen Je bezit een zeer goede kennis van het Nederlands en hebt een goede kennis van het Engels en Frans Ons aanbod Een gevarieerde job met veel autonomie Een omgeving waar enorm veel expertise aanwezig is en waar je alle kansen krijgt om bij te leren Een leuke en professionele werksfeer Een loopbaantraject om door te groeien Een eerlijk verloningspakket met interessante extralegale voordelen (groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, bonussysteem, bedrijfswagen…) Je maakt deel uit van een gezonde organisatie die onderdeel is van een internationale groep met ambities Interesse? Solliciteer dan online of door je motivatiebrief en cv te versturen naar [email protected]

  • Technieker - twee ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerde firma in Roeselare zijn wij op zoek naar een preventief technieker. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor het vlot draaiende houden van de productiemachines- en installaties overheen de verschillende productielijnen (productie en verpakking).

  • Flexijob McDonald's Middagshift (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken mensen die minstens 10 uur per week kunnen werken, dit op weekdagen, tussen 11u en 14u, eventueel aangevuld met avonduren in het weekend (vrijdag-, zaterdag-, zondagavond) Indien u niet beschikbaar bent in de week 's middags, gelieve niet op deze vacature te reageren.

  • Keukenmedewerker/afwasser (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: LE CHANGHAI

    Type: Flexijob

    - Je staat in voor de voorbereiding van de maaltijden. Kennis van Chinese snijtechnieken is heel belangrijk. - Ook schoonmaken en afwassen behoort tot je taken. Afwassen gebeurt met de machine.

Zoek naar antwoorden van MOONEN VERPAKKING in sociale netwerken
Look for responds of MOONEN VERPAKKING in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOONEN VERPAKKING. Laat een reactie achter voor MOONEN VERPAKKING. MOONEN VERPAKKING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOONEN VERPAKKING. Leave a respond for MOONEN VERPAKKING. MOONEN VERPAKKING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOONEN VERPAKKING op de google maps. Adres en contacten MOONEN VERPAKKING
Location of MOONEN VERPAKKING on the google maps. Address and contacts of MOONEN VERPAKKING

Andere gerelateerde bedrijven als come MOONEN VERPAKKING MOONEN VERPAKKING: S.V.P SECURITE SPRL | Paul Hartmann SA | IDB BVBA | ADERA BELGIUM | Grecorama SA

Other related companies as MOONEN VERPAKKING: S.V.P SECURITE SPRL | Paul Hartmann SA | IDB BVBA | ADERA BELGIUM | Grecorama SA

MOONEN VERPAKKING is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is MOONEN VERPAKKING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04445861816. Het bedrijf MOONEN VERPAKKING bevindt zich op het adres: Slachthuislaan 35,2060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 693,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 671,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in MOONEN VERPAKKING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MOONEN VERPAKKING is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOONEN VERPAKKING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOONEN VERPAKKING, openstaande posities, locatie van MOONEN VERPAKKING op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MOONEN VERPAKKING is a company, that was registered 2016 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is MOONEN VERPAKKING, company assigned to the tax number BE04445861816. The company MOONEN VERPAKKING is located at the address: Slachthuislaan 35,2060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 693,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 671,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in MOONEN VERPAKKING were not found.
The main activity of MOONEN VERPAKKING is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MOONEN VERPAKKING is not available. You also can look at reviews of MOONEN VERPAKKING, open positions, location of MOONEN VERPAKKING on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOONEN VERPAKKING, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOONEN VERPAKKING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOONEN VERPAKKING, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOONEN VERPAKKING, employees, financial statistics.