RUITERSPORTART THEUNS NV

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • RUITERSPORTART THEUNS NV
Private companiesUnited States Postal Service • RUITERSPORTART THEUNS NV

Contactgegevens RUITERSPORTART THEUNS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUITERSPORTART THEUNS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

RUITERSPORTART THEUNS NV

Regio (region): Kalmthout, België

Adres (address): Statiestraat 68,2920, België

Telefoon (phone): 03 666 49 79 03 666 49 79

Fax (fax): +32 (61) 174-98-48 +32 (61) 174-98-48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUITERSPORTART THEUNS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUITERSPORTART THEUNS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUITERSPORTART THEUNS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUITERSPORTART THEUNS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUITERSPORTART THEUNS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUITERSPORTART THEUNS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUITERSPORTART THEUNS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUITERSPORTART THEUNS NV
Products information RUITERSPORTART THEUNS NV

BTW identificatienummer (tax): BE09429534912
Ondernemingsnummer: 6911193847
Hoofdstad (capital): 100,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 395,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in RUITERSPORTART THEUNS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUITERSPORTART THEUNS NV
(Get full report from official database of BE for RUITERSPORTART THEUNS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor RUITERSPORTART THEUNS NV
Addition kinds of activities for RUITERSPORTART THEUNS NV

349902. Metalen huishoudelijke artikelen | Metal household articles
20119900. Vleesverpakkingsinstallaties, nec | Meat packing plants, nec
20959905. Oploskoffie | Instant coffee
27549917. Aandeel certificaten: gravure printing | Stock certificates: gravure printing
28210102. Ester gom | Ester gum
35320403. Auto's, mijnbouw | Cars, mining
48220207. Teletypewriter diensten | Teletypewriter services
59639901. colporteurs | Canvassers
73749900. Gegevensverwerking en -bereiding, anders | Data processing and preparation, nec

Werken bij RUITERSPORTART THEUNS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUITERSPORTART THEUNS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUITERSPORTART THEUNS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUITERSPORTART THEUNS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio Gent zijn wij opzoek naar en productiemedewerker. In de productieafdeling sta je samen met je collega\\\'s in voor de assemblage van onderdelen van vrachtwagens. Daarbij maak je gebruik van duidelijk omschreven montage-instructies. Bij de uitvoering van je werk let je op een hoge kwaliteit van de uitvoering, hou je rekening met het milieu en veiligheid en doe je regelmatig suggesties ter verbetering.

  • Winkelmedewerker interieur (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die een specialist is in het verkopen van interieurgerelateerde zaken zoals verf, vloerbekleding, gordijnen en noem maar op zijn wij op zoek naar een winkelmedewerker die de klanten op een deskundige maar vooral op een heel vriendelijke manier kan te woord staan. Je helpt de klanten bij het maken van hun keuzes en rond de verkoop af. Je zorgt ervoor dat de winkel net en presentabel is.

  • Teamleader contact center vestiging Gent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega-teamleaders ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een 50 tal klantenadviseurs. Samen met je team streef je ernaar de vooropgestelde doelstellingen inzake bereikbaarheid, productiviteit en kwaliteit te behalen. Als aanspreekpunt is het coachen, begeleiden, motiveren en enthousiasmeren van je team de grootste tijdsbesteding. Je rapporteert rechtstreeks aan de operationeel manager.

  • Tijdelijk Administratief bediende Personeelsdienst (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een belangrijke speler actief in de cosmeticasector is VIO op zoek naar een tijdelijk bediende voor ondersteuning op de Personeelsdienst.  De opdracht zal ongeveer 3 maand duren. Kans op verlenging is niet uitgesloten. Je zal instaan voor allerlei administratieve taken die betrekking hebben tot HR. Contracten opstellen, ziektebriefjes, vragen personeel beantwoorden,...  Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Kinesist of Psychomotorisch therapeut Psychosezorg (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5749 Locatie: ZNA Psychiatrisch ziekenhuis Stuivenberg Afdeling/ Bedrijfseenheid: Psychomotorische therapie, Psychosezorg Jobtime: 100% (38 uur/ week) Contract: onbepaalde duur met ingang van 1/11/2018 Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je staat vooral in voor de residentiële therapieën, zowel in groep als individueel. Je hebt als opdracht aan elke patiënt een individuele en planmatige zorg te bieden door toepassing van psychomotorisch-therapeutische technieken en handelingen, met inachtname van de noden en behoeften van de patiënt, met als doel het menswaardig bestaan van de patiënt te bevorderen en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je past de psychomotorisch-therapeutische technieken en handelingen deskundig en doelgericht toe in kader van opgestelde programma. Je beheert administratieve gegevens, toestellen, materialen en documentatie. Je bewaakt en verbetert de kwaliteit van het aangeboden programma, o.a. door mee te werken aan overleg en vormingsprojecten. Ook volg je opleiding en bijscholing, en kan hieraan in voorkomend geval meewerken. Je rapporteert aan de verantwoordelijke Psychomotorische therapie PZ Stuivenberg, en werkt samen binnen een multidisciplinair team. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Niels Vrijsen, HR recruiter, op 03 234 40 28. Meer weten over de functie? Contacteer Jurgen Lodewijckx, Trajectverantwoordelijke paramedisch, op 03 217 77 87. Zie je dit 100% zitten?

  • Ketellassers / voltijds dagdienst / Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Rotselaar, actief in complexe ketel- en apparatenbouw, plaatbewerking, verspaning en lascomponenten is op zoek naar ketellassers. Takenpakket: Aflassen van samengestelde bestanddelen volgens de opgelegde lasvoorschriften.

  • Administratief bediende Operations-afdeling (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf uit de regio van Kortrijk zijn wij op zoek naar een administratief Operations Assistant: Als deel van de administratieve dienst binnen Operations, ondersteun je de afdelingen 'bulk', 'afval en inpak' en 'magazijn' omtrent alle taken rond dossierverwerking. Op termijn is het de bedoeling dat jij instaat voor de opleiding in verband met dossierverwerking. Je denkt mee aan optimalisaties van de dossierverwerkingen en werkt hiervoor samen met de betrokken diensten. Je staat in voor het uitvoeren van de reconciliatie, hierbij zal de Support Engineer jouw back-up zijn. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en controle van de productiedossiers. Daarnaast voer je ook allround administratieve taken uit en sta je in voor een correcte opvolging van offertes, bestellingen, stockbeheer,... .

  • Poetshulp Herselt - Ramsel (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Plaisance (Ieper) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Administratieve planner met goede kennis Engels (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VIO HR

    Type: Vaste Job

    Als Administratieve planner kom je terecht in een fijn team van 10 personen. Je gaat de orders die binnenkomen via je collega's van customer service  verwerken in SAP. Bedoeling is dat deze orders tijdig en correct toekomen in het warehouse om daar verder afgehandeld te worden. Je verzorgt alle bijkomende administratieve taken op een vlotte en efficiënte manier.   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een toonaangevend distributiecentrum van een internationaal bedrijf in volle groei. Er wordt sterk ingezet op innovatie en een positieve bedrijfscultuur.

  • BIJLESLERAREN VOOR ANALYTISCHE VAKKEN (regio Haacht - Aarschot - Diest/VLAAMS-BRABANT) (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: HAD2018

  • Verpleegkundige nacht OKT+NOV (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

     Samen met een zorgkundige zal je de taken van de nachtdienst uitoefenen. Voornamelijk wordt er verwacht dat de verpleegkundige 2 maal per nacht een toer afwerkt in het woonzorgcentrum en de medicatie klaar zet. 

Zoek naar antwoorden van RUITERSPORTART THEUNS NV in sociale netwerken
Look for responds of RUITERSPORTART THEUNS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUITERSPORTART THEUNS NV. Laat een reactie achter voor RUITERSPORTART THEUNS NV. RUITERSPORTART THEUNS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUITERSPORTART THEUNS NV. Leave a respond for RUITERSPORTART THEUNS NV. RUITERSPORTART THEUNS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUITERSPORTART THEUNS NV op de google maps. Adres en contacten RUITERSPORTART THEUNS NV
Location of RUITERSPORTART THEUNS NV on the google maps. Address and contacts of RUITERSPORTART THEUNS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come RUITERSPORTART THEUNS NV RUITERSPORTART THEUNS NV: Top Connexion SA | Vitrerie Schaderon SPRL | Best Travel-Selectair | Ets Binamé N.V. | Pegase

Other related companies as RUITERSPORTART THEUNS NV: Top Connexion SA | Vitrerie Schaderon SPRL | Best Travel-Selectair | Ets Binamé N.V. | Pegase

RUITERSPORTART THEUNS NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Kalmthout, België. De volledige naam van het bedrijf is RUITERSPORTART THEUNS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09429534912. Het bedrijf RUITERSPORTART THEUNS NV bevindt zich op het adres: Statiestraat 68,2920. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 100,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 395,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in RUITERSPORTART THEUNS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RUITERSPORTART THEUNS NV is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUITERSPORTART THEUNS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUITERSPORTART THEUNS NV, openstaande posities, locatie van RUITERSPORTART THEUNS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

RUITERSPORTART THEUNS NV is a company, that was registered 2000 in Kalmthout region, Belgium. Full name of company is RUITERSPORTART THEUNS NV, company assigned to the tax number BE09429534912. The company RUITERSPORTART THEUNS NV is located at the address: Statiestraat 68,2920. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 100,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 395,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in RUITERSPORTART THEUNS NV were not found.
The main activity of RUITERSPORTART THEUNS NV is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of RUITERSPORTART THEUNS NV is not available. You also can look at reviews of RUITERSPORTART THEUNS NV, open positions, location of RUITERSPORTART THEUNS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUITERSPORTART THEUNS NV, Kalmthout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUITERSPORTART THEUNS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUITERSPORTART THEUNS NV, Kalmthout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUITERSPORTART THEUNS NV, employees, financial statistics.