AINEFFE RADIATEUR SPRL

Contactgegevens AINEFFE RADIATEUR SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AINEFFE RADIATEUR SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AINEFFE RADIATEUR SPRL

Regio (region): VILLERS-LE-BOUILLET, België

Adres (address): ZONING INDUSTRIEL,4530, België

Telefoon (phone): 085 23 55 40 085 23 55 40

Fax (fax): 085 23 55 42 085 23 55 42

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AINEFFE RADIATEUR SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AINEFFE RADIATEUR SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AINEFFE RADIATEUR SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AINEFFE RADIATEUR SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AINEFFE RADIATEUR SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AINEFFE RADIATEUR SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AINEFFE RADIATEUR SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AINEFFE RADIATEUR SPRL
Products information AINEFFE RADIATEUR SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01945373535
Ondernemingsnummer: 2862457275
Hoofdstad (capital): 740,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 192,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AINEFFE RADIATEUR SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AINEFFE RADIATEUR SPRL
(Get full report from official database of BE for AINEFFE RADIATEUR SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AINEFFE RADIATEUR SPRL
Addition kinds of activities for AINEFFE RADIATEUR SPRL

025999. Pluimvee en eieren, nec, nec | Poultry and eggs, nec, nec
075102. Pluimvee diensten | Poultry services
611100. Federale en federale gesponsorde kredietbureaus | Federal and federally sponsored credit agencies
28360103. serums | Serums
28690304. Adipinezuuresters | Adipic acid esters
30210101. Arctics, rubber of rubber gesolde stof | Arctics, rubber or rubber soled fabric
35450319. Honingkoppen | Honing heads
36340302. Plafondventilatoren | Ceiling fans
73639902. Huishoudelijke hulpdienst | Domestic help service

Werken bij AINEFFE RADIATEUR SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AINEFFE RADIATEUR SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AINEFFE RADIATEUR SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AINEFFE RADIATEUR SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Afdelingshoofd Ramen en Deuren (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je beheert je ramen & deuren zaak van bijna 3 miljoen euro: je verdeelt de taken aan je 6 medewerkers en volgt deze op. Je geeft aan wat in het assortiment moet veranderen, je volgt klachten en problemen van klanten op & helpt ze mee op te lossen, je kent je producten van binnen en van buiten - Je zal ook eindverantwoordelijke zijn voor de planning van de opmetingen en plaatsingen en hiervoor in contact staan met de plaatsers - Je zal klanten advies geven over ramen/deuren, zonnewering, sectionaalpoorten, terrasoverkappingen, … en de bijhorende accessoires. Je geeft uitleg over de technische details en je geeft advies over de opmeting en plaatsing. Je zal naar de klant luisteren en hem goed begeleiden in het keuzeproces en eventueel praktische tips geven - Je zal ook mbv. een offerteprogramma offertes aan de klant voorstellen - Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes actief opvolgen - Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • Verkoper / verkoopster schoenen (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek jij een job als voltijdse verkoper / verkoopster? Spreekt een schoenenzaak jou aan? Ben jij meteen ter beschikking? Kan jij werken regio KOKSIJDE? Jouw taken als verkoper / verkoopster: beheer van de kassa beheer van de leveringen / stock (controle, etikketeren,...) begeleiden van de klanten in hun aankopen onderhoud van de winkel

  • Vacature | slager | (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan alle soorten werken in de beenhouwerij uitvoeren ontbenen bereidingen afgewerkte producten schotels charcuterie pensen en worsten . Je spreekt Nederlands en kent de basis van het Frans.

  • Ervaren Mechanieker/carrossier - Exclusieve autogarage (Regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een exclusieve autogarage in de regio van Gent zijn wij op zoek naar een ervaren mechanieker/carrossier. De vacature staat open door groei van het bedrijf. Je wordt tewerkgesteld in een team van 3 carrossiers. Uw takenpakket: Je staat in voor de herstellingen of vervangingen van beschadigde stukken. Je voert activiteiten uit op het gebied van demontage, montage, plaatwerk, spuiten,... Om deze werken uit te voeren werk je in het atelier.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES TIELT - PITTEM - EGEM (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Ervaren medewerker dienstencheques voor schoonmaak bij mensen thuis. Deeltijds of voltijds. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne. U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen

  • Jobstudent Frituurhulp (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: JOBMATCH nv

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur te Tongeren, zijn wij op zoek naar een jobstudent.

  • Gemotiveerde apotheekassistent(e) - Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: AFS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn steeds opzoek naar gemotiveerde apotheekassistenten - M/V Als apotheekassistent help je bij : - Het uitpakken en wegzetten van producten ; - Het afleveren van geneesmisselen met het nodige advies; - Het maken van magistrale bereidingen; - Het controleren van vervallen producten; - Het controleren en onderhouden van de toestellen.

  • Sales Executive Bouwbeurzen (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    De Sales Executive (SE) komt terecht in een dynamisch team dat BtoC bouwbeurzen neerzet. Hij/zij staat in voor de commerciële uitbouw van de beurs door de verkoop van beursruimte op maat van de exposant. U start met een opleiding om het bedrijf, de markt en de beurzen te leren kennen; Na deze inwerkperiode krijgt u de verantwoordelijkheid over de bestaande klantenrelaties; De contacten zijn heel divers en afwisselend, gaande van kleine tot grote ondernemingen; U bouwt het klantenbestand verder uit via actieve prospectie en netwerking; U volgt trends en nieuwigheden binnen de sector op en bezoekt in dit kader ook regelmatig andere beurzen en evenementen; Als SE bent u verantwoordelijk voor het behalen van de verkoopsobjectieven op basis van aantal exposanten, type exposanten, m² beursruimte, omzet, up- & cross selling, …; U denkt mee ifv nieuwe concepten voor de beurs en verzorgt bijhorende commercialisatie; Tijdens de beurs bent u single point of contact voor de exposanten en u bent ook operationeel inzetbaar voor, tijdens en na de beurs; Ifv het bewerken en opvolgen van prospects en klanten, staat u in voor een optimalisatie van de databases.

  • Grondwerker (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Verrebroek zijn we op zoek naar een grondwerker TAKEN: - Je graaft en dicht putten en sleuven - Je legt klinkers en boordstenen

  • Mixerchauffeurs C / CE (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: YVAGA

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het leveren van beton op bouwwerven met de betonmixer voor onze klanten en betoncentrales. Ref. Servicepunt T&L Transport C

  • CONSULENT in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Hou je van gelaatsverzorging? Je gaat klanten de juiste producten aanbevelen voor hun huid en hen leren hoe ze ze dienen te gebruiken. Hou je van make-up? Je gaat klanten advies geven welke make-up bij hen past en hoe ze deze gemakkelijk kunnen aanbrengen. Hou je van parfum? Je gaat klanten laten testen en begeleiden om de juiste keuze te maken. Dit alles kan via persoonlijk 1-op-1-advies of in de vorm van workshops in kleine groepjes. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van AINEFFE RADIATEUR SPRL in sociale netwerken
Look for responds of AINEFFE RADIATEUR SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AINEFFE RADIATEUR SPRL. Laat een reactie achter voor AINEFFE RADIATEUR SPRL. AINEFFE RADIATEUR SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AINEFFE RADIATEUR SPRL. Leave a respond for AINEFFE RADIATEUR SPRL. AINEFFE RADIATEUR SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AINEFFE RADIATEUR SPRL op de google maps. Adres en contacten AINEFFE RADIATEUR SPRL
Location of AINEFFE RADIATEUR SPRL on the google maps. Address and contacts of AINEFFE RADIATEUR SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come AINEFFE RADIATEUR SPRL AINEFFE RADIATEUR SPRL: Meta Croom NV | Vanbeckevoort Valeska | GODEFROID J-M SPRL | TOERIMSE SINT-NIKLAAS & WAASLAND | Rossel Horeca Service

Other related companies as AINEFFE RADIATEUR SPRL: Meta Croom NV | Vanbeckevoort Valeska | GODEFROID J-M SPRL | TOERIMSE SINT-NIKLAAS & WAASLAND | Rossel Horeca Service

AINEFFE RADIATEUR SPRL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio VILLERS-LE-BOUILLET, België. De volledige naam van het bedrijf is AINEFFE RADIATEUR SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01945373535. Het bedrijf AINEFFE RADIATEUR SPRL bevindt zich op het adres: ZONING INDUSTRIEL,4530. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 740,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 192,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AINEFFE RADIATEUR SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AINEFFE RADIATEUR SPRL is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AINEFFE RADIATEUR SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AINEFFE RADIATEUR SPRL, openstaande posities, locatie van AINEFFE RADIATEUR SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AINEFFE RADIATEUR SPRL is a company, that was registered 2003 in VILLERS-LE-BOUILLET region, Belgium. Full name of company is AINEFFE RADIATEUR SPRL, company assigned to the tax number BE01945373535. The company AINEFFE RADIATEUR SPRL is located at the address: ZONING INDUSTRIEL,4530. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 740,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 192,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AINEFFE RADIATEUR SPRL were not found.
The main activity of AINEFFE RADIATEUR SPRL is Electric, Gas and Sanitary Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AINEFFE RADIATEUR SPRL is not available. You also can look at reviews of AINEFFE RADIATEUR SPRL, open positions, location of AINEFFE RADIATEUR SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AINEFFE RADIATEUR SPRL, VILLERS-LE-BOUILLET: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AINEFFE RADIATEUR SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AINEFFE RADIATEUR SPRL, VILLERS-LE-BOUILLET: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AINEFFE RADIATEUR SPRL, employees, financial statistics.