Europ Etal BVBA

Contactgegevens Europ Etal BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Europ Etal BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Europ Etal BVBA

Regio (region): Herent, België

Adres (address): Wijgmaalsesteenweg 1,3020, België

Telefoon (phone): 016 20 84 23 016 20 84 23

Fax (fax): 016 29 04 08 016 29 04 08

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Europ Etal BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Europ Etal BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Europ Etal BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Europ Etal BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Europ Etal BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Europ Etal BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Europ Etal BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Europ Etal BVBA
Products information Europ Etal BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08013946533
Ondernemingsnummer: 4139892578
Hoofdstad (capital): 352,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 869,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Europ Etal BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Europ Etal BVBA
(Get full report from official database of BE for Europ Etal BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Europ Etal BVBA
Addition kinds of activities for Europ Etal BVBA

518202. Sterke drank | Liquor
523100. Verf, glas en behangwinkels | Paint, glass, and wallpaper stores
12310101. Voorbereidingsplanten, antraciet | Preparation plants, anthracite
20480102. Alfalfa, in blokjes | Alfalfa, cubed
20920100. Verse of bevroren vis of zeevruchten chowders, soepen en stoofpotjes | Fresh or frozen fish or seafood chowders, soups, and stews
25110600. Houtbanken en kisten, behalve bedstoelen | Wood stands and chests, except bedside stands
29990100. Cokes | Coke
30869906. Padding, schuimplastic | Padding, foamed plastics
47850200. Transport inspectie diensten | Transportation inspection services
51530103. Haver | Oats

Werken bij Europ Etal BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Europ Etal BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Europ Etal BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Europ Etal BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende administratief-commercieel (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco zoekt een customer service medewerker voor een sterk groeiend familibedrijf in het waasland. Samen met enkele collega's ben je mede verantwoordelijk voro de ondersteuning van de salesafdeling export Je staat in voor een vlotte dienstverlening dat start met offerte fase tot aan de levering bij de klant je zorgt voor een efficiënte en service gerichte registratie en administratie van de klantendossiers je bent de spil tussen klant, leverancier, transporteur en interne afdelingen je rapporteert aan de verantwoordelijke customer service

  • Monteur hoogspanning (klimmer) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur hoogspanning (klimmer) regio Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde kandidaat met zin om er in te vliegen. Je zal verschillende werkzaamheden uitvoeren waaronder: het oprichten en in elkaar zetten van hoogspanningsmasten; het plaatsen en vervangen van uitrustingen van hoogspanningslijnen en van sferische bakens; het afrollen en vervangen van hoogspanningslijnen (volgens de klassieke methode/helikopter/trekrobot/?); diverse werken in de hoogte die professionele alpinisten vereisen (pylonen/grote stellingen/antennes/klimwerken); het werken op hoogtes tot wel 120 meter.

  • Planner (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - planningen controleren - planningen opstellen en daarbij rekening houden met de beschikbaarheid van mensen, materialen, voertuigen,... - leiding geven aan plaatsers - volledige administratie van werven - opstellen van materiaallijsten - oplossen van problemen die zich voordoen op werven - je hebt 'wachtperiodes', tijdens deze periode ben je 24/7 'van wacht' om interventies te plannen

  • Bedienaar laserlasmachine (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent werkzaam in onze machineafdeling (CNC draaien/frezen/vertanding) of in de slijperij (CNC slijpen/harddraaien). Je bedient, afhankelijk van je afdeling, een aantal werktuigmachines waaronder draaibanken, freesmachines, (kolom)boormachines of slijpers. Je controleert regelmatig de snijgereedschappen en de stukken tijdens productie. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de stukken die je aflevert en doet na productie de nodige metingen om deze te garanderen. Na opleiding kun je werktuigmachines in- en omstellen bij wisselende productie.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS BORNEM (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bornem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • STUDENT IT/ICT ondersteuning (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    van 08 tot 16 oktober zijn wij op zoek naar studenten die IT ondersteuning kunnen bieden in hun eigen regio voor de opkomende verkiezingen. een basiskennis IT is vereist, dwz je staat in voor de opbouw en afbraak van de stemcomputers alsook (mogelijks) stand-by tijdens het weekend om hulp te bieden bij mensen of mogelijke problemen op te vangen. Hoe meer dagen je kan, hoe beter natuurlijk dan moeten we de rooster niet te ingewikkeld maken (even je agenda bekijken en me laten weten welke dagen je kan) We vragen om wel volledige dagen te werken (09u-17u +-) Je wordt te werk gesteld in je eigen regio, dus geef me gerust een voorkeur door van waar je kan staan dan geef ik dit ook door aan onze partners.

  • Student installatie zonnepanelen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een expert in zonnepanelen, zijn we op zoek naar een student die extra ondersteuning kan bieden. Jouw taken bestaan onder andere uit het reinigen van de panelen, alsook helpen bij de montage en installatie. Wil je graag een centje bijverdienen? We zijn op zoek naar een vaste student dus hopen vaak met jou samen te werken!

  • Lasser-Constructeur-monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DE WITTE PAUL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het samenstellen en oplassen van constructies. Dit zijnde constructies in staal & inox voor allerhande industriele toepassingen. Je staat eventueel ook in voor de constructie die je gemaakt hebt te gaan monteren op verplaatsing. (Soms uitslapen op hotel indien je dit wilt) Gaande van transportbanden, opslagtanks, buffertanks, installaties voor zandoverslag, tankbouw, structuurbouw in potrailles en zoveel meer. Je bent in staat zelfstandig aan een constructie te beginnen en dit tot een goed einde te leiden. Voor alle constructies worden er 2D en 3D plannen gegeven dus deze moet je ook kunnen lezen. Je hebt de ervaring om te weten hoe je een bepaalde constructie oplast en afwerkt (bv; lakwerk of galvanisatie (staal)) Alle constructies worden gemaakt op schragen en buizen. Er is een groot assortiment aan werktuigen voorzien (heftrucks, rolbruggen, schragen, klein werkmateriaal, enz...) Lassen van staal met Halfautomaat is een vereiste. Lassen van inox met TIG en MIG is een pluspunt.

  • PROJECTLEIDER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DENECKERE LIEVEN

    Type: Vaste Job

    Als projectleider zorg je ervoor dat de projecten van A tot Z correct uitgevoerd worden. Je staat daarbij in voor: de organisatie van de studie, de uitvoering en het oplossen van technische problemen. de dagelijkse contacten met studieburelen, klanten, leveranciers. het financiële resultaat van het project. Verder denk je actief mee met de klant en werkt oplossingen uit voor zijn problemen. Je stuurt je teams met monteurs aan.

  • Customer Service Officer (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf gevestigd in Ronse gaan wij op zoek naar een gedreven Customer Service Officer. Je krijgt hierbij een centrale rol in de commerciële opvolging van de klanten en staat ook dagelijks in contact met de accountmanagers. Je wordt verantwoordelijk voor een correcte en snelle (administratieve) afhandeling van prijsoffertes, samples, bestellingen en klachten. Daarnaast ga je de aanvragen omzetten in orders door je proactieve opvolging en commerciële ingesteldheid. Je doet hierbij de nodige controle, volgt de levertermijnen op en communiceert proactief naar de klanten. Dagelijks sta je de klanten te woord en help je oplossingen zoeken. Je werkt nauw samen met collega's van verschillende afdelingen, namelijk planning, product management en verkoop.

  • Tekenaar Eplan P8/ projectleider (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: AFSCHRIFT

    Type: Vaste Job

    U bent autonoom verantwoordelijk voor nieuwe maatwerkprojecten in industriële elektriciteit en automatisatie vanaf aanvang t.e.m. de oplevering en uitbreidingen van bestaande installaties. Daarbij is een goed contact met de klant heel belangrijk. U bespreekt samen met de klant de uit te voeren werken en geeft de klant ook advies bij zijn of haar elektrische installatie. U ontwerpt zelf de plannen en bent dus verantwoordelijk voor alle afspraken en beloftes die u met de klant gemaakt hebt. Een korte samenvatting van de taken: • Inschatting ter plaatse in overleg met de klant of adhv plannen van de architect • Voorstudie offertestadium • Ontwerp elektrisch schema in Eplan, kabelberekeningen, ... • Overleg met collega’s van aankoop, bordenbouw, montage, hoogspanning, etc... • Opvolging, testen en opstarten projecten

  • Deegroller M/V FLEXI-JOB (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Julie's House

    Type: Flexijob

    Je rolt het deeg aan de hand van een rolmachine. Repetitief werk.

Zoek naar antwoorden van Europ Etal BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Europ Etal BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Europ Etal BVBA. Laat een reactie achter voor Europ Etal BVBA. Europ Etal BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Europ Etal BVBA. Leave a respond for Europ Etal BVBA. Europ Etal BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Europ Etal BVBA op de google maps. Adres en contacten Europ Etal BVBA
Location of Europ Etal BVBA on the google maps. Address and contacts of Europ Etal BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Europ Etal BVBA Europ Etal BVBA: STAM SECURITY SA | Making Magazines/Aanzet CV | Valckenborgh NV | Pears Plastics N.V. | Catalin, Karacsony

Other related companies as Europ Etal BVBA: STAM SECURITY SA | Making Magazines/Aanzet CV | Valckenborgh NV | Pears Plastics N.V. | Catalin, Karacsony

Europ Etal BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Herent, België. De volledige naam van het bedrijf is Europ Etal BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08013946533. Het bedrijf Europ Etal BVBA bevindt zich op het adres: Wijgmaalsesteenweg 1,3020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 352,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 869,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Europ Etal BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Europ Etal BVBA is Holding and Other Investment Offices, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Europ Etal BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Europ Etal BVBA, openstaande posities, locatie van Europ Etal BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Europ Etal BVBA is a company, that was registered 2006 in Herent region, Belgium. Full name of company is Europ Etal BVBA, company assigned to the tax number BE08013946533. The company Europ Etal BVBA is located at the address: Wijgmaalsesteenweg 1,3020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 352,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 869,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Europ Etal BVBA were not found.
The main activity of Europ Etal BVBA is Holding and Other Investment Offices, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Europ Etal BVBA is not available. You also can look at reviews of Europ Etal BVBA, open positions, location of Europ Etal BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Europ Etal BVBA, Herent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Europ Etal BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Europ Etal BVBA, Herent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Europ Etal BVBA, employees, financial statistics.