Novatio NV

Contactgegevens Novatio NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Novatio NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Novatio NV

Regio (region): Olen, België

Adres (address): Industrielaan 3A,2250, België

Telefoon (phone): 014 25 76 40 014 25 76 40

Fax (fax): 014 22 02 66 014 22 02 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Novatio NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Novatio NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Novatio NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Novatio NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Novatio NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Novatio NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Novatio NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Novatio NV
Products information Novatio NV

BTW identificatienummer (tax): BE04579071044
Ondernemingsnummer: 6108093261
Hoofdstad (capital): 437,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 240,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Novatio NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Novatio NV
(Get full report from official database of BE for Novatio NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Novatio NV
Addition kinds of activities for Novatio NV

791100. Dansstudio's, scholen en zalen | Dance studios, schools, and halls
22110702. Wasnetten | Laundry nets
23390401. Down-filled jassen, jassen en vests: vrouwen en missen ' | Down-filled coats, jackets, and vests: women's and misses'
28210208. Polymethylmethacrylaatharsen, plexiglas | Polymethyl methacrylate resins, plexiglass
36210204. Exciter assemblies (motor of generator onderdelen) | Exciter assemblies (motor or generator parts)
38269906. Elementaire analysatoren | Elemental analyzers
75329902. Stacaravan en trailer reparatie | Mobile home and trailer repair

Werken bij Novatio NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Novatio NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Novatio NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Novatio NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur (m/v) (B6-B7) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: OCMW MENEN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Leiding opnemen en eindverantwoordelijke voor de werking van de dag‐ enwoonondersteuning.  De visie, missie en doelstellingen van de voorziening en het OCMW nastreven en in de praktijk brengen.  Rechtstreeks leiding geven aan het personeel van niveau B en 2de evaluator zijn van volgende personeelsleden: de begeleiders, administratie en onderhoud.  Coachend leiderschap.  Komt periodiek samen met het leidinggevend team bestaande uit de medewerkers op Bniveau.  Maakt actief deel uit van de zorgstaf van het IVA en treedt daar op voor de voorziening.  Proactief de werking binnen de voorziening in goede banen leiden en inspelen op noden en behoeften, innovatief ondernemen.

  • Medewerker onthaal - regio Sint-Martens-Latem (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Medewerker Onthaal (m/v). Onze klant is gelegen in Sint-Martens-Latem. Jouw verantwoordelijkheden als Medewerker Onthaal: - Je staat in voor de telefonie en onthaal van bezoekers; - Je neemt de vergaderzalen voor jouw rekening; - Je staat in voor het agendabeheer - Je bent verantwoordelijk voor de allround administratie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Lasser (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het aflassen (half-automaat) van kleine en grote materialen (zeer divers); Voorbereidende werkzaamheden (metaalbewerking); Eventueel kan je ingezet worden in de montage.

  • Onderhoudstechnieker in wisselende posten (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Als onderhoudstechnieker word je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van onderhoudstaken op zowel mechanisch als elektrisch gebied. - Je staat in voor herstellingen bij defecten/storingen van het machinepark. - Je werkt mee aan het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken. - Je geeft advies mbt mogelijke verbeteringen aan bestaande machines en installaties om storingen te vermijden en het preventief onderhoudsplan verder te verfijnen.

  • Technische beambte (poetsen ihkv dienstencheques) (GOOIK)

    Regio: GOOIK

    Bedrijf: OCMW GOOIK

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen bij klanten thuis

  • Jobstudent shop/belegde broodjes zat/zon/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SERVICESTATION GENT

    Type: Studentenjob

    wij zijn op zoek naar jobstudenten voor onze shop met supermarktgedeelte en belegde broodjes. Uw takenpakket bestaat oa uit; het beleggen van broodjes, kassawerk, shop aanvullen en proper houden.

  • Payroll Manager (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Zet je HR carrière verder op de hoofdzetel van Burger Brands Belgium! In deze rol krijg je een belangrijke plek in het centrale HR team en fungeer je als "sparring partner" voor de Head of HR Belux. Je neemt de lead in de implementatie van een nieuw tijdsregistratiesysteem.  Als expert kunnen de werknemers van het bedrijf bij jou terecht voor de meer complexe vragen omtrent loon- en payrolladministratie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor 2 collega’s die instaan voor een correcte payroll en administratieve taken zoals verwerking van afwezigheden, tijdsregistratie, sociale documenten, thematische verloven, verzekeringen, eindejaarspremies, vakantie. Je blijft continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen payroll en sociale wetgeving en doet voorstellen om HR processen te optimaliseren en de kwaliteit te garanderen. Bedrijfsprofiel: Burger Brands Belgium NV met hoofdkantoor in Antwerpen exploiteert de bekende merken Quick en Burger King® in België en Luxemburg.  De onderneming met een dynamische, jonge en innovatieve geest telt een toegewijd team van ongeveer 550 medewerkers die de 4 bedrijfswaarden “ondernemerschap, teamgeest, respect en klantgerichtheid” uitdragen. Het merk Quick dat in 1971 zijn intrede deed in België was de eerste burgerrestaurantketen van het land en is sindsdien marktleider met zijn iconische Giant. Burger King® werd opgericht in 1954 in Miami en is wereldwijd de tweede grootste hamburgerketen met zijn niet minder iconische Whopper®.  Burger King® heeft in 2017 zijn eerste restaurants in België geopend.

  • ICT Support Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ITXX

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een enthousiaste medewerker met een uitgesproken interesse voor IT. Je versterkt het team bij de first-line ondersteuning van onze eindgebruikers. Je installeert mee computermateriaal (laptops, pc’s, printers, thin clients) Je beheert de afwerking van de support tickets. Je werkt met een administratief pakket om offertes te maken en de ontvangsten en leveringen van IT materiaal te registreren.

  • Consultant / Trainer Boekhoudsoftware (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    AGO Select zoekt samen met SDP Belgium een pragmatische Consultant / Trainer Boekhoudsoftware met een passie voor IT. Als end-to-end ICT partner biedt SDP hun klanten diensten en producten aan zoals netwerkoplossingen, hardware installaties, web-activiteiten en ICT consultancy. De core-business van SDP betreft sinds 1985 echter de ontwikkeling van krachtige, kwalitatief hoogstaande en geïntegreerde softwareoplossingen voor verschillende sectoren zoals retail, logistiek, HR en notariaten. Binnen deze niche-markten kan SDP, en dienst 150 medewerkers in zes landen, zich trotse marktleider noemen. Met een sterke interne R&D afdeling en een opmerkelijke dienstverlening slaagt SDP er in hun platformonafhankelijke pakketten op maat van de klant te ontwikkelen. De wensen en noden van de verschillende klanten worden mede door de Consultant / Trainer Boekhoudsoftware omgevormd tot realiteit. SDP zorgt er voor dat je bij aanvang het softwarepakket aangeleerd krijgt. Doorheen deze opleiding leer je de werking van het pakket kennen en ga je samen met een mentor jouw klantgerichte persoonlijkheid gaan versterken door softwareimplementaties bij nieuwe klanten bij te wonen. Begeleiding, tijd en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling staan hierbij centraal! Na de opleidingsperiode ga je stapsgewijs, met toenemende zelfstandigheid, deze implementaties bij nieuwe klanten op jou nemen. Dit proces begint met een grondige intake waar je een implementatieplan opstelt en vervolgens met jouw aangeleerde kennis van het pakket de juiste parametrages instelt naargelang de wens van de klant. Eens geïmplementeerd sta jij als open en vlotte communicator in voor het opleiden en trainen van de key-users en gebruikers zodat deze vlekkeloos gebruik kunnen maken van het op maat ontwikkelde softwarepakket. De intake, implementatie en training gebeurd on-site! Als consultant ben je m.a.w. voor jouw klanten dé SDP ambassadeur en expert aan huis. Hierbij is het van belang dat de consultant Boekhoudsoftware een toegepaste en bewezen kennis en ervaring heeft opgedaan binnen een boekhoudtechnische functie. De parametrage en support voer je als Consultant voornamelijk uit op het SDP hoofdkantoor te Sint-Niklaas. Tot slot komt jouw communicatieve en ondernemende houding ook tot zijn recht binnen de interne werking van SDP. Suggesties, bugs, feedback en aanpassingen die je samen met je klant kan pin-pointen omtrent het pakket gaan samen met de interne developers, projectverantwoordelijken en analysten worden opgenomen. Zo bouw je ook als Consultant actief mee aan de continue verbetering van de SDP softwarepakketten.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Technisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669944-inline.html?cid=Partner_VDAB In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar. Als technisch tekenaar maak je deel uit van de dienst Databeheer. Bij aanvang van de opdracht zal een opleiding voorzien worden. • Je werkt actief mee aan de integratie van 2 SCADA-systemen • Je verzamelt, bewerkt en visualiseert de verkregen technische data • Je bent verantwoordelijk voor het digitaal intekenen van netelementen elektriciteit, gas en riolering in een technisch tekenpakket • Je houdt het datamodel voor de visualisatie van netelementen up to date • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

  • Winkelbediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KAASAFFINEURS VAN TRICHT

    Type: Flexijob

    Op zaterdag of zondag (afwisselend) bedien je mee klanten in onze kaaswinkel Only Cheese in de Antwerp City Brewery.

Zoek naar antwoorden van Novatio NV in sociale netwerken
Look for responds of Novatio NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Novatio NV. Laat een reactie achter voor Novatio NV. Novatio NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Novatio NV. Leave a respond for Novatio NV. Novatio NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Novatio NV op de google maps. Adres en contacten Novatio NV
Location of Novatio NV on the google maps. Address and contacts of Novatio NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Novatio NV Novatio NV: Douchy | Reynaerts A | RUSTOORD | Schepers Vleesbedrijf NV | Euro View Services

Other related companies as Novatio NV: Douchy | Reynaerts A | RUSTOORD | Schepers Vleesbedrijf NV | Euro View Services

Novatio NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Olen, België. De volledige naam van het bedrijf is Novatio NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04579071044. Het bedrijf Novatio NV bevindt zich op het adres: Industrielaan 3A,2250. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 437,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 240,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Novatio NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Novatio NV is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Novatio NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Novatio NV, openstaande posities, locatie van Novatio NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Novatio NV is a company, that was registered 2005 in Olen region, Belgium. Full name of company is Novatio NV, company assigned to the tax number BE04579071044. The company Novatio NV is located at the address: Industrielaan 3A,2250. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 437,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 240,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Novatio NV were not found.
The main activity of Novatio NV is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Novatio NV is not available. You also can look at reviews of Novatio NV, open positions, location of Novatio NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Novatio NV, Olen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Novatio NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Novatio NV, Olen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Novatio NV, employees, financial statistics.