ACB Interieurbouw BVBA

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • ACB Interieurbouw BVBA
Private companiesTransportation Equipment • ACB Interieurbouw BVBA

Contactgegevens ACB Interieurbouw BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACB Interieurbouw BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACB Interieurbouw BVBA

Regio (region): Nijlen, België

Adres (address): Kramosstraat 12,2560, België

Telefoon (phone): 03 385 49 50 03 385 49 50

Fax (fax): 03 385 49 51 03 385 49 51

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACB Interieurbouw BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACB Interieurbouw BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACB Interieurbouw BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACB Interieurbouw BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACB Interieurbouw BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACB Interieurbouw BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACB Interieurbouw BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACB Interieurbouw BVBA
Products information ACB Interieurbouw BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06858734130
Ondernemingsnummer: 4885314941
Hoofdstad (capital): 618,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 611,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ACB Interieurbouw BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACB Interieurbouw BVBA
(Get full report from official database of BE for ACB Interieurbouw BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACB Interieurbouw BVBA
Addition kinds of activities for ACB Interieurbouw BVBA

138299. Oplossingen voor olie en gas, niet inbegrepen | Oil and gas exploration services, nec
34990105. Sloten, kluis en kluis: metaal | Locks, safe and vault: metal
39991101. Vliegtuigmodellen, behalve speelgoed | Airplane models, except toy
76991206. Silverware repliceren en repareren | Silverware replating and repair
87429901. Administratief dienstverlener | Administrative services consultant

Werken bij ACB Interieurbouw BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACB Interieurbouw BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACB Interieurbouw BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACB Interieurbouw BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiend familiebedrijf in Diksmuide zoeken wij een gemotiveerde technicus/automecanicien. Je staat in voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en herstellingen van de wagens.

  • Legal Professional (Bank) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn de verwachte taken : Verzamelen en analyseren van de feitelijke en gerechtelijke elementen en openen van het dossier, in het kader van de "Particulieren"-dossiers en voor het autobeheer eveneens de “Corporate”-dossiers en voor het vlootbeheer met materiële en lichte lichamelijke schade, teneinde de dekking en de aansprakelijkheden te beoordelen, de tussenkomende partijen te identificeren en de schade te beoordelen volgens de vooropgestelde procedures en regels. In het kader van de strafrechtelijke verdediging, analyseren van de juridische documenten en behandelen en opvolgen van de aspecten van andere juridische procedures (burgerlijke partijstelling, burgerlijke procedures), teneinde de dekking te beoordelen en de financiële aspecten van de dossiers op te volgen. In het kader van dossiers waarvoor een meer geavanceerde kennis en een begrip van het recht van de extracontractuele en contractuele aansprakelijkheid auto nodig is, opstellen van een beheerstrategie volgens de vooropgestelde regels, uitwerken van een actieplan en zorgen voor de opvolging van het dossier door het actieplan, indien nodig, aan te passen, teneinde het dossier zo snel mogelijk af te sluiten en de belangen van de klant zo goed mogelijk te verdedigen. Zorgen voor een proactieve en aangepaste communicatie met de klant, de makelaar, de advocaten of andere tussenkomende partijen in complexe of gevoelige dossiers, in de minnelijke en/of gerechtelijke fase (lichte lichamelijke schade, …) teneinde de juiste claim van de klant op te stellen die in verhouding is tot zijn schade. ■ Zorgen voor de opvolging van zijn dossierportefeuille teneinde een kwalitatieve dienstverlening te garanderen. ■ Controleren van de financiële aspecten van het dossier teneinde ervoor te zorgen dat de grenzen van de dekking gerespecteerd worden en dat de kosten onder controle blijven voor de organisatie. Analyseren van de kostenstaten, de honoraria van de advocaten en de experten en nemen van de nodige initiatieven, teneinde deze te weerleggen. Analyseren en samenvatten van de ontvangen vonnissen teneinde een juridische database aan te leggen

  • Technieker voor Bakkerij Roelandt gezocht! (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People Inhouse Bakkerij Roelandt Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker ben jij de belangrijkste pion in onze werking. Je staan in voor het preventief en curratief onderhoud van het machinepark zodat we continu het lekkerste brood kunnen maken. Je lost pannes of problemen op zodat je collega's van productie en inpak snel terug aan het werk kunnen. Je zorgt voor een goede algemene werking van de technische dienst. Je hebt contact met leveranciers en externe technische partners.

  • Monteur industriebouw (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als monteur industriebouw zoeken we een kandidaat met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit: je bent samen met de ploeg verantwoordelijk voor het plaatsen van geprefabriceerde betonstructuren en structuurelementen in staal je werkt onder toezicht van een werfleider je treft de nodige veiligheidsmaatregelen zowel voor jezelf als voor de andere arbeiders.

  • Monteur / plaatser industriebouw (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op verplaatsing als monteur in de industriebouw, dit houdt in dat je samen met de ploeg de ruwbouw zet van de gebouwen alsook de dakconstructies.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Wervik - Geluwe - Menen (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Stagiaire Ressources Humaines (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Pour notre agence de recrutement située à Forest , nous recherchons un(e) Stagiaire Ressources Humaines. cette personne assumera les tâches suivantes: - prise de connaissance des demandes - matching - préselection des profils recherchés - suivi administratif des dossiers - mise en ligne des offres d'emploi - Classement -

  • Zaterdagstudent Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Turnhout, die schoolartikelen, bureaumateriaal, feestartikelen en papierwaren verkopen, gaan wij op zoek naar een student die elke zaterdag kan werken. Je werkt in de winkel, helpt klanten verder, vult de winkel aan, rekent af aan de kassa.

  • Brand Ambassadors Hair & Beauty (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Babyliss stellen we een nieuwe demonstratie team samen! Ben jij opzoek naar een leuke bijverdienste in de Hair & Beauty sector? Ben jij vaak beschikbaar op woensdag, vrijdag of zaterdag? Zit verkoop in uw DNA? Wij zoeken enthousiaste, stijlvolle teammembers! Na een korte, maar grondige opleiding zal je op een professionele manier deze innovatieve producten van onze klant voorstellen aan het grote publiek! Profiel Je hebt affiniteit met Beauty en Hairstyling. Je hebt een commerciële drive, hebt een stijlvol voorkomen en bent enthousiast! Je bent een sociale, open persoonlijkheid; Flexibel inzetbaar tijdens weekends & vakantieperiodes Wat bieden wij? Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding Werk in eigen regio! Betaalde producttraining en omkadering! Een werkrooster dat perfect aansluit op je studie (indien student)! Een leuke professionele ervaring die je kan toevoegen op uw CV! Stel u vandaag nog kandidaat!

  • AANKOPER - WERKVOORBEREIDER - Regio Kalmthout (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Het lanceren van prijsaanvragen, prijsvergelijkingen en inkopen van materialen Het opvolgen van afgesproken levertermijnen, kwaliteit en het melden van bottlenecks Je werkt nauw samen met de kostprijsberekenaar bij het uitwerken van projecten Je werkt in teamverband om eventuele problemen op te lossen Je beheert de volledige administratie rond het project Je rapporteert aan de projectleider en de zaakvoerder AutoCad, Stabicad, Dialux,etc klinken je bekend in je oren

  • Verpleegkundige nacht OKT+NOV (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

     Samen met een zorgkundige zal je de taken van de nachtdienst uitoefenen. Voornamelijk wordt er verwacht dat de verpleegkundige 2 maal per nacht een toer afwerkt in het woonzorgcentrum en de medicatie klaar zet. 

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van ACB Interieurbouw BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ACB Interieurbouw BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACB Interieurbouw BVBA. Laat een reactie achter voor ACB Interieurbouw BVBA. ACB Interieurbouw BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACB Interieurbouw BVBA. Leave a respond for ACB Interieurbouw BVBA. ACB Interieurbouw BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACB Interieurbouw BVBA op de google maps. Adres en contacten ACB Interieurbouw BVBA
Location of ACB Interieurbouw BVBA on the google maps. Address and contacts of ACB Interieurbouw BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ACB Interieurbouw BVBA ACB Interieurbouw BVBA: Plamstuck BVBA | INTERIOR DESIGN MICHEL DENEYER | AB Services | Global mercurius | LBC

Other related companies as ACB Interieurbouw BVBA: Plamstuck BVBA | INTERIOR DESIGN MICHEL DENEYER | AB Services | Global mercurius | LBC

ACB Interieurbouw BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Nijlen, België. De volledige naam van het bedrijf is ACB Interieurbouw BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06858734130. Het bedrijf ACB Interieurbouw BVBA bevindt zich op het adres: Kramosstraat 12,2560. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 618,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 611,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ACB Interieurbouw BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACB Interieurbouw BVBA is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACB Interieurbouw BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACB Interieurbouw BVBA, openstaande posities, locatie van ACB Interieurbouw BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

ACB Interieurbouw BVBA is a company, that was registered 1999 in Nijlen region, Belgium. Full name of company is ACB Interieurbouw BVBA, company assigned to the tax number BE06858734130. The company ACB Interieurbouw BVBA is located at the address: Kramosstraat 12,2560. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 618,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 611,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ACB Interieurbouw BVBA were not found.
The main activity of ACB Interieurbouw BVBA is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ACB Interieurbouw BVBA is not available. You also can look at reviews of ACB Interieurbouw BVBA, open positions, location of ACB Interieurbouw BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACB Interieurbouw BVBA, Nijlen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACB Interieurbouw BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACB Interieurbouw BVBA, Nijlen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACB Interieurbouw BVBA, employees, financial statistics.