WILDHANDEL VERMEERSCH NV

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • WILDHANDEL VERMEERSCH NV
Private companiesMembership Organizations • WILDHANDEL VERMEERSCH NV

Contactgegevens WILDHANDEL VERMEERSCH NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILDHANDEL VERMEERSCH NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILDHANDEL VERMEERSCH NV

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Hoge Hul 25,8000, België

Telefoon (phone): 050 45 14 14 050 45 14 14

Fax (fax): 050 45 14 12 050 45 14 12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILDHANDEL VERMEERSCH NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILDHANDEL VERMEERSCH NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILDHANDEL VERMEERSCH NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILDHANDEL VERMEERSCH NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILDHANDEL VERMEERSCH NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILDHANDEL VERMEERSCH NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILDHANDEL VERMEERSCH NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILDHANDEL VERMEERSCH NV
Products information WILDHANDEL VERMEERSCH NV

BTW identificatienummer (tax): BE07108947753
Ondernemingsnummer: 8008453369
Hoofdstad (capital): 738,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 895,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in WILDHANDEL VERMEERSCH NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILDHANDEL VERMEERSCH NV
(Get full report from official database of BE for WILDHANDEL VERMEERSCH NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILDHANDEL VERMEERSCH NV
Addition kinds of activities for WILDHANDEL VERMEERSCH NV

594699. Camera- en fotografische voorraadwinkels, nec | Camera and photographic supply stores, nec
20150902. Frankfurters, gevogelte | Frankfurters, poultry
22110515. Silesia, katoen | Silesia, cotton
26730300. Plastic en pliofilm zakken | Plastic and pliofilm bags
35790101. Adres etiketteringsmachines | Address labeling machines
73389902. Proeflezen service | Proofreading service
91990400. Overheid, niveau van overheid | General government, level of government
92230402. Correctionele instellingen, staatsregering | Correctional institutions, state government

Werken bij WILDHANDEL VERMEERSCH NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILDHANDEL VERMEERSCH NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILDHANDEL VERMEERSCH NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILDHANDEL VERMEERSCH NV. Looking for open vacancies in other companies

  • WERKVOORBEREIDER - PLANNER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verwerkt en analyseert de inkomende opdrachten, stelt de werkorders op en communiceert hierover met de collega’s (technisch/magazijn/administratie). Je beheert de werkplanning voor de techniekers en informeert hen over de uit te voeren werkzaamheden. Je zorgt voor een vlotte en correcte verwerking van de werkopdrachten, ter voorbereiding van een vlotte facturatie. Je volgt de materiaal noden van de techniekers en van de werkplaats op en verzorgt het inkoopproces.

  • Monteurs(M/V) (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. je gaat mee ter plaatste op de werf voor het plaatsen van industriële constructies Je bent bereid om eventueel te verblijven in het buitenland. Je vertrekt samen met je team uit Overpelt richting de werf.

  • Elektriciens (BIZET)

    Regio: BIZET

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Afdeling elektrische installaties: Installeren en in werking stellen van diverse elektrische installaties bij klanten (industrie, woon-zorgcentra, kantoorgebouwen, …) Kabels trekken en kabelgoten hangen. Plaatsen van flexibele leidingen. Monteren en aansluiten van elektrische kasten, stopcontacten, schakelaars, verlichtingsarmaturen,.. Afdeling automatisering : Het installeren en in werking stellen van installaties bij industriële klanten zoals bijvoorbeeld geautomatiseerde productielijnen. Kabels trekken en kabelgoten hangen voor de voeding van de machines. Aansluiten van kabels naar de motoren, kasten en sturingen. Testen van de draai-zin van de motoren en controle van de digitale in-en uitgangen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende familiebedrijf. De medewerkers van onze klant kunnen zelfstandig werken aan uitdagende projecten en ze krijgen het vertrouwen en de werkzekerheid die ze verdienen. De firma is op zoek naar dynamische elektriciens voor de afdelingen  'elektrische installaties' en 'automatisering'. 

  • Machineoperator profileerlijn - Nacht (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de aanvoer van rollen staalplaten Je stelt de machine in aan de hand van gegevens met als doel koudgevormde wand- of dakplaten te bekomen Je pakt de afgewerkte platen in en voert ze weg met de heftruck

  • CNC-frezer insteller/bedienaar (2 ploegen) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als machine-operator sta je in voor het besturen en aanvullen van de machine. De bedoeling is dat je goed de bestelbon zal aflezen waardoor je de stukken correct in de machine kan leggen, het programma kan oproepen en dat je de juiste afmetingen kan ingeven. Je moet niet zelf de CNC- freesmachine programmeren.

  • Glasplaatser bouwsector (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op verplaatsing als glasplaatser.

  • Preparatiemedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als preparatiemedewerker zal je na je opleiding verantwoordelijk worden voor de gebruikte kleuren in het productieproces. Hierbij kan je rekenen op een takenpakket met diversiteit! – staalnames uitvoeren; – referentiestalen hiermee vergelijken; – beoordelingen maken op basis van kleur en aspect; – kleurcorrecties uitvoeren; – inkt-verbruiken registreren; – … Ben jij de duizendpoot op zoek naar een toffe job met afwisseling? Geef ons snel een belletje!

  • Huishoudhulp wortegem - petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • Bordenbouwer (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: CKS

    Type: Vaste Job

    Ben je gebeten door techniek? Wil je elke dag werken in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Sta je graag in voor de elektromontage van A tot Z? Omwille van onze aanhoudende groei zijn we op zoek naar bordenbouwers. Samen met je collega's werk je aan een verscheidenheid van borden, van klein tot groot, met verschillende vermogens en krijg je de kans om bij te leren en jezelf te ontwikkelen.

  • Junior account manager - commercieel bediende voeding (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: CHICKEN MASTERS OF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Chicken Masters of Belgium is een middelgroot familiebedrijf met +- 80 medewerkers. Ter versterking van het salesteam zijn we op zoek naar een commerciële duizendpoot. Iemand die zowel graag binnendienst als buitendienst doet. Je doet zowel graag verkoop als back office. Als salesmedewer beschik je over een eigen klantenportefeuille (F1 en F2) bestaande uit voornamelijk groothandel, foodservice (Lunch garden, rust en verzorginstehuizen) en voedingsindustrie. Je behandelt vragen, klachten, van (potentiele) klanten. Je staat de klanten bij van A tot Z binnen de commerciele strategie van Chicken Masters. Je bent steeds op zoek naar nieuwe klanten, nieuwe concepten, nieuwe producten en je tracht de hoofdzakelijk Belgische markt verder uit te bouwen. Je doet zowel aan prospectie als het onderhandelen van prijzen, leveringscondities, verpakkingsoplossingen,volumeobjectieven,... Samen met R&D ga je op zoek naar nieuwe opportuniteiten, nieuwe concepten en probeer je het juiste product op maat van de klant aan te leveren. Samen met je collega's beschik je elk over een eigen portefeuille en probeer je elkaar aan te vullen. Je werkt hoofdzakelijk met private label producten. Naast het verkoopsluik ben je ook gedeeltelijk back office. Je staat in voor de organisatie van beurzen. Je ontwerpt en levert ideeën aan voor commerciële fiches, advertenties, .. Je werkt hiervoor nauw samen met het marketingbureau. Je volgt tevens ook de verschillende dossiers op van de klanten. Ben je op zoek naar een uitdaging en wil je graag doorgroeien dan hebben we zeker een interessante opportuniteit voor je!

  • Verpakker Etikettering (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Deerlijk zijn we op zoek naar een verpakker Etikettering (m/v). Taken: - je etiketteert vleesproducten met een etiketteertoestel en je stelt dit toestel ook in (datum, lotnummer,...) -Je steekt vleesproducten in dozen -Je zet de verschillende dozen op de voorziene paletten -Je bent de laatste persoon in het bedrijf dat het product in handen heeft dus je staat in voor de finale kwaliteitscontrole Interesse? contacteer dan vliegensvlug Konvert Interim Kortrijk op het nummer 056/53.35.76 of per mail: [email protected]

  • Néerlandophone ayant des bases en français (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    ABC LANGUES est une école de langues située idéalement tout proche du rond point Montgomery. Il s'agit d'une école de langues qui favorise l'apprentissage de la langue par l'auto-hypnose. *******Tâches: L'école ABC Langues recherche des néerlandophones pour un travail en tant qu¿indépendant complémentaire, un (pré)-pensionné ou toute personne qui travaillerait avec SMART ou un autre organisme de paiement. Il s'agit d'une école de langues qui favorise l'apprentissage par l'auto-hypnose. Cette technique est apprise à l'élève avant de débuter les cours de langues avec son professeur. Vous n'avez aucun travail à fournir en dehors de l'école (ni préparations ni corrections), les syllabus à partir desquels vous enseignerez sont apportés par l'école. L'école est ouverte en semaine de 9h à 21h et le samedi de 9h30 à 15h30. Il s¿agit d¿un travail flexible. Vous travaillez selon vos disponibilités, les cours se donnent par module de trois heures. Veuillez prendre contact au 02.736.74.36 ou 0474.32.44.59 afin de fixer un rendez-vous.

Zoek naar antwoorden van WILDHANDEL VERMEERSCH NV in sociale netwerken
Look for responds of WILDHANDEL VERMEERSCH NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILDHANDEL VERMEERSCH NV. Laat een reactie achter voor WILDHANDEL VERMEERSCH NV. WILDHANDEL VERMEERSCH NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILDHANDEL VERMEERSCH NV. Leave a respond for WILDHANDEL VERMEERSCH NV. WILDHANDEL VERMEERSCH NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILDHANDEL VERMEERSCH NV op de google maps. Adres en contacten WILDHANDEL VERMEERSCH NV
Location of WILDHANDEL VERMEERSCH NV on the google maps. Address and contacts of WILDHANDEL VERMEERSCH NV

Andere gerelateerde bedrijven als come WILDHANDEL VERMEERSCH NV WILDHANDEL VERMEERSCH NV: Seuntjens R | Quality & Service Carrosserie BVBA | Tubetti Organisations NV | Finklab sprl | Fondation Roi Baudouin

Other related companies as WILDHANDEL VERMEERSCH NV: Seuntjens R | Quality & Service Carrosserie BVBA | Tubetti Organisations NV | Finklab sprl | Fondation Roi Baudouin

WILDHANDEL VERMEERSCH NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is WILDHANDEL VERMEERSCH NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07108947753. Het bedrijf WILDHANDEL VERMEERSCH NV bevindt zich op het adres: Hoge Hul 25,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 738,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 895,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in WILDHANDEL VERMEERSCH NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WILDHANDEL VERMEERSCH NV is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILDHANDEL VERMEERSCH NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILDHANDEL VERMEERSCH NV, openstaande posities, locatie van WILDHANDEL VERMEERSCH NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

WILDHANDEL VERMEERSCH NV is a company, that was registered 2004 in Brugge region, Belgium. Full name of company is WILDHANDEL VERMEERSCH NV, company assigned to the tax number BE07108947753. The company WILDHANDEL VERMEERSCH NV is located at the address: Hoge Hul 25,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 738,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 895,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in WILDHANDEL VERMEERSCH NV were not found.
The main activity of WILDHANDEL VERMEERSCH NV is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WILDHANDEL VERMEERSCH NV is not available. You also can look at reviews of WILDHANDEL VERMEERSCH NV, open positions, location of WILDHANDEL VERMEERSCH NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILDHANDEL VERMEERSCH NV, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILDHANDEL VERMEERSCH NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILDHANDEL VERMEERSCH NV, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILDHANDEL VERMEERSCH NV, employees, financial statistics.