WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA

Contactgegevens WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA

Regio (region): Alken, België

Adres (address): Klein Kolmenstraat 5,3570, België

Telefoon (phone): 011 59 64 84; 011 59 65 37 011 59 64 84; 011 59 65 37

Fax (fax): 011 59 64 85 011 59 64 85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA
Products information WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05617553710
Ondernemingsnummer: 9112030029
Hoofdstad (capital): 303,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 579,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA
(Get full report from official database of BE for WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA
Addition kinds of activities for WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA

329502. Aarden, gemalen of anderszins behandeld | Earths, ground or otherwise treated
514199. Kruidenierswaren, algemene lijn, nec | Groceries, general line, nec
872102. Boekhoudkundige diensten, uitgezonderd audit | Accounting services, except auditing
08310105. Huckleberry greens verzamelen | Huckleberry greens gathering
13899913. Perforeren van behuizingen | Perforating well casings
22119903. Basket weefsels, katoen | Basket weave fabrics, cotton
54110101. Supermarkten, keten | Supermarkets, chain
83229904. Reishulp | Travelers' aid
87310102. Biotechnisch onderzoek, commercieel | Biotechnical research, commercial

Werken bij WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnier - tijdelijk tot 12/2018 - loon €13/u (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een leuke familieonderneming in Kuurne zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste magazijnier die een tijdelijke job zoekt. Ben jij een echte teamplayer? Kwaliteit is belangrijk voor jou? Je zoekt dagwerk en een gevarieerde functie? Solliciteer dan snel! Wat houdt de job concreet in? Je zal voornamelijk instaan voor het klaarmaken van de bestellingen. Je werkt hiervoor met een scanner en zal de gegevens inputten in de computer. Daarnaast sta je in voor de ontvangst van goederen, deze worden gecontroleerd op juistheid. Dit is slechts een klein deel van uw job. Je bestuurt ook regelmatig een heftruck, maar een attest is geen vereiste. De job is tijdelijk tot eind dit jaar. Je zal werken in dagregime van 8u-17u, maar je moet ook bereid zijn om te werken van 5u-13u30. Het loon voor deze functie is €13/u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterkgroeiende speler op vlak van horecamateriaal en HVAC. Het team magazijniers bestaat in totaal uit een dertigtal personen. 

  • Orderpicker in verschillende dagploegen (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf zijn we opzoek naar enthouasiate magazijnmederwerkers. Het takkenpakket bastaat voornamelijk uit inpakken en orderpicking. De tewerkstelling gebeurt in twee afwisselende dagploegen (8u tot 16u afwisselend van 12u tot 20u).

  • tapijtafwerker/ster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een klant in waregem zijn we op zoek naar een tapijtafwerker/ster.

  • Werken als huishoudhulp Beerzel (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Enthousiaste huishoudhulpen Regio Hulshout, Booischot, Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Westerlo, Geel, Laakdal, Olen, Oevel, Herselt, Heist op den Berg, Hulshout, Houtvenne, Wiekevorst Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Geraardsbergen Deeltijds (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Medewerker recyclagepark (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Zorg jij ervoor dat je studentenkamer er altijd opgeruimd en netjes bij ligt? Dan bij jij de student die wij zoeken voor onze vacature als parkwachter bij Igean! Voor deze job zoeken we iemand die als parkwachter aan de slag wil gaan in het containerpark dat wordt beheerd door Igean. Hier is geen enkele werkdag hetzelfde: je moet dus van afwisseling houden! Jij heet de bezoekers welkom in het recyclagepark en kijkt het afval na dat ze willen komen sorteren. Een vlotte babbel in het Nederlands gaat je makkelijk af: jij zorgt ervoor dat iedere bezoeker zijn afval in de juiste container deponeert. Loopt het toch eens mis, kan je op een vriendelijke manier uitleggen hoe er best gesorteerd kan worden. Een stappenteller heb jij niet meer nodig, je bent de hele dag in de weer en dit zowel in openlucht als binnen.

  • Zaalmedewerker vakantieverblijf Middelkerke (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de zaal, ontvangt klanten en zorgt voor een kwaliteitsvolle bediening en service.  Indien nodig sta je ook in de keuken, voor de bereiding van gerechten in kleinere aantallen en/of voor de voorbereiding van de service.  Je werkt nauw samen met de coördinator en je collega’s.

  • RELATIEBEHEERDER BANK EN VERZEKERINGEN (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Relatiebeheerder bank & verzekeringen Ervaring in beleggingen of kredieten of verzekeringen Commercieel en klantgericht Onze klant is het Argenta bankkantoor in Wachtebeke en is reeds meer dan 10 jaar een gevestigde waarde in de regio. Wegens de sterke groei van het kantoor zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen momenteel voor hen op zoek naar een ervaren relatiebeheerder bank & verzekeringen. In de job van relatiebeheerder werk je actief mee aan de verdere uitbouw van het kantoor. Hiervoor voer je adviesgesprekken over alle domeinen heen (sparen, beleggen, kredieten, verzekeringen). Je detecteert proactief opportuniteiten en nodigt de klanten en prospecten uit voor een kennismakend gesprek op kantoor. Tijdens deze gesprekken breng je de persoonlijke situatie van de klanten in kaart en stel je passende producten voor die bij hun profiel passen. Verder zorg je voor een correcte administratieve afhandeling van de dossiers. Indien nodig vervang je de collega die aan het loket zit. Samen met de kantoorhouder zet je commerciële acties op. Op termijn kan je je verder specialiseren in een bepaald domein waarbij je back-up blijft voor de andere domeinen.

  • HR Officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf zijn wij op zoek naar een HR medewerker om ons HR team te versterken. Je takenpakket zal bestaan uit: Administratieve ondersteuning binnen ons HR beleid Je bent verantwoordelijk voor de parollverwerking Je bent verantwoordelijke voor de personeelsadministratie (betreffende ziekte, arbeidersongevallen, ontslag, ...) Je bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers wat betreft personeelsadministratie Inplannen en opvolgen van medische onderzoeken Je bent het aanspreekpunt voor onze externe diensten zoals verzekeringsmaatschappijen, arbeidsgeneesheer, ...

  • Onderhoudstechnieker (2 ploegen) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: LOTUS BAKERIES BELGIE

    Type: Vaste Job

    Je lost technische storingen en pannes snel en efficiënt op. Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud. Je werkt mee aan de ombouw van de installaties. Je zoekt naar technische verbeteringsacties, je werkt ze uit en realiseert ze. Je helpt mee bij de realisatie van grotere technische investeringsprojecten.

  • pedicure (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BZIO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie van ‘pedicure aan huis’ • U werkt op zelfstandige basis binnen het revalidatieziekenhuis • U werkt op de kamer van de patiënt/bewoner van BZIO •

Zoek naar antwoorden van WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA. Laat een reactie achter voor WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA. WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA. Leave a respond for WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA. WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA op de google maps. Adres en contacten WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA
Location of WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA on the google maps. Address and contacts of WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA: VHL Cabling Solution | BC REGIO WESTHOEK (VEURNE) | Van Bruwaene BVBA | Bruyère F. & D. | FRENI, DENNIS

Other related companies as WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA: VHL Cabling Solution | BC REGIO WESTHOEK (VEURNE) | Van Bruwaene BVBA | Bruyère F. & D. | FRENI, DENNIS

WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Alken, België. De volledige naam van het bedrijf is WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05617553710. Het bedrijf WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA bevindt zich op het adres: Klein Kolmenstraat 5,3570. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 303,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 579,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA, openstaande posities, locatie van WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA is a company, that was registered 1996 in Alken region, Belgium. Full name of company is WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA, company assigned to the tax number BE05617553710. The company WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA is located at the address: Klein Kolmenstraat 5,3570. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 303,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 579,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA were not found.
The main activity of WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA is not available. You also can look at reviews of WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA, open positions, location of WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA, Alken: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA, Alken: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA, employees, financial statistics.