SUB-ZERO/ADEK

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • SUB-ZERO/ADEK
Private companiesFood Stores • SUB-ZERO/ADEK

Contactgegevens SUB-ZERO/ADEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SUB-ZERO/ADEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

SUB-ZERO/ADEK

Regio (region): Gent (Sint-Amandsberg), België

Adres (address): Grondwetlaan 81,9040, België

Telefoon (phone): 09 251 49 99 09 251 49 99

Fax (fax): 09 251 65 64 09 251 65 64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SUB-ZERO/ADEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SUB-ZERO/ADEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SUB-ZERO/ADEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SUB-ZERO/ADEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SUB-ZERO/ADEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SUB-ZERO/ADEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SUB-ZERO/ADEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SUB-ZERO/ADEK
Products information SUB-ZERO/ADEK

BTW identificatienummer (tax): BE01612762451
Ondernemingsnummer: 2385925292
Hoofdstad (capital): 343,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 859,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in SUB-ZERO/ADEK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SUB-ZERO/ADEK
(Get full report from official database of BE for SUB-ZERO/ADEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor SUB-ZERO/ADEK
Addition kinds of activities for SUB-ZERO/ADEK

16230202. Kabeltelevisie lijnconstructie | Cable television line construction
26210403. Lithografie papier | Lithograph paper
34699911. Geperforeerd metaal, gestempeld | Perforated metal, stamped
39610203. Vanity gevallen, behalve edelmetaal en leer | Vanity cases, except precious metal and leather
44240000. Binnenlands binnenlands vervoer van vracht | Deep sea domestic transportation of freight
49110000. Elektrische diensten | Electric services
50990209. Houtspaanders | Wood chips
57310101. Antennes, Schotelantenne | Antennas, satellite dish
59450101. Kunst en ambachtelijke benodigdheden | Arts and crafts supplies
92239908. Reformatorische, overheid | Reformatory, government

Werken bij SUB-ZERO/ADEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SUB-ZERO/ADEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SUB-ZERO/ADEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SUB-ZERO/ADEK. Looking for open vacancies in other companies

  • Cash Collection Administrator - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Cash Collection Administrator (m/v). Onze klant is een gerenommeerd vereniging actief in de duurzame handelssector en gevestigd in het centrum van Brussel. Als Cash Collection Administrator zal je volgende verantwoordelijkheden hebben : Het beheren van klantenportfolio's; Het rapporteren aan een financieel directeur ; Het screenen van klanten op basis van hun openstaande rekeningen ; Het verwerken van kredietlimieten ; Het aanreiken van constructieve oplossingen ; Het voorstellen van afbetalingsplannen ; Het administratief opvolgen van dossiers ; Telefonisch contact opnemen met klanten om een zicht te krijgen op een probleem. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Productiearbeider puntjeslijn (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, gelegen regio Diest, zijn we op zoek naar een medewerker puntjeslijn Taakomschrijving: - Etiketten instellen, nazicht op data - klantnaam etc; - Doosjes plooien; - Verpakte paté inleggen in doosjes. - uitkloppen van paté, die hierna met machines worden uitgesneden in puntjes

  • bediende planning voor pas afgestudeerden (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Na een degelijke opleiding van 6 weken zal je a.d.h.v. de masterplanning de dagplanning opmaken, incl. de administratieve verwerking hiervan (opmaken van productieorders in het ERP systeem…). Belangrijke zaken waarmee rekening moet worden gehouden zijn o.a. klant, stock grondstoffen, leverdatum… Hetzelfde geldt voor de planning van de visuele kwaliteitscontrole en de snijzaal. Ook hiervan ga je de planning en de productieorders opmaken en opvolgen. Het is de bedoeling dat je vrij sterk bent of wordt in het gebruik van het ERP pakket Navision. Je staat bij dit alles in nauwe communicatie met sales en productie. Dit is een tijdelijjke functie van 7 maanden, ter vervanging van een collega in zwangerschaps- en ouderschapsverlof.

  • Filiaalmanager | Regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Coachen, evalueren en het ontwikkelen van adviseurs/verkopers, De fiscale doeleinden van de winkel bereiken, Toezien op de voortdurende naleving van de winkel en het team van adviseurs/verkopers met de identiteit van het merk: netheid, orde, onthaalkwaliteit, visuele presentatie die voldoet aan het marketingbeleid. Voornaamste taken: Altijd het verkooppunt conform aan de identiteit van het merk en commerciële politiek en de bepaalde marketing ondersteunen, Het team inspireren, beheren en animeren in het respect van de commerciële cultuur van het merk, De verkochte dossiers voor het versturen naar de centrale controleren om zich te verzekeren van hun conformiteit, Permanent de evolutie van de prestaties van de winkel ten opzichte van het budget en de nodige acties nemen om de resultaten te optimaliseren, Zich verzekeren dat de binnenkomende goederen perfect ontvangen en gecontroleerd worden, Permanent de lokale marktgegevens analyseren en deze doorgeven aan de commerciële en marketing afdeling om de strategische en operationeel denken te voeden, Zich van het perfect beheer van het verkooppunt verzekeren

  • Huishoudhulp regio Ham/Tessenderlo (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LUBBEEK (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lubbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Lubbeek, Binkom, Holsbeek, Kortrijk-Dutsel en Pellenberg.

  • Huishoudhulp Zoersel/Schilde24u/week (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jonge gastgezinnen wonende te Zoersel en Schilde zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 24u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hun eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • HUISHOUDHULP Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: DE MANGELAAR (ZELZATE)

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij particulieren in regio Zelzate.

  • Weekendmedewerkers (m/v) - 10u/w (Colmar Oostakker) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Of heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto ! Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies of vaste job, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Assistent Monteur Ventilatiesystemen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: HOOYBERGHS HVAC

    Type: Vaste Job

    Als assistent monteur van ventilatiesystemen vervul je een veelzijdige vacature: Je helpt bij het monteren van luchtkanalen, roosters, brandkleppen en het aansluiten van luchtgroepen en andere ventilatiesystemen. Je werkt projecten mee af van begin tot einde.

  • FREELANCE Drupal Developer (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een job als Drupal Developer in een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven Drupal Developer die de ontwikkeling van nieuwe websites van begin tot einde in goede banen leidt. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Wat doe jij? Als Drupal Developer bouw je voor ons websites binnen Drupal. Het Frontend HTML gegeven kan evt. door een collega reeds gedaan worden. Je bent een expert in Drupal en het is ook je hoofdbezigheid. We zoeken echt iemand die Drupal door-en-door kent. BELANGRIJK: We zijn op zoek naar iemand die freelance mee aan projecten kan werken. Je hebt dus een eigen ondernemingsnummer en kan naar ons factureren!

  • Gemotiveerde Keukenhulp - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zijn we zoek naar een gemotiveerde keukenhulp met zin voor verantwoordelijkheid. U help mee met de voorbereiding, u vult de buffetten aan en helpt bij het opruimen na de dienst.

Zoek naar antwoorden van SUB-ZERO/ADEK in sociale netwerken
Look for responds of SUB-ZERO/ADEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor SUB-ZERO/ADEK. Laat een reactie achter voor SUB-ZERO/ADEK. SUB-ZERO/ADEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SUB-ZERO/ADEK. Leave a respond for SUB-ZERO/ADEK. SUB-ZERO/ADEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SUB-ZERO/ADEK op de google maps. Adres en contacten SUB-ZERO/ADEK
Location of SUB-ZERO/ADEK on the google maps. Address and contacts of SUB-ZERO/ADEK

Andere gerelateerde bedrijven als come SUB-ZERO/ADEK SUB-ZERO/ADEK: Meeldijk Henk-Jan | Visserie Guerry SA | De Look (Anciens Ets) | K. Creation & Production S.A. | CoreLand bvba

Other related companies as SUB-ZERO/ADEK: Meeldijk Henk-Jan | Visserie Guerry SA | De Look (Anciens Ets) | K. Creation & Production S.A. | CoreLand bvba

SUB-ZERO/ADEK is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Gent (Sint-Amandsberg), België. De volledige naam van het bedrijf is SUB-ZERO/ADEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01612762451. Het bedrijf SUB-ZERO/ADEK bevindt zich op het adres: Grondwetlaan 81,9040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 343,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 859,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in SUB-ZERO/ADEK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SUB-ZERO/ADEK is Voedingswinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SUB-ZERO/ADEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SUB-ZERO/ADEK, openstaande posities, locatie van SUB-ZERO/ADEK op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SUB-ZERO/ADEK is a company, that was registered 1996 in Gent (Sint-Amandsberg) region, Belgium. Full name of company is SUB-ZERO/ADEK, company assigned to the tax number BE01612762451. The company SUB-ZERO/ADEK is located at the address: Grondwetlaan 81,9040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 343,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 859,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in SUB-ZERO/ADEK were not found.
The main activity of SUB-ZERO/ADEK is Food Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SUB-ZERO/ADEK is not available. You also can look at reviews of SUB-ZERO/ADEK, open positions, location of SUB-ZERO/ADEK on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SUB-ZERO/ADEK, Gent (Sint-Amandsberg): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SUB-ZERO/ADEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SUB-ZERO/ADEK, Gent (Sint-Amandsberg): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SUB-ZERO/ADEK, employees, financial statistics.