Jokri BVBA

Contactgegevens Jokri BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jokri BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jokri BVBA

Regio (region): Kampenhout, België

Adres (address): Haachtsesteenweg 158,1910, België

Telefoon (phone): 016 65 76 98 016 65 76 98

Fax (fax): 016 65 14 43 016 65 14 43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jokri BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jokri BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jokri BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jokri BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jokri BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jokri BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jokri BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jokri BVBA
Products information Jokri BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09913208007
Ondernemingsnummer: 2535614013
Hoofdstad (capital): 856,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 520,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Jokri BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jokri BVBA
(Get full report from official database of BE for Jokri BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jokri BVBA
Addition kinds of activities for Jokri BVBA

0721. Gewasplanten en bescherming | Crop planting and protection
132199. Naturgas vloeistoffen, nec | Natural gas liquids, nec
07820201. Begraafplaats onderhoudswerkzaamheden | Cemetery upkeep services
20660303. Chocolade snoep, solide | Chocolate candy, solid
34990400. Nieuwigheden en cadeauartikelen, waaronder trofeeën | Novelties and giftware, including trophies
82990202. Tutoring school | Tutoring school

Werken bij Jokri BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jokri BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jokri BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jokri BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chef kok Bedrijfsrestaurant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor:  - het aansturen en begeleiden van de keukenmedewerkers en/of chefs - de activiteit in de keuken organiseren en coördineren - optimaal food-cost beheer - Kleine administratieve taken uitvoeren   Bedrijfsprofiel: Voor een groeiend bedrijf in de BENELUX zijn we op zoek naar getalenteerde, gemotiveerde medewerker die eten en drinken de rol geeft die het verdient.    

  • Arbeider montage woningbouw (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Oudenaarde zijn wij op zoek naar een enthousiaste bouwvakker! Samen met jouw teamgenoten ben je verantwoordelijk voor de montage van prefab wanden of grondwerken. De werven zijn gelegen over heel België of in de grensstreek van de omliggende landen. Bij verdere werven gebeurt het dat je samen met uw ploeg blijft overnachten in de buurt van uw werkplaats.

  • Chauffeur CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De firma H.Essers in Tessenderlo is op zoek naar een chauffeur CE om ritten te doen in de nabije omgeving van Tessenderlo. Je taak bestaat uit het ophalen en leveren van plastic en cement. Je rijdt voornamelijk met trekker-opligger. Je hebt vaste uren en werkt van maandag tot vrijdag van 6u00 à 7u00 uur tot 17u00.

  • Customer Service Medewerker Ziekenfonds te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de interne klantendienst van onze klant, actief in de dienstensector, zijn we op zoek naar een customer service medewerker. Als eerstelijnshulp probeer je de klant ten aller tijde zo adequaat mogelijk te helpen. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 90% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls. De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail. Je rapporteert de indrukken die de klant had over de dienstverlening. Je verwerkt dus elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo’n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig stuur je de vraag door naar de experts op de back office.

  • Hulp in huis - Voltijds of deeltijds - Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Als het nu gaat over poetsen, de afwas doen, kledij wassen en strijken, boodschappen doen of koken... jij doet het allemaal met een glimlach. Je werkt steeds bij eigen vaste klanten op de uren die jij samen met je consulent bent overeengekomen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Desteldonk (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • JOBDAG ACTION BREDENE (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Alsjobstudent bij Action, zorg je ervoor dat de winkel er netjes bijligt en dat deklanten op een vriendelijke manier worden verder geholpen. Je dagtaak bestaatonder andere uit het aanvullen van de producten, het spiegelen van dewinkelrekken, het proper houden van de winkel en het bedienen van de klantenaan de kassa. Om een beter beeld te krijgen van de job krijg je op woensdag 17/10/2018 een rondleiding in het bedrijf.

  • Senior Credit Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ICREDIT

    Type: Vaste Job

    Je contacteert organisaties om recente financiële informatie op te vragen. Je schrijft rapporten met een samenvatting van de verzamelde informatie en heldere conclusies en aanbevelingen. Na een volledige analyse bevestig je de beoordeling of pas je deze aan. Je onderzoekt de beschikbare informatie die je intern of extern ontvangen hebt. Je verdedigt en verklaart beslissingen naar klanten toe. Je houdt risico’s in de gaten en actualiseert beoordelingen. Je bouwt proactief een goede relatie op met collega’s in underwriting. Je verzekert compliance met de interne en externe regelgeving en procedures.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Freelance projectverpleegkundige (O) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Brainbridge - Senior Test Leader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description The Atlassian lead is responsible for the configuration, maintenance and sustainability of all applications related to the Atlassian stack and further development tools. The list of applications contains: Jira Confluence Bitbucket Jenkins SonarQube Responsibilities Main SPOC for all application-related knowledge and configuration Configuring of all applications for various departments and stakeholders, both within IT and Business Foresee regular updates of applications and related plugins Bring best practices and proactive ideas on how to evolve the used tools, including possibilites of moving to Cloud, with view on license savings & possibiliteis Work within a virtual team of “admins” of other applications, including HP ALM and others, to bring forth a sustained usage of all tools, with a decent level of integration Profile Technical skills: Must be able to deal with various stakeholders and priority management, have a proactive mindset to guide other department and business in the usage of the various applications. Personal skills: The following interpersonal skills are key at professional level: Stakeholder management and perception management Ability to build trust, and an open and transparent working climate High “get it done“ & mobilization capabilities

Zoek naar antwoorden van Jokri BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Jokri BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jokri BVBA. Laat een reactie achter voor Jokri BVBA. Jokri BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jokri BVBA. Leave a respond for Jokri BVBA. Jokri BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jokri BVBA op de google maps. Adres en contacten Jokri BVBA
Location of Jokri BVBA on the google maps. Address and contacts of Jokri BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Jokri BVBA Jokri BVBA: Deal Télécom | CONXION BVBA | Serviceflats Zilverschoon | Rousseau D SPRL | Europal N.V

Other related companies as Jokri BVBA: Deal Télécom | CONXION BVBA | Serviceflats Zilverschoon | Rousseau D SPRL | Europal N.V

Jokri BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Kampenhout, België. De volledige naam van het bedrijf is Jokri BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09913208007. Het bedrijf Jokri BVBA bevindt zich op het adres: Haachtsesteenweg 158,1910. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 856,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 520,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Jokri BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jokri BVBA is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jokri BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jokri BVBA, openstaande posities, locatie van Jokri BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jokri BVBA is a company, that was registered 2002 in Kampenhout region, Belgium. Full name of company is Jokri BVBA, company assigned to the tax number BE09913208007. The company Jokri BVBA is located at the address: Haachtsesteenweg 158,1910. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 856,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 520,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Jokri BVBA were not found.
The main activity of Jokri BVBA is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Jokri BVBA is not available. You also can look at reviews of Jokri BVBA, open positions, location of Jokri BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jokri BVBA, Kampenhout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jokri BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jokri BVBA, Kampenhout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jokri BVBA, employees, financial statistics.