BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA

Contactgegevens BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA

Regio (region): Langemark-Poelkapelle (Poelkapelle), België

Adres (address): Houthulstseweg 71-90,8920, België

Telefoon (phone): 057 48 92 71 057 48 92 71

Fax (fax): 057 48 89 16 057 48 89 16

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA
Products information BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05303344726
Ondernemingsnummer: 1564422607
Hoofdstad (capital): 636,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 854,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA
(Get full report from official database of BE for BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA
Addition kinds of activities for BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA

1474. Potash, soda en boraat mineralen | Potash, soda, and borate minerals
1799. Speciale handelskrachten, nec | Special trade contractors, nec
23890000. Kleding en accessoires, nec | Apparel and accessories, nec
32910705. Wielen, slijpen: kunstmatig | Wheels, grinding: artificial
34950101. Klokveren, precisie | Clock springs, precision
61419900. Persoonlijke kredietinstellingen, nv | Personal credit institutions, nec
72219903. Fotograaf, nog steeds of video | Photographer, still or video

Werken bij BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Storingstechnieker - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als storingstechnieker zorg je ervoor dat de productie nooit stilligt. Correct afstellen van de productielijnen. Omstelling en ombouwing van de machines bij verschillende artikelen op de lijn. Bij het proefdraaien van bepaalde lijnen sta jij paraat met technische bijstand en geeft veiligheidsadvies. Preventief onderhoud. Detecteren van het probleem en correct oplossen.

  • Machinebediener (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn wij op zoek naar een Machinebediener. U taak zal bestaan uit het verpakken van dozen, en zakken. ( maximum 25 kg ) U zal de machine bedienen. Hiervoor voorziet men een interne opleiding. De machine die u zal bedienen is eenvoudig en bovendien gemakkelijk aan te leren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brasschaat – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Baal (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student bijrijder m/v te Humbeek (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Je zal samenrijden met de chauffeur om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Jobstudent (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Senior ISOL Target Assembly Designer (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Het SCK•CEN ontwikkelt de multifunctionele bestralingsinstallatie MYRRHA, een flexibele snelspectrum onderzoeksreactor die wordt aangedreven door een deeltjesversneller (ADS= Accelerator Driven System). Hij bestaat uit een linaire protonversneller van 600 MeV (linac) die een door lood-bismut gekoelde subkritische reactor aandrijft. Volgens het gefaseerde implementatieplan van MYRRHA zal een eerste faciliteit, MINERVA genaamd, worden gebouwd in het SCK•CEN in Mol. MINERVA omvat het ontwerp, de bouw, de ingebruikname en de exploitatie van een unieke infrastructuur bestaande uit een lineaire protonversneller van 100 MeV gekoppeld aan een ISOL target station voor fundamenteel onderzoek en voor de productie van medische radio-isotopen, alsmede een target station voor onderzoek naar fusiematerialen. In het kader van dit project is het Institute for Advanced Nuclear Systems (ANS) op zoek naar een Senior ISOL Target Assembly Designer voor onze Proton Target Research (PTR)-eenheid van de Accelerator Project (ACP)-groep. Als Senior ISOL Target Assembly Designer zult u de volgende verantwoordelijkheden hebben: ontwerp van de ISOL-target assemblage: coördineren, integreren van en bijdragen aan het ontwerp van de verschillende subcomponenten (doel, doelcontainer, vacuümkamer, koeling, ionenbron ...); leidinggeven en zorgen voor de technische interface met de andere componenten van het ISOL-systeem; bijdragen aan alle aspecten van doelontwikkeling en -optimalisatie voor de productie van radioactieve ionenbundels (RIB) met hoge rendementen en van hoge kwaliteit; zorgen voor de productie van de nodige doeleenheden voor de stralingsvraag volgens het goedgekeurde RIB-productie- en faciliteitexploitatieschema; karakteriseren en documenteren van de prestaties en productiesnelheid van alle doelassemblages (zowel tijdens de offline tests tijdens de ontwikkeling van de faciliteit als online, nadat de faciliteit operationeel is geworden); initiëren van innovatieve ideeën voor de productie van nieuwe ionenbundels; op de hoogte blijven van de gebruikersvraag naar RIB's en van de algehele ISOL-systeemprestaties bij andere ISOL-faciliteiten.

  • Grafische vormgever/Allround medewerker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: LOOK AT ME

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega's sta je binnen ons bedrijf in voor de creatie, opmaak, afwerking en plaatsing van alle visuele communicatie voor onze klanten.

  • Winkelmedewerker colora Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: COLORA

    Type: Vaste Job

    Een werkdag bij colora is nooit hetzelfde. Geen routineklus dus, wel elke keer een nieuwe uitdaging. Je denkt mee met de klant en leeft je in in hun wensen. Je inspireert hen met kleur en interieur. Je begeleidt hen van prille voorbereiding tot perfecte afwerking. Je geeft tips in de winkel of toont klanten hoe het moet bij hen thuis. Bij deze vacature ligt het accent op het geven van kleuradvies bij klanten thuis. Je hoort het, werken bij colora gaat verder dan enkel verf verkopen. Ook het organiseren van workshops, etalages opbouwen of de winkel mee helpen (her)inrichten, bestellingen beheren en de stock netjes en overzichtelijk houden behoren tot jouw takenpakket.

Zoek naar antwoorden van BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA. Laat een reactie achter voor BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA. BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA. Leave a respond for BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA. BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA op de google maps. Adres en contacten BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA
Location of BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA on the google maps. Address and contacts of BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA: Droopy BVBA | VERSCHAETE BVBA | TUINARCHITECTUUR MUYLDERMANS | Boelpaep (De) | Antartica Design

Other related companies as BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA: Droopy BVBA | VERSCHAETE BVBA | TUINARCHITECTUUR MUYLDERMANS | Boelpaep (De) | Antartica Design

BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Langemark-Poelkapelle (Poelkapelle), België. De volledige naam van het bedrijf is BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05303344726. Het bedrijf BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA bevindt zich op het adres: Houthulstseweg 71-90,8920. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 636,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 854,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA, openstaande posities, locatie van BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA is a company, that was registered 1992 in Langemark-Poelkapelle (Poelkapelle) region, Belgium. Full name of company is BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA, company assigned to the tax number BE05303344726. The company BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA is located at the address: Houthulstseweg 71-90,8920. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 636,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 854,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA were not found.
The main activity of BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA is not available. You also can look at reviews of BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA, open positions, location of BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA, Langemark-Poelkapelle (Poelkapelle): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA, Langemark-Poelkapelle (Poelkapelle): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA, employees, financial statistics.