Aannemingen A.B. Coolservice BVBA

Contactgegevens Aannemingen A.B. Coolservice BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aannemingen A.B. Coolservice BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aannemingen A.B. Coolservice BVBA

Regio (region): Wellen (Ulbeek), België

Adres (address): Ulbeekstraat 25,3832, België

Telefoon (phone): 012 74 30 87 012 74 30 87

Fax (fax): 012 67 20 72 012 67 20 72

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aannemingen A.B. Coolservice BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aannemingen A.B. Coolservice BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aannemingen A.B. Coolservice BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aannemingen A.B. Coolservice BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aannemingen A.B. Coolservice BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aannemingen A.B. Coolservice BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aannemingen A.B. Coolservice BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aannemingen A.B. Coolservice BVBA
Products information Aannemingen A.B. Coolservice BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08244934082
Ondernemingsnummer: 9680572509
Hoofdstad (capital): 918,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 762,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Aannemingen A.B. Coolservice BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aannemingen A.B. Coolservice BVBA
(Get full report from official database of BE for Aannemingen A.B. Coolservice BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aannemingen A.B. Coolservice BVBA
Addition kinds of activities for Aannemingen A.B. Coolservice BVBA

504703. Medische apparatuur en benodigdheden | Medical equipment and supplies
20489902. Ingeblikte diervoeding (behalve hond en kat) | Canned pet food (except dog and cat)
25410202. Kluisjes, behalve gekoeld: hout | Lockers, except refrigerated: wood
28699922. Chemische stoffen met hoge zuiverheid, organisch | High purity grade chemicals, organic
30890104. Gevallen, kunststoffen | Cases, plastics
33399914. Tantalum raffinage | Tantalum refining
35829903. Strijkijzers, commerciële was- en droogreiniging | Ironers, commercial laundry and drycleaning
80499901. acupuncteur | Acupuncturist

Werken bij Aannemingen A.B. Coolservice BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aannemingen A.B. Coolservice BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aannemingen A.B. Coolservice BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aannemingen A.B. Coolservice BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger bouw. (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Dessel zijn wij op zoek naar gedreven arbeiders die aan de slag willen in de bouwsector. Motivatie is belangrijker dan ervaring. Wil je in de bouwsector werken, wil je graag verticale boringen leren uitvoeren, schrikt zwaar fysiek werk jou niet af, geraak je tot aan het bedrijf in Dessel en beschik je over een rijbewijs B (of ben je bereid dit te behalen binnen een paar maanden)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de juiste persoon zal er na een positieve interimperiode een vast contract klaar liggen.

  • Technieker Onderhoud (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Technieker Onderhoud ben je verantwoordelijk voor het oplossen van alle mechanische problemen binnen onze divisies (3 productieafdelingen utilities labo en waterzuivering). Je werkt mee aan het preventief onderhoud van de machines. Als Technieker Onderhoud ben je in staat om technische herstellingen zelfstandig uit te voeren.

  • Residentiële Elektriciens voor West-en/of Oost-Vlaanderen (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in elektrotechnieken, zijn wij wegens een uitbreiding op zoek naar gemotiveerde elektriciens (m/v)! Het bedrijf is zowel actief binnen de residentiële als industriële sector. We gaan op zoek naar zowel industriële als residentiële elektriciens. Zowel ervaren als iets minder ervaren mensen komen bij ons in aanmerking. Je wordt in ploegen van twee (één ervaren en één minder ervaren) de weg opgestuurd. Je vertrekt van thuis uit naar de werf met een bedrijfswagen of wordt opgepikt door je collega. Het is dus niet nodig om dagelijks naar kantoor te komen.

  • Teamleader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    o Als Teamleader ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van je bakkerij-restaurant. Je bent ambassadeur van het merk en je draagt onze waarden uit in jouw bakkerij-restaurant. o Je zorgt ervoor dat onze gasten steeds op de eerste plaats komen en zich thuis voelen in de gezelligheid en eenvoud van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt onze gewenste Le Pain Quotidien gastervaring telkens opnieuw waar. o Je beheert de opening of de sluiting van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt een weloverwogen taakverdeling teneinde de service zo vlot mogelijk te laten verlopen. Je brengt dagelijkse verslag uit van de behaalde resultaten aan jouw manager en district manager. o Je bent verantwoordelijke voor de kassa. Je draagt zorg voor de infrastructuur en apparaten zoals een goede huisvader ?of moeder. o Je maakt de bestellingen je ontvangt de leveringen en je controleert deze. Je waarborgt de naleving van de richtlijnen op vlak van hygiëne teneinde de kwaliteit van onze producten te garanderen. Je volgt de administratieve procedure op. o Je bent een echte coach waarbij een vanzelfsprekende ongedwongenheid tussen jou en de teamleden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je inspireert en stimuleert de teamleden en creëert een gemeenschap. Een continue begeleiding motivatie en aansturing van de teamleden zit je in het bloed. Je streeft voortdurend naar het bekomen van een optimale productiviteit en loonkost. o De veiligheid en de gezondheid van onze gasten en jouw team beschouw je als prioritair.

  • Winkelmedewerker Verse afdelingen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Proxy Delhaize Engsbergen

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een medewerker voor de verse afdelingen. Je onderhoud mee de verse afdelingen. Na een korte inwerkperiode neem je ook de bestellingen van deze afdelingen voor je rekening. Wanneer het minder druk is op de verse afdelingen, help je ook mee in de andere afdelingen. Kassa behoort ook tot het takenpakket

  • lijnbuschauffeur (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: VAN DE VOORDE

    Type: Vaste Job

    openbare lijndienst

  • Landmeter (Junior) (Regio Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LANDMETERSKANTOOR VAN EESTER

    Type: Vaste Job

    Landmeterskantoor Van Eester is op zoek naar een gedreven landmeter voor het opmeten van percelen, opstellen van plaatsbeschrijvingen en schattingen. Ook het opmaken van stedenbouwkundige attesten en verkavelingsdossiers behoort tot uw takenpakket. Verder voert u ook asbuilt-opmetingen en uitzetwerk op werven uit met de nodige nauwkeurigheid. Wij bieden u een afwisselende job in een dynamisch team waarbij wij u de nodige begeleiding geven. www.landmetervaneester.be

  • KOK regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Select HR Brugge

    Type: Vaste Job

    Samen met de andere werknemers zorg je voor lekkere buffetten (zowel koude als grill gerechten) Na de Service zorg je voor een propere keuken Bedrijfsprofiel: Onze klant is een leuke horecaketen met een goed werkgeversimago en restaurants verspreid over heel België. Dagelijks bieden zij een goede service aan en zorgen ze voor een sterke klantentevredenheid!  Ter versterking van hun team, zijn we op zoek naar een Kok te regio Kortrijk

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • psycholoog (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE GELAS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Best Psycholoog, ben je op zoek naar een beschikbaar praktijkruimte te Gent? Dan hebben wij nog een plaatsje vrij! Momenteel werken we er met een team van 4 diëtisten, maar sinds de start van de praktijk is er steeds een psychologe aan de slag geweest. Aangezien onze psychologe gaat verhuizen komt er dus een plaatsje voor jou vrij... Je hebt er alle vrijheid om je patiënten in te plannen en te ontvangen binnen de praktijk. De ruimte is erg gezellig ingericht zodat jullie in een betrouwbare omgeving gesprekken kunnen voeren. Er zijn geen vaste overleg momenten met de andere hulpverleners, maar een ontmoeting met elkaar kan doorverwijzingen in belang van de patiënt bevorderen. We werken als praktijk ook nauw samen met de huisartsenpraktijken uit de buurt.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio KALMTHOUT (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van Aannemingen A.B. Coolservice BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Aannemingen A.B. Coolservice BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aannemingen A.B. Coolservice BVBA. Laat een reactie achter voor Aannemingen A.B. Coolservice BVBA. Aannemingen A.B. Coolservice BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aannemingen A.B. Coolservice BVBA. Leave a respond for Aannemingen A.B. Coolservice BVBA. Aannemingen A.B. Coolservice BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aannemingen A.B. Coolservice BVBA op de google maps. Adres en contacten Aannemingen A.B. Coolservice BVBA
Location of Aannemingen A.B. Coolservice BVBA on the google maps. Address and contacts of Aannemingen A.B. Coolservice BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Aannemingen A.B. Coolservice BVBA Aannemingen A.B. Coolservice BVBA: Cofatel | Bureau Technique José Coumont SPRL | Callaerts | Patrick Willekens | Yoopa

Other related companies as Aannemingen A.B. Coolservice BVBA: Cofatel | Bureau Technique José Coumont SPRL | Callaerts | Patrick Willekens | Yoopa

Aannemingen A.B. Coolservice BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Wellen (Ulbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Aannemingen A.B. Coolservice BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08244934082. Het bedrijf Aannemingen A.B. Coolservice BVBA bevindt zich op het adres: Ulbeekstraat 25,3832. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 918,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 762,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Aannemingen A.B. Coolservice BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aannemingen A.B. Coolservice BVBA is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aannemingen A.B. Coolservice BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aannemingen A.B. Coolservice BVBA, openstaande posities, locatie van Aannemingen A.B. Coolservice BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aannemingen A.B. Coolservice BVBA is a company, that was registered 2007 in Wellen (Ulbeek) region, Belgium. Full name of company is Aannemingen A.B. Coolservice BVBA, company assigned to the tax number BE08244934082. The company Aannemingen A.B. Coolservice BVBA is located at the address: Ulbeekstraat 25,3832. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 918,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 762,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Aannemingen A.B. Coolservice BVBA were not found.
The main activity of Aannemingen A.B. Coolservice BVBA is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Aannemingen A.B. Coolservice BVBA is not available. You also can look at reviews of Aannemingen A.B. Coolservice BVBA, open positions, location of Aannemingen A.B. Coolservice BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aannemingen A.B. Coolservice BVBA, Wellen (Ulbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aannemingen A.B. Coolservice BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aannemingen A.B. Coolservice BVBA, Wellen (Ulbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aannemingen A.B. Coolservice BVBA, employees, financial statistics.