Wijnboetiek (De)

Contactgegevens Wijnboetiek (De): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wijnboetiek (De): address, phone, fax, email, website, opening hours

Wijnboetiek (De)

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Zuivelmarkt 36,3500, België

Telefoon (phone): 011 23 54 44; 0478 25 66 16 011 23 54 44; 0478 25 66 16

Fax (fax): 011 26 10 74 011 26 10 74

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wijnboetiek (De): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wijnboetiek (De)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wijnboetiek (De)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wijnboetiek (De), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wijnboetiek (De). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wijnboetiek (De), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wijnboetiek (De). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wijnboetiek (De)
Products information Wijnboetiek (De)

BTW identificatienummer (tax): BE03045104980
Ondernemingsnummer: 6779083251
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 829,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Wijnboetiek (De) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wijnboetiek (De)
(Get full report from official database of BE for Wijnboetiek (De))

Aanvulling soorten activiteiten voor Wijnboetiek (De)
Addition kinds of activities for Wijnboetiek (De)

243499. Houten keukenkasten, NIET | Wood kitchen cabinets, nec
704101. Broederschap en meiden | Fraternities and sororities
22999906. Hempgaren, draad, roving en textiel | Hemp yarn, thread, roving, and textiles
57360100. Toetsenbordinstrumenten | Keyboard instruments
82999904. Bijbel school | Bible school

Werken bij Wijnboetiek (De): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wijnboetiek (De): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wijnboetiek (De). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wijnboetiek (De). Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. • Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. • Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Elektrotechnieker (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektrotechnieker sta je in dit bedrijf in voor het analyseren en oplossen van storingen aan hun sterk geautomatiseerd en gerobotiseerd machinepark. Je kent de machines door en door en biedt een klare kijk op verbeteringen/aanpassingen (die je dan ook effectief uitvoert na akkoord). Je staat de ploegchefs bij bij het technische aspect (en geeft hen een grondige uitleg indien nodig). Dit alles doe je met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften.

  • Insteller plooimachine te Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een marktleider van dampkappen zijn we op zoek naar een operator voor de plooimachine, dit ter ondersteuning van de machineafdeling.

  • Huishoudhulp te Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Niel (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Huishoudhulp regio Ursel/Zomergem - 20u. bij éénzelfde gezin (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor 1 gezin in Ursel (op de grens met Zomergem) zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, ....en dit gedurende +/- 20 u per week bij éénzelfde gezin. We zoeken een gemotiveerde en dynamische persoon die dit gezin graag wil helpen! UREN BESPREEKBAAR!

  • verko(o)p(st)er (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in dameskleding met 'een maatje meer' zijn we op zoek naar een enthousiaste student(e). U bent het visitekaartje van de winkel en ontvangt klanten met veel enthousiasme. Hier winkelen moet voor de klant altijd een fijne en aangename ervaring zijn! U zal samen met uw collega's de winkel op orde houden: - kleding die het net niet is geworden terug weghangen of opplooien - felbegeerde nieuwe stuks net uit de doos in de winkel weghangen - toezien op de algemene orde in winkel Uw vaste collega's ondersteunen en bijstaan waar nodig Op termijn ook de klanten bijstaan met hun vragen, advies geven en vriendelijk verder helpen. Belangrijk: - gevoel voor mode - kennis van een 'maatje meer' - klantvriendelijk en enthousiast

  • Jobstudent verkoper (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRICO

    Type: Studentenjob

    Je doet kassawerk. Je vult de rekken aan en helpt klanten verder met hun vragen.

  • tijdelijk administratief medewerker (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    behandelen van binnegekomen productiestalen en salessamples ongeveer 50% meetwerk : ruwe meting van een aantal productiestalen en opmeten van prototypes voor fitting pakjes maken en comments ingeven Bedrijfsprofiel: Deze organisatie is al jarenlang actief in het ontwerpen van modieuze kledij maar tevens ook in het herbergen van bestaande merken. Ze hebben verschillende vestigingen zowel nationaal als internationaal en ondertussen werken een 60-tal medewerkers dag in dag uit om de kledij tot bij de mensen te brengen. 

  • Bediende Customer Care Duits/Frans (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een Bediende Customer Care voor een bedrijf gespecialiseerd in e-commerce. Het bedrijf is dé partner waarop merken en producenten een beroep doen om online verkoopkanalen te ontwerpen, te bouwen en te beheren. Voor elke online shop die dat wenst worden de goederen opgeslagen en verzorgen ze de internationale distributie ervan. Voor anderen integreren ze het platform met hun SAP/ERP-backend. Met een minimum aan investeringen van de klant zijn kant wordt het klantenbestand uitgebreid, integreren ze de online en offline verkoopkanalen, verbeteren ze de marge en verhogen ze de verkoop. Functie: -Je bent het aanspreekpunt voor een aantal specifieke merken die klant zijn. -Je staat daarbij in voor alle administratieve taken rond orders, returns en sales activiteiten. Concreet wil dit zeggen dat je instaat voor de binnenkomende orders, je bestellingsbevestigingen verstuurt en deze orders opvolgt. -Ook onverwerkte bestellingen volg je nauwgezet op. -Je staat in voor het optimaliseren van de levering van goederen. -Je werkt volgens de bestaande procedures en voert taken uit naargelang de vereiste criteria.

  • Ombouwer machines (Steller/operator) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van de productie, zoeke nwe we voor onmiddellijke indiensttreding een operator / steller.   Je taak bestaat uit: Het bedienen en ombouwen van één manuele machine of meerdere automatische machines; Na een opleiding, garandeer je de goede werking van de machines en de opvolging van de productie; Je meet de productiestukken na en controleert ze voor vrijgave; Je volgt milieu- en veiligheidsvoorschriften op; Je verzorgt een correcte ploegovergave Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische, internationale onderneming met een verkoop- en productieafdeling in Ternat. De producten bestaan uit koperen, stalen, loodvrije en bronzen stukken.

  • Flexi - job Kassamedewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het onthaal en de bediening van de klanten.

Zoek naar antwoorden van Wijnboetiek (De) in sociale netwerken
Look for responds of Wijnboetiek (De) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wijnboetiek (De). Laat een reactie achter voor Wijnboetiek (De). Wijnboetiek (De) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wijnboetiek (De). Leave a respond for Wijnboetiek (De). Wijnboetiek (De) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wijnboetiek (De) op de google maps. Adres en contacten Wijnboetiek (De)
Location of Wijnboetiek (De) on the google maps. Address and contacts of Wijnboetiek (De)

Andere gerelateerde bedrijven als come Wijnboetiek (De) Wijnboetiek (De): Sted Openbare Bibliotheek | Center Parcs België | Smith & Nephew SA | Turla sprl | Rue Remy Soetens 63

Other related companies as Wijnboetiek (De): Sted Openbare Bibliotheek | Center Parcs België | Smith & Nephew SA | Turla sprl | Rue Remy Soetens 63

Wijnboetiek (De) is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is Wijnboetiek (De), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03045104980. Het bedrijf Wijnboetiek (De) bevindt zich op het adres: Zuivelmarkt 36,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 829,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Wijnboetiek (De) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wijnboetiek (De) is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wijnboetiek (De) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wijnboetiek (De), openstaande posities, locatie van Wijnboetiek (De) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Wijnboetiek (De) is a company, that was registered 1997 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is Wijnboetiek (De), company assigned to the tax number BE03045104980. The company Wijnboetiek (De) is located at the address: Zuivelmarkt 36,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 829,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Wijnboetiek (De) were not found.
The main activity of Wijnboetiek (De) is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Wijnboetiek (De) is not available. You also can look at reviews of Wijnboetiek (De), open positions, location of Wijnboetiek (De) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wijnboetiek (De), Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wijnboetiek (De), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wijnboetiek (De), Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wijnboetiek (De), employees, financial statistics.