Vins Par-ci Vins Par-La

Contactgegevens Vins Par-ci Vins Par-La: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vins Par-ci Vins Par-La: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vins Par-ci Vins Par-La

Regio (region): Tournai, België

Adres (address): Rue de Pont 39,7500, België

Telefoon (phone): 069 58 19 48; 056 58 19 48 069 58 19 48; 056 58 19 48

Fax (fax): 056 58 19 48; 069 58 19 48 056 58 19 48; 069 58 19 48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vins Par-ci Vins Par-La: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vins Par-ci Vins Par-La"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vins Par-ci Vins Par-La"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vins Par-ci Vins Par-La, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vins Par-ci Vins Par-La. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vins Par-ci Vins Par-La, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vins Par-ci Vins Par-La. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vins Par-ci Vins Par-La
Products information Vins Par-ci Vins Par-La

BTW identificatienummer (tax): BE08653900146
Ondernemingsnummer: 3384582519
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 874,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Vins Par-ci Vins Par-La zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vins Par-ci Vins Par-La
(Get full report from official database of BE for Vins Par-ci Vins Par-La)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vins Par-ci Vins Par-La
Addition kinds of activities for Vins Par-ci Vins Par-La

341199. Metalen blikjes, nec | Metal cans, nec
342900. Hardware, nec | Hardware, nec
358101. Mechanismen en onderdelen voor automatische automaten | Mechanisms and parts for automatic vending machines
513706. Kleding van vrouwen en kinderen, pakken, rokken en blouses | Women's and children's dresses, suits, skirts, and blouses
725101. Schoenreparatiewinkels | Shoe repair shops
14790304. Zwavelwinning | Sulphur mining
24310204. Storm ramen, hout | Storm windows, wood
35230407. Opslaan opslagbakken | Crop storage bins
50490103. Laboratoriumapparatuur, behalve medisch of tandheelkunde | Laboratory equipment, except medical or dental

Werken bij Vins Par-ci Vins Par-La: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vins Par-ci Vins Par-La: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vins Par-ci Vins Par-La. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vins Par-ci Vins Par-La. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper groeten en fruit (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groenten- en fruitwinkel in Dentergem zijn we op zoek naar iemand die van dinsdag tem vrijdag wil werken. Je werkt steeds van 8u tot 12u en van 13u30 tot 18u30. Je staat alleen in de winkel dus helpt klanten met hun bestellingen, zorgt dat de winkel in orde is, doet kassawerk, ...

  • Operatoren (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: t-interim Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bedient één of meerdere machines en voert de nodige controles uit.

  • Operator PU Carroussel vaste nacht (h/f) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale producent van rubber zijn wij dringend op zoek naar machine operatoren. Je bent actief aan de polyurethaanmachine voor het maken van veiligheidslaarzen Functie : Je hebt ervaring in een productieomgeving Je bent gemotiveerd, flexibel ingesteld en toont betrokkenheid Je werkt nauwgezet en kwaliteitsbewust je communiceert en werkt graag samen met anderen Je denkt mee tijdens het productieproces en hebt oog voor een nette werkplek Eigen vervoer is noodzakelijk Zeer goede kennis van het Nederlands

  • Betonmixerchauffeurs C+E Heist-op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je werkt vanuit onze centrale in Heist-Op-Den-Berg, en levert mortel en stortklaar beton aan de klanten in de regio. - Je staat in voor de controle van de toestand van uw mixer-vrachtwagen voor elke levering en u verzorgt het dagelijkse onderhoud en de reiniging. - Je controleert de vracht bij het laden en lossen.

  • Helper Lingerie Outlet 26/10 (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor de Lingerie-Outlet in Genk zijn we op zoek naar helpers voor deze vrijdag 26/10.

  • VERANTWOORDELIJKE AANKOOP / CONTROLLER F&B (VAST) (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Vaste Job

    Aankopen van kleine en grote volumes in F&B voor de diverse parken van de Plopsa groep, in direct overleg met de F&B Director. De markt onderzoeken en een selectie van leveranciers voorstellen. Tenders opstellen. Opstellen en opvolgen van dossiers (prijzen, aanbod, partnerships) voor nieuwe samenwerkingen. Bijstaan van de F&B Director bij specifieke noden en vragen rond een productengamma. Analyseren en opvolgen van de cijfergegevens binnen F&B. Rapportering van diverse cijfergegevens naar de Directors en de CEO. Beoordelen en evalueren van het verkoop- en leveringproces samengaand met controle op stockniveau. Leiden van het team voor de dagdagelijkse bestellingen en facturatiecontrole. Opmaken, kritisch bekijken en adviseren van de menu-communicatie (menuborden) binnen alle parken in de 3 talen van de Plopsa Groep.

  • Industriële reiniger met rijbewijs B of C (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: JACOBS

    Type: Vaste Job

    De HCI-groep is een industrieel dienstverleningsbedrijf gespecialiseerd in services rond industriële reiniging, rioolreiniging, hydrodemolition, veegwerken en afvaltransporten Kwaliteit, Veiligheid en Milieu zijn in onze werkfilosofie prioritair De groep bestaat uit HCI nv te Antwerpen, HCI bv te Terneuzen en Jacobs nv te Olen. Momenteel zoeken wij voor onze vestiging in Olen gemotiveerde collega’s met een rijbewijs B of C. Als industriële reiniger rijdt je met je vrachtwagen naar diverse werven voor het uitvoeren van reinigingswerken. Jouw vrachtwagen is jouw werkvoertuig waarmee je de reinigingsopdrachten uitvoert Uitvoeren van reinigingswerken gebeurt door een combinatie van manueel werk met werktuigen en een stuk geautomatiseerd met industriële machines. Om met deze machines te kunnen/mogen werken moet je bekwaam zijn om zaken bij te leren en examens af te leggen om veiligheidsattesten te behalen. De aard van werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend. Afhankelijk van wat klanten vragen, doen wij in principe alles. Zaken die je regelmatig tegenkomt zijn: leidingen doorspuiten, riolering kuisen, beerputten leegtrekken, kolkjes proper maken, silo's en tanks reinigen, industriële installaties van productiebedrijven proper maken, warmtewisselaars schoon spuiten, ... enz De werkuren zijn zeer onregelmatig. Wij werken niet met shiften. Wij hebben alle soorten werkuren, dagen, nachten, korte dagen, lange dagen, alles loopt in elkaar over. Wij werken 24/24 en 7/7, dit betekend dat er ook weekendwerk is. Hoofdzakelijk wordt er op zaterdag gewerkt, zondag komt minder vaak voor. Je moet er van uitgaan dat je per maand 2 keer in het weekend zult werken. Veiligheid krijgt bij ons de hoogste prioriteit. Wij verwachten van al onze medewerkers dat de neuzen in dezelfde richting staan, namelijk “safety first”

  • Commercieel medewerker verzekeringen (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: RANDSTAD FINANCE

    Type: Vaste Job

    Voor een bank-en verzekeringskantoor in Peer zijn we op zoek naar een commercieel medewerker verzekeringen. Als bediende verzkeringen zal je instaan voor het beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor. Je bent gedreven en hebt interesse in de financiële wereld. Je zoekt uit wat de klant nodig heeft en spot commerciële opportuniteiten die je niet laat liggen. Je staat de klant bij met raad en daad dit zowel voor de dagelijkse verrichtingen als voor gespecialiseerd advies met betrekking tot verzekeringen en consumentenkredieten.

  • UX/UI Developer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

  • Kinesitherapeut (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ANNELEEN DRIESEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezocht gemotiveerde collega Kinesitherapeut M/V op zelfstandige basis voor Praktijk te Achel.

  • Zelfstandig begeleider kinderopvang (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: BABY PLANET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Takenpakket• Je draagt zorg voor kinderen van 0-3 jaar• Je verzorgt de maaltijden, pampers verversen. Profiel• Je bezit een diploma (kinder-)verzorging + attest model 2. Je kan zelfstandig en in teamverband kunnen werken Creativiteit is een plusplunt - vaste job Soort dienstverband: Voltijds

  • Werknemer publieke ruimte (openbare netheid-groen-begraafplaatsen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: STAD BERINGEN

    Type: Werfreserve

    Als teamlid sta je samen met andere collega's in voor het uitvoeren van specifieke taken in het vakgebied van de functie en dit zowel voor de stad als het OCMW. Er wordt een polyvalente inzetbaarheid verwacht in het kader van het beheer van de publieke ruimte en dit onder meer op het vlak van openbare netheid, begraafplaatsen en de groenvoorzieningen. Binnen het onderdeel openbare netheid sta je onder andere in voor : Opruimen van zwerfvuil Opruimen van sluikstorten Het ledigen van vuilbakken Opruimen van de markten en evenementen (ook op zaterdag en zondag) Binnen het onderdeel begraafplaatsen sta je onder andere in voor : Groenbeheer op de begraafplaatsen Uitvoeren van begrafenissen (ook op zaterdag) Leggen van tegels. Binnen het onderdeel groenvoorzieningen sta je onder andere in voor : Onderhouden van het openbaar groen Maaien gras Hakken en wieden Snoeien van hagen, struiken en bomen. Alternatieve onkruidbestrijding Er kan steeds een flexibele inzetbaarheid verwacht worden binnen andere ploegen van de stedelijke werkplaatsen indien nodig.

Zoek naar antwoorden van Vins Par-ci Vins Par-La in sociale netwerken
Look for responds of Vins Par-ci Vins Par-La in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vins Par-ci Vins Par-La. Laat een reactie achter voor Vins Par-ci Vins Par-La. Vins Par-ci Vins Par-La bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vins Par-ci Vins Par-La. Leave a respond for Vins Par-ci Vins Par-La. Vins Par-ci Vins Par-La on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vins Par-ci Vins Par-La op de google maps. Adres en contacten Vins Par-ci Vins Par-La
Location of Vins Par-ci Vins Par-La on the google maps. Address and contacts of Vins Par-ci Vins Par-La

Andere gerelateerde bedrijven als come Vins Par-ci Vins Par-La Vins Par-ci Vins Par-La: Gecautherm SPRL | Herbalife | Cubic | AGO INTERNATIONAL | Den Brave Burger

Other related companies as Vins Par-ci Vins Par-La: Gecautherm SPRL | Herbalife | Cubic | AGO INTERNATIONAL | Den Brave Burger

Vins Par-ci Vins Par-La is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Tournai, België. De volledige naam van het bedrijf is Vins Par-ci Vins Par-La, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08653900146. Het bedrijf Vins Par-ci Vins Par-La bevindt zich op het adres: Rue de Pont 39,7500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 874,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Vins Par-ci Vins Par-La zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vins Par-ci Vins Par-La is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vins Par-ci Vins Par-La is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vins Par-ci Vins Par-La, openstaande posities, locatie van Vins Par-ci Vins Par-La op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vins Par-ci Vins Par-La is a company, that was registered 1994 in Tournai region, Belgium. Full name of company is Vins Par-ci Vins Par-La, company assigned to the tax number BE08653900146. The company Vins Par-ci Vins Par-La is located at the address: Rue de Pont 39,7500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 874,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Vins Par-ci Vins Par-La were not found.
The main activity of Vins Par-ci Vins Par-La is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Vins Par-ci Vins Par-La is not available. You also can look at reviews of Vins Par-ci Vins Par-La, open positions, location of Vins Par-ci Vins Par-La on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vins Par-ci Vins Par-La, Tournai: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vins Par-ci Vins Par-La, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vins Par-ci Vins Par-La, Tournai: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vins Par-ci Vins Par-La, employees, financial statistics.