Halewijn BVBA

Contactgegevens Halewijn BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Halewijn BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Halewijn BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Schouwvegersstraat 15,2040, België

Telefoon (phone): 03 569 08 21 03 569 08 21

Fax (fax): 03 568 02 02 03 568 02 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Halewijn BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Halewijn BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Halewijn BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Halewijn BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Halewijn BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Halewijn BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Halewijn BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Halewijn BVBA
Products information Halewijn BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05187164306
Ondernemingsnummer: 2416137695
Hoofdstad (capital): 884,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 122,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Halewijn BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Halewijn BVBA
(Get full report from official database of BE for Halewijn BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Halewijn BVBA
Addition kinds of activities for Halewijn BVBA

262103. Speciaal of chemisch behandelde papieren | Specialty or chemically treated papers
32310104. Geëmailleerd glas | Enameled glass
32810600. Curbing, plaveisel en loopbrug steen | Curbing, paving, and walkway stone
41319901. Intercity bus lijn | Intercity bus line
47899900. Transportdiensten, NIET, NIET | Transportation services, nec, nec
51360601. Strandkleding, mannen en jongens ' | Beachwear, men's and boys'

Werken bij Halewijn BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Halewijn BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Halewijn BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Halewijn BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technoloog / Verpleegkundige medische beeldvormig (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Sint-Franciscus Ziekenhuis

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    vervanging - 100% Als technoloog/verpleegkundige radiologie sta je in voor: - De opvang, assistentie bij installatie en opvolging van de patiënt. - Het uitvoeren van of assisteren bij radiologische onderzoeken. - Het uitvoeren van de daarbij horende specifieke verpleegtechnische handelingen. - Assisteren bij interventionele- en/of invasieve procedures mbv radioscopie, echografie of CT scan. - De psychosociale zorgaspecten van de patiënt tijdens zijn verblijf op de dienst radiologie. - Het toepassen van de hygiëne- en steriliteitsprincipes bij alle, al dan niet patiëntgerichte, handelingen.

  • Chauffeur CE betonmixer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze partner is op zoek naar een chauffeur CE betonmixer regio Mechelen. je zal verantwoordelijk zijn voor heel wat taken. Hieronder vind je voor deze job een praktisch overzicht: je zal verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse levering van stortklaar beton op verschillende werven; je vervoert de betonmixer naar verschillende werven; je levert stortklaar beton volgens de veiligheidsvoorschriften en de geldende instructies; je krijgt de verantwoordelijkheid over het voertuig en zorgt voor een perfecte levering van het beton; je voert controle uit van het gemaakte en geleverde beton; je zal de mixer reinigen zoals het hoort; je voert onderhoud en kleine herstellingen uit; eventuele gebreken zal je melden aan de verantwoordelijke instantie(s); je vervoert de betonmixer via de openbare weg naar verschillende werven; je helpt andere collega's waar nodig; je steekt verder je handen uit de mouwen waar nodig; je staat klanten vriendelijk te woord; je past alle veiligheidsregels correct toe.

  • Productiemedewerker (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: t-interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkdag start om 6.30 uur en begint met de opstart van de productielijn. - Je dient de installatie zo vlot mogelijk correct af te stellen zodat de productie meteen kan starten. - Je werkt in een team met een vijftal medewerkers. - Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van een deel van de productielijn. - Je verzorgt de voorraad van verpakkingsmaterialen (capsules, kroonkurken, …), - Je houdt het toezicht op de kwaliteitsprocedures, hygiëne en veiligheid op de werkvloer. - Je werkt in nauwe samenwerking met de techniekers.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Stevoort – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Evergem-Sleidinge-Ertvelde (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Oosterzele (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terecht kan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent +18 | Weekend | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar een studentenjob om een mooi centje te verdienen? Aarzel dan niet, wij hebben de job voor jou! Wij zoeken studenten die beschikbaar zijn in het weekend en/of zomer om te werken in een magazijnsomgeving. Je takenpakket bestaat uit algemeen magazijnswerk: Orders picken Orders packen Orders labellen Orders controleren Retourns behandelen Orders inputten en herverpakken ... We bieden jou een mooie studentenjob aan in Grobbendonk. Ben je beschikbaar in het weekend op zaterdag en/of zondag. Indien mogelijk bestaat de kans hier doorheen de zomer ook te werken.

  • Student eindejaarsperiode voor administratieve ondersteuning (nov - dec) (m-v) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de voedingssector, met piekperiode rond de eindejaarsperiode, zijn we op zoek naar een student die administratief kan bijspringen. Je zal verantwoordelijk zijn voor het verwerken van inkomende bestellingen in het systeem. Hoe je dit moet doen, zal je uiteraard ter plaatse aangeleerd worden. De opdracht zal lopen van begin november tot eind december. En dit iedere werkdag. Bij opstart zal het gaan over ongeveer 3u per dag met een opstart rond 10u , nadien 5 uur per dag (indien mogelijk) met een opstart rond 9u.

  • Commercieel bediende (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: SEATS AND SOFAS

    Type: Vaste Job

    Aanmaken koopovereenkomsten voor klanten; Bestellen en opvolgen van aankopen van klanten; Klantenonthaal; Contacten met leveranciers en hoofdkantoor; Administratieve opvolging van dossiers.

  • Vertegenwoordiger Persoonlijke Beschermingsmiddelen - regio Oost-en West-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO HR

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamische firma regio Gent gaan wij op zoek naar een vertegenwoordiger die de verdere uitbouw van de bestaande relaties zal garanderen; Je bouwt enthousiast je klantenportefeuille uit en je ontwikkelt verdere relaties door promoties van de producten. Concreet sta je in voor volgend takenpakket: Het zoeken en in kaart brengen van projecten bij bestaande en nieuwe klanten met als doel meer verkoop te realiseren binnen jouw segment Het opmaken en opvolgen van offertes met als doel zo veel mogelijk verkoop te realiseren Het aangaan en uitbouwen van klantenrelaties door middel van klantencontact Je toetst de behoeftes af van je klant en je reikt oplossingen aan, je werkt enthousiast aan lange termijnrelaties met potentiële klanten Je beheert autonoom je agenda en je bezoekt klanten op hun vraag, maar vooral werk je proactief naar mogelijkheden en realisaties voor de toekomst Je werkt nauw samen met de andere verkoopsadviseurs van de overige segmenten en je plant duobezoeken in Je zal op dagelijkse basis rapporteren via een CRM-pakket

  • GEMOTIVEERDE BIJLESLEERKRACHTEN (regio GENT/OOST-VLAANDEREN) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.be; http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SG2018

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Kortrijk) - Zelfstandige basis (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor één van onze klanten, ziekenhuis te Kortrijk, zoeken wij verpleegkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

Zoek naar antwoorden van Halewijn BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Halewijn BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Halewijn BVBA. Laat een reactie achter voor Halewijn BVBA. Halewijn BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Halewijn BVBA. Leave a respond for Halewijn BVBA. Halewijn BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Halewijn BVBA op de google maps. Adres en contacten Halewijn BVBA
Location of Halewijn BVBA on the google maps. Address and contacts of Halewijn BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Halewijn BVBA Halewijn BVBA: Gersigel SPRL | Neyt Interieur NV | TRYBOU KIND NV | Lemmens J | Leclercq alain

Other related companies as Halewijn BVBA: Gersigel SPRL | Neyt Interieur NV | TRYBOU KIND NV | Lemmens J | Leclercq alain

Halewijn BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Halewijn BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05187164306. Het bedrijf Halewijn BVBA bevindt zich op het adres: Schouwvegersstraat 15,2040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 884,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 122,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Halewijn BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Halewijn BVBA is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Halewijn BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Halewijn BVBA, openstaande posities, locatie van Halewijn BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Halewijn BVBA is a company, that was registered 2010 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Halewijn BVBA, company assigned to the tax number BE05187164306. The company Halewijn BVBA is located at the address: Schouwvegersstraat 15,2040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 884,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 122,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Halewijn BVBA were not found.
The main activity of Halewijn BVBA is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Halewijn BVBA is not available. You also can look at reviews of Halewijn BVBA, open positions, location of Halewijn BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Halewijn BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Halewijn BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Halewijn BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Halewijn BVBA, employees, financial statistics.