Fruit en Wijnweelde

Contactgegevens Fruit en Wijnweelde: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fruit en Wijnweelde: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fruit en Wijnweelde

Regio (region): Oostkamp, België

Adres (address): Hertsbergsestraat 34,8020, België

Telefoon (phone): 050 82 67 43 050 82 67 43

Fax (fax): 050 82 67 43 050 82 67 43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fruit en Wijnweelde: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fruit en Wijnweelde"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fruit en Wijnweelde"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fruit en Wijnweelde, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fruit en Wijnweelde. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fruit en Wijnweelde, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fruit en Wijnweelde. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fruit en Wijnweelde
Products information Fruit en Wijnweelde

BTW identificatienummer (tax): BE02686676025
Ondernemingsnummer: 7491821289
Hoofdstad (capital): 931,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 444,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Fruit en Wijnweelde zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fruit en Wijnweelde
(Get full report from official database of BE for Fruit en Wijnweelde)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fruit en Wijnweelde
Addition kinds of activities for Fruit en Wijnweelde

31619901. Attache 'gevallen | Attache' cases
32119901. Antiekglas | Antique glass
32649901. Cleats, porselein | Cleats, porcelain
38120102. Vliegtuigen van vliegtuigen | Aircraft flight instruments
58120701. Oesterbar | Oyster bar
64110306. Titel verzekeringsagenten | Title insurance agents
91310401. Uitvoerende en wetgevende kantoren gecombineerd, federale regering | Executive and legislative offices combined, federal govt

Werken bij Fruit en Wijnweelde: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fruit en Wijnweelde: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fruit en Wijnweelde. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fruit en Wijnweelde. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur gevelbouw (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het plaatsen van gevelbouw zijn wij dringend op zoek naar monteurs. Je staat in voor het boren van gaten, afmeten, ophangen en monteren van gevelconstructies.

  • Lasser Piping + Baguette lasser (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bewerkt metalen of kunststof buizen tot 'spools' of geprefabriceerde stukken buis. Je brengt er diverse vormstukken op aan, zoals bochten, T-stukken, kranen, kleppen, enz. De montage van die 'spools' doe je meestal op de bouwwerven. Na de montage voer je een druktest uit om mogelijke lekken op te sporen. Je wilt werken op werven, ook buiten Limburg

  • Laser operator (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als laser operator bestaat je takenpakket uit onderstaande: *programma inladen in de machine * correcte grondstof klaarleggen * correcte parameters, gereedschappen gebruiken * invullen van de kwaliteitsdocumenten * stukken correct verpakken en etiketteren * preventief onderhoud

  • PRE-PRODUCTION OFFICER- (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tekenaar-werkvoorbereider bereid je opdrachten voor ten behoeve van de productie. Je staat in voor een correcte en tijdige werkvoorbereiding. Je maakt tekeningen in One Space Designer, dit ter voorbereiding van de uitvoering in de productie. Je programmeert naar CNC-machines in Cam of Tops. Je staat in voor de werkvoorbereiding en opvolging ervan in prototype fase. Je stelt productiefiches op voor het atelier, alsook technische fiches. Via de aankoopdienst sta je in voor bestelaanvragen van grondstoffen en toebehoren. Daarnaast behoren ook volgende taken tot het pakket: 2 D-stukken tekenen. 3 D-stukken omzetten naar 2 D. Nestings maken + controle op in omloop te steken werken, opvolgen projecten op de werkvloer. Je bent het aanspreekpunt voor productie, klanten en collega's.

  • Magazijnier (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier sta je in voor de goede ontvangst en controle van de geleverde goederen in onze vestiging te Bornem. Je beheert de goederenstroom in ons datasysteem.

  • Bobijnopzetter (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een textielfirma gelegen te Tielt. Men zoekt een bobijnopzetter 2-ploegen voor de tuft-afdeling. Taken: - u staat in voor het opzetten en afnemen van bobijnen - u staat af en toe in voor het lassen

  • Volwaardige metser (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zowel voor een werf in Malle als een werf in Aartselaar zijn we dringend op zoek naar metsers.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen Heffen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Vip Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

  • Orderpicker koele omgeving (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Greenyard zoekt gedreven orderpickers te Sint Katelijne Waver.   Als orderpicker sta je in voor een correcte goederenverzameling, alsook het sorteren van verschillende bestellingen per winkel. Dit doe je met een voicepicksysteem en een BT. Je wordt tewerkgesteld in een vaste ploeg. Deze zijn als volgt: 6u 14u 7u - 15u 10u - 18u 12u - 20u 18u - 2u 22u - 6u Wil jij graag aan de slag als orderpicker binnen een groot bedrijf? Aarzel dan zeker niet om te solliciteren.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Greenyard is een globale marktleider in verse en bereide groenten & fruit en in groeimedia. Greenyard heeft activiteiten wereldwijd en bedient een globale klantenbasis die onder andere de belangrijkste retailers in Europa omvat.

  • Project Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Het realiseren van het correct en tijdig uitvoeren van de montageprojecten on site. Per project een inschatting maken van de uren, materialen en de externe werken die nodig zijn. Het opmaken van de projectmap met de technische gegevens, het aanvragen van de werkvergunningen en het indelen van de werkzaamheden. Samen met de senior projectleider een planning maken in overleg met de opdrachtgever en voor het eigen bedrijf en het bewaken van de totale planning. Leiding geven aan het montageteam on site (+/- 5 personen). Dagelijkse urenadministratie van het montageteam. Signaleren en oplossen van montageproblemen on site. Toezicht houden op het budget, de kwaliteit en de evolutie van de montagewerken en hierover communiceren met de senior projectleider en/of de klant. Zorgen voor de correcte oplevering van de projecten met bijbehorende projectadministratie en rapportage/facturatie. Het bewaken van meer/ minderwerk en bespreken met de opdrachtgevers en hiervoor de gegevens voor facturatie doorgeven en de rapportages verzorgen. Bewaken en opvolgen van de veiligheids- en VCA-procedures. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel bedrijf actief binnen piping ben ik gericht op zoek naar een Project Manager.

  • Storingstechnieker - Regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanische onderhoud van het machinepark van onze klanten. Je spoort elektrische defecten op in technische installaties en hun componenten (bijv. motor, sensoren, frequentieomvormers, ...) Je herstelt elektromechanische storingen en defecten Je optimaliseert de efficiëntie van machines

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Vila Kruiscalsyde (Pittem) (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Villa Kruiscalsyde (Pittem) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van Fruit en Wijnweelde in sociale netwerken
Look for responds of Fruit en Wijnweelde in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fruit en Wijnweelde. Laat een reactie achter voor Fruit en Wijnweelde. Fruit en Wijnweelde bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fruit en Wijnweelde. Leave a respond for Fruit en Wijnweelde. Fruit en Wijnweelde on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fruit en Wijnweelde op de google maps. Adres en contacten Fruit en Wijnweelde
Location of Fruit en Wijnweelde on the google maps. Address and contacts of Fruit en Wijnweelde

Andere gerelateerde bedrijven als come Fruit en Wijnweelde Fruit en Wijnweelde: Nicolas Springael sprl SPRL | Confederatie der Expediteurs van België | TM Projecten BVBA | Wim Hellinx | claudia caldeirinha

Other related companies as Fruit en Wijnweelde: Nicolas Springael sprl SPRL | Confederatie der Expediteurs van België | TM Projecten BVBA | Wim Hellinx | claudia caldeirinha

Fruit en Wijnweelde is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Oostkamp, België. De volledige naam van het bedrijf is Fruit en Wijnweelde, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02686676025. Het bedrijf Fruit en Wijnweelde bevindt zich op het adres: Hertsbergsestraat 34,8020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 931,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 444,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Fruit en Wijnweelde zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fruit en Wijnweelde is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fruit en Wijnweelde is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fruit en Wijnweelde, openstaande posities, locatie van Fruit en Wijnweelde op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Fruit en Wijnweelde is a company, that was registered 1997 in Oostkamp region, Belgium. Full name of company is Fruit en Wijnweelde, company assigned to the tax number BE02686676025. The company Fruit en Wijnweelde is located at the address: Hertsbergsestraat 34,8020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 931,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 444,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Fruit en Wijnweelde were not found.
The main activity of Fruit en Wijnweelde is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Fruit en Wijnweelde is not available. You also can look at reviews of Fruit en Wijnweelde, open positions, location of Fruit en Wijnweelde on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fruit en Wijnweelde, Oostkamp: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fruit en Wijnweelde, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fruit en Wijnweelde, Oostkamp: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fruit en Wijnweelde, employees, financial statistics.