V.P.S. BELGIUM SPRL

Contactgegevens V.P.S. BELGIUM SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.P.S. BELGIUM SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.P.S. BELGIUM SPRL

Regio (region): Brussel (Schaarbeek), België

Adres (address): Gustave Latinislaan 14,1030, België

Telefoon (phone): 02 242 02 69 02 242 02 69

Fax (fax): 02 245 01 93 02 245 01 93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.P.S. BELGIUM SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.P.S. BELGIUM SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.P.S. BELGIUM SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.P.S. BELGIUM SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.P.S. BELGIUM SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.P.S. BELGIUM SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.P.S. BELGIUM SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.P.S. BELGIUM SPRL
Products information V.P.S. BELGIUM SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07687927246
Ondernemingsnummer: 4891632080
Hoofdstad (capital): 445,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 595,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in V.P.S. BELGIUM SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.P.S. BELGIUM SPRL
(Get full report from official database of BE for V.P.S. BELGIUM SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.P.S. BELGIUM SPRL
Addition kinds of activities for V.P.S. BELGIUM SPRL

344310. Wind- en vacuüntunnels | Wind and vacuum tunnels
508502. Slang, riem en verpakking | Hose, belting, and packing
25220102. Stoelen, kantoor: opgevuld of vlak: behalve hout | Chairs, office: padded or plain: except wood
34290204. hangsloten | Padlocks
38430202. Verbindingen, tandheelkunde | Compounds, dental
50210202. dressers | Dressers
76990903. Kegelpennen, reparatie of reparatie | Bowling pins, refinishing or repair

Werken bij V.P.S. BELGIUM SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.P.S. BELGIUM SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.P.S. BELGIUM SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.P.S. BELGIUM SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren plaatser (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Halle zijn wij op zoek naar een ervaren plaatser van luxe interieur- en winkelinrichting in zowel binnen-als buitenland.

  • Mechanieker/elektronicus bij De Lijn Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Lijn in Antwerpen is op zoek naar een technisch profiel voor de herstellingen van de pro-data toestellen op de trams. Je werkt dagelijks vanuit de stelplaats in Antwerpen. Pro-data toestellen zijn de gele toestellen op de trams dat de registratie, ticketing en boordcomputers van De Lijn digitaliseert (ontwaardingsmachine, scanning van de abonnementen, ...). Je zal voornamelijk worden ingezet voor het wegwerken van de opgelopen achterstand inzake de herstellingen van de pro-data toestellen (70% mechanisch werk, 30% elektronisch werk). Loonpakket: €14.6331/uur + €2.01standplaatsvergoeding/dag + €8/dag maaltijdcheque Kilometers met de wagen worden niet terugbetaald. Er is wel een 100% terugbetaling voor openbaar vervoer Je werkt 39u/week van maandag tot vrijdag. Uren: ma-do van 7u25-15u55 en vrijdag van 7u25-14u55. Je kunt één dag per maand onbetaalde recup opnemen. Deze vacature is tot eind 2018, met kans op verlenging.

  • ALLROUND BEDIENDE WEEGBRUG BOUW PREVENTIENIVEAU III (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO Roeselare Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Roeselare zijn wij op zoek naar een technisch administratief bediende; Je zal instaan voor alle administratie omtrent: - Grondbank - Copro - weegbrug - tracimat - en nog andere allerhande administratieve taken.

  • Administratief bediende verzekeringen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een expertisebureau in de regio Gent zijn we op zoek naar een administratief bediende voor een tijdelijke opdracht van enkele maanden met kans op verlening (begin november t.e.m. augustus en eventuele verlenging). Als administratief bediende sta je in voor volgende taken: Openen, inplannen en verder opvolgen van schadedossiers Behandeling en verwerking van inkomende mails Telefonisch contacten hebben met de verschillende partijen Uitwerken van dictaten

  • Jobstudent magazijn van kledij (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een magazijn van kledij te Deerlijk zijn wij op zoek naar jobstudenten om in september te werken. Je staat in voor het labelen van de kledij, voor het opplooien van de kledij en het aan kapstokken hangen. Je staat ook in voor het klaarmaken van de kledij voor verzending.

  • Jobstudent (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Student voor kerstmarkt (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FOOD ON THE MOVE

    Type: Studentenjob

    Hulp voor eet en drankchalet op de kerstmarkt van 23/11/18 tem 31/12/18. Weekends en eerste week kerstvakantie

  • VERKOOPSMEDEWERKER OPTICIEN (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van de collega's zoeken we een verkoper/verkoopster om klanten te adviseren in de aankoop van monturen en zonnebrillen. De oogtest gebeurt door de collega-optometrist, de verkoopsmedewerker adviseert naar kleur en vorm van een passende bril. Het uitstallen van nieuwe brillen behoort ook tot je taken, en je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft.     Bedrijfsprofiel: Voor een gekende opticien in hartje Hasselt zijn we op zoek naar een vlotte verkoopsmedewerker. Ben je modebewust, commercieel en is het je passie om klanten met het juiste advies te helpen, stuur dan snel je CV naar [email protected]!

  • Medewerker tuinaanleg - verhardingen oprit en terras (KASTER)

    Regio: KASTER

    Bedrijf: TEMMERMAN BART

    Type: Vaste Job

    Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde collega voor: algemene tuinaanleg; aanleggen van verhardingen; uitvoeren van allerlei grondbewerkingen.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • PRAKTIJKTRAINERS ONDERHOUD TUINMACHINES (WEST- EN OOST-VLAANDEREN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    PROVINCIE WEST- EN OOST-VLAANDEREN Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding basisonderhoud tuinmachines (haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, ....), defecten analyseren en verhelpen. U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • Winkel en horeca medewerker (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: SMAAKMARKT

    Type: Flexijob

    Meehelpen winkel, broodjes en bereidingen maken, Kassa, afwassen,...

Zoek naar antwoorden van V.P.S. BELGIUM SPRL in sociale netwerken
Look for responds of V.P.S. BELGIUM SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.P.S. BELGIUM SPRL. Laat een reactie achter voor V.P.S. BELGIUM SPRL. V.P.S. BELGIUM SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.P.S. BELGIUM SPRL. Leave a respond for V.P.S. BELGIUM SPRL. V.P.S. BELGIUM SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.P.S. BELGIUM SPRL op de google maps. Adres en contacten V.P.S. BELGIUM SPRL
Location of V.P.S. BELGIUM SPRL on the google maps. Address and contacts of V.P.S. BELGIUM SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come V.P.S. BELGIUM SPRL V.P.S. BELGIUM SPRL: I R S NV | FLIPO-The Magic Clown | Vos Industrie BVBA | NELLY P | A.I.T.

Other related companies as V.P.S. BELGIUM SPRL: I R S NV | FLIPO-The Magic Clown | Vos Industrie BVBA | NELLY P | A.I.T.

V.P.S. BELGIUM SPRL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Brussel (Schaarbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is V.P.S. BELGIUM SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07687927246. Het bedrijf V.P.S. BELGIUM SPRL bevindt zich op het adres: Gustave Latinislaan 14,1030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 445,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 595,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in V.P.S. BELGIUM SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van V.P.S. BELGIUM SPRL is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.P.S. BELGIUM SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.P.S. BELGIUM SPRL, openstaande posities, locatie van V.P.S. BELGIUM SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

V.P.S. BELGIUM SPRL is a company, that was registered 1988 in Brussel (Schaarbeek) region, Belgium. Full name of company is V.P.S. BELGIUM SPRL, company assigned to the tax number BE07687927246. The company V.P.S. BELGIUM SPRL is located at the address: Gustave Latinislaan 14,1030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 445,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 595,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in V.P.S. BELGIUM SPRL were not found.
The main activity of V.P.S. BELGIUM SPRL is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of V.P.S. BELGIUM SPRL is not available. You also can look at reviews of V.P.S. BELGIUM SPRL, open positions, location of V.P.S. BELGIUM SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.P.S. BELGIUM SPRL, Brussel (Schaarbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.P.S. BELGIUM SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.P.S. BELGIUM SPRL, Brussel (Schaarbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.P.S. BELGIUM SPRL, employees, financial statistics.