Saveurs du Terroir SPRL

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Saveurs du Terroir SPRL
Private companiesTobacco Products • Saveurs du Terroir SPRL

Contactgegevens Saveurs du Terroir SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Saveurs du Terroir SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Saveurs du Terroir SPRL

Regio (region): Brussel (Sint-Pieters-Woluwe), België

Adres (address): Bosstraat 372 Bus 15,1150, België

Telefoon (phone): 02 779 34 67 02 779 34 67

Fax (fax): 02 779 34 67 02 779 34 67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Saveurs du Terroir SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Saveurs du Terroir SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Saveurs du Terroir SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Saveurs du Terroir SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Saveurs du Terroir SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Saveurs du Terroir SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Saveurs du Terroir SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Saveurs du Terroir SPRL
Products information Saveurs du Terroir SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04344787597
Ondernemingsnummer: 8953277587
Hoofdstad (capital): 977,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 418,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Saveurs du Terroir SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Saveurs du Terroir SPRL
(Get full report from official database of BE for Saveurs du Terroir SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Saveurs du Terroir SPRL
Addition kinds of activities for Saveurs du Terroir SPRL

283301. Geneeskundige chemicaliën | Medicinal chemicals
289500. Carbon zwart | Carbon black
33130103. spiegelijzer | Spiegeleisen
35349902. Roltrappen, passagiers en vrachtwagens | Escalators, passenger and freight
50630200. Elektrische toebehoren en bouwmaterialen | Electrical fittings and construction materials
50850109. Glazen flessen | Glass bottles
51940202. Snuif | Snuff
59849901. Butaangas, gebotteld | Butane gas, bottled
73891101. Muziek kopiëren service | Music copying service

Werken bij Saveurs du Terroir SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Saveurs du Terroir SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Saveurs du Terroir SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Saveurs du Terroir SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Project staffing verpleegkundige spoed (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken? Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van ongeveer 150 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten.

  • Teamleader (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de planning en de organisatie van alle activiteiten Je staat in voor de dagelijkse activiteiten van de ploeg en geeft heldere instructies aan de medewerkers Je ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers aan de hand van een planning Je zorgt ervoor dat alle procedures (veiligheid, orde en netheid, …) nageleefd worden Je garandeert de continuïteit en treedt op waar nodig Je dragt actief bij tot het verbeterproces van productie of expeditie Je bent verantwoordelijk voor het opleidingstraject van alle medewerkers Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • Winkelbediende tankstation voltijds m/v (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je ervaring als winkelmedewerker of in een broodjeszaak? Heb je interesse om te werken als medewerker in een tankstation? Dan is onderstaande vacature iets voor jou! Voor een tankstation in Nazareth zijn wij dringend op zoek naar een winkelbediende: Je zal de broodjes klaarmaken, klanten bedienen aan de kassa en zorgen dat de rekken aangevuld worden. Je zorgt ervoor dat de shop en de piste steeds netjes is en je helpt klanten op een vriendelijke manier verder. Je werkt in een variabel uurrooster. Je werkt zowel in de shop als aan de kassa

  • Aanvuller/verkoper (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw taak bestaat uit het bestellen en aanvullen van de producten. U helpt onze klanten op een snelle vriendelijke wijze en geeft hen correct advies.

  • ORDERPICKERS vroege/late ploeg (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Je doet de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit. Je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Je werkt in een vijfdagenstelsel van maandag tot zaterdag om onze klanten optimaal te bedienen. Je start afwisselend ’s ochtends om 6 uur en ’s namiddags om 13u15. In het eerste geval zit je werkdag er dus al om 14u. op, in het tweede geval eindigt die om 21u15.

  • Huishoudhulp De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Tempo-Team at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Je wordt tewerkgesteld in regio: Melle, Merelbeke, Deinze, Nazareth, De Pinte, Destelbergen, Heusden en/of drongen; volgens jouw voorkeur en vervoersmogelijkheden.

  • Jobstudenten pralinekiosk (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: THE CHOC FACTORY

    Type: Studentenjob

    Je zal tewerkgesteld worden in een tijdelijke kiosk in een shoppingcenter te Kuurne. Je zal voorverpakte doosjes pralines verkopen. Je geeft de doosjes mee en ontvangt het geld van de klanten.

  • Zaalverantwoordelijke (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: RESTAURANT ZITA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar zaalverantwoordelijken om ons team te versterken. Je zal instaan voor volgende taken: -Bestellingen opnemen, borden opdienen en afruimen -dranken serveren -tafels afruimen en opnieuw dekken, etc. Daarnaast help je mee voor de reservaties, het beantwoorden van e-mails en het opvolgen van bestellingen.

  • Nagelstyliste (m/v) (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: FITFORYOU

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een zelfstandige nagelstyliste / schoonheidsspecialiste om te starten vanaf 1 november 2019. Voor ons is het belangrijk dat je een zeer grote passie hebt, zodat je de klant met prachtige nagels naar huis kan sturen.

  • Diëtiste/voedingsconsulente (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Interim Verpleegkundige ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor regio Antwerpen zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleegkundigen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

  • Docent administratief medewerker (overdag) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van duaal leren. Dit op maandag of dinsdag (van 8.45u - 16.15u) Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

Zoek naar antwoorden van Saveurs du Terroir SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Saveurs du Terroir SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Saveurs du Terroir SPRL. Laat een reactie achter voor Saveurs du Terroir SPRL. Saveurs du Terroir SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Saveurs du Terroir SPRL. Leave a respond for Saveurs du Terroir SPRL. Saveurs du Terroir SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Saveurs du Terroir SPRL op de google maps. Adres en contacten Saveurs du Terroir SPRL
Location of Saveurs du Terroir SPRL on the google maps. Address and contacts of Saveurs du Terroir SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Saveurs du Terroir SPRL Saveurs du Terroir SPRL: ACCOFISCO LEMEIRE JP BVBA | Boelaert M | Grosjean A Ets SPRL | Ondeo Degremont S.A. | NICO ON LINE

Other related companies as Saveurs du Terroir SPRL: ACCOFISCO LEMEIRE JP BVBA | Boelaert M | Grosjean A Ets SPRL | Ondeo Degremont S.A. | NICO ON LINE

Saveurs du Terroir SPRL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Pieters-Woluwe), België. De volledige naam van het bedrijf is Saveurs du Terroir SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04344787597. Het bedrijf Saveurs du Terroir SPRL bevindt zich op het adres: Bosstraat 372 Bus 15,1150. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 977,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 418,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Saveurs du Terroir SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Saveurs du Terroir SPRL is Tabaksproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Saveurs du Terroir SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Saveurs du Terroir SPRL, openstaande posities, locatie van Saveurs du Terroir SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Saveurs du Terroir SPRL is a company, that was registered 2009 in Brussel (Sint-Pieters-Woluwe) region, Belgium. Full name of company is Saveurs du Terroir SPRL, company assigned to the tax number BE04344787597. The company Saveurs du Terroir SPRL is located at the address: Bosstraat 372 Bus 15,1150. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 977,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 418,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Saveurs du Terroir SPRL were not found.
The main activity of Saveurs du Terroir SPRL is Tobacco Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Saveurs du Terroir SPRL is not available. You also can look at reviews of Saveurs du Terroir SPRL, open positions, location of Saveurs du Terroir SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Saveurs du Terroir SPRL, Brussel (Sint-Pieters-Woluwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Saveurs du Terroir SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Saveurs du Terroir SPRL, Brussel (Sint-Pieters-Woluwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Saveurs du Terroir SPRL, employees, financial statistics.