Matthys Wijnimport NV

Contactgegevens Matthys Wijnimport NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Matthys Wijnimport NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Matthys Wijnimport NV

Regio (region): Brugge (Sint-Andries), België

Adres (address): Gistelse Steenweg 228,8200, België

Telefoon (phone): 050 38 63 80 050 38 63 80

Fax (fax): 050 38 16 77 050 38 16 77

E-Mail: oude-nieuwe wereld: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Matthys Wijnimport NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Matthys Wijnimport NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Matthys Wijnimport NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Matthys Wijnimport NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Matthys Wijnimport NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Matthys Wijnimport NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Matthys Wijnimport NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Matthys Wijnimport NV
Products information Matthys Wijnimport NV

BTW identificatienummer (tax): BE06832092285
Ondernemingsnummer: 1421051025
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 376,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Matthys Wijnimport NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Matthys Wijnimport NV
(Get full report from official database of BE for Matthys Wijnimport NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Matthys Wijnimport NV
Addition kinds of activities for Matthys Wijnimport NV

6141. Persoonlijke kredietinstellingen | Personal credit institutions
514202. Bevroren vis, vlees en pluimvee | Frozen fish, meat, and poultry
14590204. Magnesiet mijnbouw | Magnesite mining
27919901. Typesetting, computer gestuurd | Typesetting, computer controlled
35420103. Schaafmachines, kracht | Shearing machines, power
38120403. sextanten | Sextants
72120000. Garmentpersen en schoonmakers 'agenten | Garment pressing and cleaners' agents
83610105. Groepsverpleeghuis | Group foster home

Werken bij Matthys Wijnimport NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Matthys Wijnimport NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Matthys Wijnimport NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Matthys Wijnimport NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bobineur (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een interne opleiding bedien je één van de snijmachines. Je hebt de zorg voor de eindcontrole van het drukwerk. Ten slotte ben je verantwoordelijk voor de werkomgeving en volg je de richtlijnen op gebied van veiligheid en de vereiste standaard i.v.m. hygiëne voor de levensmiddelenindustrie.

  • Bandenmonteur / automechanicien (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een bandencentrale gevestigd in Lier. Ter versterking van het team zoeken we een bandenmonteur en automechanicien. Als bandenmonteur vang je de piek van het bandenseizoen op: wissel van zomer- naar winterbanden. Dit is een tijdelijke functie zo snel mogelijk op te starten tot eind december. Belangrijk is dat je ervaring hebt. Daarnaast zoekt de klant een automechanicien met optie vast. Heb je ervaring als mechanicien en wil je ook banden monteren, reageer dan zeker.

  • Customer Experience Advisor Telenet (40u/w)- Opstart 05/11/18 (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IPG Group Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het bieden van telefonische support aan onze Telenet klanten, je staat keer op keer klaar met een persoonlijke service. Je gaat in gesprek met klanten die technische vragen hebben over zijn of haar Telenet diensten (surfen, bellen en tv kijken). Je zorgt voor de perfecte oplossing en je biedt nieuwe diensten aan die bij de klant passen. Opstart 05/11/2018

  • POETSHULP Aalter (LOTENHULLE)

    Regio: LOTENHULLE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Huishoudhulp in Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Student arbeider vlees december (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsfirma gelegen op het industrieterrein van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde student (m/v) Je gaat helpen op de afdeling koude bereidingen, je gaat de schaaltjes vullen met burgers, stammetjes,... De temperatuur in de werkplaats is 12°C. De temperatuur van de frigo is 2°C, dit is enkel om het vlees uit te halen.

  • Student(e) fashion op zondag (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe winkel regio Anzegem zijn wij op zoek naar een enthousiaste student(e). Je zal voornamelijk plaatsnemen aan de kassa. Dit wordt aangeleerd.

  • JOBSTUDENT Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmarkt te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Studentenjob

    Op de kerstmarkt van Gent bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 07 december tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bediende komen ook zelfstandigen, flexijob en jobstudenten komen in aanmerking voor deze vacature.

  • JOBSTUDENT VERKOOP HERENKLEDIJ (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BRICE

    Type: Studentenjob

    BRICE, een trendsetter en groeiende speler op gebied van herenmode en kostuums, is op zoek naar verkopers voor onze winkel in Ring Shopping Kortrijk (Kuurne). In deze job als verkoper ben je een ambassadeur van het merk en de shop. Je zorgt voor een aangename sfeer en een optimale winkelpresentatie volgens de richtlijnen van het merk en je managers. Als verkoper help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Student uitzendconsulent - wekelijkse basis - sterke talenkennis - Topteam Kantoor Kortrijk! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Forum Jobs is een  uitzendorganisatie met verschillende vestigingen in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel, Vlaams-Brabant en Henegouwen. Inzet, spirit en ervaring binnen de uitzendsector, zijn de sleutelwoorden waar het bij Forum Interim rond draait. Dankzij onze regionale spreiding en specialisatie groeiden wij in de regio al snel uit tot een belangrijke gesprekspartner op HR - vlak. De medewerkers van Forum Interim kunnen terugblikken op een jarenlange ervaring in de sector. Als uitzendconsulent sta je in voor het onthaal en grondige selectie van voornamelijk Engelstalige uitzendkrachten. Dit 1 a 2 dagen per week.

  • kelner M/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: OSTEND PARK

    Type: Vaste Job

    Als kelner verzorg je de vlotte ontvangst van onze gasten. Je bent mee verantwoordelijk voor de kwaliteitservaring van onze gasten. Je laat de service vlot draaien, kijkt vooruit op de noden van de gasten en verzorgt een aangenaam brasseriebezoek Als kelner zet je samen met jouw collega’s dagelijks de dienst klaar om elke dag weer een unieke ervaring te bieden aan onze klanten.

  • ZELSTANDIG MAKELAAR MET BIV-NUMMER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: BRICKS IMMOBILIËN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkoopsbezoeken: rondleidingen, het geven van advies bij verkoop, onderhandelingen en opvolging van dossier tot akte. Prospectie: je gaat actief op zoek naar nieuwe eigendommen voor verkoop. Verhuurbezoeken: rondleidingen, selectie van kandidaten en opvolging van het dossier tot sleuteloverdracht. Ons team geeft je hierbij een uitgebreide ondersteuning.

Zoek naar antwoorden van Matthys Wijnimport NV in sociale netwerken
Look for responds of Matthys Wijnimport NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Matthys Wijnimport NV. Laat een reactie achter voor Matthys Wijnimport NV. Matthys Wijnimport NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Matthys Wijnimport NV. Leave a respond for Matthys Wijnimport NV. Matthys Wijnimport NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Matthys Wijnimport NV op de google maps. Adres en contacten Matthys Wijnimport NV
Location of Matthys Wijnimport NV on the google maps. Address and contacts of Matthys Wijnimport NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Matthys Wijnimport NV Matthys Wijnimport NV: SOCIETE AUTOMOBILE DE WATERLOO-SAWA SA | Deville Ets SA | Ages BVBA | Schoenmakers NV | Rolain M

Other related companies as Matthys Wijnimport NV: SOCIETE AUTOMOBILE DE WATERLOO-SAWA SA | Deville Ets SA | Ages BVBA | Schoenmakers NV | Rolain M

Matthys Wijnimport NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Brugge (Sint-Andries), België. De volledige naam van het bedrijf is Matthys Wijnimport NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06832092285. Het bedrijf Matthys Wijnimport NV bevindt zich op het adres: Gistelse Steenweg 228,8200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 376,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Matthys Wijnimport NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Matthys Wijnimport NV is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Matthys Wijnimport NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Matthys Wijnimport NV, openstaande posities, locatie van Matthys Wijnimport NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie oude-nieuwe wereld: [email protected]

Matthys Wijnimport NV is a company, that was registered 2008 in Brugge (Sint-Andries) region, Belgium. Full name of company is Matthys Wijnimport NV, company assigned to the tax number BE06832092285. The company Matthys Wijnimport NV is located at the address: Gistelse Steenweg 228,8200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 376,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Matthys Wijnimport NV were not found.
The main activity of Matthys Wijnimport NV is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Matthys Wijnimport NV is not available. You also can look at reviews of Matthys Wijnimport NV, open positions, location of Matthys Wijnimport NV on the map. For more information, write us to email oude-nieuwe wereld: [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Matthys Wijnimport NV, Brugge (Sint-Andries): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Matthys Wijnimport NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Matthys Wijnimport NV, Brugge (Sint-Andries): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Matthys Wijnimport NV, employees, financial statistics.