DEWIT WIJNEN NV

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • DEWIT WIJNEN NV

Contactgegevens DEWIT WIJNEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEWIT WIJNEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEWIT WIJNEN NV

Regio (region): Overijse, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 273,3090, België

Telefoon (phone): 02 688 27 88 02 688 27 88

Fax (fax): 02 687 44 19 02 687 44 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEWIT WIJNEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEWIT WIJNEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEWIT WIJNEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEWIT WIJNEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEWIT WIJNEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEWIT WIJNEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEWIT WIJNEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEWIT WIJNEN NV
Products information DEWIT WIJNEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE04673004150
Ondernemingsnummer: 5610961914
Hoofdstad (capital): 447,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 645,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in DEWIT WIJNEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEWIT WIJNEN NV
(Get full report from official database of BE for DEWIT WIJNEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEWIT WIJNEN NV
Addition kinds of activities for DEWIT WIJNEN NV

354702. Secundaire walserij apparatuur | Secondary rolling mill equipment
14290000. Gebroken en gebroken steen, nec | Crushed and broken stone, nec
17969901. Lift installatie en conversie | Elevator installation and conversion
20219905. Whey boter | Whey butter
24349900. Houten keukenkasten, NIET | Wood kitchen cabinets, nec
25150102. Matrassen, met vilt, schuimrubber, urethaan, enz. | Mattresses, containing felt, foam rubber, urethane, etc.
35240101. Cultivators (tuingereedschap) | Cultivators (garden tractor equipment)
38220606. Controle van de oppervlaktebrander, temperatuur | Surface burner controls, temperature
50210204. Banken en banken | Sofas and couches

Werken bij DEWIT WIJNEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEWIT WIJNEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEWIT WIJNEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEWIT WIJNEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Support administratif crédits hypothécaires (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Belangrijketaken : Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers. Encodage van de dossiers die via bpost werden ingediend.  Opvolging van verscheidene mailboxen. Registratie van contracten bij de Nationale Bank.  Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement. Archivering van documenten.  Telefonische contacten.  Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heverlee – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp (M/V) Esen (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Polyvalent medewerker frituur (Balegem) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de omgeving van Wetteren zoeken wij een student die graag iets wilt bijverdienen. Je staat aan de kassa en zorgt voor de bestellingen. Je zal vooral vrijdag, zaterdag en/of zondag moeten werken.

  • Student magazijnier (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Als student magazijnier zal je werken op de inbound. Daarbij zal je instaan voor in- en uitpak van dozen, ingeven van gegevens in SAP.

  • Jobstudent Collection Agent Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLANDERIJN

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob voor komende zomer en/of tijdens het academiejaar in een jong en dynamisch bedrijf binnen een informele werksfeer? Contacteer ons dan snel voor één van onze beschikbare plaatsten voor jobstudenten. In deze functie bel je mensen op die hun factuur niet hebben betaald. Op een professionele en doelgerichte wijze zoek je samen met de debiteur naar een oplossing voor zijn/haar openstaande schulden rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de debiteur. Hierbij treed je zowel telefonisch als schriftelijk in contact met opdrachtgevers en debiteuren, vooral in het Nederlands en het Frans. Tweetalige studenten met een flair voor rechten hebben een plus. Maar dit is niet noodzakelijk. Verbaal sterk zijn en logisch denken zijn de voornaamste troeven.

  • Projectleider waterbehandeling/leidingen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Evalueren van een opdracht teneinde deze te vertalen naar een project-uitvoeringsdossier Je bent verantwoordelijk voor de projectvoorbereiding en organisatie van één of meerdere projecten Je bent verantwoordelijk voor de technische en financiële opvolging en begeleiding van één of meerdere projecten Je bent belast met de planning en de opvolging van alle werfactiviteiten en beheert tevens de plannen Je werkt mee aan technische studies en aanbestedingsdossiers en onderhoudt regelmatig contacten met de bouwheer Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van de archiefdossiers Je neemt contact op en onderhandelt met leveranciers en onderaannemers en zorgt na bespreking van de leverings- en aankoopvoorwaarden voor het opstellen van de bestellingen en de onderaannemingscontracten Op vraag van de bedrijfsleider / directeur der werken bouw je commerciële relaties uit met klanten en onderhoud je contacten met potentiële opdrachtgevers en hun studiediensten

  • UX/UI Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

  • Sales assistant | FT | technische omgeving | Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de administratieve en commerciële ondersteuning van het salesteam. Je staat in voor de opmaak, het opvolgen en het administratief beheren van offertes en contracten voor verschillende projecten. Je start met een diepgaande opleidingsperiode en krijgt de nodige coaching van collega's en leidinggevenden. Je verzorgt correspondentie met klanten. Je volgt verkooopprojecten op. Telefonische contacten en prospectie Orderbevestigingen opmaken en doorsturen Ondersteuning van commerciële acties

  • Bekister (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: VERSTRAETE

    Type: Vaste Job

    - Klaarleggen van vloerplaten (wapening, ...) - Gieten van vloerplaten - Bekisten van wanden met systeembekisting - Plaatsen van wapening

Zoek naar antwoorden van DEWIT WIJNEN NV in sociale netwerken
Look for responds of DEWIT WIJNEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEWIT WIJNEN NV. Laat een reactie achter voor DEWIT WIJNEN NV. DEWIT WIJNEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEWIT WIJNEN NV. Leave a respond for DEWIT WIJNEN NV. DEWIT WIJNEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEWIT WIJNEN NV op de google maps. Adres en contacten DEWIT WIJNEN NV
Location of DEWIT WIJNEN NV on the google maps. Address and contacts of DEWIT WIJNEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DEWIT WIJNEN NV DEWIT WIJNEN NV: Bell Microproducts NV | Houbion & co | Chris Communications SA | Herbo-Werken N.V. | Irca Jaquet

Other related companies as DEWIT WIJNEN NV: Bell Microproducts NV | Houbion & co | Chris Communications SA | Herbo-Werken N.V. | Irca Jaquet

DEWIT WIJNEN NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Overijse, België. De volledige naam van het bedrijf is DEWIT WIJNEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04673004150. Het bedrijf DEWIT WIJNEN NV bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 273,3090. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 447,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 645,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in DEWIT WIJNEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEWIT WIJNEN NV is Spoorwegvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEWIT WIJNEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEWIT WIJNEN NV, openstaande posities, locatie van DEWIT WIJNEN NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DEWIT WIJNEN NV is a company, that was registered 1989 in Overijse region, Belgium. Full name of company is DEWIT WIJNEN NV, company assigned to the tax number BE04673004150. The company DEWIT WIJNEN NV is located at the address: Brusselsesteenweg 273,3090. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 447,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 645,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in DEWIT WIJNEN NV were not found.
The main activity of DEWIT WIJNEN NV is Railroad Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DEWIT WIJNEN NV is not available. You also can look at reviews of DEWIT WIJNEN NV, open positions, location of DEWIT WIJNEN NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEWIT WIJNEN NV, Overijse: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEWIT WIJNEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEWIT WIJNEN NV, Overijse: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEWIT WIJNEN NV, employees, financial statistics.