Châteaux Wijninvoer

Contactgegevens Châteaux Wijninvoer: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Châteaux Wijninvoer: address, phone, fax, email, website, opening hours

Châteaux Wijninvoer

Regio (region): Affligem (Hekelgem), België

Adres (address): Bellestraat 206B,1790, België

Telefoon (phone): 02 452 41 40 02 452 41 40

Fax (fax): +32 (3) 975-60-71 +32 (3) 975-60-71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Châteaux Wijninvoer: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Châteaux Wijninvoer"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Châteaux Wijninvoer"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Châteaux Wijninvoer, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Châteaux Wijninvoer. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Châteaux Wijninvoer, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Châteaux Wijninvoer. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Châteaux Wijninvoer
Products information Châteaux Wijninvoer

BTW identificatienummer (tax): BE07502532958
Ondernemingsnummer: 1846496582
Hoofdstad (capital): 495,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 533,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Châteaux Wijninvoer zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Châteaux Wijninvoer
(Get full report from official database of BE for Châteaux Wijninvoer)

Aanvulling soorten activiteiten voor Châteaux Wijninvoer
Addition kinds of activities for Châteaux Wijninvoer

35310704. Mixers, nec: erts, gips, slakken, zand, mortel, enz. | Mixers, nec: ore, plaster, slag, sand, mortar, etc.
35330102. Boorinstallaties | Drill rigs
40119900. Spoorwegen, line-haul operatie, nec | Railroads, line-haul operating, nec
49530302. Sanitaire stortplaatswerking | Sanitary landfill operation
73790203. Online diensten technologie consultants | Online services technology consultants

Werken bij Châteaux Wijninvoer: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Châteaux Wijninvoer: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Châteaux Wijninvoer. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Châteaux Wijninvoer. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur D - regio Oostende/Hooglede/Koksijde (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een busfirma regio Diksmuide is op zoek naar een extra chauffeur D. Als chauffeur rijd je met een bus (met lift) in regio's Oostende, Hooglede en Koksijde. De nadruk ligt op dagritten. Het aantal zetels in de bus aanpassen aan het aantal rolwagens die meereizen behoort tot het takenpakket van de chauffeur, een goede fysieke conditie is dus absoluut noodzakelijk.

  • Monteurs(M/V) (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. je gaat mee ter plaatste op de werf voor het plaatsen van industriële constructies Je bent bereid om eventueel te verblijven in het buitenland. Je vertrekt samen met je team uit Overpelt richting de werf.

  • Productieoperatoren mét A2 diploma (kennis chemie) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productie-operator zal je worden tewerkgesteld aan volcontinue productielijnen. Jij staat in voor staalname van het geproduceerde materiaal en het inpakken en vervoeren van de rollen. Je bent mee verantwoordelijk voor het opvolgen van de kwaliteit van de geproduceerde rollen en het ingeven van productie- en kwaliteitsgegevens in de computersystemen. Daarnaast word je regelmatig ingeschakeld bij het reinigen van de installaties, het omstellen van de wikkelinrichtingen en het (her)opstarten van het productieproces.

  • Deeltijds Commercieel Bediende | Dynamisch bedrijf te Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Commercieel Bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van de category manager Zuivel & Bakkerij. Je bent het aanspreekpunt voor commerciële vragen en problemen van de winkels, alsook van de leveranciers. Je probeert deze zelfstandig op te lossen of escaleert waar nodig. Je contacteert leveranciers om de correcte informatie betreffende de folder te bekomen. Je staat in voor een correcte folderadministratie. Je controleert de correctheid van de acties, doet een review van de folderproef,… Je bereidt de analyse van de promo’s en folders van concurrenten voor en verzamelt hiervoor de nodige gegevens. Dit om de Category Manager in staat te stellen een correct prijsbeleid te voeren en sterk te staan in onderhandelingen met de leveranciers. Je doet het voorbereidend werk voor de assortimentsherzieningen. Je zorgt voor de praktische organisatie en opvolging van promoties en animaties in de winkels. Je bereidt leveranciersbezoeken, uitmonsteringen en verschillende evenementen voor.

  • MECANICIEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Schoonmaak kisten m/v (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Het reinigen van Jaguar bakken. Dit zijn metalen kisten die vanbinnen en vanbuiten gereinigd moeten worden met een hogedrukreiniger. Vanbinnen zitten ook kunststof zakken die gepoetst moeten worden.

  • Jobstudent zaalmedewerker (M/V) (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Ingelmunster zijn we op zoek naar een zaalmedewerker. Er wordt verwacht dat je een sociaal en warm persoon bent, want je staat in voor het onthaal van de klanten, opnemen en bedienen van klanten. Je helpt mee aan de netheid van de zaak. Je helpt mee alles op te ruimen.

  • Onderhoudstechnieker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Techniekers gezocht! Meld je nu aan voor de job van je leven! Een blik op je werkdag: Je stapt 's morgens met het juiste been uit bed, en in je verkregen werkkledij. Daarna rij je met je firmawagen naar het project waarmee je zelf aangegeven hebt of dit je ligt of niet. Je bent de hele dag het uithangbord van deze groeiende en dynamische firma, en daar ben je trots op. Herstellingen in het machinepark uitvoeren, snelle intervanties en depannages,... behoort tot jouw takenpakket en doe je met vingers in de neus. Omdat jij je steeds van de beste kant wil laten zien, durf je de handen vuil te maken. Een correcte administratie is een belangrijk punt binnen de job, op het einde van de daghou jij bij waar, wanneer je werkt. Vrijdag? top, je brengt je papieren en kilometers binnen, en ziet jouw collega's als een gezellige afsluiter van de week.

  • Lasser monteur (M/V) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: LAG TRAILERS

    Type: Vaste Job

    LAG Trailers heeft zijn hoofdzetel te Bree waar momenteel ca. 420 ervaren vakmensen tewerkgesteld zijn. Het bedrijf ontstond in 1947 en is al gedurende 70 jaar een stabiele werkplaats voor gemotiveerde werknemers. LAG biedt een ruim assortiment opleggers aan, met de focus op tankwagens en intermodale producten. Het bedrijf is Benelux marktleider in bulkopleggers en brandstofopleggers. Bulkcontainers, containerchassis, kipcontainerchassis, kippers en algemene opleggers vervolledigen het aanbod. LAG onderscheidt zich van de markt dankzij een zeer uitgewerkte en klantgerichte service. Mede door de sterke groei, zoekt het bedrijf extra ondersteuning in de functie van een: lasser monteur met volgende taken: Je monteert, op basis van technische tekeningen en plannen, onderdelen van industriële voertuigen (Tankwagens RVS en aluminium, Tankcontainers aluminium) en last deze constructies met de halfautomaat Monteren en/of lassen in en rond de tankwagens Tankwagen verplaatsen met behulp van een loopbrug Eenvoudige maar ook complexere taken kunnen uitvoeren Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt kunnen uitvoeren

  • spoorwegelektricien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ENGEMA RAIL

    Type: Vaste Job

    UW FUNCTIE Als elektricien sta je in voor elektrische montage van apparatuur voornamelijk op onze werven bij de spoorwegen. Plaatsen en installeren van spoortoestellen Kabels aansluiten in keten, voetpadkasten, seinen en verdeelkasten Kabels trekken, boringen in het spoor uitvoeren en seinen uitrusten.

  • Taaltrainer Frans regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: EUROSPEAK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Eurospeak zoekt een enthousiaste en gedreven taaltrainer Frans om les te geven aan particulieren en professionals in en rond Gent.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

Zoek naar antwoorden van Châteaux Wijninvoer in sociale netwerken
Look for responds of Châteaux Wijninvoer in social networks

Lees alle opmerkingen voor Châteaux Wijninvoer. Laat een reactie achter voor Châteaux Wijninvoer. Châteaux Wijninvoer bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Châteaux Wijninvoer. Leave a respond for Châteaux Wijninvoer. Châteaux Wijninvoer on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Châteaux Wijninvoer op de google maps. Adres en contacten Châteaux Wijninvoer
Location of Châteaux Wijninvoer on the google maps. Address and contacts of Châteaux Wijninvoer

Andere gerelateerde bedrijven als come Châteaux Wijninvoer Châteaux Wijninvoer: Autop NV | Enerplan SA | BECAR/BUGA | Sacodel SA | Logstat Belgium NV

Other related companies as Châteaux Wijninvoer: Autop NV | Enerplan SA | BECAR/BUGA | Sacodel SA | Logstat Belgium NV

Châteaux Wijninvoer is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Affligem (Hekelgem), België. De volledige naam van het bedrijf is Châteaux Wijninvoer, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07502532958. Het bedrijf Châteaux Wijninvoer bevindt zich op het adres: Bellestraat 206B,1790. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 495,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 533,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Châteaux Wijninvoer zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Châteaux Wijninvoer is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Châteaux Wijninvoer is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Châteaux Wijninvoer, openstaande posities, locatie van Châteaux Wijninvoer op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Châteaux Wijninvoer is a company, that was registered 2015 in Affligem (Hekelgem) region, Belgium. Full name of company is Châteaux Wijninvoer, company assigned to the tax number BE07502532958. The company Châteaux Wijninvoer is located at the address: Bellestraat 206B,1790. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 495,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 533,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Châteaux Wijninvoer were not found.
The main activity of Châteaux Wijninvoer is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Châteaux Wijninvoer is not available. You also can look at reviews of Châteaux Wijninvoer, open positions, location of Châteaux Wijninvoer on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Châteaux Wijninvoer, Affligem (Hekelgem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Châteaux Wijninvoer, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Châteaux Wijninvoer, Affligem (Hekelgem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Châteaux Wijninvoer, employees, financial statistics.