Mema Machinery & Tools NV

Contactgegevens Mema Machinery & Tools NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mema Machinery & Tools NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mema Machinery & Tools NV

Regio (region): Londerzeel, België

Adres (address): Nijverheidsstraat 12,1840, België

Telefoon (phone): 052 30 40 81; 052 31 70 80 052 30 40 81; 052 31 70 80

Fax (fax): 052 31 70 89; 052 30 31 40 052 31 70 89; 052 30 31 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mema Machinery & Tools NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mema Machinery & Tools NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mema Machinery & Tools NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mema Machinery & Tools NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mema Machinery & Tools NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mema Machinery & Tools NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mema Machinery & Tools NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mema Machinery & Tools NV
Products information Mema Machinery & Tools NV

BTW identificatienummer (tax): BE03911376953
Ondernemingsnummer: 9194427490
Hoofdstad (capital): 470,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 826,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Mema Machinery & Tools NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mema Machinery & Tools NV
(Get full report from official database of BE for Mema Machinery & Tools NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mema Machinery & Tools NV
Addition kinds of activities for Mema Machinery & Tools NV

517202. Motorbrandstoffen en oliën | Engine fuels and oils
24991403. Mauls, hout | Mauls, wood
26790502. Creeppapier of Crêpe Papierproducten: aangekocht materiaal | Crepe paper or crepe paper products: purchased material
36390103. Vuilnispersen, huishoudelijk | Trash compactors, household
39999948. Verwarmingskussens, niet-elektrisch | Heating pads, nonelectric
51690207. Industriële gassen | Industrial gases
72170202. Tapijt- en tapijtreinigingsinstallatie | Carpet and rug cleaning plant

Werken bij Mema Machinery & Tools NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mema Machinery & Tools NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mema Machinery & Tools NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mema Machinery & Tools NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Frituurmedewerker (m/v) (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een bijverdienste? Wij zijn op zoek naar een frituurmedewerker (m/v) voor op vrijdagmiddag en vrijdagavond.

  • Assistent operator / voltijds / regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Mol zijn wij op zoek naar een operator voor het voorbereiden van proefstukken. Jouw taken zijn: · Receptie en visuele controle van aangeleverde nieuwe proefstukken; · Polijsten van de zijvlakken van de proefstukken; · Dimensionele opmeting van de proefstukken; · Foto's nemen van de geteste proefstukken; · Proefstukken beschermen tegen oxidatie met een olielaag; · Proefstukken stockeren en aanvullen van de stockage lijst.

  • Mechanieker atelier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiend internationaal bedrijf in regio Waregem zijn we op zoek naar een gemotiveerde mechanieker. Je staat in voor de uitvoering van verschillende werkopdrachten aan een divers assortiment van werktuigen (heftrucks, hoogwerker, verreikers, schaarliften, …). Je taken: - Herstellingen uitvoeren aan thermische en elektrische werktuigen (heftrucks, hoogwerkers, verreikers, …). - Diagnose stellen van mechanische defecten. - Onderhoudswerken uitvoeren. - Opzoeken van wisselstukken en uit magazijn halen. - Voorstellen van verbetervoorstellen voor vaak voorkomende problemen. - Sporadisch uitvoeren van een herstelling ter plaatse bij de klant.

  • Productiearbeider afvuller - dagdienst regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tijdens het productieproces sta je in het etiketteren van potten en afwegen van chemische producten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het correct stapelen van deze producten. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in dagdienst (7.45 - 16.30 uur).

  • Poetshulp 28u wekelijks te Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • HUISHOUDHULP Olen - direct VAST contract én Maaltijdcheques (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Keukenhulp dagopdrachten - ideaal voor studenten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor het UZ Gent zijn wij op zoek naar medewerkers voor de cafetaria en/of broodjeszaak. Je bent beschikbaar om regelmatig in te springen. Je helpt mee in de cafetaria (aanvullen, afwassen, afruimen) of in de broodjeszaak (mis-en-place, schoonmaken, aanvullen). Je werkt tussen 7u30 en 20u. Geen mogelijkheid op een vast contract.

  • Kraantechnieker (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Vaste Job

    Voor een groot logistiek bedrijf in Verrebroek zijn we momenteel op zoek naar een kraantechnieker (m/v). Jouw takenpakket: • Je zorgt samen met je collega mechanicien dat onze 4 Liebherr kranen naar behoren functioneren en tijdig worden nagekeken, om een goede werking van de terminal te garanderen • Sleutelen aan zowel brugkranen, mobiele kranen als spreaders behoort tot jouw dagelijkse taken • Met behulp van de verantwoordelijke van de technische dienst en je collega leer je waar de prioriteiten liggen en je past je hieraan vlot aan

  • Project Manager Events regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je draagt de eindverantwoordelijkheid over een aantal projecten. Concreet behoort dit tot je takenpakket: Je zorgt voor de commerciële uitbouw van diverse projecten. Je stuurt hiervoor een team aan van accountmanagers en commerciële medewerkers; Je stelt begrotingen, marktanalyses, verlies- en winstberekeningen, etc. op; Je draagt de eindverantwoordelijkheid over alle uitgaande documenten en briefwisseling; Je stelt campagnes, folders, brochures en mailings op een creatieve manier op; Je rapporteert aan de Unit director.

  • Zelfstandig Psycholoog bij Leefpunt (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Triamant

    Type: Zelfstandige activiteit

    LEEFPUNT bevindt zich op de Triamantsite te Velm (Sint-Truiden) Je staat in voor de psychologische begeleiding, vanuit een holistische benadering Je zorgt voor een psychologische screening en diagnostiek, rapportage- en psychologisch-therapeutische indicatiestelling Je staat in voor het opstellen van behandelplannen Je doet gespreksbegeleidingen en -therapie, zowel individueel als in groep Je verwijst gericht door bij een ernstige indicatie je doet aan preventie en gezondheidsbevordering Je volgt de vooruitgang van de cliënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,...) Je bent bereid om voordrachten te verzorgen en/of mee te werken aan projecten.

  • Trainer Duits (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • VERKOPER / BUSINESS CONSULTANT (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: CARL VAN DE VELDE TRAINING INSTITUUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We bieden je de opportuniteit om deel uit te maken van het Carl Van de Velde Training Instituut Team dat als missie heeft ondernemers te inspireren en motiveren naar een zakelijke doorbraak en de economie in Vlaanderen te stimuleren. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onze klantenwerving in de B2B sector. Enerzijds werk je pro-actief aan de groei van een professioneel netwerk d.m.v. prospectie. Anderzijds bezoek je ondernemers en via 1-op-1-gesprekken voer je doorgedreven groeianalyses op hun bedrijf uit.

Zoek naar antwoorden van Mema Machinery & Tools NV in sociale netwerken
Look for responds of Mema Machinery & Tools NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mema Machinery & Tools NV. Laat een reactie achter voor Mema Machinery & Tools NV. Mema Machinery & Tools NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mema Machinery & Tools NV. Leave a respond for Mema Machinery & Tools NV. Mema Machinery & Tools NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mema Machinery & Tools NV op de google maps. Adres en contacten Mema Machinery & Tools NV
Location of Mema Machinery & Tools NV on the google maps. Address and contacts of Mema Machinery & Tools NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Mema Machinery & Tools NV Mema Machinery & Tools NV: Basf Coating Refinish NV | Radar Automation NV | V.B.L. VAN BELLAIENGH CARROSSERIE SA | Immo Linden | De Ster

Other related companies as Mema Machinery & Tools NV: Basf Coating Refinish NV | Radar Automation NV | V.B.L. VAN BELLAIENGH CARROSSERIE SA | Immo Linden | De Ster

Mema Machinery & Tools NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Londerzeel, België. De volledige naam van het bedrijf is Mema Machinery & Tools NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03911376953. Het bedrijf Mema Machinery & Tools NV bevindt zich op het adres: Nijverheidsstraat 12,1840. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 470,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 826,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Mema Machinery & Tools NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mema Machinery & Tools NV is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mema Machinery & Tools NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mema Machinery & Tools NV, openstaande posities, locatie van Mema Machinery & Tools NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Mema Machinery & Tools NV is a company, that was registered 1994 in Londerzeel region, Belgium. Full name of company is Mema Machinery & Tools NV, company assigned to the tax number BE03911376953. The company Mema Machinery & Tools NV is located at the address: Nijverheidsstraat 12,1840. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 470,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 826,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Mema Machinery & Tools NV were not found.
The main activity of Mema Machinery & Tools NV is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Mema Machinery & Tools NV is not available. You also can look at reviews of Mema Machinery & Tools NV, open positions, location of Mema Machinery & Tools NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mema Machinery & Tools NV, Londerzeel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mema Machinery & Tools NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mema Machinery & Tools NV, Londerzeel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mema Machinery & Tools NV, employees, financial statistics.