Autocenter Cooman BVBA

Contactgegevens Autocenter Cooman BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Autocenter Cooman BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Autocenter Cooman BVBA

Regio (region): Liedekerke, België

Adres (address): Affligemsestraat 540-550,1770, België

Telefoon (phone): 053 66 38 33 053 66 38 33

Fax (fax): 053 67 32 23 053 67 32 23

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Autocenter Cooman BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Autocenter Cooman BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Autocenter Cooman BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Autocenter Cooman BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Autocenter Cooman BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Autocenter Cooman BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Autocenter Cooman BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Autocenter Cooman BVBA
Products information Autocenter Cooman BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06799682617
Ondernemingsnummer: 1382049560
Hoofdstad (capital): 314,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 265,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Autocenter Cooman BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Autocenter Cooman BVBA
(Get full report from official database of BE for Autocenter Cooman BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Autocenter Cooman BVBA
Addition kinds of activities for Autocenter Cooman BVBA

24930305. Wandtegel, fiberboard | Wall tile, fiberboard
24990401. Fotolijstgieten, afgewerkt | Picture frame molding, finished
33550103. Draad, aluminium: gemaakt in walsen | Wire, aluminum: made in rolling mills
36459905. TL-lampen, residentieel | Fluorescent lighting fixtures, residential
37699904. Geleide raket- en ruimtevoertuigonderdelen en aux. | Guided missile and space vehicle parts and aux. equip., r&d
38410416. Zagen, chirurgisch | Saws, surgical
39519902. Cartridges, vulling: balpenpen | Cartridges, refill: ball point pens

Werken bij Autocenter Cooman BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Autocenter Cooman BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Autocenter Cooman BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Autocenter Cooman BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • HANDLANGER BOUW/METSER BESTUURDER TORENKRAAN (MEERLE)

    Regio: MEERLE

    Bedrijf: BOUWWERKEN BROSENS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Uw takenpakket bestaat uit het uitvoeren van metselwerken en het besturen van een torenkraan op onze bouwwerf.

  • Medewerker dierenspeciaalzaak vogels, parkieten en kippen (flexi-job) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar iets extra, gek van pluimvee en kan je aan de slag met een flexi-job contract? Dan is dit de perfecte job voor jou. Voor een dierenspeciaalzaak pluimvee in Kruishoutem zijn we op zoek naar iemand die 4uur per dag 3 dagen in de week aan de slag wil. Je zorgt mee voor de orde en netheid in de zaak. Hiernaast voeder je de dieren en op termijn zul je ook klanten helpen.

  • Procesoperator Decosteel (volcontinu) bij ArcelorMittal Gent (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De afdeling Decosteel staat in voor het organisch bekleden (verven) van de verzinkte, koudgewalste staalrollen. Als operator labo zijn dit je voornaamste taken: afhalen van stalen van het afgewerkte product; op maat knippen van productiemonsters; nemen van juiste referentie van het verfprogamma; uitvoeren van kwaliteitstesten: kleurmeting, diktemeting verflagen en rollen, hardheidsmeting, hechting verflagen; resultaten labotesten registeren op procescomputer en bij afwijking verfoperatoren bijsturen; beoordelen van gemeten kwaliteitsresultaten.

  • Ambachtelijke bakker (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiale, ambachtelijke bakkerij zoeken wij versterking voor het team. Als hulpbakker ben je de rechterhand van de bakker en ben je mede verantwoordelijk voor de bereiding en afwerking van de producten. Dit alles uiteraard op een stressbestendige en hygiënisch verantwoorde manier.

  • Receptionist garage (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een A-merk garage, zijn wij op zoek naar een receptionist regio Herentals. Wij zijn op zoek naar een Administratief bediende verkoopsadministratie Trucks. Jouw verantwoordelijkheden situeren zich op vlak van de administratieve ondersteuning van de Truck Business Advisors. Samen met hun vorm je een sterk team om aan de noden van de klanten te voldoen. Je taken betreffen o.a.: plaatsen & opvolgen van bestellingen, opvolgen van klantendossiers, contacten met opbouwers, opvolgen van leveringen, bijkomend soms afleveringen verzorgen. Bovendien onderhoud je rechtstreeks contact met de verschillende afdelingen (business advisors, werkplaats, ..)

  • chauffeur CE (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job van vrachtwagenchauffeur CE zal je instaan voor het vervoer van auto-onderdelen in de vaste nacht. Zal je ingeschakeld worden bij het laden en lossen van de goederen. Vul je de vereiste documenten in en hou je deze bij. Controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen. Hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verofdeningen inzake rij- en rusttijden.

  • Ijzervlechter (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bedrijf zijn wij op zoek naar een ijzervlechter/speetlasser. Ben jij iemand die ervaring heeft met ijzervlechten of ben je graag handig bezig? Dan is dit de job die je zoekt! Je takenpakket als ijzervlechter zal bestaat uit: Het uitvoeren van laswerken (halfautomaat) voor de productie van wapeningsnetten, -korven Assembleren van de onderdelen tot een afgewerkt geheel Planlezen om stukken op maat te maken en de kwaliteit te controleren Het volledig klaarmaken van de korven voor de bekister en indien nodig bepaalde onderdelen aanpassen/toevoegen Het registreren van de ontvangen en verwerkte korven

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - MOOIE VERLONING EN BALANS - OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit gezellige Accountantskantoor gelegen in Oostende is momenteel op zoek naar een ervaren Dossierbeheerder om hun 12-koppige team te komen versterken. Ze werken met een mooi klantenportfolio, in een modern kantoor met flexibele werkuren. Jouw verantwoordelijkheden Dossierbeheerder / Boekhouder - taken Je zal binnen dit kantoor de mogelijkheid krijgen om stabiel door te kunnen groeien. Uiteindelijk zal je doorgroeien tot volwaardig Dossierbeheerder met veel klantencontact. Een greep uit jouw takenpakket: Het inboeken van de facturen; De fiscale aangiftes (BTW, vennootschaps- en personenbelasting); Het opstellen van de balansen en jaarrekening; Eindbesprekingen met klanten voeren

  • Project Manager - regio Geel (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben jij graag verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten? Draag je rendement, resultaten en veiligheid hoog in het vaandel? Heb je reeds enkele jaren ervaring in projectmanagement? Dan ben jij de ideale project manager naar wie wij op zoek zijn voor onze klant in de regio Geel! Als project manager ben je verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten. Zowel de technische als financiële opvolging van het de projecten liggen bij jou. Concreet heb je o.a. volgende taken en verantwoordelijkheden: het bestuderen van het lastenboek en de prijsaanvragen, en het opstellen van offertes; het contact en de onderhandelingen met de klanten tijdens de projectuitvoering; de selectie van en de onderhandelingen met leveranciers en onderaannemers; de realisatie van projecten door het samenstellen van het projectteam, de werfbezetting, de middelen en de methoden; het totaalbeheer van de planning, de financiële opvolging en de veiligheid; het onderhouden van een nauw contact met de arbeiders in het atelier en op de werven.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • Flexijob / jobstudent winkelbediende (weekend) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: TJORLINA

    Type: Flexijob

    Als flexijober binnen onze bakkerij zal jij ingezet worden voor: Het bedienene van klanten in de winkel. De toonbank klaarzetten en onderhouden. De winkel op orde houden. Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem.

Zoek naar antwoorden van Autocenter Cooman BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Autocenter Cooman BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Autocenter Cooman BVBA. Laat een reactie achter voor Autocenter Cooman BVBA. Autocenter Cooman BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Autocenter Cooman BVBA. Leave a respond for Autocenter Cooman BVBA. Autocenter Cooman BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Autocenter Cooman BVBA op de google maps. Adres en contacten Autocenter Cooman BVBA
Location of Autocenter Cooman BVBA on the google maps. Address and contacts of Autocenter Cooman BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Autocenter Cooman BVBA Autocenter Cooman BVBA: BOUWBEDR W VAN RYMENANT NV | VSOA-LRB | Studio Tecnic NV | VANSTEENKISTE GVI BVBA | SPRL RADIO TELEVISION GRUMIAU

Other related companies as Autocenter Cooman BVBA: BOUWBEDR W VAN RYMENANT NV | VSOA-LRB | Studio Tecnic NV | VANSTEENKISTE GVI BVBA | SPRL RADIO TELEVISION GRUMIAU

Autocenter Cooman BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Liedekerke, België. De volledige naam van het bedrijf is Autocenter Cooman BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06799682617. Het bedrijf Autocenter Cooman BVBA bevindt zich op het adres: Affligemsestraat 540-550,1770. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 314,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 265,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Autocenter Cooman BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Autocenter Cooman BVBA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Autocenter Cooman BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Autocenter Cooman BVBA, openstaande posities, locatie van Autocenter Cooman BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Autocenter Cooman BVBA is a company, that was registered 1993 in Liedekerke region, Belgium. Full name of company is Autocenter Cooman BVBA, company assigned to the tax number BE06799682617. The company Autocenter Cooman BVBA is located at the address: Affligemsestraat 540-550,1770. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 314,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 265,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Autocenter Cooman BVBA were not found.
The main activity of Autocenter Cooman BVBA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Autocenter Cooman BVBA is not available. You also can look at reviews of Autocenter Cooman BVBA, open positions, location of Autocenter Cooman BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Autocenter Cooman BVBA, Liedekerke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Autocenter Cooman BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Autocenter Cooman BVBA, Liedekerke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Autocenter Cooman BVBA, employees, financial statistics.