SORTIMO SPRL

Contactgegevens SORTIMO SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SORTIMO SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

SORTIMO SPRL

Regio (region): Tubize (Saintes), België

Adres (address): Avenue Landas 2,1480, België

Telefoon (phone): 02 355 03 70 02 355 03 70

Fax (fax): 02 355 03 71 02 355 03 71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SORTIMO SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SORTIMO SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SORTIMO SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SORTIMO SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SORTIMO SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SORTIMO SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SORTIMO SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SORTIMO SPRL
Products information SORTIMO SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02875091552
Ondernemingsnummer: 3599914550
Hoofdstad (capital): 168,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 441,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in SORTIMO SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SORTIMO SPRL
(Get full report from official database of BE for SORTIMO SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor SORTIMO SPRL
Addition kinds of activities for SORTIMO SPRL

2435. Hardhout fineer en multiplex | Hardwood veneer and plywood
021400. Schapen en geiten | Sheep and goats
283304. Dierlijke producten | Animal based products
289904. Flares, vuurwerk en dergelijke preparaten | Flares, fireworks, and similar preparations
515999. Farm-product grondstoffen, nec, nec | Farm-product raw materials, nec, nec
30691602. Tape, drukgevoelig: rubber | Tape, pressure sensitive: rubber
37430203. Streetcars en auto-apparatuur | Streetcars and car equipment

Werken bij SORTIMO SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SORTIMO SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SORTIMO SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SORTIMO SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Izegem zijn wij op zoek naar 5 lasser/monteurs Jouw job bestaat uit zowel las- als montagewerken. Afhankelijk van het project bij de klant zal je meer of minder lassen of monteren Het merendeel van de projecten betreft stukwerk Je werkt zowel in het atelier als op verplaatsing Qua lassen en monteren, is het zeer gevarieerd werk: zowel buizen als verschillende soorten kaders of onderdelen van machines tot volledige machineparken

  • Technisch tekenaar / werkvoorbereider (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant biedt interieuroplossingen aan op maat. Je bent verantwoordelijk voor het tekenen van de werkplannen alsook voor het verwerken en opvolgen van bestellingen. Je kan productieplannen uittekenen met behulp van een tekenprogramma. (In hout, metaal en glas) Je kan opmetingen uitvoeren.

  • Poedercoater (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het poedercoaten van allerhande aluminium profielen.

  • Magazijnier (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Deerlijk zijn wij opz oek naar een magazijnier. Je kan goed overweg met de computer. Je kan fysiek werk aan.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp Sint-Michiels M/V (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Student(e) Verkoopster CKS Nieuwpoort (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Studentenjob

    Als Benelux-modegroep bouwen wij aan de merken Fred&Ginger, CKS, Claudia Sträter, Brantano, Miss Etam, Expresso, Ginger, Promiss, Steps en Baker Bridge. De FNG-familie bestaat uit meer dan 3000 medewerkers: van styling tot verkoop, van logistiek over marketing… iedereen is creatief op zijn of haar manier. Mensen met passie en een hart voor mode zitten bij ons op de juiste plaats. We zijn op zoek naar een enthousiaste Student(e) Verkoopster CKS Nieuwpoort Jobomschrijving: Je staat in voor het onthaal, begeleiding en verkoop aan de klanten op een commerciële manier. Een aantrekkelijke winkelpresentatie en etalage kent voor jou geen geheimen meer. Orde en netheid in de winkel daar sta je voor.

  • Bijlesgever fysica (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Project Engineer (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Uitwerken van een kwalitatief ontwerp en detailtekening van de projectvraag conform de wetgeving, geldende constructiecodes en vooropgestelde contractbepalingen en dit in nauw contact met onze klanten. Garant staan voor een goed idee en lay-out Instaan voor de opmaak van stuklijsten voor de nodige aankoopbehoeften om de productie van het ontwerp te garanderen. Je maakt calculaties en berekent welke materialen nodig zijn, besteld moeten worden,.. Ondersteuning bieden aan de werkplaats tijdens engineeringstraject en constructiefase van het project (vb. bijstand rond de opmaak van procedures en technische documenten, opvolgen en bijsturen van de ontwerpen in productie) Je bent tevens verantwoordelijk voor het technisch klantendossier met de nodige certificaten.

  • Junior Information Security Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRAXION

    Type: Vaste Job

    Traxion lanceert jouw carrière Traxion bundelt de krachten van de beste Information Security-experts. En we hebben jong bloed en frisse ideeën nodig om verder te groeien. Lanceer je in een team dat dé waterdichte security-oplossingen voor grote organisaties bouwt. Waar jouw ideale positie zich binnen dat gestructureerde team precies bevindt? Ontdek het zelf tijdens je interactieve traineeship. Ga overal proeven en ervaar waar jouw expertise het best uitkristalliseert. Jouw ontdekkingstocht Als Security Trainee ga je langs Information Protection, Access Control Services, Identity & Access Management en Situational Awareness. Stuk voor stuk specifieke deelgebieden van Information Security. Ontdek in de praktijk waar jij het verschil kan maken. Van alle markten thuis Informationveiligheid is hot in kleine en (hele) grote bedrijven. Proef in je traineeship ook van de verschillende bedrijfsvormen. Van een gemoedelijke kmo- tot een veeleisende corporatesfeer. Verfijn je hard en soft skills. Weet wat verschillende klanten verwachten. En lever dé service die ze nodig hebben. Jonge honden Als junior heb je vooral een gezonde honger om snel en efficiënt van jouw mentoren te leren. Boekenkennis is prachtig. Maar de praktijkvaardigheden zijn pas echt van goudwaarde. En die leer je van Traxion-experts die de moeilijkste watertjes succesvol doorzwommen. Daarbij tonen ze je óók de leuke kanten van de job. Want Traxion … da’s work hard, play hard!

  • Service technieker branddetectie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhoud en de interventie van verschillende elektronische alarmsystemen. Je gaat bij de klanten ter plaatse en verifieer je de werking van de installatie. Je vervangt indien nodig bepaalde onderdelen. Je voert simulaties uit en houdt onderhoudsrapporten bij. Je werkt steeds in regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • Kapper M/V ( leercontract ) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: SIMON

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract bij Elithair in Haacht . Afhankelijk van je achtergrond start je met wassen en zal je worden opgeleid voor snit en brushing.

Zoek naar antwoorden van SORTIMO SPRL in sociale netwerken
Look for responds of SORTIMO SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor SORTIMO SPRL. Laat een reactie achter voor SORTIMO SPRL. SORTIMO SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SORTIMO SPRL. Leave a respond for SORTIMO SPRL. SORTIMO SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SORTIMO SPRL op de google maps. Adres en contacten SORTIMO SPRL
Location of SORTIMO SPRL on the google maps. Address and contacts of SORTIMO SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come SORTIMO SPRL SORTIMO SPRL: Agos nv | Henckaerts BVBA | Smets Reklame | BIFFA | Beerten Peter Tuinontwerpen

Other related companies as SORTIMO SPRL: Agos nv | Henckaerts BVBA | Smets Reklame | BIFFA | Beerten Peter Tuinontwerpen

SORTIMO SPRL is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Tubize (Saintes), België. De volledige naam van het bedrijf is SORTIMO SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02875091552. Het bedrijf SORTIMO SPRL bevindt zich op het adres: Avenue Landas 2,1480. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 168,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 441,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in SORTIMO SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SORTIMO SPRL is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SORTIMO SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SORTIMO SPRL, openstaande posities, locatie van SORTIMO SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SORTIMO SPRL is a company, that was registered 2000 in Tubize (Saintes) region, Belgium. Full name of company is SORTIMO SPRL, company assigned to the tax number BE02875091552. The company SORTIMO SPRL is located at the address: Avenue Landas 2,1480. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 168,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 441,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in SORTIMO SPRL were not found.
The main activity of SORTIMO SPRL is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SORTIMO SPRL is not available. You also can look at reviews of SORTIMO SPRL, open positions, location of SORTIMO SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SORTIMO SPRL, Tubize (Saintes): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SORTIMO SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SORTIMO SPRL, Tubize (Saintes): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SORTIMO SPRL, employees, financial statistics.