ARCA SYSTEMS/ STORACON

Contactgegevens ARCA SYSTEMS/ STORACON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARCA SYSTEMS/ STORACON: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARCA SYSTEMS/ STORACON

Regio (region): Deerlijk, België

Adres (address): Nijverheidslaan 52,8540, België

Telefoon (phone): 056 77 58 21 056 77 58 21

Fax (fax): 056 77 58 26 056 77 58 26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARCA SYSTEMS/ STORACON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARCA SYSTEMS/ STORACON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARCA SYSTEMS/ STORACON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARCA SYSTEMS/ STORACON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARCA SYSTEMS/ STORACON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARCA SYSTEMS/ STORACON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARCA SYSTEMS/ STORACON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARCA SYSTEMS/ STORACON
Products information ARCA SYSTEMS/ STORACON

BTW identificatienummer (tax): BE06367095947
Ondernemingsnummer: 6276733398
Hoofdstad (capital): 431,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 655,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ARCA SYSTEMS/ STORACON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARCA SYSTEMS/ STORACON
(Get full report from official database of BE for ARCA SYSTEMS/ STORACON)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARCA SYSTEMS/ STORACON
Addition kinds of activities for ARCA SYSTEMS/ STORACON

242601. Meubel voorraad en onderdelen, hardhout | Furniture stock and parts, hardwood
351900. Intern verbrandingsmotoren, n.v. | Internal combustion engines, nec
573501. Video discs en tapes, vooraf opgenomen | Video discs and tapes, prerecorded
09129907. Pilchard, vangen van | Pilchard, catching of
10990504. Zirkoniummalmwinning | Zirconium ore mining
17999927. Posthole graven | Posthole digging
29110403. Minerale wassen, natuurlijk | Mineral waxes, natural
79970200. Boten en zwemclubs | Boating and swimming clubs

Werken bij ARCA SYSTEMS/ STORACON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARCA SYSTEMS/ STORACON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARCA SYSTEMS/ STORACON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARCA SYSTEMS/ STORACON. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing Nefrologie (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een ziekenhuis waar je tewerkgesteld zal worden op de dienst nefrologie. Je komt er in aanraking met allerlei patiënten met nierklachten, en jouw takenpakket zal zijn: - dialyse uitvoeren - correcte rapportage aan de arts - toestand van de patiënt opvolgen en controleren - problemen met het dialysetoestel signaleren en doorgeven  - vlotte interdisciplinaire samenwerking - etc.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Gemotiveerde handlanger met technische achtergrond (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma, gespecialiseerd in het onderhoud en de herstelling van wielstellen van treinen, ben ik op zoek naar een gemotiveerde handlanger met een technische achtergrond.  Je zal de techniekers assisteren bij de herstelling van technische defecten en het onderhoud aan spoorwegwagons. Na geruime tijd kan je doorgroeien naar technieker.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Drongen 16u/week (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin in Drongen. Dit gastgezin verhuist binnenkort naar Drongen en is op zoek naar een Home Manger van A tot Z. Het huishouden kent geen geheimen voor u. U werkt graag zelfstandig en neemt graag de verantwoordelijkheid met respect voor de delicate materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VELDEGEM (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • JOBSTUDENT: schoonmaak M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een mobiele schoonmaak(st)er om op volgende politiekantoren te poetsen: Dinsdag in Grobbendonk van 9 - 12 Woensdag in Herenthout van 9 - 12 Donderdag in Olen van 9 - 12

  • verantwoordelijke bakkerij (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: DKN FOOD MARKET

    Type: Vaste Job

    * afbakken van brood en koffiekoeken * ervoor zorgen dat de bakkerij op tijd gevuld en netjes is * indien nodig in de voormiddag bijbakken *opvolgen van de stock en opmaken van bestellingen *naast de bakkerij mag je ook bijstaan in de winkel

  • Teammanager Inbound met Ervaring (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een contactcenter gelegen in Berchem, zijn wij op zoek naar een ervaren Teamleader Inbound. Een greep uit het takenpakket: - Je leidt jouw team zowel taak- als mensgericht. - Je staat in voor de ondersteuning, coaching en ontwikkeling van je team. - Je bewaakt de resultaten van het team en zorgt dat deze in lijn zijn met de doelstellingen van het bedrijf. - Je bent mede verantwoordelijk voor voor het volledige proces van people management: van rekrutering en aanwerving tot opleiding en opvolging. - Samen met je collega's teammanagers ben je het aanspreekpunt voor opdrachtgevers. - Samen met je collega's teamleaders werk je aan de overkoepelende doelstellingen van de afdeling. - Je werkt actief mee aan de realisatie van overkoepelende doelen.

  • Verpleegkundige Heelkunde (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MARIA

    Type: Vaste Job

    Op onze afdeling Heelkunde sta je in voor de begeleiding en opvolging vlak voor en na de chirurgische ingreep.

  • Zelfstandig uitbater Hubiz treinstation Zottegem (nieuwe winkel) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Voor deze recent geopende Hubiz-winkel zijn we op zoek naar een zelfstandige uitbater. De winkel bevindt zich in het treinstation van Zottegem (Stationsplein 12, 9620 Zottegem) en was voorheen een Relay-winkel. Meer info over Hubiz, klik hier.  Openingsuren  van maandag tot vrijdag van 5u30 tot 18u30. Op zaterdag en zondag is de winkel gesloten.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van ARCA SYSTEMS/ STORACON in sociale netwerken
Look for responds of ARCA SYSTEMS/ STORACON in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARCA SYSTEMS/ STORACON. Laat een reactie achter voor ARCA SYSTEMS/ STORACON. ARCA SYSTEMS/ STORACON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARCA SYSTEMS/ STORACON. Leave a respond for ARCA SYSTEMS/ STORACON. ARCA SYSTEMS/ STORACON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARCA SYSTEMS/ STORACON op de google maps. Adres en contacten ARCA SYSTEMS/ STORACON
Location of ARCA SYSTEMS/ STORACON on the google maps. Address and contacts of ARCA SYSTEMS/ STORACON

Andere gerelateerde bedrijven als come ARCA SYSTEMS/ STORACON ARCA SYSTEMS/ STORACON: Frankie | Goosse Confection | Van Belleghem | PATH SYSTEMS | CyberKit

Other related companies as ARCA SYSTEMS/ STORACON: Frankie | Goosse Confection | Van Belleghem | PATH SYSTEMS | CyberKit

ARCA SYSTEMS/ STORACON is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Deerlijk, België. De volledige naam van het bedrijf is ARCA SYSTEMS/ STORACON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06367095947. Het bedrijf ARCA SYSTEMS/ STORACON bevindt zich op het adres: Nijverheidslaan 52,8540. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 431,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 655,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ARCA SYSTEMS/ STORACON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARCA SYSTEMS/ STORACON is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARCA SYSTEMS/ STORACON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARCA SYSTEMS/ STORACON, openstaande posities, locatie van ARCA SYSTEMS/ STORACON op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ARCA SYSTEMS/ STORACON is a company, that was registered 2011 in Deerlijk region, Belgium. Full name of company is ARCA SYSTEMS/ STORACON, company assigned to the tax number BE06367095947. The company ARCA SYSTEMS/ STORACON is located at the address: Nijverheidslaan 52,8540. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 431,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 655,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ARCA SYSTEMS/ STORACON were not found.
The main activity of ARCA SYSTEMS/ STORACON is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ARCA SYSTEMS/ STORACON is not available. You also can look at reviews of ARCA SYSTEMS/ STORACON, open positions, location of ARCA SYSTEMS/ STORACON on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARCA SYSTEMS/ STORACON, Deerlijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARCA SYSTEMS/ STORACON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARCA SYSTEMS/ STORACON, Deerlijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARCA SYSTEMS/ STORACON, employees, financial statistics.