Vertec Travaux en Hauteur SPRL

Contactgegevens Vertec Travaux en Hauteur SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vertec Travaux en Hauteur SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vertec Travaux en Hauteur SPRL

Regio (region): Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud), België

Adres (address): Chaussée d'Ophain 205,1420, België

Telefoon (phone): 02 385 37 75 02 385 37 75

Fax (fax): 02 384 89 63 02 384 89 63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vertec Travaux en Hauteur SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vertec Travaux en Hauteur SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vertec Travaux en Hauteur SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vertec Travaux en Hauteur SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vertec Travaux en Hauteur SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vertec Travaux en Hauteur SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vertec Travaux en Hauteur SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vertec Travaux en Hauteur SPRL
Products information Vertec Travaux en Hauteur SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07144927978
Ondernemingsnummer: 7212768554
Hoofdstad (capital): 676,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 130,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Vertec Travaux en Hauteur SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vertec Travaux en Hauteur SPRL
(Get full report from official database of BE for Vertec Travaux en Hauteur SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vertec Travaux en Hauteur SPRL
Addition kinds of activities for Vertec Travaux en Hauteur SPRL

259103. Venster tinten | Window shades
509103. Visserij apparatuur en benodigdheden | Fishing equipment and supplies
832207. Sociale voorzieningen voor gehandicapten | Social services for the handicapped
961104. Administratie van algemene economische programma's, niveau van overheid | Administration of general economic programs, level of government
01739903. Filbert Grove | Filbert grove
23950100. Quilt- en quiltbenodigdheden | Quilting and quilting supplies
32999902. Vloersamenstelling, magnesiet | Floor composition, magnesite
33390201. Gouden raffinage (primaire) | Gold refining (primary)
56329902. Blouses | Blouses
80110510. Infectieziekte specialist, arts / chirurg | Infectious disease specialist, physician/surgeon

Werken bij Vertec Travaux en Hauteur SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vertec Travaux en Hauteur SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vertec Travaux en Hauteur SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vertec Travaux en Hauteur SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas spoorwegen (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als meewerkende ploegbaas binnen de afdeling Rail (bouwkundige werken rond en onder het spoor) sta je in voor: het plaatsen van seinmasten gieten van betonsokkels dwarsdoorsteken maken onder de sporen ingraven kabels en buizen

  • Commercieel binnendienst medewerker M/V (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Moeskroen is op zoek naar een assistent manager MV Fr/Nl/Eng Als spilfiguur zal je onder andere instaan voor de volledige ondersteuning en rapportering aan het managment, klantencommunicatie, follow up van de klanten, interne helpdesk, opvolging beheer maatsoftware, externe communicatie. De taken van een assistent manager: de vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken beslissingen, dienstnota's, contracten behandelen en doorgeven, zowel intern als extern professionele informatie en reglementering bijwerken documenten archiveren en klasseren tools voor de opvolging van de activiteiten en situatieoverzichten vergaderingen voorbereiden en organiseren communicatieacties en evenementen plannen en organiseren klanten en leveranciers opvolgen

  • Verkoper kledij en accessoires (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gerenommeerde kledingzaak te Hasselt, zijn we op zoek naar een shopmedewerker. Je zal instaan voor het hele proces. Zo verwelkom je de klanten en sta je hen met raad en daad bij. Je doet er alles voor dat klanten met een glimlach buiten gaan.

  • Logistiek Medewerker / hulpverkoper Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verzorgt de presentatie van de winkel ( orde bevoorrading ontvangst van goederen reinigen van de winkel en de reserve de sanitaire ruimten en de nabije omgeving): Je monteert de toonmodellen Je zorgt voor de correcte affichering van de goederen in de winkel Je houdt de etikettering en promoties bij Je biedt assistentie bij de verkoop van goederen Je verschaft informatie over eenvoudige producten die geen specifieke kennis of geen hoge graad van dienstverlening vereisen of maakt de vraag van de klant over aan de hiërarchie of verkoper(s) Je zorgt voor een correcte betaling van de goederen Je gaat na of de goederen die de winkel verlaten in kwaliteit en hoeveelheid overeenstemmen met de aanduidingen op de bestelbon Je licht de hiërarchie of de aanwezige verkoper(s) in over ontbrekende goederen Je overhandigt bestelde goederen aan de klant Je neemt deel aan de opmaak van de inventaris

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MERELBEKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent Quick Ruisbroek (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor Quick Ruisbroek zijn wij op zoek naar gedreven studenten ! Als student neem je actief deel aan de goede werking van het restaurant. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficiënt. Als student kan je verschillende functies uitvoeren. Zo kan je werken aan de kassa, waar je instaat voor een vlotte verkoop van de verschillende producten (kassa). Een andere functie speelt zich af in de keuken, waar je de producten bereidt. Hierbij garandeer je steeds de kwaliteit en de smaak van het voedsel (grill). Door de zaal in alle netheid te onderhouden, waak je over de tevredenheid van de klant. Je houdt steeds de hygiënenormen nauwlettend in de gaten en je leeft de kwaliteits- en veiligheidsprocedures na. Je zorgt samen met je collega's voor een goede werksfeer.

  • Bijlesgever Java (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Jobstudent (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Werfopvolger (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: KEMPISCH TEHUIS

    Type: Vaste Job

    · Coördineren en opvolgen van bouw- en renovatieprojecten; · Opvolgen technische klachten tussen voorlopige en definitieve oplevering; · Samenwerken met de architect, aannemer en veiligheidscoördinator; · Opvolgen van de werfadministratie, met ondersteuning van secretariaatsmedewerkers; · Maken van prijsvragen voor grote bestellingen; · Geven van technische toelichting aan eigen arbeiders bij bouwfysische problemen; · Bijdragen tot het optimaal gegevensbeheer binnen de dienst, ondersteunend aan het diensthoofd; · Inventariseren van het patrimonium via conditiemeting en assisteren bij de renovatieplanning. · Ondersteunen van het diensthoofd met algemene taken binnen de dienst en vervangen indien nodig; · Rapporteren aan het diensthoofd.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • VERKOOPSMEDEWERKER (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: BAKKERIJ LUKA

    Type: Flexijob

    Je bedient de klanten in de bakkerij.

Zoek naar antwoorden van Vertec Travaux en Hauteur SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Vertec Travaux en Hauteur SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vertec Travaux en Hauteur SPRL. Laat een reactie achter voor Vertec Travaux en Hauteur SPRL. Vertec Travaux en Hauteur SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vertec Travaux en Hauteur SPRL. Leave a respond for Vertec Travaux en Hauteur SPRL. Vertec Travaux en Hauteur SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vertec Travaux en Hauteur SPRL op de google maps. Adres en contacten Vertec Travaux en Hauteur SPRL
Location of Vertec Travaux en Hauteur SPRL on the google maps. Address and contacts of Vertec Travaux en Hauteur SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Vertec Travaux en Hauteur SPRL Vertec Travaux en Hauteur SPRL: COLLEM V | ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE | Vans Bunkers BVBA | Lambinet Thierry | Aeras / LS Consulting

Other related companies as Vertec Travaux en Hauteur SPRL: COLLEM V | ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE | Vans Bunkers BVBA | Lambinet Thierry | Aeras / LS Consulting

Vertec Travaux en Hauteur SPRL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud), België. De volledige naam van het bedrijf is Vertec Travaux en Hauteur SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07144927978. Het bedrijf Vertec Travaux en Hauteur SPRL bevindt zich op het adres: Chaussée d'Ophain 205,1420. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 676,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 130,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Vertec Travaux en Hauteur SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vertec Travaux en Hauteur SPRL is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vertec Travaux en Hauteur SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vertec Travaux en Hauteur SPRL, openstaande posities, locatie van Vertec Travaux en Hauteur SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vertec Travaux en Hauteur SPRL is a company, that was registered 2014 in Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud) region, Belgium. Full name of company is Vertec Travaux en Hauteur SPRL, company assigned to the tax number BE07144927978. The company Vertec Travaux en Hauteur SPRL is located at the address: Chaussée d'Ophain 205,1420. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 676,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 130,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Vertec Travaux en Hauteur SPRL were not found.
The main activity of Vertec Travaux en Hauteur SPRL is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Vertec Travaux en Hauteur SPRL is not available. You also can look at reviews of Vertec Travaux en Hauteur SPRL, open positions, location of Vertec Travaux en Hauteur SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vertec Travaux en Hauteur SPRL, Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vertec Travaux en Hauteur SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vertec Travaux en Hauteur SPRL, Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vertec Travaux en Hauteur SPRL, employees, financial statistics.