ARCA SYSTEMS/ STORACON

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • ARCA SYSTEMS/ STORACON
Private companiesOil and Gas Extraction • ARCA SYSTEMS/ STORACON

Contactgegevens ARCA SYSTEMS/ STORACON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARCA SYSTEMS/ STORACON: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARCA SYSTEMS/ STORACON

Regio (region): Deerlijk, België

Adres (address): Nijverheidslaan 52,8540, België

Telefoon (phone): 056 77 58 21 056 77 58 21

Fax (fax): 056 77 58 26 056 77 58 26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARCA SYSTEMS/ STORACON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARCA SYSTEMS/ STORACON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARCA SYSTEMS/ STORACON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARCA SYSTEMS/ STORACON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARCA SYSTEMS/ STORACON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARCA SYSTEMS/ STORACON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARCA SYSTEMS/ STORACON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARCA SYSTEMS/ STORACON
Products information ARCA SYSTEMS/ STORACON

BTW identificatienummer (tax): BE09524291992
Ondernemingsnummer: 2067596435
Hoofdstad (capital): 734,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 783,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ARCA SYSTEMS/ STORACON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARCA SYSTEMS/ STORACON
(Get full report from official database of BE for ARCA SYSTEMS/ STORACON)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARCA SYSTEMS/ STORACON
Addition kinds of activities for ARCA SYSTEMS/ STORACON

22210803. Plushes, synthetische vezel en zijde | Plushes, manmade fiber and silk
22820201. Acetaatfilamentgarens: gooien, draaien, wikkelen, spoolen | Acetate filament yarn: throwing, twisting, winding, spooling
28349907. Poeders, farmaceutisch | Powders, pharmaceutical
35850301. Oven, warme lucht: elektrisch | Furnaces, warm air: electric
37280305. Duikremmen, vliegtuigen | Dive brakes, aircraft
47310202. Buitenlandse goederenvervoer | Foreign freight forwarding
56619900. Schoenenwinkels, nec | Shoe stores, nec
73130201. Tijdschrift adverterend vertegenwoordiger | Magazine advertising representative

Werken bij ARCA SYSTEMS/ STORACON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARCA SYSTEMS/ STORACON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARCA SYSTEMS/ STORACON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARCA SYSTEMS/ STORACON. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur met eerste ervaring te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het gloednieuw distributiecentrum van CASA in Olen, zijn we op zoek naar reachtruckchauffeurs die in een toffe omgeving aan de slag willen. Ben je iemand die nauwkeurig kan werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je kan op verschillende locaties in het magazijn ingezet worden. Je brengt je werkdag door op de reachtruck. Je werkt aan de hand van een scanningsysteem.

  • TOONBANKVERKOPER (M/V) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een vlotte toonbankverkoper met kennis van bouwmaterialen en -machines. Je werkt van maandag tot en met vrijdag.

  • Uitzendconsulent Construct (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verder beschik je over volgende competenties en talenten: je bent leergierig en houdt van een uitdagende werkomgeving; jouw troeven zijn doorzettingsvermogen en overtuigingskracht; je bent een plantrekker en een echte doener; je bent organisatorisch sterk en kan prioriteiten leggen; je houdt van een gezonde druk & van werken met targets; professionalisme positivisme en prestatiegerichtheid kenmerken jou; je weet hoe stress achter je te laten wanneer je de deur van het kantoor dichttrekt. Enige ervaring in sales of rekrutering is een troef.

  • Handlanger / monteur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn wij op zoek naar een monteur industriebouw. Je komt terecht in een gekend bouwbedrijf met een familiale sfeer, er zijn doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. 

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Wezembeek-Oppem en omgeving

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Hoboken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Afwasser (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DE TRUTSELAAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de afwas en opkuis keuken, indien nodig help je mee met kleine keukentaken

  • RESERVE STOKER - MAASEIK (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: Wienerberger

    Type: Vaste Job

    In onze steenfabriek in Maaseik maken we gevelstenen volgens een ambachtelijk bakproces dat onze producten meteen plaatst in het absolute top segment op de Belgische en de Nederlandse markt. We ontvangen regelmatig architekten die met onze producten prestigieuze projecten ontwikkelen ( zowel restauraties van abdijen en oude karaktervolle gebouwen , alsook nieuwe projecten met een authentieke uitstraling).                We zijn op zoek naar een reserve Stoker Jouw Functie: - Je werkt met collega’s in of rond de ringoven. - Je werkt aan het inzetten van stenen, het uitkruien van stenen , het sorteren van de gebakken stenen in de verschillende kwaliteiten. - Je werkt graag met je handen en je schept voldoening in het deel uitmaken van een team dat topproducten maakt. - Je leert het proces sturen in de kolen gestookte ringoven - Je ontwikkelt een grondige kennis van de oven en leert hoe je de ovencondities moet bijsturen om een bepaald eindproduct te bekomen. Jouw Profiel: - Een specifiek diploma is geen vereiste. - Technisch inzicht is een vereiste - Je kan heel zelfstandig werken. - Je werkt in een 2 ploegensysteem + je bent bereid om 2 weekend per maand te komen werken Geïnteresseerd? Neem contact op met Stefan Vandenbruaene op het nummer 089/410891 of via mail [email protected] Wij garanderen u een vertrouwelijke behandeling van uw kandidatuur!

  • Enthousiaste vertegenwoordig(st)er voor energiecontracten gezocht (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: LAPIS LAZULI

    Type: Vaste Job

    Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige dosis overtuigingskracht? Wij zijn een sales bedrijf,gespecialliseerd in groene en hernieuwbare energie, waar je deze talenten ten volste kunt benutten en verbeteren indien nodig/mogelijk. Wij helpen de consumenten aan het voordeligste tarief op de markt en staan ze bij met advies. Je komt in een team verkopers terecht waar je B2B en B2C prospecten opzoekt en vervolgens op een gepaste manier gaat helpen, adviseren en waar je uiteindelijk een directe verkoop realiseert. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen zowel binnenin als buiten het team. De regio waar je tewerk bent, kunnen wij aanpassen aan wat voor jou mogelijk is. Zoek je iets voltijds of eerder deeltijds? Ben je nog student? Bij ons komt dit allen in aanmerking.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Bachelor in de logopedie (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Bediening (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: RESTAURANT BIJ U THUIS

    Type: Flexijob

    Wij zijn een gastronomische traiteur en zoeken mensen voor bediening van feesten aan huis bij particulieren of bedrijven.

Zoek naar antwoorden van ARCA SYSTEMS/ STORACON in sociale netwerken
Look for responds of ARCA SYSTEMS/ STORACON in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARCA SYSTEMS/ STORACON. Laat een reactie achter voor ARCA SYSTEMS/ STORACON. ARCA SYSTEMS/ STORACON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARCA SYSTEMS/ STORACON. Leave a respond for ARCA SYSTEMS/ STORACON. ARCA SYSTEMS/ STORACON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARCA SYSTEMS/ STORACON op de google maps. Adres en contacten ARCA SYSTEMS/ STORACON
Location of ARCA SYSTEMS/ STORACON on the google maps. Address and contacts of ARCA SYSTEMS/ STORACON

Andere gerelateerde bedrijven als come ARCA SYSTEMS/ STORACON ARCA SYSTEMS/ STORACON: PATTYN RENAAT GROND-& BETONWERKEN | Van Wezemael Bouwbedrijf NV | Vereecke Auto's | A. Socs BVBA | NETKINGZ BVBA

Other related companies as ARCA SYSTEMS/ STORACON: PATTYN RENAAT GROND-& BETONWERKEN | Van Wezemael Bouwbedrijf NV | Vereecke Auto's | A. Socs BVBA | NETKINGZ BVBA

ARCA SYSTEMS/ STORACON is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Deerlijk, België. De volledige naam van het bedrijf is ARCA SYSTEMS/ STORACON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09524291992. Het bedrijf ARCA SYSTEMS/ STORACON bevindt zich op het adres: Nijverheidslaan 52,8540. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 734,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 783,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ARCA SYSTEMS/ STORACON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARCA SYSTEMS/ STORACON is Olie- en gaswinning, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARCA SYSTEMS/ STORACON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARCA SYSTEMS/ STORACON, openstaande posities, locatie van ARCA SYSTEMS/ STORACON op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ARCA SYSTEMS/ STORACON is a company, that was registered 2018 in Deerlijk region, Belgium. Full name of company is ARCA SYSTEMS/ STORACON, company assigned to the tax number BE09524291992. The company ARCA SYSTEMS/ STORACON is located at the address: Nijverheidslaan 52,8540. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 734,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 783,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ARCA SYSTEMS/ STORACON were not found.
The main activity of ARCA SYSTEMS/ STORACON is Oil and Gas Extraction, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ARCA SYSTEMS/ STORACON is not available. You also can look at reviews of ARCA SYSTEMS/ STORACON, open positions, location of ARCA SYSTEMS/ STORACON on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARCA SYSTEMS/ STORACON, Deerlijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARCA SYSTEMS/ STORACON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARCA SYSTEMS/ STORACON, Deerlijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARCA SYSTEMS/ STORACON, employees, financial statistics.