Hallmark Cards Belgium NV

Contactgegevens Hallmark Cards Belgium NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hallmark Cards Belgium NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hallmark Cards Belgium NV

Regio (region): Schoten, België

Adres (address): Botermelkbaan 14,2900, België

Telefoon (phone): 03 685 11 30 03 685 11 30

Fax (fax): 03 685 10 88 03 685 10 88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hallmark Cards Belgium NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hallmark Cards Belgium NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hallmark Cards Belgium NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hallmark Cards Belgium NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hallmark Cards Belgium NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hallmark Cards Belgium NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hallmark Cards Belgium NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hallmark Cards Belgium NV
Products information Hallmark Cards Belgium NV

BTW identificatienummer (tax): BE01704498291
Ondernemingsnummer: 4479370117
Hoofdstad (capital): 790,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 509,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Hallmark Cards Belgium NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hallmark Cards Belgium NV
(Get full report from official database of BE for Hallmark Cards Belgium NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hallmark Cards Belgium NV
Addition kinds of activities for Hallmark Cards Belgium NV

265200. Stel kartonnen dozen op | Setup paperboard boxes
733499. Fotokopieën en duplicatiediensten, niet inbegrepen | Photocopying and duplicating services, nec
20969901. Kaaskrullen en puffen | Cheese curls and puffs
24990504. Levensbeschermers, kurk | Life preservers, cork
73729900. Voorverpakte software, nec | Prepackaged software, nec

Werken bij Hallmark Cards Belgium NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hallmark Cards Belgium NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hallmark Cards Belgium NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hallmark Cards Belgium NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bulkbelader (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat vooral uit het laden en lossen van silo's of containers. Alvorens je start met het laden, controleer je de bulk of container. Daarnaast werk je met big bags die je moet lossen in de bulk of container. De eerste weken van je tewerkstelling krijg je iemand toegewezen die je wegwijs zal maken in de job. Daarnaast wordt verwacht dat je ordelijk, stipt en flexibel qua uren bent. Je kan in 2 ploegen werken. Tijdens drukke periodes kan gevraagd worden om een nachtshift te werken. Verder biedt het bedrijf de mogelijkheid om aan de slag te gaan met optie vast na een positieve proefperiode.

  • Assistent ploegbaas (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als assistent van de ploegbaas ben je verantwoordelijk voor volgende taken: - Planningen opmaken - Team van operatoren aansturen - Opvangen van het verlof van ploegbazen - Processen opvolgen en verbeteringen voorstellen

  • Mechanieker (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Mol die werkzaam is in de betonsector zijn we op zoek naar een mechanieker die kan lassen en kennis heeft van hydraulica. Jouw takenpakket bestaat uit: - Elektrische , hydraulische en pneumatische schema's lezen en interpreteren. - Het lassen van mechanische stukken en onderdelen. - Revisie en onderhoud van machines. - Controle over elektriciteit en elektronische componenten, geautomatiseerde controlesystemen en PC toepassingen (MS-office)

  • Ervaren magazijnier(ster) (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de magazijnier met verantwoordelijkheidsgevoel die wij zoeken? Dan bieden wij jou een job met afwisseling in een dynamisch familiebedrijf in Dilbeek (Groot-Bijgaarden). Je zal aan de slag gaan bij een distributeur van verpakte vleeswaren en kazen. Jij neemt de verantwoordelijkheid op jou om controle uit te oefenen aan de laadkade. Dat houdt in dat jij de juistheid en volledigheid van de bestellingen controleert. Je checkt of het juiste soort kratten gebruikt wordt, dat het aantal bakken correct is dat je efficiënt het leeggoed stapelt en de administratie ervan bijhoudt. Etiketten kijk je na op volledig en juisheid. Jij kijkt na of de bakken en paletten klaarstaan voor de juiste route. Je evalueert of het volume past in de vrachtwagen of camionette en kan verschuivingen doorvoeren indien mogelijk. Door jouw verantwoordelijkheidszin zullen problemen vermeden worden zoals verkeerde goederen bij de foute klant, verloren gaan van goederen, ... Indien nodig zal je hulp bieden aan het onthaal, hulp bij wegzetten van goederen, in het magazijn of bij retour van goederen.

  • HUISHOUDHULP GERAARDSBERGEN (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van de grootste medewerker van de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste Poetshulpen/Huishoudhulpen (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • JOBSTUDENTEN gezocht voor klantendienst KBC (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Studentenjob

    Ben je iemand die graag belt? Ben je minimaal 3 dagen per week beschikbaar? Zoek je een eerste ervaring in de customer care? Solliciteer dan nu en word medewerker van de outbound dienst van KBC! Je komt terecht in het outbound customer care center, dit betekent dat je uitgaande telefoongesprekken zal doen: jij neemt contact op met de bestaande klant. Je informeert klanten over nieuwe Europese wetgeving voor bedrijven inzake gegevensbescherming en privacy en de gevolgen hiervan. Het is geen televerkoop: tijdens de gesprekken ga je nooit concrete informatie geven over producten of diensten, je verwijst steeds door naar het kantoor. Je hoeft dus ook geen bancaire achtergrond te hebben. Kwalitatief bellen vinden we ontzettend belangrijk, je krijgt dan ook een degelijke opleiding en beltraining en je wordt hierin continu begeleid.

  • JOBSTUDENT Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Studentenjob

    Op de kerstmarkt van Oostende bemant u een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid.

  • syndicus - gebouwenbeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BEHEER

    Type: Vaste Job

    * Als syndicus ben je na een theoretische en praktische opleidingsperiode van minimum een jaar verantwoordelijk voor het beheer van een groep gebouwen. * Je werkt nauw samen met administratieve medewerkers waarmee je in teamverband het integrale beheer van een 30-tal gebouwen voert. * Je bent verantwoordelijk voor een breed spectrum aan taken betreffende bouwkundige, juridische en administratieve aspecten van ons vakgebied. * Als syndicus leid je gedurende de periode oktober tot en met mei gemiddeld één avondvergadering per week.

  • ploegbaas metser (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HERBO

    Type: Vaste Job

    leiding geven over een ploeg metsers plan lezen meewerkend ploegbaas

  • Oliver James Associates - Vulnerability Analyst / Penetration Testing (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Vulnerability Management Analyst / Penetration testing in Brussels You will be responsible for Vulnerability management process Penetration testing (IT systems, infrastructure and applications). Coordination of the red team tests Code reviews and assessments on different technologies and implementations. Vulnerability reports Other responsibilities Ensure the secure delivery of new applications, infrastructure or services. Identify gaps and propose enhancements for continuous improvement. Relevant assets FR + NL + ENG Analytical mindset - Strong Communicator - Critical Mindset CISSP SANs ISO 2700x

Zoek naar antwoorden van Hallmark Cards Belgium NV in sociale netwerken
Look for responds of Hallmark Cards Belgium NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hallmark Cards Belgium NV. Laat een reactie achter voor Hallmark Cards Belgium NV. Hallmark Cards Belgium NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hallmark Cards Belgium NV. Leave a respond for Hallmark Cards Belgium NV. Hallmark Cards Belgium NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hallmark Cards Belgium NV op de google maps. Adres en contacten Hallmark Cards Belgium NV
Location of Hallmark Cards Belgium NV on the google maps. Address and contacts of Hallmark Cards Belgium NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Hallmark Cards Belgium NV Hallmark Cards Belgium NV: DEBEUR CHARLES | CODALI | PROMATA SA | Babylon B.V.B.A. | Best Clean S.P.R.L.

Other related companies as Hallmark Cards Belgium NV: DEBEUR CHARLES | CODALI | PROMATA SA | Babylon B.V.B.A. | Best Clean S.P.R.L.

Hallmark Cards Belgium NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Schoten, België. De volledige naam van het bedrijf is Hallmark Cards Belgium NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01704498291. Het bedrijf Hallmark Cards Belgium NV bevindt zich op het adres: Botermelkbaan 14,2900. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 790,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 509,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Hallmark Cards Belgium NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hallmark Cards Belgium NV is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hallmark Cards Belgium NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hallmark Cards Belgium NV, openstaande posities, locatie van Hallmark Cards Belgium NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hallmark Cards Belgium NV is a company, that was registered 2018 in Schoten region, Belgium. Full name of company is Hallmark Cards Belgium NV, company assigned to the tax number BE01704498291. The company Hallmark Cards Belgium NV is located at the address: Botermelkbaan 14,2900. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 790,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 509,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Hallmark Cards Belgium NV were not found.
The main activity of Hallmark Cards Belgium NV is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Hallmark Cards Belgium NV is not available. You also can look at reviews of Hallmark Cards Belgium NV, open positions, location of Hallmark Cards Belgium NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hallmark Cards Belgium NV, Schoten: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hallmark Cards Belgium NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hallmark Cards Belgium NV, Schoten: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hallmark Cards Belgium NV, employees, financial statistics.