CARD DESIGN BVBA

Contactgegevens CARD DESIGN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARD DESIGN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARD DESIGN BVBA

Regio (region): Schilde, België

Adres (address): Den Heuvel 28,2970, België

Telefoon (phone): 03 385 90 39 03 385 90 39

Fax (fax): 03 385 90 43 03 385 90 43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARD DESIGN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARD DESIGN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARD DESIGN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARD DESIGN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARD DESIGN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARD DESIGN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARD DESIGN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARD DESIGN BVBA
Products information CARD DESIGN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09002716064
Ondernemingsnummer: 8380615234
Hoofdstad (capital): 984,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 663,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in CARD DESIGN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARD DESIGN BVBA
(Get full report from official database of BE for CARD DESIGN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARD DESIGN BVBA
Addition kinds of activities for CARD DESIGN BVBA

306100. Mechanische rubberen goederen | Mechanical rubber goods
394405. Speelgoed muziekinstrumenten | Toy musical instruments
501201. Automobielmakelaars | Automotive brokers
24991005. Zitplaatsen, toilet | Seats, toilet
35320303. Grinders, steen: stationair | Grinders, stone: stationary
50880302. Vliegtuigen en onderdelen, niet inbegrepen | Aircraft and parts, nec
59630405. Stofzuigerverkoop, huis-naar-huis | Vacuum cleaner sales, house-to-house

Werken bij CARD DESIGN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARD DESIGN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARD DESIGN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARD DESIGN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Senior Booking Agent (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Diegem zijn we op zoek naar een senior Booking Agent. Je werkt voltijds, afwisselen shiften: 6h-14h, 8h-16h, 9h-17h, 10h-18h, 12h-20h. Taken: Als Booking & Planning Agent moet je boekingen verwerken in de ACS systemen om de plaats die er nog op vliegtuigen en vrachtwagens is optimaal te benutten met extra pakketten. Hiervoor is er veel contact met verschillende partijen en moet je snel kunnen denken en handelen.

  • HANDELSVERTEGENWOORDIGER BEVEILIGINGSYSTEMEN (OUTER)

    Regio: OUTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als handelsvertegenwoordiger: Volg je bestaande leads op. Ga je actief prospecteren op nieuwe werven en jouw netwerken. Sta je in voor de opmaak offertes. Ga je de klant adviseren betreffende inbraak beveiliging brandbeveiliging camerabewaking en mogelijke toegangscontrolesystemen.

  • Winkelmedewerker 38h/week Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmederker in het filiaal te Roeselare zorgt je samen met je collega's voor een klantgerichte service. U helpt mee kleding op maat hangen en volgt de instructies op van de winkelverantwoordelijke.

  • Residentieel Elektricien (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in residentieel elektriciteit, zijn wij op zoek naar een residentieel elektricien. Omschrijving: Je staat in voor het plaatsn van elektriciteit in nieuwbouwwoningen en appartementen Ook voorbereidingswerk schrikt je niet af

  • Calculator te Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant (bouwsector) actief in het vervaardigen van industriële vloeren zoeken wij een CALCULATOR: Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject precies gaan kosten, hierbij in acht nemend: de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. Aan de hand van de bouwbeschrijving, tekeningen en andere gegevens bepaal je welke soort en hoeveelheid materialen en mankracht voor een project nodig zijn. Is dit duidelijk, dan vraag je bij diverse leveranciers en onderaannemers offertes op voor maatwerk. Standaarden vind je terug in het systeem. Wanneer nodig onderhandel je kortingen op de prijs. Vervolgens volg je de gemaakte offertes op. Je rapporteert rechtstreeks aan en werkt nauw samen met de directie.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oostakker solliciteer per sms (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudenten - Process Operatoren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: DRIX

    Type: Studentenjob

    Je neemt mee taken op binnen het productieproces van Drix. Drix is marktleider voor hat aanleveren van halffabrikaten voor gobo's. De productie ervan is secuur werk. Er zijn tal van taken die dienen worden opgenomen door proces operatoren. Een deel van het productieproces gebeurt in cleanrooms. Ons productieproces is uniek en productie gebeurt met machines die we zelf hebben ontworpen. We voorzien dan ook zelf opleiding. Volg je een technische richting of heb je een sterke interesse in techniek, dan bieden wij een interessante job die te combineren is met je studies en waar je veel van bijleert. Taken: Aanbrengen van coatings op glas Bediening van machines (alles wordt ter p laatse aangeleerd) Reinigen van kleine glazen onderdelen in baden Laden en lossen van machines Actief deelnemen aan teamvergaderingen Samenwerken met collega's volgens de deadlines die moeten gehaald worden

  • Dynamische Project Assistant (m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Secretary Plus Aalst

    Type: Vaste Job

    Als Project Assistant bij Secretary Plus werk je steeds voor minstens 3 tot 6 maanden op projectbasis bij een klant. Wanneer een project bijna afgerond is, kijken we uit naar een nieuwe boeiende uitdaging die je evenveel voldoening biedt als het vorige. Je kan zowel ingezet worden als Management Assistant, Department Assistant (Sales, Marketing, HR, …) of Allround Assistant. Je rolt naadloos van de ene opdracht in de andere.

  • E&I ingenieur - ontwerper (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De komende tijd zullen er een aantal kleine en grote projecten gestart worden. De projecten handelen over greenfield en brownfield gebouwen / installaties Voor deze activiteiten zijn we op zoek naar bijkomende E&I engineers / ontwerpers Deze persoon maakt deel uit van het projectteam onder leiding van een projectmanager. Projectscope : * Opzetten automatisatievoorstellen (S7, PCS7) * Kennis van PLC / PC netwerken (profibus DP, profinet) en telefonie * Kennis van UPS systemen (noodvoedingen met batterijen) * Kennis van netsystemen IT / TN * Uitwerken van laagspanningsenergieverdeling (LS) * Uitwerken van aardingsvoorstellen (hoofdaarding, bliksembeveiliging, equipotentiaal beveiliging, …) * Bepaalde projecten omvatten HS (15kV) energieverdelingen (bouwen nieuw onderstation) * Bepalen binnen-, buiten-, en veiligheidsverlichting * Uitwerken van branddetectie * Overleg met Mechanical / piping en Civiele projectmedewerkers * Overleg met coordinator Eplan tekenwerk * Overleg met coordinator PLC/PC softwaregroep * Samenstellen infobestand mbt het geautomatiseerd tekenen van Eplan schema´s (EEC1) * Opstellen van CAPEX /OPEX budgetten mbt projecten * Verantwoordelijk voor zijn budget / planning * Opstellen van ramingen met betrekking tot te presteren engineeringsuren * Biedt ondersteuning aan werfleiders * Bepaalde projecten omvatten HS (15kV) energieverdelingen * Opstellen rapportering (budget, planning, kwaliteit) aan stakeholders en projectmanager * Bepalen aantal Remote Input (field)borden * Bepalen aantal (field)ventieleilanden * Layout plannen hoofdkabelbanen / detailkabelbanen * Inplanting fieldborden, tussendozen, … * Staat in voor documentarchivering * Geeft ondersteuning bij toepassen LCM (Life Cycle Management) * Geeft ondersteuning bij toepassen van RAMS ((Reliability, Availability, Maintainability, Substanability) * Opstellen technische specs voor prijsvraag * Opstellen van offertevergelijkingen * Plaatsen van bestellingen * Bepalen M(eet) S(tuur) R(egel) toestellen * Integratie klepsturingen (enkelwerkend, dubbelwerkend, 5/2, 5/3, …) * Invullen datasheets

  • Splendit - Business Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently on the lookout for business analysts for Brussels, Gent and Antwerp. Business Analyst Responsibilities Study the systems and operations and identify the scope of the problem - Done from the perspective of the business domain to which the project/issue belongs Liaise with key stakeholders and conduct brainstorming sessions to get exact requirements. Analyze the problem from different angles and perform gap analysis. Discuss the problem with the technical team and recommend technology needed to address the same Document exact business needs along with both functional and non-functional requirements. Prepare use cases, business requirements documents (BRD), system requirements specification (SRS) documents and other functional documents Based on system needs, create prototype, wireframes, mockups and screens. For large projects, data and process models also needs to be created. Interact with the development team and help them understand the technical aspects of the solution. Oversee the development, conduct meetings and perform project management. Conduct usability and functional testing and recommend corrective and preventive actions. Present the developed solution to the concerned audience and solicit feedback. Participate in migration, handover, end user training and deployment activities. Skills Analytical and problem solving skills Comprehension and interpretation capabilities Exceptional command over verbal and written communication Interpersonal skills Management skills Knowledge of software development methodologies ( Waterfall model, Rapid Application Development, Agile Software Development) Understanding of business concepts and cognizance of technical frameworks Data modeling and data mining skills Hands-on experience on different testing methods (unit, functional, system, integration, acceptance,...) You speak fluent English, Dutch and/or French What SplendIT offers With SplendIT you're not just taking any IT job. In actuality you are choosing to work in a fast evolving environment where you are being seen as a high added value in a team of professionals. Therefore we offer challenging projects accompanied by a competitive salary. A career within SPLENDIT is a conscious choice for a challenging job with real growth opportunities in an innovative environment and an emphasis on social relevance. Are you an IT'er in body and mind and looking to join our team of professionals? Do not hesitate to contact us.

  • Tekenaar Elektriciteit & Inplantingen (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar / ontwerper met ervaring in het uittekenen van lay-out plannen van elektrische hoogspanningsinstallaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel. Ervaring in tekenwerk is noodzakelijk. Ervaring in de hoogspanning is niet noodzakelijk. Ervaring in algemene elektricteit, ook bouwkunde of landmeter - ervaring speelt mee.

  • Twee leerkrachten voor studiebegeleiding op donderdagen (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: HUISWERKINSTITUUT MAASEIK

    Type: Flexijob

    Zowel leerlingen van de lagere als middelbare school kunnen bij ons in het Huiswerkinstituut terecht. We begeleiden ze bij huiswerkopdrachten, het studeren of een specifieke begeleiding voor de examens. Als een leerling worstelt met bepaalde vakken of het moeilijk heeft, geven we hem of haar individuele bijlessen om alles goed onder de knie te krijgen. Wij zoeken (dringend) 2 leerkrachten die middelbare scholieren helpen op donderdagen van 16u00 tot 19u00. Je begeleidt de leerlingen met hun huis- en studeerwerk.

Zoek naar antwoorden van CARD DESIGN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of CARD DESIGN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARD DESIGN BVBA. Laat een reactie achter voor CARD DESIGN BVBA. CARD DESIGN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARD DESIGN BVBA. Leave a respond for CARD DESIGN BVBA. CARD DESIGN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARD DESIGN BVBA op de google maps. Adres en contacten CARD DESIGN BVBA
Location of CARD DESIGN BVBA on the google maps. Address and contacts of CARD DESIGN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come CARD DESIGN BVBA CARD DESIGN BVBA: A B I Imtech NV | Louis De Bie N.V. | Portable Center | Queen's food | merket

Other related companies as CARD DESIGN BVBA: A B I Imtech NV | Louis De Bie N.V. | Portable Center | Queen's food | merket

CARD DESIGN BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Schilde, België. De volledige naam van het bedrijf is CARD DESIGN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09002716064. Het bedrijf CARD DESIGN BVBA bevindt zich op het adres: Den Heuvel 28,2970. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 984,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 663,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in CARD DESIGN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARD DESIGN BVBA is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARD DESIGN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARD DESIGN BVBA, openstaande posities, locatie van CARD DESIGN BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CARD DESIGN BVBA is a company, that was registered 2009 in Schilde region, Belgium. Full name of company is CARD DESIGN BVBA, company assigned to the tax number BE09002716064. The company CARD DESIGN BVBA is located at the address: Den Heuvel 28,2970. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 984,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 663,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in CARD DESIGN BVBA were not found.
The main activity of CARD DESIGN BVBA is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CARD DESIGN BVBA is not available. You also can look at reviews of CARD DESIGN BVBA, open positions, location of CARD DESIGN BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARD DESIGN BVBA, Schilde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARD DESIGN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARD DESIGN BVBA, Schilde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARD DESIGN BVBA, employees, financial statistics.