AVM NV

Contactgegevens AVM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AVM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AVM NV

Regio (region): De Haan (Wenduine), België

Adres (address): Brugsesteenweg 93,8420, België

Telefoon (phone): 050 42 50 72; 050 42 50 73 050 42 50 72; 050 42 50 73

Fax (fax): 050 42 50 74 050 42 50 74

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AVM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AVM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AVM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AVM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AVM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AVM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AVM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AVM NV
Products information AVM NV

BTW identificatienummer (tax): BE04845214843
Ondernemingsnummer: 6199554443
Hoofdstad (capital): 317,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 186,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AVM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AVM NV
(Get full report from official database of BE for AVM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AVM NV
Addition kinds of activities for AVM NV

4941. Water voorraad | Water supply
301102. Pneumatische banden, alle soorten | Pneumatic tires, all types
735299. Verhuur van medische apparatuur, niet inbegrepen | Medical equipment rental, nec
26210401. Bondpapier | Bond paper
26720203. Gummed papier: gemaakt van aangekochte materialen | Gummed paper: made from purchased materials
34999908. Stoelramen, metaal | Chair frames, metal
39150205. Lapidair werk, contract of ander | Lapidary work, contract or other
39490405. sneeuwschoenen | Snowshoes
59939902. Sigaretwinkel | Cigarette store

Werken bij AVM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AVM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AVM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AVM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Wegenwerkers (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote groep actief in alle domeinen die betrekking hebben op de aanleg en het onderhoud van wegen, andere vormen van vervoersinfrastructuur en stadsvernieuwing zoeken wij wegenwerkers. Samen met je ploeg sta je in voor de aanleg en onderhoud van wegen, snelwegen, luchthavenbanen, fietspaden, ... Je werkt op verschillende werven en dit niet enkel in de provincie Limburg. Verloning = volgens barema van de bouwsector (PC124). Na de interimperiode maak je kans op een vast contract.

  • Business Development Specialist - Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Specialist werk je in het verlengde van de sales en marketing van onze klanten. Deze laatste zijn grote IT-spelers zoals Microsoft, IBM, SAP en HP. Kan jij gesprekken voeren op elk contactniveau binnen een organisatie en krijg je een kick van het openen van deuren en het maken van afspraken? Met jouw lef bel je zo met het management van grote organisaties en met de eindverantwoordelijken voor IT en bedrijfsprocessen. Afhankelijk van het project waarop je werkt, ziet je job er weer anders uit. Je gaat niet over tot verkoop, maar je vergaart wel de nodige informatie voor het project. Je neemt telefonisch contact op met de eindbeslissers van IT departementen om informatie te verkrijgen en eventueel een afspraak te maken voor de klant. Je brengt de structuur en contactpersonen van de top 30.000 bedrijven gedetailleerd in kaart. Door op maat gemaakte campagnes creëer je kwalitatieve verkoopkansen voor je klant. Je leert je klanten kennen, net als zijn producten, doelstellingen, concurrenten en opportuniteiten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Koersel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • C# .Net SOFTWARE DEVELOPER (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: OTN SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Als Software Developer werk je in een zelfsturend agile team dat nieuwe functionaliteit ontwikkelt voor het XTran network management systeem. Je werkt nauw samen met de verschillende development teams (Hardware en Firmware) en de afdelingen Customer Services en Product Management.

  • Hulpkok (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: PAAL 26

    Type: Vaste Job

    Onze brasserie Paal 26 staat bekend als een trendy en gezellige eetgelegenheid. Voor de keuken van onze brasserie zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor de mise-en-place, de bereiding van de koude keuken en het dresseren van de borden. Je wast en snijdt de groenten. Ook het op orde houden van de keuken behoort tot je takenpakket.

  • Sourcing manager (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Als sourcing manager leid je de aankoopafdeling en neemt daarin volgende rollen op: Leider je zet het aankoopbeleid op en geeft het vorm; je voert het voorraadbeleid. Manager je zet adequate interne structuren, werkwijze en procedures op; je streeft efficiëntie na bv. d.m.v. automatiseren; je zet de nodige systemen kwaliteitsbewaking en risicobeheersing op en beheert ze. Coach je stuurt het team van medewerkers verantwoordelijk aankoop en magazijn aan, bestaande uit zowel interne als externe medewerkers. Meer info vind je op onze website.

  • F&B verantwoordelijke (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    * Na overleg in instructies van de F&B-Manager help je mee bij de dagelijkse organisatie. * Superviseren en delegeren van een ploeg seizoensmedewerkers en studenten waarin je actief operationeel meewerkt, behoren tot je dagelijkse werkzaamheden. * na een opleidingsperiode sta je in voor de dagelijkse ondersteuning en opvolging van de verschillende horecapunten op het vlak van kwaliteit, hygiëne en kostprijs. Samen met je medewerkers garandeer je een snel en efficiënt verloop van de service. * Je helpt bij de coördinatie van evenementen en je volgt de personeelsplanning nauwgezet op, waarbij je de nodige aandacht besteedt aan de personeelskost en de cost of sales.

  • Vastgoedmakelaar (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1604256-inline.html?cid=Partner_VDAB Bent u een verkooptalent met een passie voor vastgoed en bent u op zoek naar een loopbaan bij een bedrijf dat het internationaal uitstekend doet? Engel & Völkers biedt u de beste vooruitzichten voor persoonlijk succes. Als zelfstandig vastgoedmakelaar profiteert u van ons unieke merkimago en ons constant groeiende wereldwijde netwerk. Daarnaast bieden we u professionele basis- en verdere opleidingen en innovatieve tools en diensten, zodat u via ons grensverleggende systeemplatform uiterst efficiënt en flexibel aan de slag kunt – plus uitstekend opbrengstpotentieel. Ga vandaag van start en meldt u aan! Uw verantwoordelijkheden Aankoop en verkoop van vastgoed Beoordeling en presentatie van vastgoed Ondersteuning van de klanten tijdens het volledige verkoopproces ales- en marketingactiviteiten

  • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • Flexijob keukenmedewerker (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MISTARA

    Type: Flexijob

    Een passie voor koken en graag een centje bijverdienen? Wij zoeken een keukenmedewerker voor de koude keuken. Geen ervaring vereist. Uren zijn bespreekbaar.

  • Koerier delicious Fried chicken (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TIJARI

    Type: Flexijob

    Koerier met B rijbewijs om maaltijden aan huis te brengen. liefst flexijob

Zoek naar antwoorden van AVM NV in sociale netwerken
Look for responds of AVM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AVM NV. Laat een reactie achter voor AVM NV. AVM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AVM NV. Leave a respond for AVM NV. AVM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AVM NV op de google maps. Adres en contacten AVM NV
Location of AVM NV on the google maps. Address and contacts of AVM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AVM NV AVM NV: Deckers Druk NV | NISSAN-ALEXIS HEUSY | Sanivi NV | VERGAUWEN Patrick | Adriaansen Verpakkingen BVBA

Other related companies as AVM NV: Deckers Druk NV | NISSAN-ALEXIS HEUSY | Sanivi NV | VERGAUWEN Patrick | Adriaansen Verpakkingen BVBA

AVM NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio De Haan (Wenduine), België. De volledige naam van het bedrijf is AVM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04845214843. Het bedrijf AVM NV bevindt zich op het adres: Brugsesteenweg 93,8420. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 317,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 186,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AVM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AVM NV is Depotinstellingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AVM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AVM NV, openstaande posities, locatie van AVM NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AVM NV is a company, that was registered 2018 in De Haan (Wenduine) region, Belgium. Full name of company is AVM NV, company assigned to the tax number BE04845214843. The company AVM NV is located at the address: Brugsesteenweg 93,8420. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 317,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 186,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AVM NV were not found.
The main activity of AVM NV is Depository Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AVM NV is not available. You also can look at reviews of AVM NV, open positions, location of AVM NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AVM NV, De Haan (Wenduine): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AVM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AVM NV, De Haan (Wenduine): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AVM NV, employees, financial statistics.