CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL
Private companiesEating and Drinking Places • CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL

Contactgegevens CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL

Regio (region): Anthisnes (Tavier), België

Adres (address): Grand Route 7,4163, België

Telefoon (phone): 04 383 64 56 04 383 64 56

Fax (fax): 04 383 64 71 04 383 64 71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL
Products information CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08047180175
Ondernemingsnummer: 8832427978
Hoofdstad (capital): 611,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 162,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL
(Get full report from official database of BE for CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL
Addition kinds of activities for CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL

733800. Secretariële en gerechtelijke rapportage | Secretarial and court reporting
07830200. Bracing en chirurgie diensten | Bracing and surgery services
22111209. Leno stoffen, katoen | Leno fabrics, cotton
35799910. Stapelverwijderaars | Staple removers
37959900. Tanks en tankcomponenten, anders | Tanks and tank components, nec
38290214. Regenmeters | Rain gauges
39550100. Koolstof- en stencil papier | Carbon and stencil paper
86519902. Politieke campagne organisatie | Political campaign organization

Werken bij CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker regio Brakel - Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brakel - Zottegem zijn wij op zoek naar enkele winkelmedewerkers. Tijdens jouw tewerkstelling zal je voornamelijk meehelpen met de rekken aan te vullen en de kassa te bedienen. Verder zal je klanten te woord staan en soms helpen in het magazijn en de stock beheren.

  • Ervaren tuinman (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit tuinbedrijf in volle groei zoekt een tuinman die zelfstandig kan werken en zal instaan voor de uitvoering van verschillende tuinwerken. Een tuinarbeider die zelfstandig op de baan kan en nog andere tuinarbeider(s) kan meenemen. Op vlak van tuinaanleg moet je als persoon in staat zijn om alles correct op te meten, zorgen voor een goede communicatie met de werkgever en volgens plan te werken. Nadien is het natuurlijk van belang om het project zelf op een efficiënte manier tot een goed einde te brengen door het werk goed te verdelen onder jezelf en de medewerkers. Op vlak van tuinonderhoud moet je kunnen inschatten welke werken er nog nodig zijn en, in overleg met de klant, de tuin in orde te brengen. Kennis en afleveren van kwaliteit is noodzakelijk! Je werkzaamheden bestaan uit: tuinen aanleggen volgens ontwerpplan uitvoeren grondwerken leggen terrassen en opritten plaatsen omheiningen snoeien van bomen, hagen, heesters,... maaien van gras algemeen onderhoud tuinen Bedrijfsprofiel: Dit tuinbedrijf werkt momenteel met 3 personen, en werkt zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven. Door de continue groei is men op zoek naar een ervaren tuinman die mee kan leiding geven over een nieuwe ploeg in de toekomst.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Bonheiden (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Ingelmunster (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student uit voeding gerelateerde studie voor proeven/testen van producten (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Studentenjob

    Je zal verschillende producten opwarmen of koken om na te gaan of de vooropgestelde normen, zoals smaak, textuur, ... worden behaald. Je controleert ook de temperatuur en of deze voldoende lang aanhoudt na het opwarmen.

  • SALES ADVISORS (weekendhulp) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: H & M

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar Sales Advisors (m/v) in Antwerpen centrum! Ben je klaar voor een klantgerichte carrière vol actie in het hart van ons bedrijf? Vind jouw ideale job in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. We bieden jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Je verantwoordelijkheden Behalve heel veel fun, horen bij de job van Sales Advisor bij H&M heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do’-lijstje staan volgende taken: • Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa • Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. • Aan de kassa werken • De levering verwerken en goederen uitpakken • De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen • Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan • In team werken en actief je collega’s ondersteunen en helpen Je profiel We geloven dat jij, net als iedereen bij H&M, een verkoopgerichte, sociale, communicatieve, en ambitieuze team player bent, boordevol energie en optimisme. Je beschikt over de volgende persoonlijke kwaliteiten: • Je kunt klanten en collega’s op een vriendelijke en behulpzame manier benaderen. • Je bent in staat om verkoopopportuniteiten te herkennen en het aanbod van H&M te maximaliseren • Je staat open voor feedback en kan op een duidelijke en oprechte manier communiceren met je team en managers • Je kunt verschillende taken tegelijkertijd uitvoeren en kan omgaan met een hoge werkdruk • Je beschikt over de energie en ambitie om je taken op een efficiënte en geschikte manier af te werken • Je bent bereid om bij te leren en te verbeteren Interessant? Dit is je kans op een buitengewone carrière!

  • Tentenbouwer / chaletbouwer op festivals (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zedelgem gespecialiseerd in de verhuur van tenten en chalets (o.a. Festihutten) zijn we op zoek naar extra studenten (18+) om zowel tijdens het jaar als tijdens de vakanties te werken als handlanger. Als handlanger help je bij het opzetten en afbreken van tenten of chalets op festivals in zoals Graspop, Dour, Werchter, Tomorrowland, etc. of festivals in het buitenland. Dit betreft fysiek zeer zwaar werk. Een goede conditie is dus een must!

  • Teamleader Project Staffing Care Talents - Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: House of Talents

    Type: Vaste Job

    Je hebt een sleutelrol binnen Care Talents en bent expert in het sourcen van verpleegkundigen. Je bent verantwoordelijk voor de grondige screening van kandidaten en hebt een neus om de juiste verpleegkundige te plaatsen bij het juiste project. Je staat in voor de telefonische screening, een diepgaand interview waarbij je niet alleen het cv overloopt maar ook effectief gaat polsen naar technische parate kennis en vooral naar de motivatie om een totaal nieuwe uitdaging aan te gaan. Deze kandidaten worden allen project medewerkers van Care Talents. Je zal ze begeleiden in hun beslissing om als verpleegkundige op projectbasis aan de slag te gaan. De relatie die je met hen aangaat is een lange termijn relatie waarbij transparante communicatie en stipte opvolging primordiaal zijn. Je bent permanent in contact met de ziekenhuizen en rvt’s waarmee we reeds samenwerken en weet waar bij hen de grootste knelpunten zitten. Je zal hiertoe proactief aan de slag gaan en hen constant op de hoogte houden van de nieuwkomers uit onze pool. Je zal er de verpleegkundigen op een efficiënte manier introduceren. Je zal ook heel specifiek zoeken naar kandidaten in functie van lopende projecten. Je hebt een coördinerende functie. Je bent de contactpersoon voor de medewerkers van Care Talents en je volgt hun functioneren bij de klant. Je staat in voor functionerings- en evaluatiegesprekken met klanten en projectmedewerkers. Je fungeert als hun HR aanspreekpunt. Bedrijfsprofiel: Heb je zin om in een uitdagende job te starten bij een jonge en ambitieuze kmo die bekroond werd met de Great Place to Work Award? Bij House of Talents, de groep boven Care Ta!ents, kom je terecht in een no-nonsense omgeving waar teamspirit centraal staat. Ook mooi meegenomen: een gezonde dosis Fun at Work! House of Talents groepeert 10 bedrijven: Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, Executive Talents, HR Talents, BTS, Next-ICT, Digitalents, Arcq en Chaintec. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden - per vakspecialisatie - HR diensten aan: rekrutering & selectie, projectsourcing, training, interim management, uitzendarbeid, assessment & development centers en HR Consultancy. Care Talents is gespecialiseerd in project staffing, rekrutering & selectie en uitzendarbeid van verpleegkundigen. In het kader van de uitbreiding van het kantoor te Jette, zijn we op zoek naar een sterke Teamleader Project Staffing. Jouw focus zal deels op rekrutering en deels op coaching liggen.

  • Technieker Preventief onderhoud en herstellingen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren van de werkzaamheden met betrekking tot het aanpassen, herstellen en preventief onderhouden van installaties op elektrisch en programmatisch vlak om een optimale werking van de productiemachines te waarborgen; Dit kan gepaard gaan met kleine mechanische, pneumatische of hydraulische herstellingen; Je zorgt voor de administratieve opvolging van de uitgevoerde werken.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Freelance HR Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart.

  • Afwasser - Flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je bent verantwoordelijk voor het afwassen en afdrogen van de vaat en het proper houden van de werkplek.

Zoek naar antwoorden van CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL. Laat een reactie achter voor CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL. CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL. Leave a respond for CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL. CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL op de google maps. Adres en contacten CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL
Location of CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL on the google maps. Address and contacts of CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL: Ameye Claude NV | Vanhove Vastgoed | Anc Ets Vitess'ke SA | Dienst Thuisverpleging Vanvlijmen BVBA | Bettens, Pierre

Other related companies as CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL: Ameye Claude NV | Vanhove Vastgoed | Anc Ets Vitess'ke SA | Dienst Thuisverpleging Vanvlijmen BVBA | Bettens, Pierre

CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Anthisnes (Tavier), België. De volledige naam van het bedrijf is CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08047180175. Het bedrijf CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL bevindt zich op het adres: Grand Route 7,4163. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 611,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 162,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL, openstaande posities, locatie van CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL is a company, that was registered 1986 in Anthisnes (Tavier) region, Belgium. Full name of company is CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL, company assigned to the tax number BE08047180175. The company CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL is located at the address: Grand Route 7,4163. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 611,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 162,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL were not found.
The main activity of CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL is Eating and Drinking Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL is not available. You also can look at reviews of CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL, open positions, location of CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL, Anthisnes (Tavier): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL, Anthisnes (Tavier): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL, employees, financial statistics.