ACIC

Contactgegevens ACIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACIC

Regio (region): Nijlen, België

Adres (address): Loze Bareel 21,2560, België

Telefoon (phone): 03 411 19 03 03 411 19 03

Fax (fax): 03 411 19 04 03 411 19 04

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACIC
Products information ACIC

BTW identificatienummer (tax): BE04598571777
Ondernemingsnummer: 2241729736
Hoofdstad (capital): 500,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 627,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ACIC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACIC
(Get full report from official database of BE for ACIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACIC
Addition kinds of activities for ACIC

5139. Schoeisel | Footwear
506504. Radio- en televisieapparatuur en onderdelen | Radio and television equipment and parts
10990504. Zirkoniummalmwinning | Zirconium ore mining
22730201. Badmatten en sets, textiel | Bathmats and sets, textile
22810211. Vinal garen, gesponnen: gemaakt van gekochte stapel | Vinal yarn, spun: made from purchased staple
28420206. Leder dressings en afwerkingen | Leather dressings and finishes
36630000. Radio en t.v. | Radio and t.v. communications equipment
50510408. Zink | Zinc

Werken bij ACIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACIC. Looking for open vacancies in other companies

  • Smaaktesten medewerker - Colruyt Group (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tester zal je de clienteel van de Colruyt-winkel aanspreken en hen vragen of zij wensen deel te nemen aan de smaaktest met onze huismerken en die van onze concullega's. Afhankelijk van het type product krijgt de klant max 4 producten te proeven. Adhv een tablet zal de klant per product 9-tal vragen beantwoorden. Een proefsessie van een tester neemt 5 tot 10min in beslag. Onze medewerkers bereiden ter plaatse de proefsessie voor (producten ompakken op schaaljtes of potjes, voorzien water en beschuiten, opkuisen proefhokjes) terwijl de andere collega potentiële testers aanspreekt en begeleidt indien nodig. Indien een de klant deelneemt krijgt hij/zij als bedanking na het invullen van de vragenlijst een staal van het in kwestie geproefde product van ons huismerk mee naar huis

  • Chauffeur Rijbewijs C/E (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekende klant in Antwerpen zijn we opzoek naar 2 chauffeurs met rijbewijs C of CE. Je gaat aan de slag bij stadsreiniging Je bestuurt voertuigen zoals vrachtwagens, huisvuilwagens en kraanwagens. Je werkt samen met enkele collega’s om afval op te halen, vuil te verwijderen, materiaal te vervoeren … Indien nodig veeg je zelf mee, laad je materiaal in of uit, voer je herstellingen uit of voer je andere taken uit. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van de collega’s met wie je samenwerkt. Je vult de weegbonnen, autovoerderkaart en controlelijsten van het voertuig in. Ook het onderhoud en de goede werking van de voertuigen en materialen waarmee je werkt, maken deel uit van je opdracht als chauffeur. Verder help je mee tijdens sneeuw-en ijzelacties.  

  • Reachtruckchauffeur - Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren reachtruckchauffeur die zich op lange termijn voor de firma wil engageren en die veiligheid hoog in het vaandel draagt. Als reachtruckchauffeur zal je zowel overdag als in een twee ploegen systeem ingeschakeld worden. De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien. Naast reachtruckwerk zal je ook ingeschakeld worden bij andere taken (orderpicking, laden en lossen, ...). Manueel werk schrikt jou dus zeker niet af. Je bent flexibel ingesteld, dit zowel naar taken als naar uren toe. Job met optie vast!

  • Chauffeur C/CE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar 2 (distributie) chauffeurs - rijbewijs C of CE. 1 chauffeur voor dagploeg (start tussen 05u - 10u) 1 chauffeur voor nachtploeg (+/- vanaf 16u tot 3u 's nachts)

  • PLOEGCHEF NACHT MAGAZIJN DISTRIBUTIE (M/V) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een grondige inwerkperiode ben je verantwoordelijk voor het volledig crossdock gebeuren en verzeker je samen met je team (12 tal medewerkers) de operationele doorstroming van in- en uitgaande goederen. Je bent het centraal aanspreekpunt en springt bij waar nodig om en optimale magazijnwerking te garanderen. Je neemt initiatief, toont een actieve betrokkenheid en rapporteert aan de directie. Je zorgt voor de opleiding en begeleiding van nieuwe magazijniers.

  • Elektromechanieker dienst revisie (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Synergie Aalst Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Ternat zijn we op zoek naar een elektromechanieker dienst revisie. Jouw takenpakket zal bestaan uit het assisteren in de afdeling revisie, het assembleren van mechanische kraanonderdelen, het bevestigen van elektrische kabels aan liebherr snelmontage- en torenkranen en het onderhoud van het machinepark.

  • Administratief bediende verkoopadministratie Trucks (m/v) regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: TRIXXO JOBS GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw verantwoordelijkheden situeren zich op vlak van de administratieve ondersteuning van de Truck Business Advisor. Samen met hun vorm je een sterk team om aan de noden van de klanten te voldoen. Je taken betreffen onder andere: Het plaatsen en opvolgen van bestellingen Opvolgen van de klantendossiers Contacten leggen met opbouwers Opvolgen van leveringen Bijkomend soms afleveringen verzorgen Bovendien onderhoud je rechtstreeks contact met de verschillende afdelingen binnen het bedrijf

  • Polyesterverwerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een polyesterverwerker. Takenpakket: - Verwerken van polyester - Je stelt constructies samen uit staal en/of hout - Voorbereiden, aanpassen en onderhoud aan matrijzen voor spuitproces - Assemblage en testen - Mallen maken - Spuitwerken - Werken met diverse harsen en coatings (brengt geur met zich mee)

  • Bijlesgever Java (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student - Bakkerij Wondelgem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in regio Wondelgem ben ik op zoek naar vlotte studenten (m/v) voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: weekendwerk en tijdens de schoolvakanties. Je zal afwisselend op zaterdag en zondag werken.

  • Supervisor Collections & Debt Recovery met juridische achtergrond (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ICREDIT

    Type: Vaste Job

    Als people gerichte Supervisor Collections & Debt Recovery zorg je voor de aansturing, coaching en ontwikkeling van je eigen team. Je geeft op een coachende manier leiding aan een team van +/- 15 personen om op die manier de afdeling- en dienst doelstellingen te realiseren. Je geeft richting aan je team door het duiden en concretiseren van de visie en het beleid binnen je eigen verantwoordelijkheidsgebied. Je volgt actualiteit en evoluties op binnen je vakgebied en ontwikkelt actieplannen om deze binnen je eigen werkprocessen te implementeren. Je formuleert het jaarplan en bent verantwoordelijk voor het behalen van de resultaatafspraken. Je zorgt voor resourceplanning, forecasting en werkverdeling binnen je departement. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van klachten en/of escalatie. Je adviseert je teamleden m.b.t. de te volgen strategie bij complexe procedures. Je zorgt voor een maandelijkse rapportering over de afdelingsactiviteiten.

  • Productieverantwoordelijke (m/v) - dagwerk (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende firma regio Menen zijn wij op zoek naar een hands-on productiemedewerker. De firma is actief in het bedrukken van promomateriaal, geschenken,... Na een inloopperiode waarbij je de machines en de werking leert kennen, neem je de leiding over op de werkvloer. Doel is om de rechtstreekse schakel te worden tussen productie en de zaakvoerder. Het is dus de bedoeling om: - collega's te helpen en aan te sturen - kwaliteitscontrole van de geproduceerde producten - werk verdelen - dagelijks overdracht te doen aan de zaakvoerder, rapporteren via Excel - leiding te geven - personeel en productie planning op te maken - ...

Zoek naar antwoorden van ACIC in sociale netwerken
Look for responds of ACIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACIC. Laat een reactie achter voor ACIC. ACIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACIC. Leave a respond for ACIC. ACIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACIC op de google maps. Adres en contacten ACIC
Location of ACIC on the google maps. Address and contacts of ACIC

Andere gerelateerde bedrijven als come ACIC ACIC: AOS | Seymour NV | Naturel'O Beauty Center | AF Mampaey and Compagnie C.V.A. | European Liberal, Democrat and Reform Party

Other related companies as ACIC: AOS | Seymour NV | Naturel'O Beauty Center | AF Mampaey and Compagnie C.V.A. | European Liberal, Democrat and Reform Party

ACIC is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Nijlen, België. De volledige naam van het bedrijf is ACIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04598571777. Het bedrijf ACIC bevindt zich op het adres: Loze Bareel 21,2560. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 500,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 627,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ACIC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACIC is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACIC, openstaande posities, locatie van ACIC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACIC is a company, that was registered 2007 in Nijlen region, Belgium. Full name of company is ACIC, company assigned to the tax number BE04598571777. The company ACIC is located at the address: Loze Bareel 21,2560. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 500,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 627,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ACIC were not found.
The main activity of ACIC is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ACIC is not available. You also can look at reviews of ACIC, open positions, location of ACIC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACIC, Nijlen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACIC, Nijlen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACIC, employees, financial statistics.