A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA

Contactgegevens A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA

Regio (region): Waregem, België

Adres (address): Mannebeekstraat 25,8790, België

Telefoon (phone): 056 60 50 61 056 60 50 61

Fax (fax): 056 60 50 62 056 60 50 62

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA
Products information A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03548004150
Ondernemingsnummer: 8985961914
Hoofdstad (capital): 785,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 545,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA
(Get full report from official database of BE for A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA
Addition kinds of activities for A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA

274101. Kunstkopie en posteruitgeverij | Art copy and poster publishing
336499. Nonferrous die-castings behalve aluminium, nec | Nonferrous die-castings except aluminum, nec
367701. Elektronische transformatoren | Electronic transformers
22620200. Chemische bekleding of behandeling van mangemaakte breedgeweven stoffen | Chemical coating or treating of manmade broadwoven fabrics
34430125. Vaten, metalen plaat | Vats, metal plate
37430202. Snelle doorvoerauto's en uitrusting | Rapid transit cars and equipment
50939907. Rubber schroot | Rubber scrap
65310202. Condominium manager | Condominium manager

Werken bij A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonbankbediende/Kassier(ster) regio Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    · Het klaarzetten van de toonbank voor de service. · Je werkt met de kassa. · Het voorbereiden van de broodjes · Meehelpen afruimen en proper maken van de toonbanken, installaties & werkplekken. · Je zorgt voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. · Je springt in voor collega's.

  • Verkoopmedewerker slagerij SNELLE OPSTART voltijds of deeltijds (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt 's ochtends toe in de winkel en helpt om de toonbank aan te vullen met de versgemaakte vleeswaren, pasta's, kant-en-klare maaltijden,... Wanneer de winkel zijn deuren opent staan de eerste vaste klanten met hun boodschappenlijstje al klaar voor een korte babbel! Je bestelt de klanten, ontvangt de betalingen en wenst ze nog een fijne dag verder. De klanten blijven binnen sijpelen en terwijl jij ze met een glimlach bedient wordt de toonbank steeds aangevuld met verse producten! Wanneer je de late shift hebt en werkt totsluitingstijd help je op het einde van de werkdag de winkel proper te houden zodat jij en je collega's er morgen opnieuw kunnen invliegen & de klanten opnieuw gelukkig kunnen maken met de delicatessen!

  • CHAUFFEUR D (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een buschauffeur voor onze klant regio Roeselare! Jouw taak: > Je rijdt met de bussen tot aan de klant en autokeuring. > Je kan ingezet worden om bussen op te halen voor herstelling en terug te brengen naar de klant.

  • Orderpickers afwisselend vroege en late ploeg (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Schrikt hard werken jou niet af? Heb je reeds ervaring met groenten en/of fruit of lijkt het je leuk om hier ervaring in op te doen? Wil jij graag deel uitmaken van de weg die onze producten afleggen naar de winkels? Snel aan de slag en liefst vandaag nog? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als magazijnier ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de groenten en fruit. Jij gaat ervoor zorgen dat ze tiptop tot in de winkels geraken. Wat houdt dit juist in? Samen met jouw collega’s ga je de producten klaarzetten voor verzending in het magazijn. Je maakt gebruik van een BT, transpallet en scansystemen. Werken doe je in tweeploegen, superfijn want dan ben je ofwel in de voor- of namiddag thuis!

  • Monteur - ramen en deuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Genk is Konvert Constuct Houthalen op zoek naar een ervaren plaatser ramen en deuren. Is het plaatsen van ramen & deuren een passie voor u? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Adviseur/verkoper M/V voor de afdeling Vloeren & Hout (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

    Type: Vaste Job

    Bedrijf: Je komt terecht in een enthousiast team dat deel uitmaakt van een dynamisch, innovatief & financieel gezond familiebedrijf met een 75-tal collega's. Zelfbouwmarkt telt 7 verschillende afdelingen die fungeren als shops in the shop of 7 speciaalzaken onder 1 dak. Het bedrijf bestaat al meer dan 37 jaar en kent succes omwille van zijn professioneel personeel met deskundig advies, goede prijzen, degelijke producten en een aangename winkelsfeer. Functie: We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper (M/V) voor onze afdeling vloeren & hout. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over hout, vloer-, wand-en plafondbekleding (tegels, laminaat,…) en de bijhorene accessoires . Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes opvolgen. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • Carrier Manager (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: H.Essers

    Type: Vaste Job

    Voor onze LLP afdeling zijn we op zoek naar een Carrier Manager. In deze rol sta je in voor de opvolging van het portfolio aan transporteurs binnen de H.Essers LLP organisatie ten einde de gemaakte service levels te respecteren. Dit houdt concreet in: coördineren, opvolgen en continu verbeteren van de operationele activiteiten en processen naar de transporteursbasis met het oog op service/klantentevredenheid en kosten. Je taken: Instaan voor de opvolging van de bestaande carrier portfolio teneinde de gevraagde KPI targets te garanderen. Uitzoeken en implementeren van alternatieve oplossingen teneinde optimalisaties te realiseren (alternatieve transporteurs / alternatieve transportoplossingen en processen). Vervullen van een coördinerende rol tussen H.Essers LLP en transporteurs teneinde de belangen van H.Essers naar de carriers te verdedigen. Uitvoeren van transport- en kostanalyses teneinde de operationele processen verder te optimaliseren. Opvolgen van markttrends en - evoluties ter ondersteuning van de verdere uitbouw van de lange termijn visie op process & carrier management strategie. Je rapporteert in deze functie aan de Operations Manager.

  • Calculator (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en voorcalculatie van de projecten voor infrastructuur- en grondwerken. Je bereidt prijscalculaties voor en werkt deze uit, hiervoor maak je gebruik van technische gegevens zoals plannen en lastenboeken. Je vraagt offertes aan bij onderaannemers en toeleveranciers. Je onderhoudt contacten met aannemers, je onderhandelt en vergelijkt om zo tot de beste voorwaarden te komen. Op basis van bestaande basisprijzen maak je prijsoffertes op voor de klanten. Bedrijfsprofiel: Voor een gekende speler in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een calculator.

  • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - Prov A'pen - Lier Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

  • FREELANCE STUDIECOACH STATISTIEK regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen statistiek te kunnen invullen in de regio Kortrijk. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Oliver James Associates - Business Analyst Non Life Insurances (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Are you an expert when it comes to analysis? Have you gained experience within the Insurance industry, more specifically in the Non Life department? Are you available to start a new freelance mission by December the latest? Well, you might be the candidate that I'm looking for. Company My client, a banking company located in Brussels, is seeking to hire a Business Analyst within the Non Life department to work on innovative projects. Think of initiatives as changing the sales flow, speeding up the outpayments - basically, looking for new ways to improve their client's experience. Ideally... You have a Medior to Senior experience as a Business Analyst, You have knowledge of Non Life insurances, You have a strong command of English and preferably a good knowledge of Dutch and French, You are an absolute teamplayer, And you are willing to work in an Agile environment. Interested in hearing more? Feel free to APPLY via the button below. Looking forward to be speaking to you soon!

Zoek naar antwoorden van A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA. Laat een reactie achter voor A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA. A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA. Leave a respond for A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA. A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA op de google maps. Adres en contacten A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA
Location of A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA on the google maps. Address and contacts of A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA: Handelsbeurs De Bosduin | TEXAS STORE | CGG/LITP AKTIEF | Valoris N.V. | Onnavesta

Other related companies as A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA: Handelsbeurs De Bosduin | TEXAS STORE | CGG/LITP AKTIEF | Valoris N.V. | Onnavesta

A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Waregem, België. De volledige naam van het bedrijf is A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03548004150. Het bedrijf A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA bevindt zich op het adres: Mannebeekstraat 25,8790. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 785,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 545,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA, openstaande posities, locatie van A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA is a company, that was registered 2002 in Waregem region, Belgium. Full name of company is A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA, company assigned to the tax number BE03548004150. The company A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA is located at the address: Mannebeekstraat 25,8790. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 785,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 545,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA were not found.
The main activity of A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA is not available. You also can look at reviews of A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA, open positions, location of A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA, Waregem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA, Waregem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.W.T.-VANDEPUTTE BVBA, employees, financial statistics.