GWT-Global Weighing Technologies

Contactgegevens GWT-Global Weighing Technologies: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GWT-Global Weighing Technologies: address, phone, fax, email, website, opening hours

GWT-Global Weighing Technologies

Regio (region): Vilvoorde, België

Adres (address): Luchthavenlaan 1-3,1800, België

Telefoon (phone): 02 481 84 10 02 481 84 10

Fax (fax): 02 481 84 11 02 481 84 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GWT-Global Weighing Technologies: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GWT-Global Weighing Technologies"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GWT-Global Weighing Technologies"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GWT-Global Weighing Technologies, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GWT-Global Weighing Technologies. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GWT-Global Weighing Technologies, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GWT-Global Weighing Technologies. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GWT-Global Weighing Technologies
Products information GWT-Global Weighing Technologies

BTW identificatienummer (tax): BE08770904541
Ondernemingsnummer: 7186401367
Hoofdstad (capital): 695,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 788,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in GWT-Global Weighing Technologies zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GWT-Global Weighing Technologies
(Get full report from official database of BE for GWT-Global Weighing Technologies)

Aanvulling soorten activiteiten voor GWT-Global Weighing Technologies
Addition kinds of activities for GWT-Global Weighing Technologies

333901. Lood en zink | Lead and zinc
367905. Elektronische schakelaars | Electronic switches
386106. Fotografische verwerkende chemicaliën | Photographic processing chemicals
821103. Openbare elementaire en middelbare scholen | Public elementary and secondary schools
61110201. Banken voor coöperaties | Banks for cooperatives
80429901. Groeps- en bedrijfsoefening, optometrist | Group and corporate practice, optometrist
86119902. Kamer van Koophandel | Chamber of commerce

Werken bij GWT-Global Weighing Technologies: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GWT-Global Weighing Technologies: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GWT-Global Weighing Technologies. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GWT-Global Weighing Technologies. Looking for open vacancies in other companies

  • HULPELECTRICIEN DAGWERK!!!! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio van Waregem zijn we op zoek naar een hulpelectricien.

  • Bediende weegbrug (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Gent, een bouwbedrijf in de Gentse Kanaalzone, zijn wij dringend op zoek naar een weegbrugbediende als vervanging voor een ziekte. Als weegbrugbediende zal je instaan voor het administratief beheer voor alle inkomende en uitgaande goederen op de site. Je bent op de hoogte van alle specificaties met betrekking tot leveranciers en soorten materialen. Je taken bestaan uit onderstaande zaken: Onthaal van leveranciers en transporteurs Beheer, codering en follow-up van weegdocumenten - weegbiljetten en verzending van leveringsbonnen Beheer en opvolging van vervoersdocumenten Toepassing van geldende normen ivm radio-activiteit, vervuiling, veiligheid,...

  • Projectleider hout (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meeuwen-Gruitrode, zijn wij op zoek naar een projectleider. Takenpakket: - Je staat in voor de opvolging van kleine en grote projecten - Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van de werf - Je staat in voor opmetingen - Je plaatst bestellingen - Je neemt deel aan werfvergaderingen - Je werkt productietekeningen uit - Je volgt de plaatsing op - Je staat in voor de nacalculatie

  • Huishoudhulp Sint-Michiels - Sint-Andries M/V (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Huishoudhulp regio Machelen(Zulte) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Lesgever om jongeren een website te leren bouwen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in om jongeren de wondere wereld van websites maken te leren kennen? Je leert jongeren met html5 en css te werken, en je geeft hen inzicht in de basis van javascript. Je begeleidt hen bij het maken van hun eerste website en tegen het einde van de lessenreeks staat deze live! Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Lesmateriaal wordt door ons voorzien. Deze lessen gaan door na schooltijd tussen 16 en 17 uur op een school in Mechelen. Max 12 leerlingen van 14 -16 jaar.

  • Verkoop warenhuis (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende winkel regio Izegem, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker in een warenhuis. Ben je gemotiveerd? Ben je klantvriendelijk? Heb je een goed voorkomen? Ben je leergierig? Kan je in het weekend werken? Dan is deze job voor jou!

  • Industriële schoonmaker vaste nacht (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: QCLEANERS

    Type: Vaste Job

    U staat dagelijks in voor de schoonmaak van een industrieel pand. U werkt van zondags tot vrijdags telkens van 22.00 tot 6.00.

  • ENQUETEURS Statut indépendant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    GfK Belgium est un des plus grands bureaux d¿études de marché en Belgique. Nous sommes situés dans la région de Louvain et sommes à la recherche de*******Tâches: En tant que « enquêteur face-à-face » vous réalisez des enquêtes à Bruxelles 19 auprès de particulier. Vous conviez des répondants à participer au enquêtes concernant leur utilisation des médias. Vous avez une date limite pour laquelle votre travail devra être achevé mais c¿est vous qui déterminez votre emploi du temps dans ce délai. Horaires flexibles à déterminer. Vous travaillez comme interimaire entre 10 et 20 heures par semaine

  • Freelance jobcoach regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: BE THE WELLBEING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance jobcoach bij Be The Wellbeing, coach je mensen rond vraagstukken over hun loopbaan. Omdat wij een holistische visie nastreven, zijn wij op zoek naar jobcoaches die naast een professionele achtergrond ook uit hun eigen opgebouwde ervaring kunnen putten. Je maakt deel uit van een team, maar werkt zelfstandig je trajecten af. Je hebt een eigen netwerk en plant daarbij ook je eigen agenda. Je maakt gebruik van je eigen methodieken en beheert je eigen groeithema’s als coach. Je staat in voor een vlekkeloze administratie van jouw dossiers. Je neemt 4 keer per jaar deel aan een intervisie ochtend met het team. In onze teammeetings mag je versterking van je werk en ontwikkeling verwachten. Uiteraard heb je affiniteit met de arbeidsmarkt en school je jezelf geregeld bij. Omdat het je passie is om met mensen te werken en hen te zien groeien, blijf je je coachingskills verscherpen.

  • Internaat met permanente openstelling : Opvoeder ( leefgroepbegeleider) in Huis Aan Zee (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: M.P.I.G.O. DE VLOEDLIJN

    Type: Werfreserve

    Je begeleidt kinderen en jongeren in de leefgroepwerking tijdens weekends en schoolvakanties. De focus van de begeleiding ligt op een zinvolle vrijetijdsbesteding. je creëert een aangename en veilige omgeving voor onze kinderen en jongeren je werkt samen met de teamleden binnen jouw leefgroep. je handelt vanuit de visie en doelstelling van de organisatie. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- CV : mailen naar zowel : 1) [email protected] + 2) [email protected]

Zoek naar antwoorden van GWT-Global Weighing Technologies in sociale netwerken
Look for responds of GWT-Global Weighing Technologies in social networks

Lees alle opmerkingen voor GWT-Global Weighing Technologies. Laat een reactie achter voor GWT-Global Weighing Technologies. GWT-Global Weighing Technologies bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GWT-Global Weighing Technologies. Leave a respond for GWT-Global Weighing Technologies. GWT-Global Weighing Technologies on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GWT-Global Weighing Technologies op de google maps. Adres en contacten GWT-Global Weighing Technologies
Location of GWT-Global Weighing Technologies on the google maps. Address and contacts of GWT-Global Weighing Technologies

Andere gerelateerde bedrijven als come GWT-Global Weighing Technologies GWT-Global Weighing Technologies: Herion Annette | Den Itter Steenkapperij NV | A.E. Strenaer | Dava Airfreight N.V. | Xafax Belgium N.V.

Other related companies as GWT-Global Weighing Technologies: Herion Annette | Den Itter Steenkapperij NV | A.E. Strenaer | Dava Airfreight N.V. | Xafax Belgium N.V.

GWT-Global Weighing Technologies is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Vilvoorde, België. De volledige naam van het bedrijf is GWT-Global Weighing Technologies, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08770904541. Het bedrijf GWT-Global Weighing Technologies bevindt zich op het adres: Luchthavenlaan 1-3,1800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 695,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 788,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in GWT-Global Weighing Technologies zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GWT-Global Weighing Technologies is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GWT-Global Weighing Technologies is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GWT-Global Weighing Technologies, openstaande posities, locatie van GWT-Global Weighing Technologies op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GWT-Global Weighing Technologies is a company, that was registered 2009 in Vilvoorde region, Belgium. Full name of company is GWT-Global Weighing Technologies, company assigned to the tax number BE08770904541. The company GWT-Global Weighing Technologies is located at the address: Luchthavenlaan 1-3,1800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 695,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 788,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in GWT-Global Weighing Technologies were not found.
The main activity of GWT-Global Weighing Technologies is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GWT-Global Weighing Technologies is not available. You also can look at reviews of GWT-Global Weighing Technologies, open positions, location of GWT-Global Weighing Technologies on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GWT-Global Weighing Technologies, Vilvoorde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GWT-Global Weighing Technologies, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GWT-Global Weighing Technologies, Vilvoorde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GWT-Global Weighing Technologies, employees, financial statistics.