A. AUTOGLAS ASSENEDE

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • A. AUTOGLAS ASSENEDE
Private companiesMiscellaneous Retail • A. AUTOGLAS ASSENEDE

Contactgegevens A. AUTOGLAS ASSENEDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. AUTOGLAS ASSENEDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. AUTOGLAS ASSENEDE

Regio (region): Assenede, België

Adres (address): Weverstraat 35,9960, België

Telefoon (phone): 09 344 51 12 09 344 51 12

Fax (fax): +32 (68) 368-23-32 +32 (68) 368-23-32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. AUTOGLAS ASSENEDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. AUTOGLAS ASSENEDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. AUTOGLAS ASSENEDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. AUTOGLAS ASSENEDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. AUTOGLAS ASSENEDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. AUTOGLAS ASSENEDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. AUTOGLAS ASSENEDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. AUTOGLAS ASSENEDE
Products information A. AUTOGLAS ASSENEDE

BTW identificatienummer (tax): BE03550476074
Ondernemingsnummer: 4946563720
Hoofdstad (capital): 856,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 493,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in A. AUTOGLAS ASSENEDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. AUTOGLAS ASSENEDE
(Get full report from official database of BE for A. AUTOGLAS ASSENEDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. AUTOGLAS ASSENEDE
Addition kinds of activities for A. AUTOGLAS ASSENEDE

20840100. wijnen | Wines
25410300. Teller en wastafel | Counter and sink tops
30210106. Galoshes, rubber of rubber gesolde stof | Galoshes, rubber or rubber soled fabric
38240116. Voertentank meters | Vehicle tank meters
38260604. Elektroforese apparatuur | Electrophoresis equipment
83220500. Gezinsadviesdiensten | Family counseling services

Werken bij A. AUTOGLAS ASSENEDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. AUTOGLAS ASSENEDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. AUTOGLAS ASSENEDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. AUTOGLAS ASSENEDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Persoperator (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Lanklaar zoeken wij een operator. Je staat in voor het manueel aanvullen van de pers en het instellen van de pers. De functie van persoperator is een fysiek belastende job door enerzijds het tillen van lasten en anderzijds de warmte.  Met 2 operators wordt 1 perskant bediend, waar de extrusies (loopvlakken) worden ingetrokken (automatisch) in een pers en onder hoge druk en temperatuur wordt de rubber gevulcaniseerd in een vorm (mal) met de profieltekening van het loopvlak.  Dit vereist enige technische handigheid en een goede fysieke geschiktheid. In een 2de gesprek wordt de werkplaats bezocht met jou.

  • Tuinarbeider M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je doet het algemeen onderhoud van tuinen Je doet de aanleg en onderhoud in openbare werken Je wiedt onkruid, maait gras en doet het nodige snoeiwerk Je plant bomen en struikgewas Aanleggen van opritten en terrassen Je werkt van maandag tot vrijdag Je werkt in een flexibel uurrooster

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Molenstede, 8 uur per week (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezinnen wonende te Molenstede. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Ravels - Weelde (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  U beschikt bij voorkeur over auto of fiets.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: WGK Diest

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Tremelo, Begijnendijk, en Aarschot

  • Jobstudent Host (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ONLINE SEMINAR

    Type: Studentenjob

    Webinar host/hostess met affiniteit voor online media Zoek jij een leuke, afwisselende en goed betaalde baan met flexibele werktijden? Kom dan ons OnlineSeminar-team versterken! We zijn een groeiend, innovatief bedrijf, in het hartje van Brussel, gespecialiseerd in het faciliteren van online seminars/webinars. We bieden een interactief platform aan onze klanten waar ze online kunnen communiceren met hun doelpubliek. Hoofdtaken  In deze functie ben je gastheer/gastvrouw voor onze cliënten. Je ontvangt mensen in onze studio en begeleidt ze voorafgaand en gedurende het live webinar.  Je assisteert bij de live webinars. Je biedt technische ondersteuning in de chat, telefonisch en aan moderatoren. Hiervoor hoef je geen techneut te zijn, maar belangrijk is dat je assertief bent en snel dingen oppakt. Profiel  Om goed in deze functie te passen, ben je zelfstandig en proactief.  Je staat stevig in je schoenen en durft de leiding te nemen als dat nodig is.  Bovenal ben je klantvriendelijk en servicegericht.  Je hebt 0-2 jaar werkervaring of je bent bachelor/master student  Je hebt affiniteit met ICT of online media  Uitstekend in Nederlands en/of Frans zowel woord als geschrift, Engels is een pre. Wij bieden We bieden een goed salaris maar ook een gezellig bedrijf met leuke collega’s. Daarnaast zitten wij op een toplocatie in hartje Brussel. Veel van het werk zal in de avonden plaatsvinden. Indien je ook beschikbaar bent overdag, horen wij dit graag. Contact Geïnteresseerd? Surf dan alvast eens naar onze website www.onlineseminar.be en stuur je cv met een korte motivatie naar [email protected] of bel naar 0470/93 17 29

  • Voltijds keukenhulp (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Bistro Ter Bogaerde a/d molen

    Type: Vaste Job

    Voltijds keukenhulp gezocht voor bistro. Voorbereiden en onze chef bijstaan tijdens de dienst

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Antwerpen - Regio Geel-Mol (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Taaltrainer Frans (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Eurospeak biedt specifieke taaltrainingen op maat. De hoofddoelgroep bestaat vooral uit bedrijven, organisaties en professionelen, maar ook studenten en particulieren kunnen bij ons terecht. De opleidingen zijn praktijkgericht en op maat.*******Taken: Taaltrainer Frans voor individuele opleidingen of in kleine groepjes. Doelgroep: expats of kinderen van expats. In de ruime regio van Brussel.

  • Flexijob verkoop slagerij (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde verkopers/verkoopsters. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het opruimen van de winkel na sluiting.

Zoek naar antwoorden van A. AUTOGLAS ASSENEDE in sociale netwerken
Look for responds of A. AUTOGLAS ASSENEDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. AUTOGLAS ASSENEDE. Laat een reactie achter voor A. AUTOGLAS ASSENEDE. A. AUTOGLAS ASSENEDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. AUTOGLAS ASSENEDE. Leave a respond for A. AUTOGLAS ASSENEDE. A. AUTOGLAS ASSENEDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. AUTOGLAS ASSENEDE op de google maps. Adres en contacten A. AUTOGLAS ASSENEDE
Location of A. AUTOGLAS ASSENEDE on the google maps. Address and contacts of A. AUTOGLAS ASSENEDE

Andere gerelateerde bedrijven als come A. AUTOGLAS ASSENEDE A. AUTOGLAS ASSENEDE: Valvekens Jean & Guy | BLCC CV | NEYS E | SPRL Gabrielle Pizzoni | Winterthur-Europe Verzekeringen

Other related companies as A. AUTOGLAS ASSENEDE: Valvekens Jean & Guy | BLCC CV | NEYS E | SPRL Gabrielle Pizzoni | Winterthur-Europe Verzekeringen

A. AUTOGLAS ASSENEDE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Assenede, België. De volledige naam van het bedrijf is A. AUTOGLAS ASSENEDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03550476074. Het bedrijf A. AUTOGLAS ASSENEDE bevindt zich op het adres: Weverstraat 35,9960. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 856,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 493,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in A. AUTOGLAS ASSENEDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. AUTOGLAS ASSENEDE is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. AUTOGLAS ASSENEDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. AUTOGLAS ASSENEDE, openstaande posities, locatie van A. AUTOGLAS ASSENEDE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A. AUTOGLAS ASSENEDE is a company, that was registered 1998 in Assenede region, Belgium. Full name of company is A. AUTOGLAS ASSENEDE, company assigned to the tax number BE03550476074. The company A. AUTOGLAS ASSENEDE is located at the address: Weverstraat 35,9960. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 856,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 493,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in A. AUTOGLAS ASSENEDE were not found.
The main activity of A. AUTOGLAS ASSENEDE is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A. AUTOGLAS ASSENEDE is not available. You also can look at reviews of A. AUTOGLAS ASSENEDE, open positions, location of A. AUTOGLAS ASSENEDE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. AUTOGLAS ASSENEDE, Assenede: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. AUTOGLAS ASSENEDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. AUTOGLAS ASSENEDE, Assenede: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. AUTOGLAS ASSENEDE, employees, financial statistics.