VERWATER ENVIRONMENTAL

Contactgegevens VERWATER ENVIRONMENTAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERWATER ENVIRONMENTAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERWATER ENVIRONMENTAL

Regio (region): Zonhoven, België

Adres (address): Reuvoortweg 28,3520, België

Telefoon (phone): 011 53 00 63 011 53 00 63

Fax (fax): 011 82 30 69 011 82 30 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERWATER ENVIRONMENTAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERWATER ENVIRONMENTAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERWATER ENVIRONMENTAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERWATER ENVIRONMENTAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERWATER ENVIRONMENTAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERWATER ENVIRONMENTAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERWATER ENVIRONMENTAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERWATER ENVIRONMENTAL
Products information VERWATER ENVIRONMENTAL

BTW identificatienummer (tax): BE06800506591
Ondernemingsnummer: 6035583496
Hoofdstad (capital): 938,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 247,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in VERWATER ENVIRONMENTAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERWATER ENVIRONMENTAL
(Get full report from official database of BE for VERWATER ENVIRONMENTAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERWATER ENVIRONMENTAL
Addition kinds of activities for VERWATER ENVIRONMENTAL

371101. Auto-assemblage, met inbegrip van speciale auto's | Automobile assembly, including specialty automobiles
382599. Instrumenten om elektriciteit te meten, nv | Instruments to measure electricity, nec
14119906. Quartziet, afmeting-quarrying | Quartzite, dimension-quarrying
22990306. Garen, specialiteit en nieuwigheid | Yarns, specialty and novelty
34430304. Economizers (ketels) | Economizers (boilers)
34829910. Wads, munitie: 30 mm. | Wads, ammunition: 30 mm. and below
36340506. Haardroger, elektrisch | Hair dryers, electric
51310201. Bindende textiel | Binding, textile
73839900. Nieuws syndicaten, nec | News syndicates, nec
76310101. Klok reparatie | Clock repair

Werken bij VERWATER ENVIRONMENTAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERWATER ENVIRONMENTAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERWATER ENVIRONMENTAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERWATER ENVIRONMENTAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een sterke onderhoudstechnieker die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Voor een bedrijf in Geel dat zich bevindt in de vleessector, zijn we op zoek naar een ervaren technieker die graag deel wil uitmaken van een tof en dynamisch team. Als onderhoudstechnieker sta je in voor: - het preventief onderhoud van de productielijnen en het machinepark - het oplossen van kleine technische storingen - het zoeken naar technische verbeteringen aan het productieproces, naar mogelijke energiebesparingen, veilig werken aan machines, enz.

  • Chauffeur C - flexibele uren (m/v) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zulte zoeken wij een chauffeur C met code 95. Je rijdt in eigen regio met de vrachtwagen en haalt de containers leeg. Startuur mag je zelf bepalen, (sommigen vertrekken om middernacht, andere rond 5u voor de filles). De ritten moeten afgewerkt worden, het zijn een 15 tot 25 stops per dag. Je krijgt een GPS en de vrachtwagen mag mee naar huis genomen worden. 1 of 2 keer per week zou je naar het bedrijf moeten rijden om de vrachtwagen te legen. Je krijgt een inwerkperiode, de eerste week rijdt er iemand mee en er wordt wekelijks een verslag ingevuld.

  • Metser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je voert het metselwerk uit bij de constructie van huizen en appartementen. Dit zowel in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Afhankelijk van het type werkzaamheden kun je ingezet worden in alle fasen van het bouwproces. ?Je vertrekt vanuit het plan om eerst de funderingen te maken en de verdere rioolleidingen te leggen. ?Verder voer je de ondergrondse metselwerken uit gevolgd door het gieten van de vloerplaat. ?Daarna zet je de profielen uit voor de uiteindelijke constructie. ?Je metst binnen-en buitenmuren in verschillende steensoorten en met verschillende technieken. ?Je voegt en hervoegt. ?Indien nodig voer je kleine bekistingswerken uit. ?Je monteert stellingen en je kunt schoren op een correcte manier hanteren. ?Je past de veiligheidsvoorschriften strikt toe. ?Je werkt in een goede verstandhouding met je collega-metsers.

  • OPERATOR LASROBOT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je heb genoten van een opleiding lasser In staat zijn om complexere onderdelen op een correcte manier samen te brengen (in een welbepaalde volgorde) op een laskaliber Je kan planlezen kwaliteitsbewust kunnen werken Je stelt veiligheid voorop. Je kunt zowel individueel als in groep werken.

  • Dakwerker platte daken (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal als dakwerker instaan voor het plaatsen van platte daken. Je plaatst asfalt, EPDM en PVC. Je gaat mee met een team op verplaatsing, dit met andere arbeiders en een chef.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio DEINZE– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • DRINGENDE POETSHULP TE OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Oudenaarde. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Baliemedewerker - parttime (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een fitnesscentrum in regio Roeselare zijn we op zoek naar een enthousiaste onthaalbediende met commerciële vaardigheden (ongeveer 25 uur per week). Je komt terecht in een team van 5-tal gedreven mensen. Je zit aan de balie en onthaalt de bezoekers met een lach. Je beantwoordt alle vragen van de bezoekers. Je neemt ook een deel administratieve taken voor je rekening : nieuwe inschrijvingen, verlengen van abonnementen... Daarnaast verstuur je mailings om de fitness online in de kijker te zetten. Na verloop van tijd ga je ook een aantal commerciële taken verrichten zoals het verkopen van abonnementen.

  • TECHNICAL SUPERVISOR (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Internationaal bedrijf Technisch diploma Eeklo Voor een industrieel productiebedrijf met een internationale afzetmarkt is Hays Engineering Gent op zoek naar een Technical Supervisor. Als Technical Supervisor ben je samen met jouw 5 directe collega's verantwoordelijk voor de goede technische werking van 13 productielijnen. Je coacht en motiveert dagelijks zelf een 5-tal techniekers. Je coördineert alle aspecten van preventief en reactief onderhoud. Samen met je collega's sta je in voor het realiseren van de objectieven op vlak van veiligheid, kwaliteit, rendement, etc. Eveneens bezorg je de nodige input voor technische verbeterings- en investeringsprojecten.

  • Front End Drupal Developer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NOVATION

    Type: Vaste Job

    Als Drupal Developer zal je instaan voor het ontwikkelen van website met Drupal modules die voorhanden zijn. In deze job dien je projectmatig aan de slag te gaan in nauwe samenwerking met andere ontwikkelaars. Kerntaken: Basis drupal opzetten en installeren door optimaal gebruik te maken van de rijke set aan Drupal modules die voorhanden zijn Helpt deze Drupal modules uit te breiden Schrijft eigen modules op maat van onze klanten Trouble shooting Schatting maken van werkuren per opdracht Beschrijven wat in de website zal moeten staan Technische documentatie bijhouden en aanvullen

  • Osteopaat (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Werkvoorbereider Elektriciteit regio Antwerpen Linkeroever (Vast of Freelance) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    P4P zoekt verschillende Werkvoorbereiders Elektricitiet in de regio Antwerpen Linkeroever. Functiebeschrijving: Als Werkvoorbereider Elektriciteit ben je verantwoordelijk voor de technische en administratieve voorbereiding van de werken. Taken en verantwoordelijkheden: Het instaan voor de voorbereiding, opvolging en afhandeling van dagdagelijks en revisie gebonden onderhoud preventief onderhoud (inspecties en kalibraties, periodieke vervanging van onderdelen, …) correctief onderhoud (nl. diagnose, nazicht en herstelling of vervanging van defecte apparatuur) Het bieden van ondersteuning bij de voorbereiding en realisatie van projecten en installatiewijzigingen De effectieve uitvoering van de desbetreffende werken behoren niet tot het takenpakket.

Zoek naar antwoorden van VERWATER ENVIRONMENTAL in sociale netwerken
Look for responds of VERWATER ENVIRONMENTAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERWATER ENVIRONMENTAL. Laat een reactie achter voor VERWATER ENVIRONMENTAL. VERWATER ENVIRONMENTAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERWATER ENVIRONMENTAL. Leave a respond for VERWATER ENVIRONMENTAL. VERWATER ENVIRONMENTAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERWATER ENVIRONMENTAL op de google maps. Adres en contacten VERWATER ENVIRONMENTAL
Location of VERWATER ENVIRONMENTAL on the google maps. Address and contacts of VERWATER ENVIRONMENTAL

Andere gerelateerde bedrijven als come VERWATER ENVIRONMENTAL VERWATER ENVIRONMENTAL: Van Den Hende | Papeterie d'Esneux (La) | Unifrax Benelux SA | Soudulec S.A. | VAN DEN BERGH, JAN

Other related companies as VERWATER ENVIRONMENTAL: Van Den Hende | Papeterie d'Esneux (La) | Unifrax Benelux SA | Soudulec S.A. | VAN DEN BERGH, JAN

VERWATER ENVIRONMENTAL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Zonhoven, België. De volledige naam van het bedrijf is VERWATER ENVIRONMENTAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06800506591. Het bedrijf VERWATER ENVIRONMENTAL bevindt zich op het adres: Reuvoortweg 28,3520. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 938,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 247,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in VERWATER ENVIRONMENTAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERWATER ENVIRONMENTAL is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERWATER ENVIRONMENTAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERWATER ENVIRONMENTAL, openstaande posities, locatie van VERWATER ENVIRONMENTAL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VERWATER ENVIRONMENTAL is a company, that was registered 1991 in Zonhoven region, Belgium. Full name of company is VERWATER ENVIRONMENTAL, company assigned to the tax number BE06800506591. The company VERWATER ENVIRONMENTAL is located at the address: Reuvoortweg 28,3520. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 938,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 247,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in VERWATER ENVIRONMENTAL were not found.
The main activity of VERWATER ENVIRONMENTAL is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VERWATER ENVIRONMENTAL is not available. You also can look at reviews of VERWATER ENVIRONMENTAL, open positions, location of VERWATER ENVIRONMENTAL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERWATER ENVIRONMENTAL, Zonhoven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERWATER ENVIRONMENTAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERWATER ENVIRONMENTAL, Zonhoven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERWATER ENVIRONMENTAL, employees, financial statistics.