GEBO PUTBORINGEN

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • GEBO PUTBORINGEN
Private companiesTextile Mill Products • GEBO PUTBORINGEN

Contactgegevens GEBO PUTBORINGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEBO PUTBORINGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEBO PUTBORINGEN

Regio (region): Dessel, België

Adres (address): Stenehei 2,2480, België

Telefoon (phone): 014 37 71 25 014 37 71 25

Fax (fax): 014 37 90 89 014 37 90 89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEBO PUTBORINGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEBO PUTBORINGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEBO PUTBORINGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEBO PUTBORINGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEBO PUTBORINGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEBO PUTBORINGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEBO PUTBORINGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEBO PUTBORINGEN
Products information GEBO PUTBORINGEN

BTW identificatienummer (tax): BE04568908691
Ondernemingsnummer: 5714508056
Hoofdstad (capital): 544,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 457,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in GEBO PUTBORINGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEBO PUTBORINGEN
(Get full report from official database of BE for GEBO PUTBORINGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEBO PUTBORINGEN
Addition kinds of activities for GEBO PUTBORINGEN

3635. Huishoudelijke stofzuigers | Household vacuum cleaners
259902. Bar, restaurant en cafetaria meubels | Bar, restaurant and cafeteria furniture
735901. Verhuur van huishoudelijke schoonmaak- en onderhoudsmiddelen | Home cleaning and maintenance equipment rental services
30691000. Hard rubber en gegoten rubber producten | Hard rubber and molded rubber products
31110702. Roller leer | Roller leather

Werken bij GEBO PUTBORINGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEBO PUTBORINGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEBO PUTBORINGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEBO PUTBORINGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • LIJNOPERATOR 2-PLOEGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als lijnoperator in 2-ploegen instaan voor het bedienen van een gerobotiseerde lijn. Je geeft leiding aan verschillende arbeiders.

  • Underwriter (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Scannen van dossiers en aanmaken van de elektronische workflow Administratieve en operationele taken met betrekking tot databaslijsten uitvoeren Risico acceptatie van eenvoudige medische vragenlijsten Briefwisseling (bijpremie) Administratieve afhandeling van dossiers in betrokken applicaties.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Assebroek/Sint-Kruis (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULPEN regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Student(e) hulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Studentenjob

    Opdienen en afruimen. Glaswerk afwassen. Dranken bereiden.

  • Verkopers met passie voor pure sales! (team antwerp) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: ZaZoe Solar and Energy

    Type: Vaste Job

    Zazoe Solar and Energy is op zoek naar (young) potentials met een hart voor groene energie en een passie voor sales. Wij werken samen met dé groenste energieleverancier van België en met dé topproducent van zonnepanelen wereldwijd. Zou je graag je eerste stappen willen zetten in de wondere wereld van sales en ben je op zoek naar het juiste bedrijf? Wij coachen jou, voorzien je van toffe collega's en helpen je op de weg naar succes. Solliciteer nu!

  • medewerker charcuterietoog (M/V) (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: EUROSPAR EINDHOUT

    Type: Vaste Job

    Je kunt zelfstandig werken terwijl je eveneens een echte teamplayer bent. Je werkt nauwkeurig en ordelijk. Je hebt oog voor detail en hygiëne. Je bent flexibel wat betreft weekendwerk. Je bent flexibel wat betreft uurrooster (soms beginnen om 6u of werken tot 20u) Ervaring met charcuterie/kaas/brood Ervaring met snijmachines

  • System engineer met interesse in cyber security (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Als System Engineer ben jij dé vertrouwenspartner en hét aanspreekpunt van de klant. Elke dag ondersteun je hen met raad en daad bij de uitbouw en ondersteuning van hun IT-infrastructuur. Je hebt een extra focus op alles wat IT security aangaat en bouwt hierin een diepgaande expertise uit die je deelt met klanten én collega's. Concreet takenpakket: Je analyseert de behoeftes van de je klanten ter plaatse en stelt een actieplan op. Je implementeert op een kwalitatieve manier de aangeboden oplossing binnen de vooropgestelde timing. Je geeft een continue en proactieve ondersteuning aan de klant. Hiervoor denk je steeds mee naar oplossingen voor de verschillende IT-uitdagingen. Je zorgt voor een correcte documentatie van je projecten, zodat je collega's je klanten kunnen ondersteunen als je er even tussen uit bent. Je verdiept je in IT Security en bouwt hierin een expertise uit. Je bent 75% van de tijd werkzaam bij de klant ter plaatse. Je rapporteert aan de Operations Manager.

  • Aluminium Schrijnwerker (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: assemblage van ramen, schuiframen en deuren; Montage van het aluminium schrijnwerk, plaatsen van beslag,...

  • Zelfstandige Kinesitherapeut / Kinesitherapeute (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ROOSENS ELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de behandeling van kinderen en jongeren met een motorische ontwikkelingsachterstand, leerproblemen en ademhalingsproblemen.

  • Jobstudent management assistant Care Talents (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat de General Manager bij in management en externe meetings (opmaken presentaties, notulering, opvolgen actieplannen,...).?Je ondersteunt haar bij de co?rdinatie van projecten en bij de communicatie van interne en externe informatie. Daarnaast ben je ook (mede-)verantwoordelijk voor: - het opmaken van attractieve powerpoints? - het vlekkeloos voorbereiden van aanbestedingen - voorbereiden van beurzen en activiteiten in overleg met Marketing - je beheert de inbox - ... Tot slot neem je ook het luik "personal" ter harte en ben jij d? persoon die ervoor zorgt dat alles op wieltjes loopt voor de General Manager en haar gehele organisatie.?

  • Strahlenschutz allround (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ECS

    Type: Werfreserve

    Als allround stralingsbeschermingsagent ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van radiologische controles op de nucleaire sites van België. Je bent flexibel inzetbaar bij alle klanten door je gedrevenheid, kennis en open communicatie. Je komt hierbij terecht in een jong en stabiel team. Je hebt hierbij een voorbeeldfunctie op het gebied van veiligheid en nucleaire veiligheid en tot je takenpakket behoren onder andere: Uitvoeren van stralingsmetingen en activiteitsmetingen; Dagelijkse rapportering van uitgevoerde taken, afwijkingen, verbeteringsvoorstellen, e.a.; Opvolgen van de werkzaamheden met radioactieve risico’s; Bepalen van persoonlijke beschermingsmiddelen van de operatoren; e.a.

Zoek naar antwoorden van GEBO PUTBORINGEN in sociale netwerken
Look for responds of GEBO PUTBORINGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEBO PUTBORINGEN. Laat een reactie achter voor GEBO PUTBORINGEN. GEBO PUTBORINGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEBO PUTBORINGEN. Leave a respond for GEBO PUTBORINGEN. GEBO PUTBORINGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEBO PUTBORINGEN op de google maps. Adres en contacten GEBO PUTBORINGEN
Location of GEBO PUTBORINGEN on the google maps. Address and contacts of GEBO PUTBORINGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come GEBO PUTBORINGEN GEBO PUTBORINGEN: Lewy Friedrich NV | ALTO-LONGIN SERVICES | CLARKE | Leclercq A Ets | International Schoolsport Federation

Other related companies as GEBO PUTBORINGEN: Lewy Friedrich NV | ALTO-LONGIN SERVICES | CLARKE | Leclercq A Ets | International Schoolsport Federation

GEBO PUTBORINGEN is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Dessel, België. De volledige naam van het bedrijf is GEBO PUTBORINGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04568908691. Het bedrijf GEBO PUTBORINGEN bevindt zich op het adres: Stenehei 2,2480. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 544,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 457,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in GEBO PUTBORINGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEBO PUTBORINGEN is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEBO PUTBORINGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEBO PUTBORINGEN, openstaande posities, locatie van GEBO PUTBORINGEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GEBO PUTBORINGEN is a company, that was registered 1987 in Dessel region, Belgium. Full name of company is GEBO PUTBORINGEN, company assigned to the tax number BE04568908691. The company GEBO PUTBORINGEN is located at the address: Stenehei 2,2480. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 544,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 457,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in GEBO PUTBORINGEN were not found.
The main activity of GEBO PUTBORINGEN is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GEBO PUTBORINGEN is not available. You also can look at reviews of GEBO PUTBORINGEN, open positions, location of GEBO PUTBORINGEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEBO PUTBORINGEN, Dessel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEBO PUTBORINGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEBO PUTBORINGEN, Dessel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEBO PUTBORINGEN, employees, financial statistics.