DAALDEROP-VANHERBRUGGEN

Contactgegevens DAALDEROP-VANHERBRUGGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAALDEROP-VANHERBRUGGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAALDEROP-VANHERBRUGGEN

Regio (region): Antwerpen (Berchem), België

Adres (address): Koninklijkelaan 50,2600, België

Telefoon (phone): 03 218 75 04 03 218 75 04

Fax (fax): 03 230 75 76 03 230 75 76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAALDEROP-VANHERBRUGGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAALDEROP-VANHERBRUGGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAALDEROP-VANHERBRUGGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAALDEROP-VANHERBRUGGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAALDEROP-VANHERBRUGGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAALDEROP-VANHERBRUGGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAALDEROP-VANHERBRUGGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAALDEROP-VANHERBRUGGEN
Products information DAALDEROP-VANHERBRUGGEN

BTW identificatienummer (tax): BE07543731689
Ondernemingsnummer: 9523193359
Hoofdstad (capital): 184,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 458,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in DAALDEROP-VANHERBRUGGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAALDEROP-VANHERBRUGGEN
(Get full report from official database of BE for DAALDEROP-VANHERBRUGGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAALDEROP-VANHERBRUGGEN
Addition kinds of activities for DAALDEROP-VANHERBRUGGEN

179909. Voorbereiding van de bouwplaats | Building site preparation
14110000. Dimensiesteen | Dimension stone
33560103. Zink- en zinklegeringen, platen, lakens, enz. | Zinc and zinc alloy bars, plates, sheets, etc.
38420109. Ruisbeveiligers, persoonlijk | Noise protectors, personal
50740207. Gasbrander | Gas burners
50859904. Filters, industrieel | Filters, industrial
51990301. Vogels, exotisch | Birds, exotic
70110304. Resort hotel, franchise | Resort hotel, franchised
73891503. Teken schilderij en briefwinkel | Sign painting and lettering shop

Werken bij DAALDEROP-VANHERBRUGGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAALDEROP-VANHERBRUGGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAALDEROP-VANHERBRUGGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAALDEROP-VANHERBRUGGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalmedewerker - Dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zaak regio Waregem zijn we op zoek naar een metaalbewerker voor in het atelier.

  • Assistant Accountant met ambitie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Een ideale volgende stap als Junior Accountant in uw professionele ontwikkeling. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een beursgenoteerde, groeiende onderneming actief in de vastgoedsector. Om hun groei verder te bestendigen kijken ze uit naar een Junior Accountant met reeds een 1ste werkervaring achter de rug. Je wordt ingeschakeld voor het voeren van de boekhouding van verschillende dochterondernemingen. Een opportuniteit in een snel groeiend vastgoedbedrijf gelegen te Antwerpen-Centrum en vlot te bereiken met de fiets, het openbaar vervoer en de wagen. Omschrijving Als Junior Accountant kom je terecht in een team van een 5-tal Accountants en zal je instaan voor volgende taken: Controleren en inboeken van aankoopfacturen Verwerken van financiële verrichtingen Voorbereiding van de maandelijkse - afsluitingen (afschrijvingen, provisies, …) Boekhouding van diverse dochterondernemingen Op termijn kan er ook rapportering bijkomen Als Junior Accountant zal je kunnen groeien in de functie en rapporteren aan de Hoofdboekhouder.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in VILVOORDE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP met zin om erin te vliegen (m/v) regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Brugge

    Type: Dienstenchequebaan

    Bepaal je graag je eigen werkuren én heb je graag wat meer tijd voor je gezin of hobby's? Ben je van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is? Werk je graag in eigen regio en hou je van wat afwisseling in je job? Dan zoeken wij jou!

  • GEMOTIVEERDE HUISHOUDHULP (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: BREESE DIENSTENONDERNEMING

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een gemotiveerde huishoudhulp! Je zal algemene huishoudelijke taken uitvoeren bij de klanten / gezinnen thuis (poetsen, wassen, strijken, ...).

  • Voltijdse huishoudhulp Waregem M/V. (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • JOBSTUDENTEN GEZOCHT VOOR TRENDY HORECAZAAK IN GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe zaak in Geel zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die willen werken in de horeca. Ze kunnen jou inschakelen als kelner of in de keuken.

  • Student Medewerker Cafetaria (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een horecazaak in Maldegem zijn wij op zoek naar een student om te werken in het weekend Taken: Je staat in voor de bediening van de klanten; Je noteert de bestelling; Je staat in voor de afruiming van de tafel; Je rekent af aan de kassa; Je helpt mee in de keuken bij de afwas Je zorgt voor algemeen onderhoud

  • Ervaren hydro Shop medewerker Hydrauliek Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hebu NV (Fluiconnecto)

    Type: Vaste Job

    Onze hydroshops worden gerund door een klein en flexibel team dat zich maximaal inspant om de problemen van de klant op te lossen. Voor een groot deel bestaan uw werkzaamheden uit verkoop van hydraulische componenten en assembleren van slangen en koppelingen op maat en het demonteren, assembleren en monteren van hydrauliekslangen en koppelingen. Waar geen standaard oplossingen voorhanden zijn, wordt een beroep gedaan op technisch improvisatietalent. Het verwerken en inpakken van orders behoort ook tot de werkzaamheden. Door de servicegerichte instelling heeft iedere hydroshop een grote kring aan vaste klanten. De vele contacten en de verscheidene vragen maken het werk afwisselend.

  • Hoofdmonteur /X) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je voelt je als een vis in het water in een technische omgeving Je werkt mee aan allerlei constructies voor de bouw en industriebouw Je bent en echte teamspeler Je kan zelfstandig duidelijk omschreven opdrachten uitvoeren Je bent bereid om bij te leren en interne opleidingen te volgen Je past technische en veiligheidsregels consequent toe Je beoogt binnen een afgesproken tijd een opdracht uit te voeren, bij problemen overleg je tijdig met je collega’s of teamleader Je draagt zorg voor materiaal en machines en prefereert kwaliteit boven kwantiteit Bedrijfsprofiel: Onze klant, actief in het mechanisch onderhoud in de industrie, is op zoek naar een Leidinggevende Monteur

  • MEDEWERKER ANDERS ONTSPANNEN (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: NOOZ

    Type: Vaste Job

    Interesse om deel te zijn van een team dat met passie werkt? Een team dat alles in het werk stelt om de hoogste klantentevredenheid te bekomen? Erkend als beste in Europa? Deel uitmaken van het NOOZ-team staat garant voor een heel afwisselende job met massages en horecavaardigheden in de pure natuur. NOOZ Grobbendonk staat voor luxe en exclusieve privé wellness op 1,5 Ha puur natuur middenin de bossen van de Antwerpse kempen. De kernwoorden volstrekte rust, bijzonder, anders, uniek, exclusief, altijd samen en geheel privé, volledig tijdloos zonder uurwerk staan hierbij centraal. Nooz biedt dan ook nooit geziene ervaringen aan zoals Duo massage lounge, Mysticwater, outdoor privé sauna, water oasis, bijzonder overnachten, massage-a-trois, privé jacuzzi ervaring, enz.. Ter versterking van ons team is NOOZ Grobbendonk dringend op zoek naar een medewerker anders ontspannen... Kom je uit de horeca maar heb je geen zin meer om nog na 21.00 uur te moeten werken? Heb je interesse om te leren masseren en dit af te wisselen met je horeca ervaring? Wij leren jou de massages aan en je geeft maximaal 3 massages per dag. Wil je een gevarieerde job midden in 1 Ha puur natuur? Bij Nooz heb je een heel afwisselende job, zowel binnen als buiten. Je wisselt de massages af met taken van een goede gastvrouw/heer, warme gastvrijheid en het klaarmaken van alles nooz ervaringen zoals buitenervaringen, anders eten, bijzonder overnachtingen, sfeervolle genieters, ... . Wil je niet s'avonds staan masseren maar ten laatste om 20.00-21.00 uur gedaan hebben? Bij Nooz werk je maximum tot 21.00 uur. De laatste massages starten ten laatste om 19.00-19.30 uur. Heb je liever teamwerk en persoonlijke gastvrijheid dan de hele dag in een behandelingsruimte zitten of enkel op te dienen en af te ruimen? Bij Nooz werk je nooit alleen maar altijd samen met je collega's. Zelf de massages geef je nooit alleen maar altijd perfect synchroon met je collega. Hierbij behoud je steeds persoonlijk contact met onze gasten en de natuur tijdens je job. De massages geef je altijd in een privé design paviljoen of privé cocon van meer dan 30m2. Dit wissel je af met taken binnen de minimalistische villa en buiten. Hierbij behoud je steeds contact met de natuur tijdens je job.

  • HR-coach Engage & Grow (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Engage & Grow werkt met licenties (democratisch geprijsd) en is bij uitstek bedoeld voor mensen die actief zijn in het HR-veld. Werktevredenheid is één, betrokkenheid is twee. Dit programma stelt je in staat organisaties te begeleiden over periodes van 6 tot 12 of meer weken, in de richting van full engagement. Spectaculaire resultaten gegarandeerd, op basis van simpele principes, die wérken. Je krijgt een opleiding en instrumentarium die je in staat stelt al vanaf de eerste klant je licentiebedrag terug te verdienen. Ook ideaal voor zelfstandigen in bijberoep!

Zoek naar antwoorden van DAALDEROP-VANHERBRUGGEN in sociale netwerken
Look for responds of DAALDEROP-VANHERBRUGGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAALDEROP-VANHERBRUGGEN. Laat een reactie achter voor DAALDEROP-VANHERBRUGGEN. DAALDEROP-VANHERBRUGGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAALDEROP-VANHERBRUGGEN. Leave a respond for DAALDEROP-VANHERBRUGGEN. DAALDEROP-VANHERBRUGGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAALDEROP-VANHERBRUGGEN op de google maps. Adres en contacten DAALDEROP-VANHERBRUGGEN
Location of DAALDEROP-VANHERBRUGGEN on the google maps. Address and contacts of DAALDEROP-VANHERBRUGGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DAALDEROP-VANHERBRUGGEN DAALDEROP-VANHERBRUGGEN: Ter Schoone BVBA | Crea BVBA | TILE & STONE cy NV | Belle-Vue Caisseries SA | Bibabo

Other related companies as DAALDEROP-VANHERBRUGGEN: Ter Schoone BVBA | Crea BVBA | TILE & STONE cy NV | Belle-Vue Caisseries SA | Bibabo

DAALDEROP-VANHERBRUGGEN is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Berchem), België. De volledige naam van het bedrijf is DAALDEROP-VANHERBRUGGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07543731689. Het bedrijf DAALDEROP-VANHERBRUGGEN bevindt zich op het adres: Koninklijkelaan 50,2600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 184,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 458,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in DAALDEROP-VANHERBRUGGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DAALDEROP-VANHERBRUGGEN is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAALDEROP-VANHERBRUGGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAALDEROP-VANHERBRUGGEN, openstaande posities, locatie van DAALDEROP-VANHERBRUGGEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DAALDEROP-VANHERBRUGGEN is a company, that was registered 2017 in Antwerpen (Berchem) region, Belgium. Full name of company is DAALDEROP-VANHERBRUGGEN, company assigned to the tax number BE07543731689. The company DAALDEROP-VANHERBRUGGEN is located at the address: Koninklijkelaan 50,2600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 184,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 458,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in DAALDEROP-VANHERBRUGGEN were not found.
The main activity of DAALDEROP-VANHERBRUGGEN is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DAALDEROP-VANHERBRUGGEN is not available. You also can look at reviews of DAALDEROP-VANHERBRUGGEN, open positions, location of DAALDEROP-VANHERBRUGGEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAALDEROP-VANHERBRUGGEN, Antwerpen (Berchem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAALDEROP-VANHERBRUGGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAALDEROP-VANHERBRUGGEN, Antwerpen (Berchem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAALDEROP-VANHERBRUGGEN, employees, financial statistics.